Здається в оренду квартира-студія з усією необхідною технікою та меблями.квартира з панорамними вікнами які виходять у двір.лоджія засклена.територія дома закрита,підʼїзд з цілодобовим чергуванням.квартира знаходиться по вулиці Коперніка,3 до метро Лукʼянівська 5хвилин пішки.у домі є підземний паркінг,три ліфти,лічильники на тепло,воду,електрику.

Здається в оренду 1 кімнатна квартира (студія)

2-кімн. Вул. Коперника, 16-б. Метро Лукянівська, Політехнічний інститут 10 хв. Чудовий стан, дуже охайна. 6/9 поверх. Лоджия засклена, утеплена. В квартирі на полу імпортна керамична плитка, в спальні ламинат, в гостинній - новий паркет. В залі великій розкладний диван, стінка. В спальні 1-сп. ліжко. У передпокої, та в спальні шафи-купе. Кухоний гарнітур, холодилник, мікрохвильова піч. Душова кабіна, бойлер 80 л. Є лічільники на газ, воду, та елєктрику. Розвинена інфраструктура, супермаркети, лікарня, школа, ринок, транспорт, та інше. Комісійні 50%.

Коперника вул., 16

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується в оренду 1к квартиру-студію по вул. Коперника 3, Шевченківський район. Квартира розташована на 7 поверсі 26 поверхового будинку, загальна площа 28м. Ремонт зроблено для себе, квартира продумана до дрібниць - багато місця для зберігання, якісні матеріали та техніка. Є гардероб, балкон та лоджія із великим шкафом. В квартирі є все необхідне для затишного життя, якщо детальніше: - холодильник - пральна машина із функцією сушіння - посудомийна машина - телевізор - кондиціонер з функцією обігріву - бойлер - пилосос - мікрохвильова піч - тепла підлога в ванній кімнаті - варильна поверхня та духовий шкаф - електрочайник та столовий посуд - диван FRANKOFF із ортопедичним матрасом для комфортного сну - штори

Коперника вул., 3

АКТУАЛЬНО! ЗДАЄТЬСЯ ВПЕРШЕ (після ремонту). Центр! Лукянівська! Вул. Коперника 12-Д – це сучасний будинок з підземним паркінгом у центрі. Задається простора, функціональна 3-кімнатна квартира. Повністю мебльована, вся необхідна побутова техніка, вбудована кухня з технікою, кондиціонери, вбиральні шафи-купе, 2 с/в (ванна, душ, бойлер). Інтернет, ТБ. Підземний паркінг! Розвинена інфраструктура! Метро "Лукянівська"

Коперника вул., 12-Д

Пропоную в оренду однокімнатну квартиру в новобудові за адресою вул. Коперника, 3. Площа квартири 35 кв.м. Поверх 16/25. Квартира студійного планування, затишна та облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Є телевізор, пральна машина, бойлер,холодильник, духова піч і т.д. Будинок з закритою територією, парковка . Зручна локація, поруч ресторани , магазини, стадіон, ринок. Метро Лукʼянівська в 10 хвилинах.

Коперника вул., 7

Здам затишну 1 кімнатну квартиру-студіо з авторським ремонтом. Квартира знаходиться на 16 поверсі 25 поверхового будинку. Панорамні вікна, засклений балкон. В квартирі є усе необхідне: велика шафа, кондиціонер, холодильник, духова піч, пральна машина, плазма, бойлер. Є паркінг. Гарна транспортна розвʼязка. Роздивляємось орендаторів без тварин! З колегами не співпрацюю! Комісія агентства 50%.

Коперника вул., 3

Пропонується в довгострокову оренду світла та простора двокімнатна квартира в новобудові поруч з метро Лукянівська! В квартирі є дві окремі кімнати, кухня-столова, засклена лоджія та балкон. В спальні є велика шафа-купе та двоспальне ліжко. Також є розкладний диван та крісла. Кухня укомплектована необхідними меблями та технікою. Великий холодильник. Є кімната для прання та зберігання речей. Будинок бізнес-класу розташований в пятихвилинній пішій доступності до метро. Огороджена територія двору не є прохідною, є дитячий майданчик. В будинку є продуктовий магазин. Чистий охайний підїзд, працює консьєрж. Поруч з будинком є дитячий садочок, школа, ТЦ Квадрат, ринок, аптеки, магазини та метро. Транспортне сполучення дозволяє легко та швидко дістатись будь-якого району міста. Є укриття. Телефонуйте покажемо в зручний для Вас час. Краща пропозиція поруч з метро Лукянівська! Без комісії.

Коперника, 3

Без %. Від власника. Пряма оренда, без комісії. Пропоную в довгострокову оренду затишну, сучасну, світлу, теплу, двосторонню, простору (висота стелі 3 метри) квартиру.Укомплектована для комфортного життя сучасними меблями і технікою від провідних виробників. Вдале планування. Великий холл з гардеробною кімнатою, вітальня з балконом, кухня - столова з лоджією. Дитяча. Спальня. Кабінет ( може бути друга спальня або дитяча кімната). Два санузли з ванною і душевою кабіною. Тепла підлога, 5 кондіционерів, бойлер, регульоване опалення з лічильником тепла. В будинку встановлено потужний генератор. Новий елітний теплий будинок з червоної цегли з паркінгом, з відеоспостереженням, сервіс-консьєрж. Гостьова парковка. Три сучасих ліфти без черг. Вся інфраструктура поряд, метро Лук"янівська, ТРЦ, стадіон Старт, супермаркети, близькість садочків і шкіл.

власник
Коперника вул., 12 Д

Здам видову, сучасну, дворівневу квартиру загальною площею 150 кв.м в новому будинку на Лук’янівці, вул. Коперника, буд. 3. На першому рівні велика кухня-вітальня 50 кв.м з панорамними видами + спальня 23,5 кв.м з гардеробною, власним санвузлом з ванною та балконом + гостьовий санвузол. На другому рівні дитяча кімната 19,4 кв.м + кабінет 22,6 кв.м + санвузол з душовою кабіною та розкішна видова тераса 15 кв.м. Дорогий сучасний дизайнерський ремонт. Квартира мебльована всім необхідним для комфортного проживання. Дуже тепла та затишна, з приємною енергетикою. Свій бойлер, автономне опалення (є і центральне). Підігрів підлоги на кухні та у санвузлах. Економічні комунальні! Квартира знаходиться на 19 та 20 поверхах, зверху сусідів немає. З усіх вікон відкривається панорама Києва. Будинок бізнес-рівня, парадне з ремонтом, консьєрж, 3 швидкісні ліфти Отіс, відеоспостереження. Закрита прибудинкова територія з гостьовою парковкою, дитячим та спортивним майданчиками. Підземний паркінг. В будинку продуктовий магазин Коло, відмінна кавярня, магазин одягу, кабінет відомого косметолога, стоматолог. Історичний та діловий центр Києва. Все поруч: 5 хвилин до метро «Лук’янівська», продуктового ринку та Сільпо, школа та дитячий садок, ресторани, піцерії, пекарні, магазини. Зручна транспортна розв’язка - 10 хвилин до центру, виїзд на всі основні автомагістралі. У вартість входить 1 паркомісце у підземному паркінгу (при необхідності можна орендувати додаткове місце). Перша здача. Довгостроково. Порядним людям, що цінують чистоту та комфорт. Хороший власник. Без комісійних для орендаря

Здам видову квартиру з терасою. Лукянівка, Коперника, 3.