Пропонується в оренду 1-кімнатна квартира, Оболонь, вул. Йорданська 8, 5/9, не кутова, після ремонту. Квартира розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку, загальна площа 36м. Метро Оболонь 8 хв. пішки. Комфортна, затишна, повністю мебльована, побутова техніка, посуд. Тепла, гаряча/холодна вода, + Водонагрівач, Душова, Кондиціонер, 3-ступінчаста система фільтрації питної води, Швидкісний інтернет до 1000Гб, + дротовий інтернет, IPTV. Розвинена інфраструктура, поряд чи не далеко кілька супермеркетів, школа, дит.садок, поліклініка, зупинки громадського транспорту, бювет. Поруч озера, недалеко Парк Наталка. Кожну суботу продуктова ярмарка біля дому.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 8

Йорданська, 11 3 поверх, двокімнатна. Добротний косметичний ремонт. У кожній кімнаті є шафи. В більшій-двоспальне ліжко, у меньшій-двоспальний диван, робоче місце. Бойлер, холодильник, газова плита, пральна машинка. Розглянемо всіх бажаючих по оренді. Бажано без дітей дошкільного віку і без тварин. 13500. Комісія 50%

М.Оболонь до 10хв

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здається 2-к квартира з функіональним плануванням. Квартира світла, затишна і простора. 5хв пішки до м.Оболонь. Квартира забезпечена усією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання, є розкладний сучасний диван, є холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер,полисос, дротовий інтернет.Поруч супермаркет Велмарт, відділення Приватбанку, поліклініка, скверик та дитячий майданчик, ТРЦ Лейк Плаза , ТРЦ Дрім Таун.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 17

Сдам 2х комнатную квартиру 55 кв. м., смежный санузел, дизайнерский ремонт. Квартира на протяжении всего светлого времени суток хорошо освещена естественными источниками света. Находится на 4м этаже – не низко и не высоко подниматься в случае веерных отключений электричества. Во время отключений электричества отпление не пропадает в отличии от более новых домов Оболонского района (в домах на чётной стороне Г. Сталинграда отопление часто зависит от наличия электричества). Комунальные платежи (особенно отопление) существенно ниже чем в домах 2000-2010 годов постройки на Оболони, вода - фиксированный платёж без счётчика, на электричество двухфазный экономный счётчик день/ночь c автоматической передачей показаний в ДТЕК. Обычный ЖЕК, без завышеных платежей за придомовую територию, уборку мусора итд. Квартира делалась для себя и очень хорошо укомплектована. Находиться в 200м от входа в метро.

власник
Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 11В

Йорданська вулиця. Оболонь. Хочете жити окремо; хочете мати свій особистий простір і в столиці- тоді наша пропозиція для вас. Готелька 22 метри квадратні Балкон Душ Бойлер Холодильник Пральна машинка Меблі Великий новий диван. Зроблений ремонт; перша здача В дворі велика стоянка! Поряд школа; дитячий садок; відділення банків; супермаркети Сільпо , АТВ та Кишеня , а також ярмарки по суботам. Метро Оболонь і Почайна. 10000 грн ПОКАЗИ з 2.06

Оренда довгострокова

2-к квартира в новому будинку,вул. Йорданська,великі кімнати,простора кухня,лоджія засклена.Повністю мебльована,вся побутова техніка,санвузол суміщений,лічильники на все.Розвинена інфраструктура,поряд ринок,магазини,ТЦ,школи,садочки,озеро з пляжем.До метро Почайна 5хв.,19000грн.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 1

Оболонский р-н, ул. Иорданская, 4-Б (бывшая ул. Лайоша Гавро), 6/9-ти этажного дома 134-й серии, сдаётся в аренду просторная 3-х комнатная квартира 70/43/9м2. Комнаты раздельные (18м2, 12м2, 11м2), кухня 9м2 с газовой плитой, санузел раздельный, есть ванная. Хорошее состояние, полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой. Раскладной диван, 2 кровати, холодильник, стиральная машинка - автомат, духовка, микроволновка, телевизор. Холл 8,5м2, застеклённая лоджия, большая кладовка. По желанию клиентов что-то вывезут, что-то довезут. Чистое, отремонтированное парадное, новый лифт. Дом во дворе, там же парковка. Фотографии реальные, свежие, делал сам. Прекрасная инфраструктура Оболони, до метро Почайна (бывшая Петровка) - 15 минут пешком, в пешей доступности и метро Оболонь. Вокруг - магазины, рынки, школы, дет. садики. Недалеко Днепр, набережная. Цена 15 000 грн. Предлагайте на продажу или аренду свою недвижимость для наших клиентов! Тел. (06********50, (09********55, (09********87. Игорь.

Аренда 3к квартиры 70м2 Оболонь Иорданская 4Б недалеко метро Почайна

Для проживання пропонуємо 1 кімнатну крихітку на Оболоні. Квартира здається вперше. Знаходиться в Оболонському районі по вул. Йорданська,4. До метро Оболонь 17 хвилин пішки, до метро Почайна- 15 хвилин пішки. Квартира достатньо простора на свій метраж та дуже світла. Має окрему кімнату, засклений балкон. Облаштована необхідною технікою та меблями. Встановлені лічильники. Ремонт для справжніх поціновувачів мистецтва. Є розкладний диван, робоче місце та шафа. Дуже гарне місцерозташування будинку, чисте парадне. Неподалік озера та річка, де можна вечорами прогулюватися на свіжому повітрі. Біля дому розташований магазин, неподалік кафе та ресторани. Біля будинку безліч дитячих та спортивних майданчиків, зон відпочинку та алей для прогулянок, парко місця для Вашого авто, поруч садки, школи, магазини. До центру міста 15 хвилин на авто.

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 4

Пропоную в оренду шикарну квартиру з видом на озеро, в новобудові, по вулиці Йорданській, 1. Квартира велика і зручна з видом на озеро. Тут є дитяча кімната, робочий кабінет, камін, джакузі, спортивний куточок. Квартира укомплектована побутовою технікою до дрібниць: фільтр для води, посудомийна машина, зволожувач повітря і т.д. Поруч кінотеатр Блокбастер, ТЦ Городок, Каток, Боулінг, Екомаркет, Нова Пошта, пляж, Метро 7хв пішки - вся інфраструктура для життя і відпочинку. #315917335934

Йорданська вул. (Гавро Лайоша), 1

1к квартира метро Оболонь (14 хвилин), вул. Йорданська, 9є. 1/10, 42м2. Квартира після капітального ремонту, нові меблі. Ванна та туалет окремі, у плитці, в дуже гарному стані. Є вся потрібна техніка. Шикарне розташування – вийшов із підїзду і вже на пляжі. Метро недалеко. Будинок на відстані від дороги, шуму немає. 14000+КП

1к квартира Оболонь, вул. Йорданська