Оренда 2-кімнатної квартири (довготривало), вул. Олеся, новобудова, 5/6, цегла. Загальна площа 90 кв.м. Світла простора квартира з гарним краєвидом. Кухня обʼєднана з вітальнею та спальня з двоспальним ліжком. Є гардеробна, два санвузли, балкон. Індивідуальне опалення. Наявні всі необхідні меблі і техніка. Все високої якості.Вільна, готова до заселення. Будинок з закритою територією, охорона. Для авто є місце в підземному паркінгу. Тихий зелений район ближнього центру, поруч парк Погулянка, ботанічний сад.Вартість оренди: 700 дол. США в місяць + ком. послуги.

Олеся О. вул. Личаківський район

Здається 4-к. квартира з ремонтом, меблями, і/о за вул. Олександра Олеся (р-н Личаківський) звільняється 30.08 ___ Код квартири: # 1 9 8 6 6 9 9 5 ___ 3 поверх з 3 вторинний житловий фонд індивідуальне газове опалення балкон власне подвіря сигналізація __ У квартирі: двоспальне ліжко розкладний диван електрична плита посудомийна машина холодильник пральна машина ___ Затишна квартира з красивим інтерєром. Зроблено сучасний ремонт, кухня та кімнати облаштовані меблями, побутовою технікою. Перевагою є індивідуальне опалення, що забезпечить комфорт та допоможе заощадити. Поряд з будинком розвинута інфраструктура, магазини, зручна транспортна розвязка. ___ Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі!

Олеся Александра улица, 16, Лычаковский, Львов, Львовская 1100.0 USD

Від Власника. Оренда 5 кім. квартири, вул. Олександра Олеся, 185 м.кв., двоярусна (2 та 3 поверх 5-ти поверхового будинку). Кухня-студіо 40 м. кв. Два санвузли, камін, автономне опалення. Кондиціонери на кухні та в спальнях, 4 балкони з гарним виглядом, так як будинок знаходиться на височині. Квартира під охороною. Територія навколо будинку огороджена та охороняється.

Олеся О. вул. Личаківський район

Житлові комплекси у Львів