Однокімнатна квартира з меблями, технікою в пристижному мікрорайоні міста. Перша оренда. Спальня кімната, кухня-вітальня, санвузол, гардеробна оздоблені якісними матеріалами, Зручний поверх, є підземний паркінг.

власник
600-річчя вул., 3

Здам в довгострокову оренду класна 1-кімнатну квартиру. Перша здача після власників, все в ідеальному стані, новий ремонт, меблі та техніка. Будинок Вінницябуд, супер локація прям біля Мегамолу. В квартирі вам буде не тільки комфортно проживати, а і чудово працювати, якщо Ви працюєте вдома, бо для цього є спеціально обладнане місце з виглядом у вікно і комфортним кріслом. Будемо раді бачити порядних орендарів, без тварин та дітей, пару або одного! Квартира дуже тепла, світла та затишна, мінімальні комунальні платежі! Квартира вільна, показ в зручний час! Дзвоніть!

600-летия улица, 9В, Вишенка, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру в престижному житловому комплексі "Лісопарковий". Це ідеальне поєднання затишку та сучасного життя в серці міста. Основні характеристики квартири: - Площа 45 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо простору та комфорту. - Панорамні вікна, які пропускають багато природного світла та відкривають чудовий вид на оточуючу міську атмосферу. - Після якісного ремонту: свіжий, сучасний і стильний дизайн. - Для вашого зручного сну - двоспальне ліжко та великий гардероб для зберігання ваших речей. - Квартира обладнана необхідними меблями та побутовою технікою: холодильник, варильна панель, пральна машина, духова шафа (встановлюється). - Територія ЖК обладнана закритим двором та системою відеонагляду для вашої безпеки. - У комплексі є можливість винайняти підземний паркінг для вашого автомобіля. - Розташування житлового комплексу дозволяє легкий доступ до парку "Лісопарк", ринку, ТЦ "Мегамол", ресторану KFC та іншої необхідної інфраструктури. - Цінова пропозиція дуже приваблива в порівнянні елітності та зручностям даного житлового комплексу. Не пропустіть цю унікальну можливість забезпечити собі комфортне та стильне життя!

600-летия улица, 3Г, Винница, Винницкая 13000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вашій увазі, гарна пропозиція квартири з євро ремонтом. Є всі необхідні меблі та побутова техніка для комфортного проживання. Гарний краєвид на місто. Автономне газове опалення, підлога з підігрівом. Закрита територія, є паркомісця. Деталі за телефоном.

600-летия улица, 9В, Вишенка, Винница, Винницкая 375.0 USD

Квартира здається вперше. Все новеньке та якісне. Чудова транспортна розвʼязка, поряд торгові центри, ринок, паркова зона.

600-летия улица, 9В, Винница, Винницкая 25000.0 UAH

Здається 1-но кімнатна квартира на 4-му поверсі 12-ти поверхового будинку по вул. 600-річчя (напроти Донецького університету). Автономне опалення. В квартирі зроблений сучасний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка (плазмовий телевізор, холодильник, пральна машинка- автомат). Зручне розташування, гарна транспортна розвязка. Квартира вільна, здається через агентство нерухомості. Фото дійсні. Інформація достовірна.

600-річчя вул., 66г

Здається 1-но кімнатна квартира на 4-му поверсі 12-ти поверхового будинку по вул. 600-річчя (напроти Донецького університету). Автономне опалення. В квартирі зроблений сучасний ремонт. Є необхідні меблі та побутова техніка (плазмовий телевізор, холодильник, пральна машинка- автомат). Зручне розташування, гарна транспортна розвязка. Квартира вільна, здається через агентство нерухомості. Фото дійсні. Інформація достовірна.

ул. 600-летия, 66Г, Вишенка, Винница, Винницкая 11500.0 UAH

600-летия улица, 3В, Вишенка, Винница, Винницкая 20000.0 UAH

Здається квартира в новому домі з євроремонтом, здається вперше, все нове, поли з підігрівом, є все необхідне для проживання. Зона відпочинку, гарний краєвид. Запрошуємо до перегляду пару, або одну людину без тварин.

600-летия улица, 3, Славянка, Винница, Винницкая 20000.0 UAH

ЖК Лісопарковий шикарний вигляд з вікна. Стильний ремонт. Зручна двоспальне ліжко, кондиціонер тепла підлога посудомийна машина Інна парк зроблять ваше проживання комфортним в любу пору року. Тут раді людям з домашніми улюбленцями що і зручно поряд Лісопарк закрита територія, окремо можна орендувати підземний паркінг. Вже вільно чекає орендарів які цінують комфорт. Встановлений генератор на випадок вимкнення світла.

600-летия улица, 3, Вишенка, Винница, Винницкая 23950.0 UAH

Квартира ідеально підходить для людей які працюють з дому . Багато денно світла Місце для окремого кабінету та окрема спальня Є також гардероб та кладова Меблі та техніка

600-летия улица, 3В, Винница, Винницкая 23000.0 UAH

Житлові комплекси у Вінниця

Видовая, светлая, просторная 1-комнатная квартира в новом доме ЖК ЛЕСОПАРКОВЫЙ с великолепным панорамным видом. - В квартире сделан современный и качественный ремонт в светлых тонах. Оборудован тёплый пол. Полная комплектация мебели и бытовой техники. Проведен скоростной интернет - ОПТОВОЛОКНО ! - ТЕХНИКА: Посудомоечная машина, кондиционер, LCD телевизор SMART TV, холодильник, стиральная машина, микроволновая печь, электро-чайник, встроенный духовой шкаф, варочная поверхность, вытяжка, пылесос, утюг и др. - Большая и просторная кухня-студия с шикарным панорамным видом на город. В комнате разместили двух-спальную кровать с ортопедическим матрасом, прикроватные тумбы, напротив кровати установлен телевизор, также возле окна установили кресло - качалку с великолепным панорамным видом на город. В коридоре обустроена вместительная гардеробная В сан. узле ванна ! - Отличная инфраструктура, все в шаговой доступности - общественный транспорт, продуктовый рынок "Пассаж", ТРЦ "Мегамолл", в доме есть продуктовый магазин, кафе и многое другое. Через дорогу ЛЕСОПАРК ! - Ключи на руках - показ в удобное время. Квартира свободна - можно заселяться !

600-летия улица, 3Г, Вишенка, Винница, Винницкая 23999.0 UAH

Пропонуємо вам затишну 1-кімнатну квартиру, розташовану на 15-му поверсі в новобудові. Площа квартири складає 50 квадратних метрів, що створює комфортне просторове розташування. Однією з переваг є наявність системи підігріву підлоги, яка забезпечить вам затишок і комфорт під час холодних днів. Додатково до індивідуального електричного опалення і кондиціонера, що дозволить регулювати температуру в приміщенні за вашим бажанням. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою, що включає в себе холодильник, пральну машину, мікрохвильову піч, електрочайник і плиту. Також в спальні є плазмовий телевізор. В квартирі є гардероб, що дозволить організувати ваші речі та зберігати їх в порядку. Зручне розташування, сучасні зручності та затишна атмосфера роблять цю квартиру ідеальним вибором для вашого комфортного проживання! По іншим питанням звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Дзвоніть або пишіть в чат, покажемо у зручний час.

600-летия улица, 3Г, Вишенка, Винница, Винницкая 22998.0 UAH

Довгострокова оренда класної квартири в новобудові. Вікна у двір. 1к кв. 45м.кв. на 6-му поверсі з євроремонтом, індив.опаленням, датчиком диму, теплою підлогою на кухні та у ванній кімнаті та москітними сітками. Новий будинок, тихий закритий двір, закрита парковка, закритий дит.майданчик. У квартирі є побутова техніка: - Холодильник - Духовка - Плита - Витяжка - Посудомийна маш. - Пральна маш. - Ліжко з ортопедичним матрацом. - Чайник - Посуд Поряд (5хв пішим ходом)ринок, ТЦ, лікарня, пожежна частина, гіпермаркет, спортзал, салони краси, парк.В самому домі є цілодобовий магазин та кавярня, салон краси. За додаткову плату (300грн/міс) надається підвальне приміщення 2м* 2м з полицями, вентиляцією. Зручна транспортна розвязка в будь-який район міста на всіх видах транспорту. Оплата за перший і останній місяць( страхові : при пошкодженні майна, залишається як компенсація).

600-летия улица, 9В, Вишенка, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Затишна 1-кімнатна квартира в центрі Вінниці, в районі Вишенька, знаходиться на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Новий ремонт, розкладний диван з новим ортопедичним матрацом для максимальної зручності. Площа квартири складає 30 кв.м. квартира з балконом. Газова колонка забезпечить вам безперервне постачання в гарячої води. Ідеальний варіант для однієї людини або пари. Зручне розташування забезпечить легкий доступ до магазинів, кафе та громадського транспорту. Не втрачайте можливість орендувати цю чудову квартиру в найкращому районі міста!

600-летия улица, 12, Вишенка, Винница, Винницкая 11000.0 UAH

Лісопарковий-сучасний ЖК.Дизайнерський ремонт.Меблі, техніка, посуд, укомплектована усім для комфортного проживання.WI-fI.Для порядних, платіжноспроможних людей. людей.

600-летия улица, 3В, Славянка, Винница, Винницкая 25000.0 UAH

Довгострокова оренда квартири з дизайнерським ремонтом в ЖК "Лісопарковий" Повністю укомплектована усіма меблями та технікою. Неймовірний вигляд з вікна 15 поверху на ліс та місто. Можна з дітками та малими тваринками. Скоріше телефонуйте щоб домовитись про перегляд.

600-річчя вул., 3