Продам 2-кімнатну квартиру, Деснянській район, Лісовий масив, вул. Кубанської України 45-В. Теплий цегляний будинок 87 серії 1971 року будівництва. Квартира розташована на комфортному 2 поверсі 9 поверхівки. Загальна площа 44м2, житлова 28м2, кухня 7м2. Квартира з ремонтном, має дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Всі вікна металопластикові, засклений балкон, всередині обшитий вагонкою. Вся техніка залишається новому власнику. В квартирі є пральна машинкка, духовка, посудомийна машинка, бойлер , кондиціонер. Чудова інфраструктура району. Поруч дитячі садки, школи, дитячі та спортивні майданчики, магазини, велике футбольне поле, продовольчий ринок, зупинка громадського транспорту. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 45В

Простора, світла квартира в жилому стані, кімнати роздільні, встановлені металопластикові вікна, просторний незасклений балкон, санвузол роздільний, великий коридор з нишами для зберігання речей, розвинена інфраструктура, поряд є школи, дитячі садки, магазини, зручна транспортна розвязка, до станції метро Лісова - 10 хвилин на траспорті.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 24А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Кубанської України 33а, 8/16пов., 48/18,7/11,4 кв.м Будинок бізнес -класу 2009 року. Дизайнерський якісний ремонт, підігрів підлоги, пральна машина, посудомийна машина, телевізор, холодильник, конденціонер, вбудовані меблі. Будинок розташований у дворі, поруч зупинки транспорту,дитячі садочки, школа, дитяча лікарня. У будинку продуктовий магазин, салон краси та стоматологія. Поруч сосновий ліс. Будинок та прибудинкова територія завжди доглянуті. Охорона території. Паркінг. ОСББ, До метро - 15-20 хвилин пішки, 2хв на транспорті. На першому поверсі: відеонагляд, велосипедна та колясочна. Лічильники на опалення. Квартира готова до проживання. Ніяких вкладень не потребує. Все залишається в квартирі. Ціна -86000дол. Без комісіі.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 33а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

0. Комісіі,Кубанськоі України ,2 поверх , 9 поверхового, 45/17/11/6.Затишна, ремонт косметичний, фото реальні, вікна у двір, кімнати окремі, с.вузол окремий, лічильники на воду та світло, та загальний на опалювальне, балкон склопакет, бронедвері, тепла, до метро на транспорті 10 хвилин, пішки 30.Якщо не зможете додзвонитися, пишіть у соцсеті по цьому номеру.наприклад у вайбер

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 51

Продається 1 кім квартиру по вул.Кубанської України (Маршала Жукова) 37. Площа 36/19/6 кв.м, 5\9 поверхового будинку, висота стель 2,5, кімнати роздільні. Будинок 1970 року побудови. З кімнати з еркером вихід на лоджію, яка засклена. Планування функціональне, де ти не будеш платити за ""гуляючі метри"" -Охайний житловий стан, з можливістю втілити всі свої дизайнерські фантазії в життя. -Будинок з пасажирським новим ліфтом. Кооперативний будинок (ОСББ) в хорошому стані, утеплений, доглянута територія. Поруч 2 школи, садок, лікарня, і все, що потрібно мати обжитому району. Маса магазинів, і супермаркетів, ліс, такий вибір приємно здивує. Транспортна розвязка також комфортна, 7 хвилин .

Кубанської України, 37

Продам видову, простору 3-кімнатну квартиру в новому монолітно-каркасному будинку 2006 року будівництва, вул. Кубанської України (Маршала Жукова) 31А, ЖК Маршал. Висота стелі 2,7м. Стіни – цегла з утеплювачем. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Загальна площа 111м2, житлова 64м2, кухня 14м2. 17 поверх 24-х поверхового будинку. Квартира тристороння, панорамний вид на ліс та правий берег Києва. Відмінне функціональне планування: велика вітальня (26м2) з виходом на кухню (14м2), 2 окремі спальні (14 та 11м2), робочий кабінет (12м2), просторий хол (19м2), 2 санвузли, гардероб, 2 засклених балкони. Квартира в гарному житловому стані: якісний ремонт 2010 року, двері з горіха, підлога - паркетна дошка (горіх), підігрів підлоги в коридорі та санвузлі, точкове освітлення, є меблі, вбудовані шафи, кухня, якісна фурнітура, 3 кондиціонери, посудомийна машина, бойлер, пральна машина. Є лічильники на все (вода, тепло, електрика). Презентабельний підїзд, 3 ліфти, консьєрж-сервіс, ОСББ. У будинку є паркінг. За додаткову плату можна придбати ПАРКОМІСЦЕ З КЛАДОВКОЮ! Розвинена інфраструктура: біля будинку дитячі та спортивні майданчики, в пішій доступності 2 школи, дитячі садочки, стадіон, фітнес-центри, супермаркети, салони краси, кафе, бари, ресторани, банки, аптеки, лісопаркова зона. До метро Лісова 20 хвилин пішки або 5 хвилин маршруткою. Чистий продаж, документи готові до угоди, податки мінімальні. Ексклюзивний договір. Без комісії для покупця. З колегами співпрацюємо БЕЗ ДУБЛІВ У РЕКЛАМІ. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 31А

Вашему вниманию представлена 2 комнатная квартира на продажу по адресу : Кубанской Украины улица (Жукова маршала улица) 24а, которая находиться на 4 этаже. Квартира с приличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 35 минут до центра города, 15 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 24а

Пропонується до продажу охайна однокімнатна квартира (готельна) ,біля метро Лісова. Проспект Кубанської України 29А (Жукова). 2/5 поверх цегляний будинок. Площею 19.5/11.7/4 м.кв. Квартира в хорошому стані (студіо) до продажу пропонується з меблями та технікою що на фото. Балкона нема. Дуже добре як орендний бізнес . Розвинена інфраструктура. Відмінна транспортна розвязка-до метро Лісова 10 хв.пішки. Пропозиція від представника власника Без комісійних. Нормальні прозорі документи. Вільна. Ключі на руках-показуємо. 26900 у.є. торг можливий. 0674600021 0667504621 Євген

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 29а

Продам 3 кімнатну квартиру, Деснянський р-н, Лісовий масив, вул. Кубанської України б.19, ст.метро “Лісова” – 5 хв. пішки, 5/5 пов. кер.бетон, “брежневка”, площа S=60.8/44.5/7.7 кв.м., кімнати суміжно-окремі, вікна на дві сторони у двір, сан/вузол окремий (ванна + вбиральня) кахель, нова сантехніка, підлога: паркет в кімнатах, лінолеум —->коридор-кухня, вбудовані меблі, обладнана кухня, балкон засклений, стан гарний житловий, поряд школа, дит.садок, магазини, спортивний комплекс, стоянка біля будинку, платна парковка біля метро, ринки “Лісовий” та “BAZAR”, “Даринок” – 15 хв.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 19

Двокімнатна квартира після євроремонту в цегляному будинку 1971 року. Будинок розташований в затишному дворі. Квартира зручна під час блекауту, є газ, вода та опалення. Влітку прохолодно, взимку тепло. В квартирі завершений якісний ремонт з заміною всіх комунікацій. Нові склопакети, проводка, сантехніка і столярка, ламінат та плитка. Передбачено підключення для зовнішніх, захисних ролетів. Нові меблі та побутова техніка. У вітальні розкладний, комфортний диван, в еркері вбудована шафка для зберігання. В спальні двоспальне ліжко з підйомним механізмом, шафа для одягу, дзеркало. Сучасні кухонні меблі та побутова техніка, розкладний стіл. У ванній кімнаті встановлено бойлер. Надійні вхідні двері. Доглянутий будинок та двір з дитячим майданчиком. Поруч ліс. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення: поруч супермаркет ФОРА, магазини, дитячі садки та школа, бювет, тощо. До станції метро Лісова та Чернігівська 9 хвилин на авто, 25 хвилин громадським транспортом або 45 хвилин пішої ходи. Чистий продаж. Квартира вільна для заселення.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 45А

РІЄЛТОР Квартира двостороння, одна кімната прохідна, склопакети всюди, крім однієї кімнати. Кондиціонер. Вид на ліс . Поряд метро Лісова, Університет, поліклініка, Фора. Поряд ліс, зона відпочинку.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 15/13

Кубанської України вул., 21а Пропонується 3-кімн. квартира на території житлового масиву “Лісовий”. Станція метро “Лісова” в 20 хвилинах пішки. Масив є спальним та межує з великою лісовою зоною. Квартира розташована на 3/5-пов. будинку. Матеріал стін — залізо-бетонні панелі. Підїзд чистий, у доброму стані. Спокійні сусіди. Квартира 3-кімнатна, загальною площею 60,2 кв.м. Житлові кімнати площею 15 кв.м, 14,7 кв.м і 14,4 кв.м. Кухня з великим вікном площею 7,3 кв.м. Планування – сміжно-роздільне. С/в роздільний. Квартира двостороння. Вікна виходять у тихий двір. Є балкон. Загальний стан квартири — потребує проведення ремонтних робіт. Покриття підлоги — паркет у хорошому стані. Квартира у власності 28 років! Чистий продаж! Без зареєстрованих осіб! Без комісійних для покупця!

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 21а

Код 291247. Продається двокімнатна квартира з роздільними великими кімнатами для втілення своїх побажань на Лісовому массиві. Адреса: вулиця Кубанської України 24А. Квартира двостороння, вільна від меблів, тому одразу можна роспочинати ремонт. Є великий балкон. Будинок знаходиться у дворі. Поряд дітсадочки, школи, магазини, Нова пошта, бювет, зупинка громадського транспорту. 10 хвилин до метро Лісова. Фахівець Любов Василівна.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 24А

Пропонується тепла і затишна квартира поруч з лісом в ЖК «Лісова пісня»,вул. Кубанської України 33а.Три окремі кімнати з загальною площею квартири 101кв.м на 13 поверху 16 пов. цегляного будинку комфорт класу. Ремонт в квартирі в стилі «прованс» зроблен для себе із найкращих матеріалів, сантехніки та встановлення якісної побутової техніки. В квартирі автономне опалення, електричний котел Protherm Скат 6кВт ( з вбудованим баком та насосом) , регулятори на батареях, теплі поли , система кондиціювання, відеозвонок, встановлені лічильники води. Великі панорамні вікна з «французьким» балкончиком, з яких відкривається чудовий краєвид на житловий масив, а також два окремих балкона. Вся підлога в квартирі з керамичної плитки, кахель в суміжному сан.вузлі, ексклюзивні деревяні двері, меблі. Вбудована кухня з вбудованою технікою: холодильник, варильна поверхня, витяжка, духова шафа. Перед вхідом в квартиру в коридорі вбудовано велику шафу-купе, тамбур з сусідами окремо закривається. Під’їзд під постійним наглядом консьєржа, у дворі дитяча площадка, магазин, наземна та підземна парковка, а поруч є дитячий садочок, школа, зупинка транспорта, магазини. В короткому описі не можливо дати всі особливості квартири , деталі ремонту та удосконалень , які зроблені. Тому запрошую на перегляд квартири і ви переконаєтесь, що вона коштувала великих вкладань, а зараз пропонується за 125000у.о.тобто по ціні інвестування в новобудову, 1200 у.о.за кв.м, але з ремонтом . Розглядаємо програми "Є оселя", "Є відновлення".

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 33а

До Вашої уваги продається роздільна, світла 2-кімнатна квартира. У квартирі замінені вікна в одній кімнаті та вікна на балконі, балкон на 2 кімнати. У квартирі сухо, частково робили ремонт. Будинок цегляний, дуже теплий, висота стелі 2.70м Поруч із будинком є все необхідне для комфортного життя, добре розвинена інфраструктура. Також гарна транспортна розвязка, 15 хвилин від МЕТРО.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 28

м Лісова, вул. Кубанської України (Жукова) 37 1/9 низький поверх 48/19/7.5 Продається затишна квартира на першому поверсі поруч з лісом. Квартира вільна, продається з меблями. Санвузол роздільний. Коридор 12 м2. На вікнах є решітки. Просторий балкон. Поруч є вся необхідна інфраструктура, ліс для прогулянок. До метро 3 зупинки, 5хв їзди. В квартирі ніхто не прописаний. Комісія 2.5% 47 000$ торг Можете телефонувати або ж писати у Viber, Telegram, WhatsApp по вказаному номеру телефона

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 37

3к квартира Кубанської України (Жукова ) 22 пропонується простора 3к квартира квартира двусторонняя містить два балкони квартира в середині будинку ,стан житловий . Квартира готова до ваших втілень прекрасний варіант для вашого тихого життя.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 22

ЄВІДНОВЛЕННЯ Для купівлі пропонуємо 3 кімнату квартири на Лісовому масиві. ЄВідновлення Вул Кубанської України ( Маршала Жукова) , буд 51 . Код квартири 24782313 Будинок панельний , 8/9пов (+тех поверх ) Площа : 61,9м2 з урахуванням лоджії Квартира складається з : -3 житлових кімнат , одна з яких прохідна . ( 10.2 м2 / 16.8 м2 / 13.5 м2) - кухні 7,5м2 . - роздільного сан вузла - комори ( за бажанням ,за рахунок неї , можна збільшити площу сан вузла ) - лоджії - коридору Стан житловий або ж під ремонт Всі комунікації справні ( газ , вода , електрика , опалення) По всій квартирі замінено вікна на металопластикові . Встановлено бойлер на 80 літрів , є пральна машина . Фото відповідають дійсності Квартира без комісії та додаткових витрат для покупця , оперативний показ . Розглянемо всі види рохрахунку

ексклюзив
Кубанської України вул. (Жукова маршала), 51

Продам 2х кімнатну квартиру, Чешський проект! Кубанської України 24А. Власник! 2й поверх 9ти поверхового будинку, закритий тамбур на три квартири. якісні пластикові вікна, на лоджій також, ришітка на кухонному вікні. Утеплення по фасаду. В зимку дуже тепло! Проводка поміняна на кухні і в ванній кімнаті (ванна і туалет спільні), проведений інтернет. эвроремонт, три роки як зробили і після ніхто майже не жив, робили для себе але змінились плани. Майже всі меблі залишаємо. Теплий будинок, тихий двір, поряд садочок, один з найкращих на районі, школа з англ.уклоном, ресторани, кав’ярні, магазини, базар «Сказка», дуже зручна транспортна розв’язка, поряд перша зупинка, поряд Нова Пошта та Укр.Пошта. Через два будинки починається неймовірно гарний ліс з грибами і ягодами, до війни завжди гуляли з дітьми і катались на велосипедах.. Чисте повітря, так як поряд заводів і шкідливих виробництв не має.. до метро Лісова 20хв. пішки.

власник
2х к. квартира Кубанської України 24А ВЛАСНИК

В продажу 1-кімнатна квартира на Лісому масиві по вул. Кубанської України, 20 (вул. Жукова). Квартира перебуває в звичайному житловому стані та потребує ремонту. Обладнена двома балконами по 3 кв.м. в рахунок яких є можливість збільшити кухню і кімнату, обєднавши їх. Поруч з будинком присутня вся необхідна інфраструктура, все поруч та доступно; ринок, магазини, дитячі та шкільні заклади, зупинки миського транспорту. До ст. метро "Лісова" в 5-10 ти хвилинах їзди маршруткой. Торг можливий.

Продажа 1-кім квартри вул. Кубунської України, 20

Продається чудова квартира з ремонтом за 10 хвилин від метро "Лісова" по вул. Жукова, 29а на 4 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Студія. Вбудована кухня, ламінат, кахель, МПО, суміщений санвузол, кондиціонер, шафа-купе. Чистий підїзд. Приємні сусіди. Поруч школи, дитсадки, поліклініка. Зона відпочинку в 5 хвилинах – ліс, зони відпочинку. ID: 25224

Продаж 1 кімн. квартири за адресою Маршала Жукова улица, 29а м.лісова

Новий житловий комплекс 2006 року . Монолітно -каркасний . Продається двохкімнатна квартира в гарному стані з меблями та технікою з гарним видом на ліс . 10 поверх .

Продається квартира Кубанської України (Маршала Жукова 31 а.

Продам 3-х кімн. квартиру Лісовий масив, метро Лісова, Чернігівська. Цегляний будинок. Деснянський р-н, вул. Кубанської України 45В (Жукова). У квартирі зроблено частково ремонт, виконано основні чернові роботи. На підлогах стяжка з шумоізоляцією, стіни поштукатурені, по всій квартирі нова мідна проводка, вікна REHAU, склопакети з енергозберігаючим покриттям та газонаповнені. Стелі підготовлені під натяжні стелі. Планували зробити простору двукімнатну, кімнати 22м2 та 18м2 Велика лоджія. Вид на ліс. У дворі Дві школи та дитячий садок. Дуже тихо та свіже повітря. Зупинка транспорту поряд, до метро 5-10 хв на транспорті. Розвинена інфраструктура, поруч супермаркети Фора, АТБ, Сільпо, Продукти, Ринок, Пошта, Нова Пошта, Банк, аптеки, великий дитячий майданчик. Також поряд величезний сосновий ліс. Телефонуйте, відповім на всі запитання. Показуємо у будь-який час, за домовленістю.

власник
Продам 3к квартиру Лісовий масив, метро Лісова, Чернігівська. Цегляний

СРОЧНО! К Вашему вниманию продается раздельная, светлая 2-х комнатная квартира. В квартире заменены окна в одной комнаты и окна на балконе, балкон на 2 комнаты. В квартире сухо, делали частично ремонт. Дом кирпичный , очень теплый, высота потолков 2.70м Рядом с домом есть все необходимое для комфортной жизни, хорошо развита инфраструктура. Также хорошая транспортная развязка , 15 минут от МЕТРО.#ID 9276. Ваш личный менеджер Кузьменко Дмитрий. Переходи в каталог - perfectteam.ua/apartments/. Связь по телефону 09******14

Продажа 2-к.кв., Кубанской Украины 28 /  Кубанської України 28
1 - 24 з 32 результатів