вул. Чавдар, 7

Пропонуємо чудову 2-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом - якісний ремонт, комплектація меблями - 10 хв пішки до метро Осокорки - поруч супермаркети, кафе, дитячі садочки, школи, спортклуби 💙💛 Співпрацювати зі мною Вам буде легко, комфортно та безпечно! До зустрічі на перегляді!

Чавдар Єлизавети вул., 7

От собственника, без комиссии ( подземное паркоместо отдельно в соседнем доме ) . Продажа замечательной, эксклюзивной 3к квартиры в монолитном доме по ул. Чавдар Елизаветы 7 ; - S = 110m2 ; Входная группа: - Сразу при входе в квартиру есть отдельный тамбур с местом для коляски, велосипеда, обуви и др. Предметов, очень удобно и функционально ; - Большой и вместительный шкаф купе , гостевой санузел с душевой кабиной ; - Сантехника Villeroy & boch ; - Смеcители kludi ; Гостиная: - Попадая в кухню гостиную Вас встречает просторное и фунциональное помещение, зонированное на зону приготовления и отдыха ; - Аудиосистема Harman kardon ; - Посудомоечная машина Siemens ; - Большой холодильник side by side Bosch ; - Духовный шкаф и кофе машина- все остается в квартире ; - Система фильтрации и очистки воды , обратный осмос; Спальня: - Мебель по индивидуальному заказу Италия ; - Вместительный шкаф ; - Туалетный столик ; - Просторная и светлая комната наполненная многоуровневым светом и уютной атмосферой; Детская: - кровать с ортопедическим наполнением , мебель Cilek, шкаф, рабочее пространство с потрясающим большим окном и видом на Днепр и правый берег ; Балкон с вместительными нишами для хранения и дополнительной морозильной камерой ; Квартира делалась исключительно для себя и не на продажу. В собственности более 3х лет. Никто не прописан. Документы а полном порядке. Проведена сигнализация. Качественные замки и двойные входные двери. В доме есть консьерж. есть паркинг в подземном паркинге соседнего дома. Цена Обсуждается дополнительно) Рядом: метро Осокорки, Позняки, гмыри, проспект Николая Бажана , Патриотика, Русовой, Днепровская набережная, ЖК Севен, Seven , ЖК Ривер стоун ( River stone ), Трускавецкая. От первого лица, без комиссии. Просмотры по договоренности в удобное для Вас время.

власник
Чавдар Єлизавети вул., 7

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вашій увазі пропонується відмінна, тепла, світла, простора, видова 2-к квартира по вул.Є.Чавдар-7 в 3-хвилинах від м.Осокорки У квартирі виконано якісний ремонт. Встановлені металопластикові вікна Rehau з подвійним склопакетом Три кондиціонери, підлога з підігрівом, у спільному санвузлі встановлений бойлер також є вивід під ванну, у кімнатах на підлозі якісний ламінат, дубові межкімнатні двері. Вигляд з вікон на Дніпро та правий берег ні кого не залишить байдужим і він залишиться з вами на завжди так, як напроти, не можливе будівництво багатоповерхових будинків. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією з використанням високоякісного газоблоку та утеплений мінеральною ватою 100мм, що дозволяє мешканцям економити на опаленні. Встановлено лічильники на тепло та воду Чисте та доглянуте парадне, 3 пасажирські ліфти та один вантажний, всі працують, вїзд у двір закритий шлагбаумом, є великий дитячий майданчик, поряд дитячий садок та школа У пішій досупності велика кількість магазинів ТЦ Аркада, гіпермаркет Епіцентр Прекрасна пропозиція для щасливої родини або як інвестиція, на сьогодні орендна плата за подібну квартиру становить 500-600 $ Наша квартира в оренду не здавалася все в квартирі в хорошому стані, заходь і живи можливий продаж за програмою Є-Оселя Вас зацікавила ця квартира? Тоді швидше зателефонуйте або пишіть нам! Ваші дбайливі "One Realty"

можливий продаж по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу простора, видова 4к квартира 148,4 кв. м на 17/25 пов.. будинку по вул. Є.Чавдар,7. Кімнати роздільні, 2 санвузли: 6 та 8 кв. м; комора, балкон,лоджія. Квартира після будівельників,готова до втілення індивідуальних дизайнерських рішень.Як бонус для покупця—додається дизайн проект! Док.на право власності-більше 3 років, зареєстрованих в к-рі немає. В будинку консьерж. Поруч школа,дитячий садок,супермаркети,ресторан,кавʼярні,салони краси. В пiшiй доступностi метро Осокорки(5 хвилин)Позняки(10 хвилин),пр. М.Бажана, Б. Гмирі,Дніпровська набережна

4к  148 кв м  вул Чавдар-м Осокорки 5 хв пішки

Житлові комплекси у Київ