вул. Урлівська, 38а

Продам чудову 3х кімнатну квартиру, 98м2. Осокорки, Позняки метро 20 хвилин пішки , або 5 хв маршрутка . Вулиця Урлівська 38, 23 поверх . Квартира з дизайнерським ремонтом . Є меблі і техніка . Ремонт : поли натуральний паркет ( ясень ) ручна робота . Поли підігрів . Є 2 теплих балкони з підігрівом полів, утепленням , шафою , шумоізоляція. Сантехніка нова АППС-люкс. Будинок 2011 року, чистий підїзд з консьержем, Чудова інфраструктура , затишний двір. школи 111 і 329, дитячий садок "Веселка" 2 хвилини пішки , фітнес-центри "Sport Life" та "MyFit", піцерія "Molino", салон краси "Lazuri", магазини АТБ, Novus, River Mall. Право власності більше 3 років .

Урлівська вул., 38А

Продаємо 3к квартиру вул. Урлівська, 38А, м. Київ Площа 99/47/12 м2. Поверх 12 / 25 поверхового будинку. Будинок біля озера Жандарка (метро Позняки). 3 роздільні кімнати, простора кухня, роздільний санвузол, величезний коридор з можливістю зробити кімнату житлову. Квартира дуже простора та має 1 велику лоджію з краєвидом, до якої ведуть два виходи: з кухні та з великої кімнати; та балкон, з виходом з іншої із кімнат. Будинок побудований з якісних матеріалів, має утеплення, якісні вікна. В поточному році замінені всі лічильники. (вода, світло, тепло) Квартира має чудове місцезнаходження: поруч знаходиться Озера Жандарка, облаштоване пляжем та місцем для активного відпочинку, набережна Дніпра з інфраструктурою для прогулянок та відпочинку, велика паркова зона. Зручне та безпечне розташування: конс’єрж, в будинку закритий двір, є парко місця для авто, та дитячі майданчики, місця для вигулу собак. Транспортна зупинка – біля будинку, метро Позняки – 15 хв. Дитячий садочок, школа, поліклініка, приватна клініка, супермаркети, ресторани, кафе – знаходяться в пішій доступності. Дзвоніть, відповімо на Ваші запитання. Є відео огляд!

ексклюзив
Урлівська вул., 38А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Урлівська 38а, АППС-люкс, загальна площа 97.8м2, житлова 52.8м, кухня 11.6м, 14 поверх 25 поверхового будинку (будинок 2012 р.) Чиста та охайна з меблями та технікою. Поряд з квартирою є кладовка в особистому користуванні. Квартира не торцева і дуже тепла. Поряд з будинком школа та озеро. Документи в порядку. Перегляд за домовленістю. До метро 15хв.пішки. 120000 у.о. Обяву не дублювати!!!

власник
Урлівська 38а продам 3-кімнатну квартиру