вул. Північна, 50

Продаж 1к кв Оболонський р-н вул. Північна 50 До метро Героів Днепра 15хв пішки Квартира знаходиться на 5/9 поверсі Унікальне плануваня, в 35м кв є спальна зона, зона відпочинку/або кабінет, кухня, та окремо балкон. Жила площа 19кв м / зона кухні 7кв м Квартира з ремонтом, залишаються всі меблі та техніка. Шикарний варіант у бізнес-оренду Поруч вся інфраструктура, жилий тихий масив Є відеоогляд

ексклюзив
Північна вул., 50

Продаж. У квартирі нові склопакети, повна заміна електропроводки та труб, вирівняні стіни, балкон з виносом (утеплений усередині), підлога на кухні з підігрівом. Є комора. Меблі та техніка за домовленістю. Відмінно як для житла, так і під здачу в оренду. Ідеальне місце та транспортна розвязка, поруч стадіон «Оболонь» та дві школи, за 10-12 хвилин пішки знаходиться ринок, дитячі садки, супермаркет АТБ, Сільпо та Фора, дитяча поліклініка, затока, набережна, 15 хвилин пішки м. Героїв Дніпра. Київ, Північна, 50 Готельного типу; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 9; кількість виходів: 2; транспорт: ст.М"Героїв Дніпра" - 7хв., ТР№24; Н=2.7м, гарний стан, біля дороги, підїзди середні, код.замок, парковка/безкошт., магазин, відділення Ощадбанку; поруч затока Собаче гирло; стадіон "Оболонь-арена"; середня загал. школа № 245; ветеринарна клініка "Ніко-Вет"

Продаж 1 кім квартира Оболонь Героїв Дніпра Чудовий ремонт.

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оболонь, Північна 50, без комісійних, Оболонь, Северная 50, без комиссионных. Продаж однокімнатної квартири на Оболоні. Вулиця Північна 50. Квартира знаходиться на третьому поверсі будинок девятиповерховий. Площа 28 кв. по плануванню студія. Санвузол спільний. Великий балкон на всю квартиру. Стан добрий. Склопакети. Зроблено розведення труб, виходи під пральну машинку, бойлер. Зроблено електричне розведення по всій квартирі. Стіни під фарбування, ламінат. Будинок газифікований. Будинок 1977р. цегляний. Квартира всередині будинку, закрита балконом, дуже тепло. Вікна у двір, тихо. За розташуванням. До метро 15 хвилин пішки. До Дніпра, до набережної пять хвилин. Поруч із будинком дві школи та два садочки. Магазини, ринок. Чистий продаж, квартира вільна, ніхто не прописаний. Перегляди у будь-який час. Мінімальні податки. Продаж без комісійних.

Оболонь, Північна 50, без комісійних, Северная 50, без комиссионных.