вул. Пчілки, 3а

БЕЗ КОМІСІЇ. Затишна квартира по вул. Олени Пчілки 3а. Будинок 2007 року, монолітно-каркасний. Квартира облаштована меблями та технікою. При продажі квартири меблі і техніка залишаються. Балкон засклений і обшитий вагонкою. В будинку чистий та охайний підїзд, є консьєрж. Зручна транспортна розвязка. Поруч дитячі садочки, школи та ліцеї , поряд багато різних продуктових магазинів Novus, АТБ, Фора. тренажерна зала, відділення банків та пошти, кафе та ресторани. До метро Позняки - 10 хвилин транспортом. Запрошую Вас на перегляд!!!

Пчілки Олени вул., 3а

Елены Пчилки улица, 3-А. Продається трикімнатна квартира, Олени Пчілки вул., 3-А. Площа - 96/58/14. Планування роздільне. Централізоване опалення, євроремонт. Мультимедіа: швидкісний інтернет, Wi-Fi. Комунікації: центральна каналізація, центральний водогін. Затишна та світла квартира з якісним ремонтом. Натуральні екоматеріали – дубовий паркет, деревяні двері, італійський кахель. У квартирі два с/в, три просторі кімнати, вбудована кухня з технікою - вбудована посудомийна машина, духовка, варильна поверхня та витяжка. Лоджії засклені та обшиті деревом, на одній вбудована шафа-купе, на іншій - вбудовані великі комоди, в коридорі вбудовані шафи-купе. Дуже вдале планування, квартира внутрішня та тепла, двостороння. Закритий тамбур на 4 квартири, власне підсобне приміщення на поверсі, у тамбурі є передпокій та шафа для кожної квартири. Дуже добрі сусіди. Перевага будинку: - цілодобова охорона (консьєрж); - на поверсі по 4 квартири та 3 ліфти (у годину пік не потрібно чекати ліфт по 30 хв.); – територія будинку закривається шлагбаумом; - у будинку є платне паркування, підземний паркінг; - ТЦ - 5 хв. пішки; - зупинка транспорту за 1 хв. ходьби; - до метро 20 хв. пішки; - поряд 2 школи та 3 садки; - у будинку медична клініка, салон краси та розвиваючі центри для дітей; Поруч є чудове озеро.

Олени Пчілки вул., 3-А. З ремонтом! Метро Позняки, 3к

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

В квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Величезний місткий шафа. Довжина шафи 3 метри. ліжко шириною 1600см з ортопедичним матрацом. Бойлер. Пральна машина. Смарт ТВ, кондиціонер. Місткий холодильник. На все встановлено лічильники. Поруч озеро,парк, розвинена інфраструктура.

Продажа Пчелки 3а Традиция Студио Григоренко Драгоманова
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається видовий пентхаус, по вулиці Олени Пчілки , 3-А. Розташований на 24 поверсі. Загальна площа - 148 кв. м. Будинок, в якому розташована квартира, споруджений у 2007 році і має монолітно-каркасну конструкцію. Раціональне планування квартири: - На першому поверсі розташована простора кухня-вітальня, санвузол і кімната з балконом. - На другому поверсі розташовано три спальні і великий санвузол , що створює комфортні умови для великої родини. Також вже частково виконані ремонтні роботи, включаючи підведення теплих підлог. Закритий тамбур на 4 квартири. Перевага будинку: - цілодобова охорона (консьєрж); - на поверсі по 4 квартири та 3 ліфти ; – територія будинку закривається шлагбаумом; - ТЦ - 5 хв. пішки; - зупинка транспорту поруч ; - до метро 20 хв. пішки; - поряд 2 школи та 3 садка; - у будинку медична клініка, салон краси, розвиваючі центри для дітей, багато різних продуктових магазинів Novus, АТБ, Фора, тренажерна зала, відділення банків та пошти; - поруч є чудове озеро, парк. Панорамні вікна, з яких відкривається вид на весь Київ Підійде для: -творчої майстерні -фотостудія -студії йоги/розтяжки -салону краси -офіс Запрошуємо на огляд у будь-який зручний для вас час! код: A71

Продаж пентхауса  вільного призначення 148 кв. м. Олени Пчілки 3А