вул. Машинобудівників, 17а

Продам 1 кімнатну квартиру в цегляному будинку 50 кв.м., Вишневе, вул. Машинобудівників, буд. 17а - 10 поверх 15 поверхового будинку, цегляний - загальна 50 кв.м., житлова 19.7 кв.м., кухня 11 кв.м. - роздільний санвузол, ванна Квартира з ремонтом, панорамні вікна, навпроти відсутні багатоповерхові забудови. Лічильник електроенергії день/ніч, лічильники на опалення та водопостачання. Консьєрж, закритий поверх, дружні сусіди. В квартирі немає прописаних. Біля будинку прогулянкова зона, парк, озеро. Поруч школа та садок, супермаркети, зупинка маршруток. Відмінна інфраструктура, паркування біля дому, шлагбаум. Ціна 65000 у.о. Торг.

власник
Машинобудівників вул., 17а

Продаж 1 кімнатної квартири, дизайнерський ремонт, Вишневе, вул. Машинобудівників 17а - 7 поверх 14 поверхового будинку, цегляний - загальна 50 кв.м., житлова 19.5 кв.м., кухня 13 - санвузол суміжний, ванна - лоджія з кухні засклена Квартира з дизайнерським ремонтом, вся укомплектована технікою, вбудована мебель, кондиціонер ( все залишається), панорамні вікна з край овидом Відмінна інфраструктура, все поруч, парковка біля дому. Розташована поруч із прогулянковою зоною та парком, озером. Поруч в доступності школа та садок, супермаркети, зупинка маршруток. Можлива покупка під є- відновлення (сертифікат) Ціна 60000 у.е.

Машинобудівників вул., 17а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вишневое, ул.Машиностроителей 17-А, 9/14 кирп, 44/21/10, хорошее состояние, большие панорамные окна, большой шкаф, горочка, два спальных места, кондиционер, бойлер, встроенная кухня, прихожая, парковка во дворе на шлагбауме, в подъезде консьерж, цена 55000 у.е. Квартира расположена рядом с прогулочной зоной и парком, озером, также рядом стадион. В минутной доступности школа и садик, супермаркеты, остановка марштуток.

Продажа 1-но комнт квартиры на Машиностроителей 17-А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дуже класна, простора, повноцінна 3 кімнатна квартира в новому будинку. Вул. Машинобудівників 17а Якісний ремонт. Два окремі санвузли. Велика кухня вітальня з вбудованими меблями та технікою. Встановлені бойлери. Її потрібно просто побачити та оцінити її комфорт. Цегляний будинок з консєржами, відеонаглядом. Теріторія закрита шлагбаумом. Є підземний ПАРКІНГ!!! Чудова інфраструктура. Поруч садочок, школа, магазини, нова пошта, озеро и парк. В пару хвилин пішки зупинка маршрутки з великим трафіком. До метро 15 хв їзди

Повноцінна 3 кім 102 кв.м! В новому будинку початок м. Вишневе

Пропоную до вашої уваги чудову квартиру за адресою вул.Машинобудівників 17А. 1-кімнатна квартира обладнана просторою кімнатою, яка має вражаючі 21м^2 , а також великою кухнею площею 11м^2. Завдяки великим вікнам та виходу на засклену лоджію, ви насолоджуватиметесь яскравим сонцем та чудовим видом на церкву. Ця прекрасна квартира розташована на 11 поверсі 16-ти поверхового цегляного будинку, що гарантує вам тишу та спокій. Якісний ремонт вже виконаний, і вам не потрібно хвилюватися про деталі. Меблі та техніка залишаються, щоб зробити ваш переїзд максимально зручним. Окрім того, розташування цієї квартири просто ідеальне для вашого комфорту. Поблизу розташовані фітнес-клуб, супермаркети, магазини, гімназія, дитячий садок. Багато спортивних та безпечних дитячих майданчиків, парк і озеро надають вам можливість насолоджуватися активним та здоровим способом життя. Це не просто квартира, але ваш особистий куточок райського життя, де ви зможете насолоджуватися усіма перевагами сучасного та комфортного проживання. З повагою, Ліна.

ЄОселя Продаю чудову 1-кімнатну квартиру в центрі міста Вишневе

Продам дуже гарну 3 кімн. квартиру з дизайнерським ремонтом в центрі м. Вишневого та поруч нові сучасні жк вул. Машинобудівників 17 А Ще у нас цей будинок під назвою долар Якісно побудований будинок Загальна площа квартири 100м2 Розташована на 7п./10п.будинку . Практичне планування квартири . Візуально квартира поділена на 2 частини вітальня- студія та 2 спальні. Розділено все гардеропними та зроблено сильну шумову ізоляцію. Якщо у вітальні гості, то у спальнях нічого не чути. У квартирі 2 санвузли, велика кухня, 2 великі вбиральні та 2 спальні. Це ідеальний будинок для придбання саме в ньому якісної квартири . Великий червоний будинок із власним паркінгом. Огороджений з кожного боку шлакбаумами з видом на церкву з виходом до парку та озера. Вікна залу виходять на церкву. Поруч паркова зона, футбольне поле, вуличні тренажери, школа і дитячий садок. Гарний будинок з червоної цегли, біля будинку шлакбаум та відеоспостереження. Машину завжди є десь припаркувати. Квартира продається з меблями Поряд 3 дитячих садочки, 2 школи і дуже багато різноманітних секцій Все необхідне для проживання в пішій доступності. Ціна 150 000$ Тел 06******78 З повагою Альона Мельник

Продам 3кімн. квартиру м.Вишневе вул. Машинобудівників 17 А

Продам 1 кімн.квартиру, ЖК, Машинобудівників вул, 17А, 6/15 поверх, цегла, 50/19,5/13 площа, висота стелі 2,7. Будинок побудований о 2007 році. Квартира в гарному стані, світла, тепла. Лоджія з кухні засклена, санвузол суміжний. Продається з меблями та технікою. Відмінна інфраструктура. Біля будинку прогулянкова зона, парк, озеро. Поруч школа та садок, супермаркети, зупинка маршруток. Паркування біля дому, шлагбаум. Телефонуйте!

Продам 1 кімн., ЖК, Машинобудівників вул., Вишневе

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Вишневе

Географія Вишневе