вул. Майкопська, 1а

Єоселя 3% 7% Продається видова дворівнева квартира правий берег, вул. Майкопська 1а з двома великими видовими терасами (15 та 30 м²) на 4-5 поверхах шестиповерхового будинку. Квартира після будівельників загальною площею 97 м² має вільне планування, що даж можливість розробити власний дизайн-проект, також забудовник дозволяє зробити одну з терас закритою. Ціна: 100 000 у.о тел. 095 556 43 66 Андрій

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Майкопська вул., 1а

ТЕРМІНОВО! ВИДОВА 3 кімнатна КВАРТИРА, ГОЛОСІЇВСЬКИЙ ПАРК, метро Голосіївська 15-17 хвилин пішки, вул.Гетьманська (Майкопська), 1А ЖК "Панорама" секція 5 3 поверх 6 поверхового будинку, введений в експлуатацію 2021року, є документи права власності, свої податки сплачуємо. Загальна площа 82,4м.кв. Житлова площа по документам 78,8м.кв. При плануванні 3 окремі кімнати 45,34м.кв. Квартира має вільне планування, двостороння, є декілька планувань, можна зробити 2 кімнатну або 3 кімнатну квартиру, Відкрита ВИДОВА ТЕРАСА на місто та ЗАХІД СОНЦЯ! Шикарний вигляд буде радувати вас в будь-яку пору року! Опалення індивідуальне електричне, можна зробити котел з водяною теплою підлогою, або поставити радіатори та регулювати собі самому температуру в квартирі Всі комунікації заведені в квартиру, є лічильники Розташування будинку в тихому місці, низькоповерховий будинок, небагато сусідів, що є плюсом Будинок активно заселяється, в перших секціях давно вже живуть, в нашому підїзді 6 квартир живуть люди, і ще 2 квартири почали ремонти Інфраструктура : в самому будинку мінімаркет, в сусідньому будинку теж продуктовий магазин, поруч школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, метро Голосіївська 10хвилин, Деміївська, Васильківська 20 хвилин, супермаркети Велмарт, Варус, Бізнесцентр, магазини, аптеки, банки, салони краси, спротзал, все 10хвилин пішки, ЖК White Lines, зоомагазини та інше. Зручна транспортна розвязка дозволяє швидко на всі сторони виїхати! Парк Голосіївський 15 хвилин пішки, ДЗВОНІТЬ І ДОМОВЛЯЙТЕСЬ НА ПЕРЕГЛЯД ВЖЕ ЗАРАЗ, ключі на руках

ексклюзив
Майкопська вул., 1А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Світла, затишна квартира в новому, сучасному ЖК Панорама, функціональне, вільне планування, два вікна, всі чорнові роботи виконнані, вирівняні стіни і підготовлені під фарбування або під шпалери, на підлозі виконана якісна стяжка, можна готувати під ламінат, все можна зробити на свій смак і по власному дизайнпроекту, чистий підїзд, доглянута територія комплексу, добре розвинена інфраструктура района: школи, садочки, супермаркети, відділення банків, заклади відпочинку, Голосіївський парк, зручна транспортна розвязка: ст.м. Деміївська, Голосіївська - 15 хвилин пішки. Будинок введений в експлуатацію в 2021 році. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Майкопська вул., 1а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру студію 31 кв. м 2 / 7 . ЖК Панорама Квартира з якісним евроремонтом . Продається з мебелью, побутовою технікою : холодильник, варочна поверхня, мікрохвильова піч, духова пічь, кондиціонер. Квартира потребує вашої уваги . +380930118777 З повагою Наталія ексклюзив

ексклюзив
Майкопська вул., 1а

Майкопська вул. 1а , 5/6пов , S=56м.кв.,новий будинок , частково вже заселений, стан квартири від будівельників, завезені частково будматеріали .Гарне спокійне місце розташування будинку. Навколо приватний сектор, тихо, зелено. Паркування біля будинку. У пішій доступності магазини, кафе, ресторани, Голосіївський парк із озерами, зупинка маршрутки.Торг! Ст.м Голосіївська, Деміївська 15 хв пішки.

Майкопська вул., 1а

Простора квартира в цегляному будинку з вільним плануванням в ЖК Панорама, стан від будівельників. Будинок введено в експлуатацію, є право власності. Прекрасне місце розташування будинку. Навколо приватний сектор, тихо, зелено. Паркування біля будинку. У пішій доступності магазини, кафе, ресторани, Голосіївський парк із озерами, зупинка маршрутки. Ст.м Голосіївська, Деміївська 15 хв пішки.

Майкопська вул., 1а

Пропонуємо чудову мебльовану квартиру в ЖК Панорама на Печерську. Площа 103,5кв,м. поверх 23/27. В квартирі окрема велика спальня - 40кв.м, вітальня студія - 40 кв.м, два окремих с/в. Вхідні двері металічні, встановлена система охоронної сигналізації; В коридорі встановлено дві вбудовані велики шафи із зеркалиними дверима, Спальня - гарнітур з ТВ та робочім місцем, вбудована шафа, додаткове робоче місце на лоджії (лоджія приєднана до кімнати) Вітальня - кухонні меблі із вбудованою технікою (холодильник, посудомийна машина, арочна поверхня електрична, мийка, духова шафа), стіл обідній із стільцями, диван із кріслами, журнальний столик. Також є велика засклена лоджія із чудовим панорамним видом на Київ. В с/в - ванна, електричний бойлер, пральна машина, шафи, в другому с/в - умивальник та унітаз. Зроблені шафи для зберігання миючих, прасок та ін. В квартирі багато простору - на ппідлозі якісна керамічна плитка (підігрів), виготовлені стіни під фарбування та пофарбовані, якісна сучасна проводка та розводка під інтернет, освітлення, штори, жалюзі та інш. До квартири є додатково 2 паркомісця в підземному паркінгу. Будинок гарно обслуговується, двір закритий, вʼїзд тільки по картках. Завжди чиста територія. На перших поверхах магазини, кафе. Дзвоніть чекаємо на ваші пропозиції.

Квартира з ремонтом і меблями, м. Печерська, ЖК Панорама на Печерську

Предлагается к продаже видовая 2х комнатная квартира 64м2 в ЖК бизнес-класса "Панорама" - с одним из лучших видов на Печерске. Из комплекса открывается удивительный вид исторических ландшафтов центра, Печерской Лавры, Ботанического Сада, берега Днепра. Высокие потолки 3 метра, большие панорамные окна. Дом введен в эксплуатациию, документы в порядке. Квартира после строителей, установлены счётчики. Жилой комплекс имеет закрытую охраняемую территорию с собственной инфраструктурой, круглосуточной охраной, подземным паркингом, магазин Пчелка, 2 салона красоты. 5 минут пешком до м.Печерская. Вид на Ocean Plaza. Срочная продажа. Просмотры по договоренности.

Лучшая видовая квартира на Печерске. 64м2, Коновальца, Леси Украинки.

1-кімнатна квартира с ремонтом меблями та технікою: m.youtube.com/watch?v=N2n0QwAQ79I&feature=share Інформація про квартиру 38,2 м2, кухня 14 м2. 72 000 у.е. 2-й поверх з 5-ти. Київ, вулиця Майкопська 1А ЖК Панорама Податки відсутні, документам право власності більше трьох років. Продаж від власника. Новий дім в експлуатації. Прямі договори с постачальниками електроенергії та водоканалу. Причина продажу – покупка квартири з більшою площею у цьому будинку. Локація Піша доступність до 15 хвилин до метро Голосіївська та Деміївська. Біля будинку кінцева зупинка 28 автобуса, який курсую за чітким графіком між станціями Голосіївська та Деміївська. Поруч великий Голосіївський парк з озерами та новими крутими дитячими майданчиками! До Майдана Незалежності 5 км. До Торгівельного центру Оушен Плаза можно дійти навіть пішки, чи проїхати на 42 тролейбусі 5 хвилин або проїхати на метро 1 станцію. Біля будинку в 50 метрах продуктовий магазин, 300 метрів ще один магазин Фора, магазин Велмарт біля метро Голосіївська та АТБ біля Деміївської. У пішій доступності Укрпошта 200 метрів, два відділення Нової Пошти, багато дитячих садочків, дві школи. Меблі та техніка, що залишається при продажу В квартирі зролений сучасний дорогий ремонт та вбудовані якісні меблі. В спальні індивідуальний шкаф-купе с ящиками на доводці та пантографом для зручного доставання речей з другого ярусу, роздвіжні дзеркальні двері з якісним напиленням. В кухні всі меблі з доводниками на дверцятах та шухлядах, кутова вбудована столешня, та велике загартоване скло на робочому фартуху. Кухня оснащена варочною індукційною поверхнею та духовим шкафом з конвекцією та грилем Electrolux, двокамерним холодильником Gorenje, посудомийною машиною Bosh. Над варочною панеллю дуже тиха та ефективна наклонна витяжка з світлодіодною підсвіткою. В ванній кімнаті вбудована столешня з великими шухлядами на довідниках, та вбудованим рукомийником, відділеним від ванної великим матовим загартованим склом. Велике дзеркало з підсвіткою по всьому периметру та пральна машина LG з безшумним двигуном прямого приводу. В ванній кімнаті вбудовані приховані за плиткою коморка під бойлером для фільтрації води, та коморка під ванною для побутових речей. Бойлер на 80 літрів закріплений в спеціальному поглибленні в стіні, тому зовсім не займає місце. Вся техніка в ідеальному стані. По всій квартирі натяжні стелі з вбудованим світлодіодним освітленям, яке майже не витрачає електроенергії. Комунальні послуги та комунікації Вся техніка енергозберігаюча, тому досить мало потребує електроенергії. За весь час проживання двох дорослих та дитини середній показник 200 киловатт-годин на місяць. У всього дома індивідуальне опалення електричним котлом. В квартирі встановлений індивідуальний лічільник опалення тому ви можете його вимикати та вмикати залежно від ваших потреб, та сплачувати опалення по показникам лічільника. В квартирі встановлена охоронна сигналізація.

власник
Однокімнатна квартира метро Голосіївська

Продажа Квартира с новым ремонтом . Ни кто не жил! Большая Житомирская 20 ЖК Панорама. Видовая, на Пецзажную аллею, Воздвиженку, Днепр. С VIP ремонтом и мебелью. Новая. Никто не жил. 201, 3 кв.м. Цена 7000$/кв.м. Паркоместо в паркинге место 80 тыс АН "Ваш Успех" предоставляет большой выбор квартир, домов, элитного жилья, земля, офисы, по всему Киеву области ! коммерческая недвижимость) (Конфиденциальность гарантируем ).Приглашаем к сотрудничеству собственников. Ан Ваш Успех.

Продажа Квартира с новым ремонтом . ЖК Панорама .Пецзажная аллею

Житлові комплекси у Київ

Продаж двох поверхової просторної квартири 163кв м в новобудові ЖК Panorama ,будинок зданий у 2015 р. по вул. Околична. Франківський район,м.Львів! Квартира розташована на 10 поверсі 10 поверхового будинку. Заг. пл.163 кв, 4 кім площами: 14,3/24,5/16,8/25,6 кв.м., просторої кухні площею 34,6 кв.м., двох санвузлів 9,8 та 4,8 кв.м. та тераси 10,0 кв.м.. Квартира у 0 циклі, залито стяжки та розведена тепла підлога. Індивідуальне опалення. Чудовий краєвид на місто та парк Горіховий Гай.Поруч є дитячі садки та школи, власна територія, відео нагляд, дитячий майданчик, підземний паркінг, колясочна.

власник
Двохрівнева квартира у центрі Львова!