вул. Українки, 19

Продам 3-кімнатну квартиру по вул. Лесі Українки, 19, м.Вишневе. Код обєкта SF-2-839-503 3-й поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 87 кв.м: кухня 10 кв.м. Планування роздільне. Квартира з ремонтом, мебльована. Вартість - $70 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте нові пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Лесі Українки вул., 19

Адреса: Київська обл., м.Вишневе, вул.Лесі Українки, 19. 2-кімнатна квартира площею: 74,4/42,2/11,8 м2, розташована на 6 поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира у жилому стані, потребує лише косметичного ремонту. Обладнана лічильниками, газу, води, електроенергії. В будинку працюють ліфти. Двір та будинок в охайному стані. Продається від прямого власника, без комісії. Власник - юридична особа.

Продаж 2-кімн. квартири (74,4 м2) в м.Вишневе Київської обл. 70 000$

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Простора двокімнатна квартира в ЖК Софіївська Слобідка. Виконаний сучасний ремонт з якісних та дорогих матеріалів. Квартира має функціональне планування: дві роздільні кімнати та окрема кухня обʼєднана з лоджією, суміжний санвузол оздоблений кахелем та якісною сантехнікою. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога в санвузлі та на кухні. Доглянутий під’їзд, охайна прибудинкова територія та гостьовий паркінг. Власне паркомісце з зарядкою для електромобіля. Розвинена інфраструктура, поруч приватна та державна школа, дитячий садок, супермаркети та кавʼярні. Відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Академмістечко" - 15 хвилин автомобілем. Готові розглянути продаж за державними програмами.

Терміново! 2 - кім квартира ЖК Софіївську Борщагівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири від власника. Без комісії. 80 000 у.е. Загальна площа 60 м2. 2 кімнати. Перепланована в 3-х кімнатну. На другому поверсі , світла, максимально затишна, простора, нова квартира в заселеному будинку. Зроблений дизайнерський ремонт з високоякісних матеріалів , робили для себе, функціональний кожен м2. Звукоізоляція стелі, та утеплення полу, з першого (комерційного поверху), водяні теплі поли+гребінка, фукціонують окремо (сан.вузли+кухня). В квартирі 2 сан.вузли, усі змішувачі Hansgrohe, поли та стіни керамограніт Іспанія, 3 спальні, в 1-й спальні шкіряні поли, в інших кімнатах покриття ламінат Maister+ кухня студіо 22 м2. Повністю мебльована, вбудована техніка , кондиціонер . Захисні металопластикові ролети на всіх вікнах . Опалення автономне. Домофон. Містечко планується бути закритим. В пішому доступі школи, садочки. В дворі садочок, музична школа, АТБ, дитячий закритий майданчик, аптека…Добре розвинена інфраструктура, навкруги зелень, алеї, тихо, чисто. Планування кімнат розділене. Стан квартири - євроремонт. Тех.паспорт змінений, відповідає переплануванню. Без комісії, Святошинский р-н., Знаходиться в ЖК Софіївська Слобідка, вул. Боголюбова, 39

власник
Терміново!!!Продаж квартири без % комісії 2-к від власника

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Вишневе

Географія Вишневе