вул. Лейпцизька, 13

ЖК ул. Лейпцигская,13 Печерск Печерский Киев Без комиссии!!! Продается 2х комнатная квартира с дизайнерским ремонтом, дом бизнес класса, расположен в исторической части города, в пешей доступности, великолепные парки. Квартира общей площадью -93м2, кухня-столовая 21 кв.м, 2 спальни, ванная комната, и с/у-прачечная, две гардеробные. В квартире новый дизайнерский ремонт, в котором продумано все до мелочей. Кухня -столовая встроенная мебель Miеle, бытовая техника Miеle, холодильник и морозильная камера Liebherr, кофемашина. Преимущества ЖК: фасад дома утеплен комбинированной системой утепления от лучших производителей; окна панорамные, остекление от потолка до пола; высота потолка - 3 м.; отделка коридоров и холлов выполнена керамогранитом; подземный паркинг с прямым доступом к лифту; презентабельная входная группа; рецепция и зона - лобби; охрана 24/7, видеонаблюдение; в доме 3 бесшумных, скоростных лифта фирмы KENO (Финляндия), двухуровневый паркинг, закрытая территория, въезд только при наличии ключа. В пешей доступности Печерская Лавра, ст.м. Печерская. Отлично развитая инфраструктура- в непосредственной близости расположены: Лицей "Лидер": 0, 2 км; Детский сад 205: 0, 6 км; Поликлиника "Центр здоровья": 0, 7 км; Детская поликлиника 1: 0, 3 км; Супермаркет "Велика кишеня": 0, 8 км; Печерский Рынок: 0, 8 км; Новая Почта 235: 0, 5 км; Ресторан "Изюми": 0, 5 км.

Лейпцизька вул., 13

Продам простору квартиру в самому ценрі столиці, поруч з Києво -Печерською Лаврою, по вулиці Лейпцизькій, 13а, ЖК "Лейпцигський" Печерський район Це ваш шанс створити власну унікальну історію в одному з найпрестижніших куточків Києва Квартира простора 100.6кв.м, зі стелями-3 м, дуже світла, сонячна, без ремонту, великі панорамні вікна. Ви маєте унікальну можливість втілити свої ідеї та зробити цю квартиру власною. У будинку три підїзди, паркінг, безшумні ліфти і місця для велосипедів з колясоками. Клас житла – бізнес, власна охорона, відеоспостереження, шлагбаум. Поруч школи, дитячий садочок, магазини, Нова пошта, поліклініки , кафе і просто прогулятися по парку Слави. В наявності є паркомісце, але за окрему плату. Ліфт спускається у паркінг.

Лейпцизька вул., 13

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

• Повністю готова до проживання. Все в гарному стані, практично як нове. • Під гардероб виділена окрема кімната площею 25 м2 • 3 окремі кімнати. Господарська спальня із персональною ванною кімнатою. Дитяча з двоярусним ліжком. Третю кімнату можна використовувати, як другу дитячу, кабінет або гостьову. • 3 санвузли • Затишна і зелена вуличка з атмосферою старого міста на Печерських пагорбах. Район Мистецького арсеналу та Києво-Печерської Лаври. Місцевість не перевантажена щільною висотною забудовою. До Урядового кварталу практично завжди можна доїхати без заторів за 5 хвилин. Для тих хто полюбляє прогулянки або пробіжки - мальовничий маршрут від Парку Слави до Пейзажної Алеї. • Невисокий комфортний поверх. По висоті фактично як 3-й. У разі відключень світла, зберігається зручний доступ до квартири. • Всі вікна виходять на тихе місце, віддалене від автомобільних доріг. Всі умови для спокійного відпочинку і сну. • Будинок 2019 року. Хол з 5-ти метровими стелями та стійкою рецепції. Швидкісні ліфти фінського бренду Kone. Відеоспостереження та охорона. Більшість квартир заселена. По периметру сусіди ремонти зробили. • 2-х рівневий підземний паркінг. Є можливість придбати місця. При необхідності укриття, можливо спуститися з поверху ліфтом за 1 хв. Telegram: @ovmax_pro

Лейпцизька вул., 13а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

✅ АКТУАЛЬНО! ПЕЧЕРСЬК! НОВИЙ РЕМОНТ! 4кім=127м2! Лейпцизька, 13! ✔ Пропонується простора чотирикімнатна квартира в самому серці Києва на Печерську. ✔ Авторський ремонт, робили для себе продумано все до дрібниць. ✔ Функціональне зонування простору кухня вітальня, 3 окремі спальні, 2 сан.вузли з теплою підлогою (з ваннною та душовою), 2 лоджії, гардеробна кімната в передпокої. Висота стель 3 м. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою кращих виробників. ✔ ЖК знаходиться в тихому місці на Печерську з закритою територією, охороною та підземним паркінгом. ✔ Розвинена інфраструктура, поруч Арсенальна, парк Слави, Батківщина мати, Печерська Лавра, ліцей «Лідер».

Лейпцизька вул., 13

Ексклюзивна дизайнерська 2-кімнатна квартира 60м2 у центрі Києва по вул. Лейпцизька 13а, Липки, Печерськ, район Києво-Печерської Лаври. Ремонт у квартирі виконаний за індивідуальним дизайн-проектом та під керівництвом досвідченого та топового дизайнера, в портфоліо у якої безліч виняткових обєктів. В інтерєрі використовували тільки якісні та натуральні екологічні матеріали – дерево, камінь, загартоване скло та ін. Оскільки замовник робив квартиру для себе. Для Вашого комфорту та зручності у квартирі вже встановлена вся необхідна побутова техніка Siemens та Bosch, тому заселитися та радіти комфортному життю у центрі міста можна у день підписання документів. Безліч рівнів світла дозволяють легко перемикати і швидко змінити атмосферу та настрій у квартирі – від теплого мякого розсіяного світла для романтичних вечорів, трохи яскравіше – для затишку та прийому гостей, і до холодного денного, для створення робочої атмосфери. Планування: - простора вітальня з зоною кухні та обідньою зоною. Панорамне скління розширює простір і додає денного світла. - спальня з великою гардеробною кімнатою та дуже комфортним робочим місцем біля вікна, - ванна кімната з окремою ванною і великою душовою зоною зі звичайним і тропічним душем, - передпокій з ростовими дзеркалами та місткою вбудованою шафою. Будинок розташований у тихому затишному місці в центрі міста, в одному з найпрестижніших районів – Липки, поблизу урядового кварталу. Найкраща інфраструктура міста в пішій доступності – ресторани, Good Wine, Печерський ринок, Сільпо, найкращі БЦ та ТРЦ. А також зовсім поряд зелене серце столиці – Маріїнський парк, ландшафтний парк Співоче поле, Парк Слави, Києво-Печерська лавра. Для поціновувачів мистецтва - Мистецький арсенал, галереї... Теплі вечори у затишній квартирі або прогулянки на свіжому повітрі у красивих парках з видом на Дніпро, або гарний ресторан, бар... Вибирати не потрібно – всі опції доступні та легко здійсненні. Лейпцизька 13а - це новий будинок 2019 року, із закритою територією, внутрішнім двором, підземним паркінгом і своєю інфраструктурою. Зручна транспортна розвязка – швидко можна виїхати на Набережне шосе, бульвар Лесі Українки, Лаврську – Грушевського, бульвар Дружби Народів. Найближчі станції метро - Печерська та Арсенальна. Технічні характеристики: стелі 3 м, встановлена тепла підлога, бойлер 100л, фільтри для очищення води, відеодомофон та сигналізація. Також квартира ідеально підходить як інвестиція.

можливий продаж по єОселя
Лейпцизька вул., 13А

4 кімнатна квартира в самому серці Києва, престижному ЖК бізнес-класу «Лейпцигський» на Печерську з підземним паркінгом: «Новий стильний дизайнерський ремонт, велика кількість окремих кімнат та помірна ціна ». Ця квартира - унікальне поєднання комфорту, безпеки та вдалого планування. Три роздільні спальні, вітальня, два санвузла та простора кухня – ідеальне житло для сім’ї з 2 дітьми. 9 поверх, 17 поверхового будинку 2019 року. Загальна площа квартири 82 м2. Кухня обладнана сучасною технікою провідних брендів. Велика кількість шаф та шухляд дозволяє зберігати весь необхідний посуд та приладдя закритими від зору. Широкий холодильник side-by-side підвищеної ємності, посудомиюча машина та духова шафа. Барна стійка та окрема обідня зона. Кондиціонер. Дві світлі дитячі кімнати обладнані кондиціонерами та потрібними меблями. Достатньо просторі та затишні. В квартирі велика кількість вбудованих шаф для зберігання одягу, та господарчих речей. Простора душова кабіна в санвузлі. Висока стеля 3м надає відчутя простору. На територію будинку обмежений доступ, тільки для жителів та гостей будинку. Власна охорона, відеонагляд. Паркомісце в підземному паркінгу продається за окрему плату. Прямо поруч з будинком розташований відомий Києво-Печерський ліцей № 171 “Лідер” з поглибленим вивченням іноземних мов. 5 хвилин пішки 2 дитячі садочки. Будинок розташований у тихому затишному місці в центрі міста. Надзвичайно вдале транспортне сполучення. Можливість підїзду до будинку з декількох напрямів, обираючи найбільш вільний. До станції м. Печерська пішки 15 хвилин. Поруч ( 4-6 хвилин на авто) зелені зони столиці: Маріїнський парк, ландшафтний парк Співоче поле, Парк Слави, Києво-Печерська Лавра. Квартира вільна та готова до перегляду! Оперативний показ. Телефонуйте та домовляйтесь! Співпрацюємо з колегами-рієлторами ( без дублювання в рекламі).

Лейпцизька вул., 13

Продається пентхаус у ЖК Бізнес класу "Лейпцизька" на 17 поверсі (Секція 3). Будинок побудовано у 2019 році. Розкішна видова квартира з панорамним видом на весь Київ, включаючи Києву-Печерську Лавру та монументальну скульптуру «Батьківщину-Мати». Загальна площа квартири 301,6 м2. На другому поверсі висота стелі сягає 4.8 метрів. Додатково можна придбати два паркомісця в підземному паркінгу. Зручна транспорта розвязка та інфраструктура. До метро Печерська до 13 хвилин пішки. Поруч розташовані ресторани, парки, дитячі садки, аптеки, школи, ліцей, спортивні комплекси та СПА -Tsarsky City Resort, Sport Life, супер-маркет "Велика кишеня" та Печерський ринок, БЦ «Merx».

Лейпцизька вул., 13

Продаж 2-х кімнатної квартири 59кв.м Печерськ вул. Лейпцигська 13а, пропонується тепла світла видова квартира з панорамними вікнами на 13 поверху (з 17), площею 58.5/20/23, окрема кімната 20м та кухня-вітальня 23м. Дизайнерський проект, на 80% ремонтні роботи зроблені (робилося для себе дуже якісно та дорого), будинок з червоної цегли з утепленням, висота стелі 3м. Встановлені системи Gree вентиляції повітря (потужна вентиляційна установка з рекуператором та нагрівачем) та інверторна мультиспліт систем кондиціонування Gree з двома внутрішніми канальними блоками у вітальні та спальні. Внутрішньопідлогові німецькі конвектори Heatmann. В спальні додаткова звукоізоляція. Німецька та італійська сантехніка. Італійська керамічна плитка. Встановлено фільтри води. Обігрів підлоги в санвузлі та коридорі. Повністю зроблена електрична розводка та всі розетки. Реалізовано різні сценарії освітлення (освітлювальні прилади в наявності). Двері прихованого монтажу (в наявності). Замінено зовнішні двері. Всі схеми та креслення в наявності. Лічильники теплопостачання, на світло та воду. Підїзд з охороною, закрита територія, відеоспостереження. В будинку підземний дворівневий паркінг

Лейпцизька вул., 13А

Продам простору квартиру в самому ценрі столиці, з чудовим видом на Лавру, Батьківщину Мати, та весь лівий беріг. Квартира простора 132 кв.м, з стелями 3 м, на вулиці Лейпцизькій, 13а, поверх - 11, без ремонту, з видовими вікнами від підлоги до стелі. У будинку три підїзди, паркінг, безшумні ліфти і місця для велосипедів з колясоками. клас житла – бізнес, власна охорона, відеоспостереження, шлагбаум на вході. Ідеальне місце допоможе вам без автомобіля дістатися до школи, дитячого садка, продуктового магазину, нової пошти, поліклініки , кафе і просто прогулятися по парку Слави

Лейпцизька вул., 13а

Продам 3х кімнатну квартиру» в ЖК Лейпцизький» вул.Лейпцизька №13 А.Будинок бізнес-класу,монолітно-каркасний з утепленням. Квартири підвищеної комфортності . Будинок каскадний , 3-х секційний, з поверховістю від 7-17 поверхів. Квартира на 9 поверсі/ 17 поверхової секції . Загальна площа - 126, 4 /житлова- 64, 9/кухня -15,4 м2., два санвузли, висота стелі= 3м. Три кімнати : 22, 4м2 , 21, 8м2, 20, 7м.2, є комора- 4м2, коридор -17м2 .Квартира обладнана лоджією -4, 4м2, та терасою-10.5м2.Дуже функціональне планування. В будинку є паркінг. При потребі - в наявності паркомісця( за додаткову суму !!).Поруч з будинком знаходиться дитячий садок та ліцей нового типу з поглибленим вивченням англійської мови 171 «Лідер», бізнес-центр «МERX», неподалік - ресторани, магазини, кафе.Гарні краєвиди на р Дніпро та Печерську лавру !Поряд Маріїнський парк. До метро Печерська до 13 хвилин пішки.

Лейпцизька вул., 13а

Пропонується унікальна квартира- 200кв.м., висота стелі- 3м. Чотири окремі кімнати забезпечать вам простір та можливості для втілення всіх ваших мрій. Великі вікна забезпечать відмінне освітлення та надзвичайний вид на місто. Ідеальна можливість втілити всі свої дизайнерські ідеї та створити унікальне житло в самому центрі Києва. Елітний та зручний район міста, зі зручним доступом до всіх необхідних послуг та розваг. У будинку три підїзди, паркінг, безшумні ліфти і місця для велосипедів , дитячих колясок. Клас житла – бізнес, власна охорона, відеоспостереження, шлагбаум. Поруч школи, дитячий садочок, магазини, Нова пошта, поліклініки , кафе і просто прогулятися по парку Слави. Це ваш шанс створити власну унікальну історію в одному з найпрестижніших куточків Києва В наявності є паркомісце, але за окрему плату. Ліфт спускається у паркінг.

Лейпцизька вул., 13

ЖК Лейпцизький, розташований у престижному Печерському районі. Новий будинок. Документи! На Печерських пагорбах, поряд із Лаврою. Піша доступність Маріїнський парк. До метро Печерська до 13 хвилин пішки. 1 к. квартира 58.3 м2 , 6 поверх, 2 секція, квартира після будівельників з видом у двір, Великий коридор-хол, де можна розмістити гардеробну кімнату, простора кухня з неї виходить велика лоджія. Затишна простора кімната, сонячне світло наповнюватиме Ваше гніздечко і радуватиме теплом) У будинку є великий підземний паркінг, закрита територія, відеоспостереження. Своє автономне опалення у будинку. Газу немає. Висота стелі 3м! Ключі на руках - перегляди за домовленістю! SF-2-429-785

Лейпцизька вул., 13 А

Приваблива Трикімнатна Квартира в ЖК "Лейпцигський", Печерський Район, м. Київ Основні Характеристики: Тип: Трикімнатна квартира. Поверх: 8-й поверх. Площа: 124.8 м2 Стаус: Без ремонту. Адреса: вул. Лейпцигська, 13А, Печерський район, м. Київ. Житловий Комплекс: ЖК "Лейпцигський". Опис Квартири: Ця трикімнатна квартира на 8-му поверсі ЖК "Лейпцигський" — це чистий холст, який ви можете оформити за своїм власним смаком та стилем. Ідеальна можливість втілити свої дизайнерські ідеї та створити унікальне житло в самому центрі Києва. Основні Переваги: Розташування: Печерський район — елітний та зручний район міста, зі зручним доступом до всіх необхідних послуг та розваг. Інфраструктура ЖК: ЖК "Лейпцигський" відомий своєю сучасною інфраструктурою та зручністю для мешканців. Комфорт та Простір: Кількість Кімнат: Три окремі кімнати забезпечать вам простір та можливості для втілення всіх ваших ідей. Панорамні Вікна: Великі вікна забезпечать відмінне освітлення та надзвичайний вид на місто. Індивідуальність та Інвестиція в Комфорт: Без Ремонту: Ви маєте унікальну можливість втілити свої ідеї та зробити цю квартиру власною. Інвестиція в Майбутнє: Зручне розташування та можливість створити ідеальний дім роблять цю квартиру чудовим вибором для інвестицій. Зручність та Доступність: Транспортна Доступність: Зручний доступ до головних транспортних артерій міста. Інфраструктура: Близькість до магазинів, ресторанів, парків та інших служб робить цю квартиру ідеальною для комфортного життя. Запрошуємо на Огляд: Це ваш шанс створити власну унікальну історію в одній з найпрестижніших точок Києва. Ключі на руках. 3 1 5 9 1 7 3 5 1 7 2 1

Продаж Квартира 3к 124.8м2 Лейпцигская Печерск Киев

Предлагается на покупку четырех комнатная квартира с авторским ремонтом в современном стиле в ЖК бизнес класса по ул. Лейпцигская 13а. Удобное планировочное решение: Первый уровень - светлая кухня совмещенная с гостиной зоной с красивым видом из окон. - просторная мастер-спальня с большой гардеробной комнатой и своим санузлом. - кабинет - санузел - гардеробная комната Второй уровень - 2 спальни - 2 санузла - гардеробная - хамам - также на втором уровне, выход на террасу. В одном из санузлов установлен джакузи. Полная комплектация мебелью и техникой от ведущих люксовых брендов. Вся техника Miele. В дизайне продуманно абсолютно все до мелочей! Квартира очень светлая, теплая и уютная. Квартира делалась для себя. На втором этаже так же установлен кинотеатр. Вы не останетесь равнодушными после просмотра этой квартиры. Территория дома закрыта и круглосуточно охраняется. Есть подземный паркинг, место в котором можно приобрести дополнительно. Жилой комплекс расположен в центре Печерского района, рядом станция метро Печерская, Царское село. Деловой центр столицы. В пешей доступности бизнес-центры «Сенатор», «Меркс», «Царский», «Волна». Премиальный СПА-комплекс "Tsarsky Сity Resort» и "Sport Life Арсенальная" в десяти минутах хотьбы. Так же возле дома Парк Вечной Славы и парк «Певческое Поле», для пеших прогулок или пробежек. Вы можете записаться на просмотр уже сейчас. 3.15.91.68.23.2 (Салтан)

Продаж квартири TOP / VIP Sale / ул. Лейпцигская

Лейпцизька, 13а Гарна пропозиція. Будинок бізнес класу зі своєю закритою територією, паркінгом, охороною, відео-спостереженням. Забудовник ЖК - Київміськбуд. Житловий комплекс знаходиться в районі "Царське село" на тихій вулиці. Розумне планування, панорамні вікна, 2 санвузли, лоджія. У будинку є паркінг. Поруч з будинком знаходяться дитячий садок, ліцей, Лавра, Співоче поле, БЦ "MERX"; неподалік - ресторани, магазини, кафе. Транспорт: ст. М "Печерська". Введення в експлуатацію - 2 квартал 2018 року;

Продаж 3к квартири в новому будинку в центрі на Печерську біля Лаври

Для тех, кто мечтает жить в новом доме, в квартире с высокими потолками и большими комнатами, кто хочет жить в доме с собственным паркингом, в самом центре Столицы рядом с Киево-Печерской Лаврой, на улице Лейпцигская 13а - Вам предлагается 2 комнатная квартира, которая очень хорошо перепланируется в несколько вариантов, в зависимости от потребностей вашей семьи и количества детей в ней. Площадь квартиры - 96 м2, этаж - 6, пока без ремонта, но с видовыми окнами в пол и с двумя красивыми, большими, застекленными балконами. Балконы отлично использовать как террасу так и как бытовую комнату. в квартире два больших санузла, есть возможность установить и ванную и душевую кабину. В доме всего три подъезда, соседи друг друга знают, бесшумные лифты и места для велосипедов с колясками. Застройщик дома - Киевгорстрой, класс жилья - бизнес, своя охрана, видеонаблюдение, шлагбаум при въезде и небольшое количество жителей. Идеальное место поможет вам без автомобиля попасть в школу, детский сад, магазин продуктов, но новую почту, в поликлинику , кафе и просто погулять в парке Славы... Есть паркоместо в паркинге. При оформлении данной квартиры вы не платите никаких комиссий, Цена 2500$/м2, ( 240 000$) Лилия

Продам 2 ком квартиру в новом доме возле Лавры Печерск Лейпцигская 13а

Гарна пропозиція. Будинок бізнес класу зі своєю закритою територією, паркінгом, охороною, відеоспостереженням. Забудовник ЖК - Київміськбуд. Житловий комплекс знаходиться в районі "Царське село" на тихій вулиці. Розумне планування, панорамні вікна, 2 санвузли, лоджія. У будинку є паркінг. Поруч з будинком знаходяться дитячий садок, ліцей, Лавра, Співоче поле, БЦ "MERX", неподалік - ресторани, магазини, кафе, ст.М"Печерська"

Продам квартиру Лейпцизька 13а ст.М"Печерська" після будівельників

Відкрийте для себе особливий світ комфорту та стилю в центрі столиці з цією привабливою квартирою на вул. Лейпцигська 13А. Чому ця квартира — ідеальний вибір для вас? Золоте розташування: Віддайте своєму досвіду новий рівень з магічною прогулянкою до Лаври всього за 7 хвилин. Станція метро Печерська поруч, роблячи всі точки міста легко доступними. Елегантний дизайн і затишок: Сучасний ремонт із використанням преміум матеріалів додає квартирі особливий шар стилю та комфорту. Тут кожен день починається і закінчується затишком та гармонією. Готові до життя: Забудьте про головоломки покупки меблів і техніки. Ця квартира вже чекає на свого нового власника з усім необхідним для життя. Сучасний будинок 2021 року: Нова інфраструктура та технології створюють атмосферу сучасності, де кожен момент особливий. Усе під рукою: Життя в центрі столиці означає безліч можливостей для розваг, шопінгу та гастрономічних відкриттів прямо навпроти вашого порогу. Ця квартира чекає на вас, як символ вашого нового початку. Якщо вона вас зацікавила, не гайте часу — звяжіться з власником сьогодні, щоб розпочати нову главу свого життя в цьому особливому місці. A 2 5 1 3

Продам дизайнерську 2-кімнатну квартиру 60 м2 в ЖК Лейпцигський

Для тех, кто мечтает жить в новом доме, в квартире с высокими потолками и большими комнатами, кто хочет жить в доме с собственным паркингом, в самом центре Столицы рядом с Киево-Печерской Лаврой, на улице Лейпцигская 13а - Вам предлагается 3 комнатная квартира, в которой из окна своей гостиной и ванной вы можете видеть Киевско-Печерскую Лавру, и в которой возможно сделать удобную планировку в зависимости от состава вашей семьи и количества детей в ней. Площадь квартиры - 134 м2, этаж - 8, пока без ремонта, с видовыми окнами в пол и с большим балконом, в который есть возможность попасть из трех комнат одновременно. В квартире два больших санузла, есть возможность установить и ванную и душевую кабину. В доме всего три подъезда, соседи друг друга знают, бесшумные лифты и места для велосипедов с колясками. Застройщик дома - Киевгорстрой, класс жилья - бизнес, своя охрана, видеонаблюдение, шлагбаум при въезде и небольшое количество жителей. Идеальное место поможет вам без автомобиля попасть в школу, детский сад, магазин продуктов, но новую почту, в поликлинику , кафе и просто погулять в парке Славы... Есть паркоместа в паркинге, и лифт, который спускается в паркинг. При оформлении данной квартиры вы не платите никаких комиссий, Цена 2500$/м2, (335 000$) Лилия

Продам 3 ком квартиру в новом доме возле Лавры Печерск Лейпцигская 13а

Продажа 3к квартиры (117м2)в доме бизнес класса по ул.Лейпцигская 13а. Цена 440 000$. Без %.Собственник Общая площадь квартиры 117,4 метра (жилая 63,2м) и состоит из 2 спальных комнат, кухни-столовой, гостиной, 2 сан.узла, гардероб, хозяйственная/прачечная комната. Находится на 12 этаже. Дизайнерский ремонт с использованием качественных материалов премиум класса: на полу паркет, техника Smeg и пр. Квартира полностью меблирована и оснащена техникой и сантехникой от ведущих мировых поставщиков. Установлена система очистки воды, 2 бойлера, система кондиционеров, подогрев полов. Квартира готова к заселению и проживанию! Все продумано до мелочей ! Из панорамных окон открывается потрясающий вид на историческую часть города, лицей "Лидер" и Лавру. Квартира полностью готова к сделке и уже завтра может стать Вашей!

Продажа 3к квартиры (117 м2) в доме по ул.Лейпцигская 13а