вул. Круглоуніверситетська, 3-5

Продається чудова 4-5 кімнатна квартира в історічному центрі міста з панорамним виглядом по вулиці Круглоуніверситетська. Площею 180 кв. м., складається з 4-х житлових кімнат та кухні-вітальні. Безліч додаткових зручностей, таких як гардеробні, лоджії. Підземний паркінг з ліфтом. Дійсно привабливе житло для комфортного життя. Цегляний будинок додає надійності та тиші, що особливо цінується у міській середі. Квартира має чудове освітлення і прекрасний вигляд на Хрещатик, що надає їй унікальності. Ідеальний вибір для цінителів комфорту та простору. Не проґавте можливість стати щасливим власником цього житла! Поруч центр міста, парк,школа, магазіни та відомий Бесарабській ринок і інше. Ціна 510 000у.о без комісії для покупця.

Круглоуніверситетська вул., 3-5

Круглоуніверситетська 3-5. Центральна частина Печерська. Липки. Будинок, “Бізнес-класу”, відомого забудовника “ЖитлоБуд”, розташований в самому серці столиці! 5-кім. апартаменти з сучасним, високоякісним ремонтом та видом на Хрещатик та центр міста! Площа: 184.1 м2 Поверх: 7/14 Авторський ремонт Vip-рівня у стилі Арт-деко! Художній розпис на стінах, електрокамін, паркет з масиву, мармур. Підігрів підлоги, система очищення води, кондиціонери. Колекційні меблі світових виробників. Італійська кухня з мармурової стільниці. Побутова техніка SIEMENS та Miele. Раціональне, продумане та зручне планування: велика вітальня з каміном, столовою зоною та окремою кухнею; 3 спальні - 2 дитячі кімнати, майстер-спальня з гардеробом; кабінет, 2 санвузли, гардероб. Апартаменти, повністю укомплектовані брендовими меблями та технікою! В будинку, є, підземний паркінг в котрий спускаються два ліфта! Є, три паркомісця, які, облаштовані, місцем - як укриття!

Круглоуніверситетська вул., 3-5

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Представник господаря, без% Продаж 5кiм 2сторннiй квартири в новому будинку 2008р, знаходиться в історичній частині міста, неподалік Бессарабської площі та вул. Хрещатик. Підземний паркінг, який є бомбосховищем! вид на Бессарабку, балкон! зроблений офісний дорогий ремонт, 2 санвузли Швидкі перегляди!

Круглоуніверситетська вул., 3-5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Круглоуніверситетська, 3/5 Клубний будинок Площа – 225 м2 Кімнат - 4 кімнат / 1 кабінет / вітальня / кухня / 2 с/в Поверх - 12 / 13 Одна квартира на поверсі. Функціональне планування. Дорогий ремонт. Кондиціювання. Техніка Bosch Підігрів підлог. Два паркомісця у підземному паркингу ( 36 000 та 40 000 USD ) . Вид на Бессарабську площу. Поруч Хрещатик, ЖК Linden, Гулівер, Бессарабська площа. Комунальні платежі: літо – 5 000 UAH, зима – 7 000 UАН. ВІДЕОРОЛІК Ціна - 650 000 USD ( 2 888 USD m2 )

Круглоуніверситетська вул., 3/5

Круглоуніверситетська, 3-5, ; 9-й поверх, площа: 208/114,3/19,8; Ексклюзивна пропозиція на Печерських Липках, квартира європейського рівня, приголомшливий панорамний краєвид на історичну частину міста. Тераса площею 60 кв.м, повністю обставлена необхідними для відпочинку атрибутами. Двостороння, якісний ремонт, 2 санвузли, автономне опалення, бойлерна, комора, сигналізація, консьєрж, підземний паркінг.

Продам пентхаус(208м2)з терасою та авторским ремонтом в самому центрі

Круглоуниверситетская 3-5, элитный дом, 4/14 кирпич дизайнерский ремонт ,h=3м, 2 санузла, балкон, консьерж, охрана, шлагбаум, лифт в паркинг, престижное месторасположение, развитая инфраструктурa, панорамный вид. Без комиссии.

Круглоуниверситетская 3-5, элитный дом, 4/14эт 190м