вул. Закревського, 95

Продається велика 3 кімнатна квартира, розташована на 17 поверсі 22 поверхового житлового будинку. ЖК "Милославичи", вул. Закревського, 95. Загальна площа 96,0 м2, житлова 54,0 м2, кухня 12,0 м2. Квартира має якісний ремонт, забезпечена необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира двостороння. Сусіди спокійні. Будинок 2011 року з зовнішнім утепленням. Зручне розташування, чисті під’їзди, 2 пасажирські та 1 вантажний ліфти, консьєрж, кодовий замок, безкоштовний паркувальний майданчик у дворі. Поряд з будинком аптека, продуктовий магазин, кафе, ліцей, школи, дитячий садок, супермаркет, зони відпочинку, фітнес-центр, озеро, в трьох хвилинах пішки обладована зона відпочинку з альтанками. Кінцева зупинка міського транспорту. Чистий продаж. Висота стелі 2,80 м.

Закревського Миколи вул., 95

Побудований у 2012 році. Залізобетон, утепленя фасаду до 15 см базальтової вати + вентильовані фасади, в парадному 2 пасажирські ліфти і 1 вантажний, на поверсі спільні двері, що замикаються на ключ. Простір спальні і кухні було розширено за рахунок лоджії (+ 6 кв.м. + 6 кв.м.), стіни і підлога яких були утеплені і по утепленій теплій підлозі покладено електрична тепла підлога з регулятором температури . Побутова техніка продається разом з квартирою: 2 телевізори (40 та 55 дюймів), пральна машина з функцією сушки, у одній дитячій кімнаті обладнане дитяче навчальне місце з комп"ютером і принтером, на кухні 2 великих холодильника, посудомийка, мікрохвильовка, каковарка-автомат, скороварка та кухонний комбайн. По всій квартирі натяжна стеля з вбудованими світлодіодними лампами, світла достатньо, в холл під стелю виведений інтернет з WiFi, та у дальні кімнати додатково 4 точки дротового інтернету. Дзвоніть організую перегляд в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Закревського Миколи вул., 95

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Троєщина (кінець), ЖК «Милославичи», Закревського вул., 95. Продаж 3х кімнатної квартири, в монолітно-каркасному будинку 2011 року, розташована на 15 поверсі/22 пов.будинку, на поверсі спільні двері з сусідами, що замикаються на ключ. Загальна площа - 98 кв.м., житлова - 53 кв.м., кухня - 18 кв.м, санвузол окремий, велика утеплена лоджия. Раціональне планування квартири довершено якісним стильним ремонтом з використанням високоякісних матеріалів, обладнання підлоги, стін та стелі. Квартира облаштована вбудованими кухонними меблями та побутовою технікою Bosch та Ariston (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна та пральна машини, холодильник), місткими шафами – купе, інші меблі. Наявні зручності: - Тепла підлога; - Натяжні стелі; - Кондиціонери «Elektrolux; - Великий бойлер; - Охоронна сигналізація; - Декілька варіантів внутрішнього освітлення квартири; - Система очищення води. В будинку присутній сервіс консєржа. Добре розвинута інфраструктура, в пішій доступності є все для комфортного проживання: супермаркети, ринок, школи, дит.садки, магазини, відділення банків, салони, спортивні клуби, поліклініка, парк з озерами, качечками та великим дитячим майданчиком. Зручна транспортна розв’язка у різні кінці Києва. Вартість: 120 000 у.е. з торгом.

Закревського Миколи вул., 95