вул. Кубанської України (Маршала Жукова), 33а

Кубанської України 33а, 8/16пов., 48/18,7/11,4 кв.м Будинок бізнес -класу 2009 року. Дизайнерський якісний ремонт, підігрів підлоги, пральна машина, посудомийна машина, телевізор, холодильник, конденціонер, вбудовані меблі. Будинок розташований у дворі, поруч зупинки транспорту,дитячі садочки, школа, дитяча лікарня. У будинку продуктовий магазин, салон краси та стоматологія. Поруч сосновий ліс. Будинок та прибудинкова територія завжди доглянуті. Охорона території. Паркінг. ОСББ, До метро - 15-20 хвилин пішки, 2хв на транспорті. На першому поверсі: відеонагляд, велосипедна та колясочна. Лічильники на опалення. Квартира готова до проживання. Ніяких вкладень не потребує. Все залишається в квартирі. Ціна -86000дол. Без комісіі.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 33а

Пропонується тепла і затишна квартира поруч з лісом в ЖК «Лісова пісня»,вул. Кубанської України 33а.Три окремі кімнати з загальною площею квартири 101кв.м на 13 поверху 16 пов. цегляного будинку комфорт класу. Ремонт в квартирі в стилі «прованс» зроблен для себе із найкращих матеріалів, сантехніки та встановлення якісної побутової техніки. В квартирі автономне опалення, електричний котел Protherm Скат 6кВт ( з вбудованим баком та насосом) , регулятори на батареях, теплі поли , система кондиціювання, відеозвонок, встановлені лічильники води. Великі панорамні вікна з «французьким» балкончиком, з яких відкривається чудовий краєвид на житловий масив, а також два окремих балкона. Вся підлога в квартирі з керамичної плитки, кахель в суміжному сан.вузлі, ексклюзивні деревяні двері, меблі. Вбудована кухня з вбудованою технікою: холодильник, варильна поверхня, витяжка, духова шафа. Перед вхідом в квартиру в коридорі вбудовано велику шафу-купе, тамбур з сусідами окремо закривається. Під’їзд під постійним наглядом консьєржа, у дворі дитяча площадка, магазин, наземна та підземна парковка, а поруч є дитячий садочок, школа, зупинка транспорта, магазини. В короткому описі не можливо дати всі особливості квартири , деталі ремонту та удосконалень , які зроблені. Тому запрошую на перегляд квартири і ви переконаєтесь, що вона коштувала великих вкладань, а зараз пропонується за 125000у.о.тобто по ціні інвестування в новобудову, 1200 у.о.за кв.м, але з ремонтом . Розглядаємо програми "Є оселя", "Є відновлення".

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 33а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж Квартири Здійснюється Без Комісії Для Покупця! Вулиця Кубанської України, 33А; Деснянський район; Масив Лісовий; Найближча станція метро Лісова - на відстані 1400 метрів від будинку. Будинок 2009 року побудови. Монолітно-каркасний, стіни цегла. Два ліфти: Вантажний та пасажирський. Цілодобово в парадному знаходиться консьєрж. У дворі будинку підземний паркінг. Квартира розташована на 7 поверсі з 17. Загальна площа квартири - 76.06 кв.м. Кімнати: Зал - 23.93 кв.м. Спальня - 16.76 кв.м. Кухня площею - 15.69 кв.м. Санвузол - 5.08 кв.м. Два балкони засклені та Гардероб. Поряд з будинком через дорогу Величезний хвойний ліс з стежками для туризму та полянами для пікніка. Квартира Вільна. Покази можливі в будь-який зручний для Вас час.)

Продаж 2к Квартири Кубанської України 33-А Без %  Євідновлення!