вул. Голосіївська, 13

Продаж, без комісії для Покупця. Пропонується до продажу євродвушка в затишному ЖК комфорт-класу “Голосієво” по вул. Голосіївський 13. Загальна площа 60,9 кв.м., висота стелі – 2,6 метри. Знаходиться на 21 поверсі 21 поверхового будинку. Функціональне, планування: дві великі кімнати, міні-кухня та санвузол. Зроблений ремонт, 2 кондиціонери. Гарний вид з вікон на місто. Розвинена інфраструктура: метро 9 хвилин пішки, лікарня, поліклініки (дитяча та доросла), банки, супермаркети, школи, дитячі садочки, фітнес центри, салони краси, ресторани. Квартира тепла, зверху техповерх. Товщина стін 40 см. (цегла), будинок утеплений зовні. На поверх піднімаються три сучасних ліфти OTIS (один з яких вантажний). Затишний зелений двір, презентабельна вхідна група консєржсервіс, домофон, цілодобове відеоспостереження, підземний та наземний паркінги. - нежтловий фонд з можливістю переводу в житловий; - поряд квартира переведена в житловий фонд.

ексклюзив
Голосіївська вул., 13

• Продаж 3-к квартири в ЖК "Голосеево" вул. Голосіівська 13 • 25 поверх цегляного будинку • загальна площа 153 кв.м./ кухня-вітальня 30 кв.м. •Простора кухня-вітальня, дві спальні з гардеробною кімнатою, 2 с/в та велика ванна-кімната; •квартира повністю облаштована меблями, вся побутова та відеотехніка, кондиціювання, відеоспостереження, сігналізація. •підігрів підлоги. •Декоративне оздоблення. - гарний панорамний вид на Київ • поруч метро Деміівська, Голосіівська, парк з озером та прогулочною зоною, розвита інфраструктура, гарна транспортна розв’язка.

Голосіївська вул., 13

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається простора євродвушка по вул. Голосіївській, ЖК ГОЛОСІЄВО.Квартира з ДИЗАЙНЕРСЬКИМ ремонтом.Будинок утеплений.Тепла підлога. Велика гардеробна.Загальна площа 58 м2, кухня 18 м2. Квартира розташована на 15 поверсі. Квартира укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою світових брендів. Є паркомісце. Вартість 100 000 S.

Голосіївська вул., 13
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж, без комісії для Покупця: 1-кімнатна квартира загальною площею 56м2 на 13пов./25 за адресою вул. Голосіївська,13, ЖК Голосієво Правильне, зручне планування: з просторого передпокою - гардеробна, велика спальна кімната, кухня-вітальня з виходом у засклену лоджію з гарними краєвидами з вікон, ванна кімната; висота стель H-2,7м Підлога – ламінат, керамічна плитка; металеві вхідні двері; лічильники тепла і води У кухні-вітальні - двокамерний холодильник Bosch, посудомийна машина Ariston, варильна поверхня Schott ceran з витяжкою, духова шафа Whirlpool. Підігрів підлоги у ванній кімнаті, якісна сантехніка, пральна машина Indesit, бойлер Atlantic, змішувачі Grohe У спальній кімнаті – кондиціонер Cooper&Hunter, TV Samsung Чисте та презентабельне парадне, консьєрж, відеоспостереження, домофон, 3 ліфти Otis; будинок - індивідуальний проект "Міськжитлобуд" 2007 року побудови; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, цегла облицювальна; товщина стін 0,6м, влітку не спекотно, взимку не холодно, мінімальні комунальні платежі Вся розвинена інфраструктура ЖК Голосієво до Ваших послуг: алеї для прогулянок, гостьовий, підземний, наземний та багаторівневий паркінги, КМДШ, дитячий садок та дитячі майданчики, с/м Novus, магазини, кафе та кавярні, салони краси, фітнес клуб, аптеки, стоматології, медичний центр; в ЖК є все для Вашого щасливого і комфортного життя. Поруч Голосіївський парк з озерами, станції метро Деміївська і Голосіївська - 7 хвилин пішки Квартира вільна і повністю готова до заселення Запрошую на перегляд у зручний для Вас час Обєкт заслуговує на Вашу увагу, відмінна локація, гарний ЖК, рекомендую!

Голосіївська вул., 13

Видовая квартира площадью 56 кв.м расположена на 19 этаже дома. В квартире: кухня-столовая, спальня, гардеробная комната и с/у. Есть паркинг возле дома. Продажа по доверенности, документам больше 3 лет. Прописанных нет.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Голосіївська вул., 13

Сучасний та якісний Житловий комплекс Голосієво, біля великого парку та метро Деміївська!!! Світла, простора, доглянута 3-кімнатна квартира 122,2 кв.м, 23/23 поверх, дизайнерський ремонт, підлога натуральне дерево, велика кухня, дві окремі спальні, два санвузли, пральна та сушильна машини. Біля вхідної двері кладова кімната. Сучасні меблі, великі вбудовані шафи, якісна побутова техніка, кондиціонери, посудомийна машина, великий холодильник, духова шафа, потужна кухона витяжка. Захоплюючий вид з вікон на місто. В комплексі престижна школа, многорівневий паркінг, різні сфери послуг, домашній ресторан. Потужне ОСББ, доглянута теріторія, охорона, відеонагляд, облаштований дитячий майданчик, доглянуті клумби. Зручне розташування, декілька хвилин до центру без заторів. В пішій досяжності величезний неймовірний парк з озером та майданчиками, сучасна школа, розвинена інфраструктура ЖК. Прибудинкова оплата 1200 гривень на місяць, та окремо тепло, електро та лічильники на воду

можливий продаж по єОселя
Голосіївська вул., 13

До продажу пропонується простора двокімнатна квартира за адресою: Голосіївська 13 8/25 цегляного будинку. Метраж 82/38/13.5 планування можете переглянути в фотогалереї. Поруч з будинком гарно розвинена інфраструктура: супермаркет, школа, 10 хвилин до м. Голосіївська. В квартирі ніхто не зареєстрований.

Продаж 2-к квартири Голосіївська 13

Голосіївська, 13, Голосіїво Квартира з дизайнерським та якісним ремонтом, використовували дорогі матеріали. Панорамний вид з вікон. Дві світлі спальні, з дітячої кімнати є вихід на лоджію, велика кухня з виходом на лоджію, простора вітальня, гардеробна, санвузол, дві лоджії утеплені, комора, коридор. Метро Голосіївська - 5 хвилин, поруч вся необхідна інфраструктура. В комплексі є паркінг.

Продается 3к квартира з ремонтом ЖК Голосеево, м Димеевская, Бизнес.

Продається 1-кімнатна квартира у Києві,ЖК Голосіїво Голосіївський район, Голосіївська 13. Загальна площа 56 кв.м, житлова - 25 кв.м, кухня - 14 кв.м. Поверх 9/25, є балкон. . Євроремонт, робився для себе, з якісних матеріалів. Меблі з натуральної деревени за індивідуальним замовленням. Якісна техніка , в санузлі теплла підлога.Можливо придбати паркомісце, в паркінгу поруч з будинком. Перегляди за домоленістю..

Продається велика 1к квартира Голосіївська 13

Терміновий продаж! минула ціна 125000$ ! Найкращий вид з квартири в комплесі. Без ремонту - ваша можливість втілити свої ідеї в реальність. Особливість : відсутність несучих стін, що дає можливість зробити open space. Площа: 66\24,4\12,8 Лічильники на комунікації. Комплекс має власну котельню,закриту територію,паркінг,дитячий майданчик,охорона,відеонагляд,презентабельна вхідна група. Друга лінія від пр.Лобановського. До метро піша доступність 8хв. Поруч супремаркети, магазини, салони краси, кавярні. До ТРЦ Оушен Плаза 6хв. транспортом. До парку 10 хвилин пішки.

Терміново! Голосіівська 13 West House парк авеню Голосієво бізнес клас

ЖК Голосієво, квартира з ремонтом, меблями та технікою, вбудована кухня, духова шафа, холодильник, телевізор, диван, 2 сан вузли, пральна машина, бойлер, в коридорі шафа, в спальні 2- х спальне ліжко + шафа. Кондиціонер, дві гардеробні ( в коридорі) . Лоджія засклена, гарний вид. Поряд ліцей, садочок, супермаркети, парк. Метро 5 хвилин ходьби. Один власник, ніхто не зареєстрований. Квартира вільна до заселення.

Продаж 2- х кім Київ, Голосіївський р- н, вул Голосіївська 13

Розрахунок по гривні/безналу, сертифікату. Вулиця Голосіївська,13 ЖК Голосіїво Квартира з якісним ремонтом. Вбудована кухня з побутовою технікою (холодильник Indesit, духова шафа Hotpoint Ariston). 2 окремих санвузли, гардеробна, великий балкон, на вікнах ролети, в коридорі велика міста шафа-купе. Квартира мебльована та повністю готова до проживання. Комплекс з доглянутою зеленою територією, великим підземним та наземним паркінгами. До метро Деміївська пішки 7 хвилин, поруч Голосіївський парк з озерами, школа КМДШ, ліцей з поглибленим вивченням англійської мови.

2-к квартира ремонт Голосіївська 13 Голосеево Деміївка Сертифікат грн