вул. Верховинця, 10

#8281 Продаж просторої квартири на Василя Верховинця 10. Зручне планування - три окремі кімнати, простора кухня, якісний ремонт, металопластикові вікна, паркет, вбудована кухня з технікою, місця для зберігання речей, два санвузли, встановлено бойлер та фільтри на воду. Засклений балкон. Охайне парадне з конс`єржем. Ліфти пасажирський та грузовий. Будинок розташовано у зручному місці - поруч зупинки транспорту, кавярні, магазини. Зелений двір, дитячі майданчики, місця для паркування. В районі розвинена інфраструктура, багато магазинів, Квадрат, Сільпо, АТБ, кавярні, кафе, ресторанчики, аптеки, дитячі майданчики, салони краси, спорт-клуби, школа, дитячі садочки. Гарна транспортна розвязка, швидкісний трамвай, маршрутки в різні кінці міста, метро Святошин чи Політехнічний інститут 15-20 хвилин.

Верховинця Василя, 10

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається по вул Василя Верховинця 10 комфортна, простора трикімнатна квартира на дванадцятому поверсі. Квартира має зручне роздільне планування загальною площею 82.7 кв м; укомплектована технікою та меблями: кухня -11.6 кв м -встановлена електро плита, духова шафа, холодильник , мікрохвильова піч; вихід з кухні на застеклений балкон. Три відокремлені спальні кімнати з вмісткими шафами, телевізор, розкладними диванами та є вихід на засклений балкон з однієї з кімнат. Коридор також облаштований вмісткими шафами. Ванна кімната, та роздільний санвузол. Квартира в житловому стані. На чотири квартири зроблений закритий тамбур, там де ви можете залишати дитячу коляску, велосипеди та інші речі. Вікна виходять у двір. В будинку ЖЕК, доглянутий, охайний підїзд, спокійні сусіди. Поряд в пішій доступності знаходиться дитячий садочок, школа, супермаркети, кавярні, салони краси, зупинка швидкісного трамвая та міської електрички. Зручна транспортна розвязка 15хв їзди до метро Політехнічний інститут, Вокзальна. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

Верховинця Василя вул., 10

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Верховинця Василя, 10, якісний цегляний будинок, функціональне планування — кухня-студія і три окремі кімнати, два с/в, євроремонт, вбудована кухня з побутовою технікою, шафи-купе, кондиціонери в кожній кімнаті, міжкімнатні двері із натурального дерева, паркетна дошка, єврорадіатори, броньовані двері, ремонт на поверсі, просторе і затишне подвір’я, поруч швидкісний трамвай. Оптимальне співвідношення ціна — якість! Телефонуйте! Квартира заслуговує на Вашу увагу!

Верховинця Василя вул., 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Микільська Борщагівка! Василя Верховинця 10! Зупинка швидкісного трамвая 7 хвилин від будинку. Світла, двостороння квартира, мебльована, три окремі кімнати, простора вбудована кухня, надійна побутова техніка, якісний ремонт, дубова столярка, італійська сантехніка, підлога: паркет, засклена лоджія, нові радіатори, два санвузли (ванна та душова кабіна), металопластикові вікна, лічильники на воду, опалення, відеодомофон, є капітальний тамбур на дві квартири. Цегляний будинок 2002р. ,2 ліфти, консьєрж , домофон, парковка біля будинку. Хороша транспортна розязка, швидкісний трамвай, зупинки громадського транспорту. Неподалік школа №83 ,садочок, в будинку салон краси, аптека.

БЕЗ КОМІСІЇ! 3 к квартира, Верховинця Василя 10, Святошино