вул. Бучми, 8

Продается квартира на Березняках на 16 этаже 17 этажного дома. Квартира находится в панельном доме 1970 года постройки. Под ремонт, снят пол в коридоре и стяжка на кухне. Видовая квартира с видом на Лавру, Родину Мать. Рядом озеро Ближайшее метро Левобережная.

Бучми Амвросія вул., 8

Продаж 2 кім квартири Березняки по вул А.Бучми 8 біля озера, розвинута інфраструктура. В квартирі сучасний ремонт, кімнати окремі, кондиціювання кожної кімнати, простора гарна світла, тепла. Санвузол окремо, великі два балкони Фото відповідають Квартира в гарному стані - заходь та живи Ціна 60 000$

Бучми Амвросія вул., 8

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Тепла, світла та затишна квартира в престижному районі міста з чудовим видом на озеро Тельбін, повністю мебльована, з двома балконами, кімнати роздільні, є все необхідне для комфортного проживання, хоч і потребує косметичного ремонту, але капіталовкладення будуть невеликі, охайний підїзд з консьєржем, затишний та комфортний масив для проживання. Є відеотур по квартирі Інфрастуктура: район з дуже розвиненою інфраструктурою - супермаркети, ринок, магазинчики, відділення Нової пошти, відділення банків, бювет, церква, школа та дитячий садочок прямо біля дому. Поруч - набережна Дніпра з ресторанами, пляжами, дитячими майданчиками і зонами відпочинку, Русанівський канал та озеро Тельбін. Зручна транспортна розвязка, до метро Лівобережна 10 хвилин транспортом.

Бучми Амвросія вул., 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається ВЛАСНА тепла затишна 3-х квартира в Дніпровському районі, від Власника. Масив Березняки, вул. Бучми, 8, площа- 61,3/44/8, 4/17 поверх. Чистий під’їзд з консьержем. Будинок знаходиться в тихому зеленому місці, біля скверу А.Бучми. Через дорогу озеро та нова бігова доріжка. Поряд школи, дит.садочки та магазини. Транспортом 15 хвилин до М. Лівобережна, М. Дружби Народів. Прекрасно під орендний бізнес та для себе. По бажанню, всі зайві меблі та інше - може бути прибране за наш кошт. Перегляди по домовленості. (прохання, для звʼязку використовувати будь-який мессенджер.) Прошу звертатися в будь-які месенджери за телефоном +38***********67 ПІСЛЯ 14:00 по Києву

власник
Продам ВЛАСНУ квартиру

Продам 1-кімнатку квартиру на 15 з 17 поверхового будинку. Вул. Бучми 8 біля озера Тельбін, поруч ст м. Лівобережна (10хв транспортом). Розвинута інфраструктура: супермаркети, ринок, магазинчики, зоомагазин, відділення НП, відділення банків, школа та дитячий садочок біля дому. Поруч Русанівський канал та набережна Дніпра. В квартирі зроблений ремонт, світла гарна та тепла квартира.

Продаж квартири на Березняках

Найкраща пропозиція !!! Двостороння, тепла, не кутова квартира. ДУУУЖЕ тепла квартира, обігрівається з усіх сторін сусідніми квартирами. Круте функціональне планування допомагає розмежувати свій простір. Таке плануваття в однокімнатній квартирі це рідкість, не втрачайте свою можливість придбати ВИДОВУ однокімнатну квартиру за доступною ціною. Лоджію можна використати як кабінет. Вашій увазі пропонується Видова 1-к квартира на Березняках. по вул. Амвросія Бучми 8, В квартирі велика кухня 10м2 яка виконує роль кухні-вітальні, є гардиробна кімната. Ремонт робили у 2020 році. Документам більше 3-х років. Перегляди по домовленості. Велике прохання для колег, не дублювати оголошення. Ексклюзивний договір з власником. Ключі є лише в мене. Розглядаємо продаж квартири по програмах Євідновлення, 280 постанова, безготівковий розрахунок.

Березняки, Русанівка, Євідновлення, м. Лівобережна, м.Чернігівська