вул. Буслівська, 12

Пропонується квартира без ремонту в елітному комплексі Busov Hill що знаходиться біля найбільшого Ботанічного саду. Розташована на 14 поверсі 18-поверхового будинку. Простора квартира із панорамними вікнами та вільним плануванням, також в наявності 2 парко-місця.

Буслівська вул., 12

#6492 Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК BUSOV HILL із неймовірним видом. - простора кухня-вітальня; - спальня; - велика гардеробна; - с/в (ванна) - хоз. приміщеня . Квартира купувалась для себе, щоб пити ранкову каву із видом на Ботанічний сад)) Вдале планування, дуже тепла та затишна. Монолітно-каркасна технологія Стіни: цегла; утеплені мінватою Перекриття: залізобетон Фасад: алюмінієвий профіль Schuko, облицьований дизайнерським керамогранітом PorcelainGres Автономна котельня Система «Інтелектуальна будівля»: контроль 24/7 всіх систем життєзабезпечення будинку Власна охорона із 24/7 відеоспостереженням Багаторівнева система контролю доступу Консьєрж сервіс 3-рівневий підземний паркінг Поруч кафе, ресторани, аптека, дитячі садочки, школи, Sport Life, Ботанічний сад

Буслівська вул., 12

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Трикімнатна квартира преміум-класу в "ЖК Busov Hill" Без посередників і комісій!!! Якісно побудований будинок, панорамні вікна, закрита територія, підземний паркінг, цілодобова охорона, генератор, консьєрж сервіс, поруч безліч посольств, спорт зал, дитячий сад, школи, магазини. Презентабельне місце. Земля у власності, будинок зданий в експлуатацію 2018 р. У квартирі велика вітальня з кухнею, хазяйська спальня з своїм сан вузлом і гардеробом, кабінет, дитяча, основний сан вузол, комора (пральня) і балкон. Два сан вузли. На підлозі ідеальна стяжка. Установлені напольні конвектори, система пожежної безпеки. Один власник. Квартира без обтяжень, кредитів, ніхто не прописаний, готова для переоформлення

власник
Буслівська вул., 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID 501. Без %. Унікальний видовий пентхаус з терасою в Busov Hill Продаж 4-кімнатного пентхаусу з видом на Ботанічний сад, в комплексі преміум-класу. Локація: Київ, Печерський р-н, центр, вул. Буслівська, 12. ЖК Busov Hill (Бусов Хилл). Планування: передпокій, простора вітальня обєднана з кухнею та їдальнею, майстер-спальня зі своєю ванною кімнатою та гардеробом, спальня/кабінет, лаунж зона з джакузі та невеличкою кухнею та виходом на терасу 62 м2, 2 санвузла, гардеробна. Технічні характеристики: - Поверх: 17 з 18 - Площа: 276 м2 - Площа тераси: 62 м2 - Спалень: 2 - Висота стелі: 3 метри У квартирі дорогий ремонт 2024 року (готовність 85%). Підлога: інженерна паркетна дошка та іспанська плитка Venis. Стіни: декоративна штукатурна, італійська та іспанська плитки Novabell, Venis. Сантехніка: італійських фірм Cielo та Newform. Дверна фурнітура італійського бренду Bonaiti. Диван фірми SNITE, створений за індивідуальним замовленням. Джакузі фірми Wellis. Електричний котел на воду та накопичувальний бак Vaillant. Система помякшення води Ecosoft ecomix inside. Встановлена система теплої підлоги. Є повністю готовий-дизайн проект з усіма меблями та технікою. Бусов Хіл — будинок преміум-класу, розташований на вершині Бусової гори, в історичній місцевості Звіринець. Завдяки центральному розташуванню, близькості до Ботанічного саду, стародавньої та дивовижної історії, Бусова гора і сьогодні по праву вважається одним із найпрестижніших місць у Києві. Закрита територія, що триває, трирівневий підземний паркінг, лобі зі стелями 8 метрів і стінами-водоспадами, дитячий майданчик і дитяча кімната (з онлайн трансляцією для батьків), консьєрж-сервіс, власна служба експлуатації. Рядом находятся: жилые комплексы Триумф, Renaissance Residence (Ренесанс Резіденс), PecherSKY (Печерскай), Pechersk Hills Резиденс, клубный дом The Garden и Hidden; улицы Новоселицкая (Новоселицька), Садово-Ботаническая (Садово-Ботанічна, старое название Тимирязевская, Тимірязєвська). В 5 минутах езды - станция метро Зверинецкая / Звіринецька (старое название Дружбы народов / Дружби народів). Ціна: 1.600.000$, торг. Без комісії, СПП.

Буслівська вул., 12

Продаж квартири в ЖК Преміум класа "Busov Hill", Печерський район, вул. Буслівська 12. Відмінне планування та один з найкращих видів в комплексі на ботанічний сад і Дніпро. Квартира знаходиться на 13 поверсі, загальна площа складає 103,5 м2. В квартирі виконаний якісний ремонт з використанням матеріалів провідних європейських виробників. Розетки и вимикачі фірми Berker і Hager (Германія) , сантехника Paffoni (Італія) ,система «Аннтипотоп» тепла підлога Shtoller (Германія), паркетная доска . Основні роботи виконані , залишилось тільки доукомплектувати меблями і технікою ЖК “BUSOV HILL” – закритий жилий комплекс з цілодобовою охороною і багаторівневою системою контролю доступу в Печерському районі міста. Розташований біля Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка (300 метрів) , Хрещатик 5 км. Прекрасне та затишне місце для життя та відпочинку. Гарний варіант орендного бізнесу.

Буслівська вул., 12

Продаж видової квартири в ЖК "Busov Hill" на Печерську. • Печерський р-н, вул. Буслівська 12. • Площа 265 кв.м., поверх 14/24. • Планування: - 4 спальні (в кожній с/у); - кабінет; - вітальня; - кухня; - гардеробна; - 2 балкона. • Якісний ремонт, повна комплектація меблями та технікою: - Меблі: LAGO, DItre Italia, Living Divani, Meta, CATTELAN ITALLIA - Тепла підлога: DEVI - Плитка: MARAZZI, Atlas Concorde, MUTINA - Техніка: FALMEC, LIEBHERR, SIEMENS, BOSCH, FRANKE - Кондиціонери: MITSUBISHI ELECTRIC • Зручна інфраструктура • Закрита територія, що охороняється (охора та відеонагляд) • Трьох-рівневий підземний паркінг

Буслівська вул., 12

Продажа видовой 2к квартиры в ЖК Busov Hill, ул. Бусловская 12. Квартира расположена на 11 этаже, общей площадью: 80 кв.м. Высота потолков: 3 метра. Четыре квартиры на этаже. Панорамное остекление Schueco со стеклопакетами Guardian, автономная котельная, бронированные двери, смартсчетчики. Общее состояние квартиры - от строителей свободная планировка. Busov Hill - дом премиум-класса, который расположен на вершине Бусовой горы, в исторической местности Зверинец. Закрытая охраняемая территория, трехуровневый подземный паркинг, лобби с потолками 8 метров и стенами-водопадами, детская площадка, консьерж-сервис, собственная служба эксплуатации. В шаговой доступности расположены: - фитнес-центр с бассейном, залы для взрослых и детей - 2 частных детских сада - инновационная школа - общеобразовательная школа - рестораны - салоны красоты - стоматология - SPA-салоны - продуктовые супермаркеты - бутик вина и деликатесов. Документы на квартиру: договор купли-продажи.

Буслівська вул., 12

Busov Hill - престижный жилой комплекс бизнес класса расположеный в Печерском районе возле ботанического сада имени Гришка по адресу: улица Бусловская 12 Новый качественный ремонт (делали для себя) в нео-классическом стиле. Натуральные отделочные материалы. Полностью укомплектована, кухня Berloni, освещение Porcellane, мебель Toscanova - Италия. Бельгийский паркет на полу, керамогранит в зонах общего пользования. Установлены кондиционери Daikin, система очистки и смягчения воды. Планировка: кухня-студия с балконом, спальная комната с гардеробом, просторный санузел. Жилой комплекс закрытого типа, есть подземный паркинг, детская площадкА, охрана. Рядом парк, школа, садик, фитнес-зал с бассейном.

Буслівська вул., 12

Продаж видової 2к квартири в ЖК Busov Hill, вул. Бусловська 12. Квартира розташована на 5 поверсі, загальною площею 100 кв.м. Висота стелі: 3 метри. Чотири квартири на поверсі. Панорамне скління Schueco із склопакетами Guardian, автономна котельня, броньовані двері, смартлічильники. Загальний стан квартири – з ремонтом. Busov Hill - будинок преміум-класу, розташований на вершині Бусової гори, в історичній місцевості Звіринець. Закрита територія, що триває, трирівневий підземний паркінг, лобі зі стелями 8 метрів і стінами-водоспадами, дитячий майданчик, консьєрж-сервіс, власна служба експлуатації. У кроковій доступності розташовані: - фітнес-центр з басейном, зали для дорослих та дітей - 2 приватні дитячі садки - інноваційна школа - загальноосвітня школа - ресторани - салони краси - стоматологія - SPA-салони - продуктові супермаркети - бутік вина та делікатесів.

можливий продаж по єОселя
Буслівська вул., 12

Житловий комплекс Busov Hill в Києві представляє собою концепцію WOW-комплексу. Кожна деталь в будинку повинна складати належне враження та відповідати статусу його мешканців. Ключових переваг WOW-комплексу Busov Hill неймовірно багато. ЖК знаходиться в найпрестижнішому мікрорайоні Києва - Звіринець, у серці Печерського району. Панорамні види відкриваються вже із вікон першого житлового поверху завдяки розташуванню на найвищій точці Києва, на вершині Бусової гори. Купити квартиру в ЖК «Бусов Хіл» в м. Київ від забудовника «Житлобудінвест» захочуть ті, хто мріє жити в престижному місці і бачити навкруги себе гарні пейзажі. Тут сприятлива екологія, адже зовсім неподалік - Національний Ботанічний сад ім. М. Гришка. Елітарне оточення та благополучність мікрорайону завдяки сусідству з приватними резиденціями, посольствами та престижними багатоквартирними будинками. Також поруч знаходяться спорткомплекс VIP-класу та басейн (в 20 метрах від комплексу), ресторани, салони краси, супермаркет, школа та дитячий садок (в радіусі 50 м). Близькість до ключових транспортних розв’язок: 10 хвилин їзди до Хрещатику і одночасно зручне сполучення з аеропортом «Бориспіль» і виїздами з Києву в напрямку Конча-Заспи. В ЖК «Бусов Хіл» за планом передбачено благородне оздоблення зон загального користування, в тому числі вражаюче лобі зі стелею висотою 8 метрів, що декороване вертикальним озелененням і авторськими інсталяціями. Для сімейних пар доступні просторі приміщення для дитячих колясок та велосипедів, ігрова кімната для пізнавального дозвілля малюків. У квартирах - автономне опалення та підігрів води, гранична незалежність від роботи комунальних служб міста. Тільки панорамне засклення: у всіх кімнатах кожної квартири встановлені вітражні системи за принципом glass wall, коли одна зі стін приміщення виконується у склі. «Бусов Хіл» - житловий комплекс, на верхніх поверхах якого розташовані пентхауси з індивідуальними терасами. Площа такої тераси дозволяє створити справжній «сад в небесах». Для максимального комфорту і безпеки мешканців всі дані про життєдіяльність комплексу в режиму 24/7/365 передаються в пункт керування будівлею. ФОТО ПРОЕКТ

Буслівська вул., 12

🏢 Продаж 3-кімнатної квартири в елітному ЖК "Busov Hill"! 📍 Адреса: ЖК "Busov Hill", Печерськ, Київ 📐 Загальна площа: 147 м² 💰 Ціна: $680 000 🌟 Планування: - 2 спальні - Кухня-студія з вітальнею - Просторий гардероб - 2 санвузли - Пральна 🛋 Повністю укомплектована меблями, технікою та декором! 🏡 Особливості квартири: -Дві зони: для гостей та для господарів -Мармурова обробка однієї зі стін вітальні (Ombra Di Caravaggio) -Декоративна штукатурка Antica Signoria -Світлове обладнання від Marset Ginger -Престижні внутрішні блоки кондиціонерів Daikin Emura -Акустична система Yamaha з керуванням з мобільного телефону -Сучасна кухня з італійських та німецьких матеріалів з технікою Bosch 🌆 ЖК "Busov Hill" - Елітний комплекс з вражаючими видами: -Панорамні вікна з видом на Ботанічний сад та річку Дніпро -Розкішне лобі з водоспадами -Круглодобове охоронне відеоспостереження -Високошвидкісні ліфти Schindler -Автономна котельня Viessmann (Німеччина) -Каналізаційна система Duker (Німеччина) -Енергозберігаючі віконні конструкції від Schuco (Німеччина) -Система енергозбереження від Guardian (США) -Гідро-шумоізоляція по всій площі квартири -Висота стелі - 3 метри -Ліфтове сполучення з паркінгом та житловою частиною -Система "Інтелектуальне будівництво" для вашого комфорту 📞 Контакти для звязку: Телефон: +380502185050 Не втрачайте можливість придбати розкішне житло в одному з найкращих комплексів Києва! Звертайтеся для перегляду та додаткової інформації.

ексклюзив
Буслівська вул., 12

Элегантная дизайнерская квартира в современном французском стиле с панорамным видом на Ботанический сад им. Гришка. Квартира спланирована максимально функционально, с большим количеством систем хранения. Уникальная планировка вмещает 5 полноценных комнат: гостиная, хозяйская спальня выделена в отдельную зону с санузлом и гардеробной, две большие спальни, рабочий кабинет, который так же служит гостевой комнатой. Зона кухни отделена от столовой стеклянной дверью-купе Rimadesio, которая препятствует распространению запаха во время приготовления пищи. Биокамин, изготовлен по индивидуальному заказу, позволяет создать атмосферу уюта и спокойствия. В квартире большое количество ламп и светильников. Вся мебель и текстиль представлены французскими и американскими брендами. В квартире продуманы все мелочи для максимально комфортной жизни: большая пятикомфорочная плита на кухне, встроенная кофе машина, два холодильника, посудомоечная машина, стиральная и сушильная машины, а также сушильный шкаф, который позволяет бережно высушивать вещи из шелка и кашемира. В квартире сделана индивидуальная, энергосберегающая система отопления с применением теплового насоса премиум класса от австрийского производителя OCHSNER. Встроенный в тепловой насос бойлер на 200 литров обеспечит вас горячей водой с минимальными затратами. Во всех комнатах уложены теплые полы немецкого производителя REHAU, дающие неповторимый уют и тепло в квартире. В комнатах с панорамными окнами установлены внутрипольные конвектора KERMI (Германия). Так же в квартире установлена шведская система приточно-вытяжной вентиляции SYSTEMAIR, обеспечивающая постоянный приток свежего воздуха в квартире. В систему вентиляции встроен итальянский увлажнитель, поддерживающий постоянный уровень влажности, что немаловажно в зимний период времени. Система мультизонального кондиционирования скрытого монтажа от японского производителя DAIKIN даст вам прохладу в комнатах даже в самый жаркий летний день. Система подготовки и очищения воды от американского производителя ECOSOFT. Дом обеспечен высоким уровнем безопасности: закрытый двор, круглосуточная охрана, рецепция. Во дворе детская площадка. Для жителей дома оборудован придомовой сквер. В доме есть салон красоты, подземный паркинг, колясочная, почтомат. В 50 м. расположен спортклуб. Также в 2-х минутах ходьбы есть ресторан, кафе, магазин, аптека, школа. Дом расположен в очень тихом, спокойном месте, окружен частным сектором и несколькими посольствами с большим количеством камер наблюдения, что создает дополнительную безопасность. Дойти пешком до ботанического сада занимает всего 5 минут. В стоимость также входят два паркоместа в подземном паркинге.

Буслівська вул., 12

Продаж 2-к квартири з вишуканим ремонтомв в житловому комплексі Premium-класу "Busov Hill" в історічний частині Печерського району Київа поруч з ботаничнім садом. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто мріє жити в престижному місці і бачити навкруги себе гарні пейзажі. ЖК "Busov Hill" вул. Буслівська 12 Печерський р-н, Звіринець - поверх 11 / 24 - площа 103.1 м2 - 2 кімнати - кухня-вітальня - висота стелі 3 м Ціна - 350 000 USD ОПИС: Квартира складається з 2 окремих спалень, кухні, вітальні, 2 гардеробних, пральної кімнати, відкритий балкон. В квартирі виконан дизайнерський ремонт з використанням преміальних матеріалів, встаноовлена вся необхідна побутова техніка. Облаштування меблями від відомих брендів классу люкс. - Меблі: Magres, LAGO, Dіtre Italia, Living - Паркетна дошка : PICCOLO - Плитка: MARAZZI, Atlas Concorde, MUTINA - Техніка: LIEBHERR, SIEMENS, BOSCH, FRANKE - Кондиціонери: MITSUBISHI ELECTRIC Панорамні вікна Schueco з енергозберігаючими склопакетами Guardian, автономне опалення, броньовані двері, смарт лічильник. Будинок працює за системою «Інтелектуальна будівля»: - контроль 24/7 всіх систем життєзабезпечення будинку - власна охорона - відеоспостереження - консьєрж сервіс - 3-рівневий підземний паркінг ( укриття ) Тут сприятлива екологія, адже зовсім неподалік - Національний Ботанічний сад ім. М. Гришка. Елітарне оточення та благополучність мікрорайону завдяки сусідству з приватними резиденціями, посольствами та престижними багатоквартирними будинками. Також поруч знаходяться спорткомплекс VIP-класу та басейн (в 20 метрах від комплексу), ресторани, салони краси, супермаркет, школа та дитячий садок (в радіусі 50 м). - документи на руках - швидко виходимо на угоду - комісія за послуги 3% З повагою, Олександр.

ексклюзив
Буслівська вул., 12

Продаж своєї 3-кімнатної квартири в ЖК BUSOV HILL із неймовірним видом. Без % Один власник, перший продаж. Квартира купувалась для себе, щоб пити ранкову каву із видом на Ботанічний сад) Двостороння, гарно продумане планування, дуже тепла та затишна. Монолітно-каркасна технологія Стіни: цегла; утеплені мінватою Перекриття: залізобетон Фасад: алюмінієвий профіль Schuko, облицьований дизайнерським керамогранітом PorcelainGres Автономна котельня Система «Інтелектуальна будівля»: контроль 24/7 всіх систем життєзабезпечення будинку Власна охорона із 24/7 відеоспостереженням Багаторівнева система контролю доступу Консьєрж сервіс 3-рівневий підземний паркінг Поруч кафе, ресторани, аптека, дитячі садочки, школи, Sport Life, Ботанічний сад

власник
Буслівська вул., 12

Предлагается в продажу 3-комнатная квартира (156 м2) в ЖК премиум-класса «Busov Hill», ул. Бусловская, 12. Расположена на 11/16 этаже. Стильная квартира в строгих и сдержанных тонах в уникальной локации – в доме на самой высокой точке Киева. Просторная и функциональная планировка: - хозяйская спальня - детская комната - кухня-гостиная - столовая - 2 санузла - балкон Ремонт делали для себя с использованием самых качественных и дорогостоящих материалов. Продуманный дизайнерский проект. Премиальная бытовая техника, вместительные гардеробные комнаты, фильтра для воды высокой степени очистки, трёхслойный деревянный пол с немецкой шумоизоляцией, вся сантехника в квартире привезена под заказ от лучших производителей. Развитая инфраструктура: рядом находятся спорткомплекс VIP-класса и бассейн (в 20 метрах от комплекса), рестораны, салоны красоты, супермаркет, школа и детский сад (в радиусе 50 м). Про ЖК: При строительстве жилого комплекса "Busov Hill" воплощена концепция WOW-комплекса. ЖК расположен в статусном районе столицы – Зверинец, в сердце Печерского района. Благодаря своему уникальному расположению на самой высокой точке Киева, на вершине Бусовой горы, красивые панорамные виды открываются уже с окон первого этажа. Экологически безопасное место – рядом расположен Национальный Ботанический сад им. Н. Гришко. 10 минут езды до Крещатика и одновременно удобное сообщение с аэропортом «Борисполь» и выездом из Киева в направлении Конча-Заспы. #11508

Продажа/ Квартира / ул. Бусловская, Нижний Печерск, г. Киев

Продаж 2-к квартири в Busov Hill ЖК Бусов Хілл бізнес-класу БЕЗ% вул. Бусловська 12 Звіринець, Печерський Пропонується видова квартира з люксовим ремонтом у світлих тонах. Складається з: кухня-студіо, спальня, вбиральня, санвузол. Повністю укомплектована топ побутовою технікою та стильними меблями. Головні переваги цього комплексу: 1) Висока якість споруди 2) Низькі рівні шуму 3) трирівневий підземний паркінг, автоконтроль номерів; 4) велосипедний паркінг; 5) Велике лобі з висотою стель 7,8 метрів; 6) власна газова котельня; 7) закрита територія, відеоспостереження, служба охорони. Телефонуйте, з усіх питань домовимося!

Busov Hill Звіринец Продаж 2-к ЖК Бусов Хілл Печерськ без %

Буслівська, 12, ЖК "Busov Hill"- будинок класу “еліт”. Індивідуальний проект: монолітно-каркасна технологія, цегляні стіни утеплені мінватою. Ультрасучасний фасад з алюмінієвого профілю Schuko, облицьований дизайнерським керамогранітом PorcelainGres. Автономна дахова котельня. Система «Інтелектуальна будівля»: контроль 24/7 всіх систем життєзабезпечення будинку. Фойє з лоббі, 5 ліфтів. Територія під охороною, дитячий майданчик у дворі, Ботанічний сад- 7 хв. SportLife -2хв, М"Видубичі"-10хв. 14-й поверх, продається однокімнатна квартира на Печерську, 16 поверх. Новий ремонт ніхто не проживав. Будинок преміум клас, розташований на найвищій точці Києва поряд із Національним ботанічним садом, просторе фойє відповідає преміум-статусу комплексу, 3-рівневий підземний паркінг. У комплексі багаторівнева система контролю доступу;

Дизайнерьска студіо. Печерськ. вул. Буслівська 12. ЖК BUSOV HILL

Продажа квартиры в новом клубном доме. В квартире есть просторная кухня-студия, 4 спальни / 3 спальни и кабинет, 3 сан узла (ванны и душевые ), 2 больших гардероба и хоз блок. Грамотно и продуманно зонировано пространство: Кухня- столовая соединена в единое пространство с гостиной Кабинет (или четвёртая спальня) отделен от остальной части квартиры Основная спальня с гардеробной и ванной комнатой Вторая и третья спальни со своими сан узлами и большими системами хранения для вещей Две большие гардеробные и хоз блок со стиральной и сушильной машинами;Балкон Апартаменты полностью укомплектованы всей мебелью, бытовыми принадлежностями, бытовой техникой Bosch. Комплекс имеет просторный холл в 150 кв.м. с двумя зонами отдыха; захватывающие виды города на Днепр, Киево-Печерскую Лавру, Ботанический сад и памятник Родине-Мать. Безупречная система контроля доступа в дом и охраняемая территория; 24-часовой консьерж сервис. Безопасная детская площадка с системой видеонаблюдения во внутреннем дворе комплекса, паркинг на 285 автомобилей, лифты “Schindler”. Комфортная инфраструктура дома с рестораном, кафе, салоном красоты, стоматологией. Есть возможность аренды паркоместа в подземном паркинге. цена 900 тыс без комиссии Есть большой выбор .(Конфиденциальность гарантируем) АН "Ваш Успех".Приглашаем к сотрудничеству собственников.

Продажа 5 ком квартиры в центре. ЖК Busov Hill.Буславская.

#6673 Пропонується на продаж стильна 3-х кімнатна квартира (157м2) в самому центрі Києва, Комплекс "Busov Hill". Простора, функціональна, затишна квартира з красивим панорамним видом. У квартирі виконаний дизайнерський ремонт за авторським проектом, яка оснащена всіма необхідними меблями і технікою від світових брендів! Планування: -простора вітальня зєднана з обідньою зоною і кухнею; - master bedroom із просторою гардеробною; - красива дитяча кімната з усіма зручностями для дитини; - госп. зона/ пральня; - загальна гардеробна кімната; - гостьовий санвузол; - тераса. Комплекс розташований в екологічно чистому і зеленому місці міста. Бездоганна система контролю доступу та територія, що охороняється, 27/7 консьєрж сервіс. Безпечний дитячий майданчик із системою відеоспостереження та розвинена інфраструктура в окрузі комплексу зробить ваше життя дуже комфортним!

#6673 Продажа 3к 157м2, ЖК Busov Hill, ул. Бусловская, 12