вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 132

Пропонується до продажу 3-к. квартира в центральній частині міста, вул. Велика Васильківська, 132. Повна комплектація побутовою технікою та меблями, високі стелі - 3м., всі кімнати роздільні, багато шаф для речей, встановлені кондиціонери, велика засклена лоджія, парковка у дворі. Поруч ст.м. Либідська, ст.м. Палац Україна, ТРЦ, супермаркети, до центру міста - 5 хв. їзди.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 132

Продається простора та затишна трьохкімнатна квартира у стилі сталінки, що розташована в затишному та зручному районі. Будинок зведений у 1958 році, має міцні цегляні стіни та перекриття залізобетону, що гарантує надійність та довговічність. Зручне розташування забезпечує легкий доступ до громадського транспорту – всього кілька хвилин пішки до станцій метро "Либідська" та "Палац Україна". Квартира вражає своєю просторістю та світлом. Висота стель становить 3.2 метра, а двостороння орієнтація забезпечує оптимальне освітлення в приміщенні. Зручне планування включає три окремі спальні та простору кухню. Вікна з металопластиковими рамами, на підлозі – паркет, а двері виготовлені з якісного дерева. Санвузол роздільний, є також додаткова комора для зберігання речей. Отримуючи цю квартиру, ви отримуєте не лише комфортне житло, але й доступ до всієї інфраструктури району. Поруч знаходяться дитячі майданчики, парковки, магазини, кафе та ТЦ "Ocean Plaza". Прекрасна транспортна розвязка робить це місце ідеальним для комфортного проживання. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру – зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд! -3х кімната -Сталінка -стіни-цегла -Перекриття залізобетон; -транспорт: ст.М"Либідська", "Палац Україна" будинок 1958р., -Н=3.05 м -Ліфт. -Квартира двостороння світла з висотою стель -Н = 3.2м. -Три окремі спальні і кухня. Вікна маталлопластикові, на підлозі паркет, двері дерево, санвузол роздільний, є комора. Поруч дитячий майданчик, парковка, магазини, ТЦ Ocean Plaza, кафе. М "Либідська" - 3 хвилини пішки.; Ключі на руках

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 132

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 2-кімнатну кв, вул. Велика Васильківська, 132,Сталінка,М Либідська Площа : 53/30/7,5 м2 , на 6/7 поверсі , з невеликим функціональним переплануванням, окремі дві ізольовані кімнати. .Продаж з усіма меблями, побутовою технікою та іншим. Відремонтований світлий та видовий балкон,гарний вид на місто. В квартирі є комора,окремий с\в . Охайний підїзд з домофоном та ліфтом . Супер локація з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розвязкою. До метро "Либідська" - 5 хвилин пішки. Запрошую на перегляд.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 132
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу унікальна, двостороння 3-кімнатна квартира за адресою вул.Велика Васильківська,132 Сталінка 1958р. На 3/7 поверхів Площею 73,2/45,9/7,0 м2 Висота стелі: 3,20 м Чудовий будинок з товстими цегляними стінами. Квартира у житловому стані, під ремонт, дуже тепла та світла. Функціональне планування: кімнати суміжно-роздільні, правильної форми, простора кухня, балкон, с/в роздільний. Вікна кухні та двох кімнат виходять у тихе, зелене подвіря, одна кімната з видом на вулицю. Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою. Акуратна передомова територія, чисте парадне, ліфт, кодовий замок, зелений двір із можливістю паркування автомобілів. На подвірї є дитячий майданчик. Бульварна частина вулиці потопає у зелені, гарна своєю архітектурою та має спокійний трафік міського руху. У пішій доступності гарний парк ім. Заньковецької, з дитячими майданчиками та зонами відпочинку, багато затишних ресторанів та кафе, 5 хвилин ходьби до метро Либідська. Поряд з будинком продуктові магазини, супермаркети, ТЦ "Ocean Plaza", дитячий садок та школа. Ідеальне місце для життя, у комфортній частині центру із чудовою транспортною розвязкою. Запрошуємо на перегляд.

Продаж 3к. кв.  Велика Васильківська  Центр  ТЦ Ocean Plaza  Либідська