вул. Білоруська, 3

Продаж 1к кімнатної квартири еліткласса по вул Біларуська,3 . Новий будинок в центрі міста з своїм підземним паркінгом і затишним подвір’ям . В квартирі зроблен дорогий, вишуканий дизайнерській ремонт з якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Все нове, після ремонту ніхто не проживав. В санвузлі, та кухні підлога з підігрівом. Техніка відомих брендів: пральна машина та посудомийка Bosch, духовий шкаф та варочна поверхня Gorenje, бойлер Electrolux. З вікна відкривається шалений вид на місто, яким можна насолоджуватись з балконів ( в кухні і кімнаті). В ванній кімнаті викладено іспанською мозаїкою оригінальний визерунок. Встановлена італійська сантехніка.

Білоруська вул., 3

Без комісії! Свіжий ремонт! ТРИ ОКРЕМІ спальні + кухня-вітальня! Є власне паркомісце в ПІДЗЕМНОМУ паркінгу! Найкраща пропозиція в цьому районі! Всі вікна квартири виходять у тихий двір та на вул. Дегтярівську. Гарна трикімнатна квартира в одному з найкращих районів Києва в 2х хвилинах пішки до метро Лукянівська. Про квартиру можна говорити багато. Врешті-решть, якщо вам не дуже подобаються шпалери, поміняти ви їх зможете, а от побудувати поруч метро чи парк - навряд. Тому почну це оголошення з інфраструктури! - як я вже казала, метро одразу біля будинку. Всього одна зупинка і ви вже на Золотих Воротах! - Лукянівський ринок, сучасний Сільпо, McDonalds, ресторани, кафе і кавярні (куди ж без них у Києві) - все це в радіусі 200 метрів; - оновлений київський зоопарк всього 3 хвилини машиною; - поруч невеличкий ТЦ з магазинами одягу, салонами краси, перукарнями; - 5 хвилин автівкою і ви в історичному центрі міста: Пейзажна алея, Андріївський узвіз, Софіївська та Михайлівська площі; - дуже зручна транспортна розвязка: окрім метро, є трамвай, яким швидко можна дістатися подолу та Галицької (Перемоги) площі, тролейбуси, та маршрутки в різні кінці міста. Шо по квартирі? Вул., Білоруська 3, 8й поверх. Загальна площа 119м2. Простора кухня-вітальня, ТРИ ОКРЕМІ кімнати, 2 санвузли, гардеробна, побутова кімната. Квартира в гарному стані повністю комплектована всіма меблями та технікою - заїжджай і живи! В будинку є ПІДЗЕМНИЙ паркінг. Є можливість придбати паркомісце з гарною знижкою. Найкраща ціна! Треба дивитися! Дзвоніть - покажу і пригощу кавою!)

Білоруська вул., 3

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж сучасної 3-кімнатної квартири з панорамним видом, вул. Білоруська, 3. Загальна площа: 92.9 м2. Будинок «Комфорт класу», розташований поруч з історичним центром міста. 20 поверх, 22 поверхового будинку. Ремонт квартири відповідає сучасним вимогам комфорту, естетики та функціональності. Висота стелі: 3 метра. Броньовані вхідні двері, дзеркальна шафа-купе яка збільшує простір коридору, комора яку можна використовувати для створення гардеробної кімнати, сучасні міжкімнатні двері фабрики RODOS. В зонованій кухні-студії все продумано до дрібниць для використання простору. Вишукані дизайнерські кухонні «італійські» меблі, з безліч великих відділень, висувних ящиків і полиць дозволяє зі зручністю розмістити необхідну кількість посуду та кухонних дрібниць. Вбудована кухонна техніка видових світових брендів: AEG, Bosch, Gorenje, Samsung, т.д. Система “Зворотного осмосу”. Три кондиціонери. Квартира має дві великі спальні кімнати площею: 20.7 м2, 19.2 м2. Два суміжні санвузла: ванна/туалет, душ/туалет. Для підігріву води встановлено бойлери на 80 л., та 120 л. Будинок з підземним паркінгом, місця можна орендувати. Біля будинку також є місця для паркування. Інфраструктура: ТЦ «Kvadrat», Лукянівський ринок, супермаркет «Сільпо», McDonalds, ресторани, кафе, кавярні, кінотеатр «Київська Русь», відділення банків, медичні заклади. До станції метро «Лукянівська», 2 хвилини пішки. До центральної частини міста: 5 хвилин транспортом.

Білоруська вул., 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в ідеальному стані. До метро Лукьянівка 500 метрів. Ремонт з використанням якісних матеріалів. Є вся необхідна техніка і меблі для комфортного життя: вбудовані холодильник і посудомийка, пральна машина, два інверторні кондиціонери, два великих шафи купе та багато іншого. Квартира дуже тепла, тиха. Вікна виходять у двір. Встановлені лічильники на все. Продаж від власника без комісії. ДОПОМОГА З ПРОДАЖЕМ НЕ ЦІКАВИТЬ !

власник
Білоруська вул., 3

Предлагаем к продаже 2-комнатную квартиру в новом доме по ул. Белорусская 3. Готовый, действующий бизнес под сдачу в аренду или для проживания. Дом бизнес класса, кирпичный, утеплен. Находится в 3 мин. ходьбы от ст. м. Лукьяновская с парковкой возле дома и подземным паркингом. Подъезд с круглосуточной охраной, видеонаблюдение, кодовый замок, 2 лифта. Квартира находится на 16 этаже 22 этажного дома с прекрасным панорамным видом на город. Общая площадь 50 м2, высота потолка 3 метра. Перепланирована под 2 гостиничных номера–2-местный и 3-местный с ремонтом, мебелью, техникой. В каждом номере кровати с ортопедическими матрасами, шкаф для одежды. Оборудована мини-кухня со встроенным холодильником, электроплитой, электрочайником, микроволновой печью, посудой. Есть телевизор с плоским экраном, кондиционер, бесплатный Wi-Fi. В санузлах есть душевая кабина, полноценная ванна, фен, вытяжка. Не нужно тратить время на ремонт и обустройство квартиры. И самое приятное- вы сразу же будете получать пассивный доход. В пешей доступности вся необходимая инфраструктура и транспортная развязка. Продажа от хозяина без %.

власник
От хозяина. Лукьяновка. 2-комн. квартира, евроремонт, мебель, техника

#10044 Продажа отличной 2к. квартиры по ул.Белорусская 3, расположенной на 19 этаже 22 этажного дома. Общая. площадь составлят 50 мкв, 19 мкв. гостинная, 12мкв. спальня,11мкв. кухня,с/с 5,5мкв, лоджия 4 мкв. и французский балкон 0,5 м,высота потолков 3 м. Квартира для ценителей роскошного заката и панорамного вида на столицу. Дизайнерский ремонт 2021 г.,в квартире ни кто не проживал,свободна. Двухуровневый паркинг в доме,до метро Лукьяновская 2 мин.пешком,до Крещатика 10 мин.езды. Очень обжитый район с прекрасной инфраструктурой,рядом : детский сад, поликлиника, больница, банки, Сельпо, торговый центр,рынок.

Продаж 2к квартири 50м2 	вул. Білоруська