вул. Бакинська, 37б

Продаж затишної 1-кімнатної квартири Шевченківський р-н, вул. Бакинська 37Б Розглянемо продаж по безготівковому рахунку, 280 постанова, Є-відновлення і т.п. Є актуальний відеоогляд квартири! Будинок цегляний. Висота стелі 2.8 м Загальна площа квартири 21 м2, кімната 13 м2, кухня 4,3 м2 Знаходиться на 4 поверсі 9-ти поверхового будинку Вікна виходять у двір. Тихе та затишне місце. Квартира не кутова. У хорошому стані. Підходить як для власного проживання, так і чудовий варіант під орендний бізнес. Повністю укомплектована. На кухні вбудовані меблі, газова плита, витяжка, холодильник, мікрохвильова піч. Встановлена система фільтрації води. У кімнаті є шафа-купе, диван, робочий стіл, обігрівач. Продається з меблями та технікою. Можна заходити і жити. Встановлені лічильники на газ, воду та електроенергію. Металопластикові вікна, нові радіатори. Повністю замінена електропроводка. Санвузол суміжний, встановлена ванна, бойлер, електросушарка та пральна машина, облицювання - кахель. Квартира затишна, тепла. Дуже хороше освітлення. Спокійні та доброзичливі сусіди. Добре розвинена інфраструктура. Поруч школа, садок, магазини, супермаркети, кафе, банк, нова пошта, салони краси і т.д. В 10-ти хв ходьби є парк, багато місць для прогулянок. Поруч зупинка громадського транспорту. До станції метро "Сирець" 10 хв ходьби, до станції "Дорогожичі" 15-20 хв. Документам більше 3-х років, прописаних немає. Комісію оплачує покупець. Для більш детальної інформації телефонуйте!

Бакинська вул., 37Б

Продаж затишної 1-кімнатної квартири Шевченківський р-н, вул. Бакинська 37Б Розглянемо продаж по безготівковому рахунку, 280 постанова, Є-відновлення і т.п. Є актуальний відеоогляд квартири! Будинок цегляний. Висота стелі 2.8 м Загальна площа квартири 20.7 м2, кімната 11,3 м2, кухня 4,3 м2 Знаходиться на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку Вікна виходять у двір. Тихе та затишне місце. Квартира не кутова. У хорошому стані. Підходить як для власного проживання, так і чудовий варіант під орендний бізнес. Повністю укомплектована. На кухні вбудовані меблі, газова плита, витяжка, холодильник, мікрохвильова піч. Встановлена система фільтрації води. У кімнаті є шафа-купе, диван, робочий стіл, обігрівач. Продається з меблями та технікою. Можна заходити і жити. Встановлені лічильники на газ, воду та електроенергію. Металопластикові вікна, нові радіатори. Повністю замінена електропроводка. Санвузол суміжний, встановлена ванна, бойлер, електросушарка та пральна машина, облицювання - кахель. Квартира затишна, тепла. Дуже хороше освітлення. Спокійні та доброзичливі сусіди. Добре розвинена інфраструктура. Поруч школа, садок, магазини, супермаркети, кафе, банк, нова пошта, салони краси і т.д. В 10-ти хв ходьби є парк, багато місць для прогулянок. Поруч зупинка громадського транспорту. До станції метро "Сирець" 10 хв ходьби, до станції "Дорогожичі" 15-20 хв. Документам більше 3-х років, прописаних немає. Комісію оплачує покупець. Для більш детальної інформації телефонуйте!

Топ-ціна! Продаж 1к квартири, Бакинська 37Б, метро Сирець - 10 хвилин

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії, продаж 1к квартири, Новий ремонт Вул. Бакінська 37 Б Загальна площа квартири 31 м2, Кімната 19 м2 Кухня 5м2 В квартирі зроблен капітальний ремон з заміною труб і електрики, квартира з новим ремонтом, кухня з побутовою технікою. Квартира знаходиться на правому березі поруч метро Дорогожичі, дуже зручна транспорта розвʼязка. Розвинута інфраструктура, школа, садочок, магазини.

1-К БЕЗ КОМІСІї, правий берг, 10 хв метро Дорогожичі, Петропавлівська