вул. Ахматової, 13

Двокімнатна квартира в цегляному будинку на Позняках!!! Поруч чудовий парк з живописним озером!!! Станція метро Позняки в 10ти хвилинах пішки!!! В квартирі дві окремі кімнати і простора кухня з лоджиєю. Квартира укомплектована меблями та технікою. Санвузел роздільний, встановленна ванна. Чудовий варіант для родини з дітьми. Поруч три школи, дві з яких взодять в топ шкіл по Україні. Садочки також поруч, кафе, магазини, дитячі і спортивні майданчики. Мікрарайон Позняки найрозвинений в Дарницькому районі. Тут є все для комфортного проживання.

Ахматової Анни вул., 13

Пропонуємо вам видову квартиру площею 120 м2 з вражаючим плануванням: Кухня-вітальня, 2 просторі спальні, 2 санвузли (джакузі + душ + 2 бойлери), 2 балкони. Ця квартира обладнана усією необхідною технікою для комфортного життя: від посудомийної машини та кухонної техніки до пральної машини та сушарки для одягу. Щодо інфраструктури, ви знайдете все необхідне у пішій доступності: школи, ліцеї, дитячі садки, магазини та супермаркети. Також поруч знаходиться спортзал "Sport Life". Чудова транспортна розвязка - всього 12 хвилин до метро "Позняки". Також є підземний паркінг і власне паркомісце. Це ідеальне місце для вашої комфортної та зручної життєвої рутини. Не втрачайте шансу! #31.59.17.34.52.12

ексклюзив
Ахматової Анни вул., 13

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 2-х комнатную квартиру по ул.Анны Ахматовой 13 13/25 эт. 127 кв.м.В наличии 2 кухни: 1 - оборудована всем необходимым (посудомойка, электрическая поверхность и духовка, холодильник, стол и стулья); 2 – мини-кухня с барной стойкой , маленьким холодильником и посудомойкой),находится в гостиной. Домашний кинотеатр, укомплектованный техникой ведущих производителей, подогрев полов во всей квартире, кондиционеры в каждой комнате, система очистки воды. 2 санузла (джакузи, душевая кабинка),стиральная машинка,бойлер, сантехника Villeroy&Boch . Дизайнерский ремонт с использованием дорогих материалов. Многоуровневая подсветка потолков , Сигнализация , Домофон. Интернет WI FI . Дом расположен в самом сердце района Позняки. Рядышком расположен Дворец спорта « Спорт лайф», детский медицинский центр « Добробут», супермаркет Билла. Во дворе расположена детская площадка, несколько салонов красоты . Возле дома подземный паркинг. Цена 129000 дол. 097-214-69-90 Маргарита Романовна.

Ахматової Анни вул., 13
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без % Продається 3-кімнатна квартира по вул. Анни Ахматової 13. 11 поверх 28 поверхового будинку. Загальна площа 127 кв.м. Кухня 17.6 кв.м . Окрема квартира Будинок введено в експлуатацію. Українська цегла. У квартирі 3 окремі кімнати (25,1 кв.м, 18,3 кв.м, 18,0 кв.м) Зроблено якісний ремонт. На підлозі плитка та паркетна дошка. Велика кухня з вихідом на засклений балкон, обладнана дубовими меблями та вбудованою технікою (холодильник, плита, духовка, витяжка). Зроблено теплу підлогу . На балконі так само прокладено теплу підлогу. 2 санвузли оснащені теплою підлогою. Гарна сантехніка. Є велика кутова ванна . Встановлено нові лічильники (тепло, електрика, вода) Чистий, доглянутий підїзд, приємні, відповідальні консєржі. Три ліфти. Тихий двір із дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Ідеальне розташування: віддалено від основних доріг, що забезпечує тишу, але при цьому все в пішій доступності (школа, ліцей, дит. садок, магазини, торговий центр, аптеки, пошта) 10-15 хв. до м. Позняки.

ексклюзив
Ахматової Анни вул., 13

Без комісії із покупця. Вдале розташування житлового комплексу та самого будинку важко переоцінити, т.к. знаходиться він у середині мікрорайону на відстані від основних галасливих магістралей, мікрорайону з потужною інфраструктурою та красивими краєвидами. У безпосередній близькості ви знайдете все, що необхідно для повсякденного якісного життя вашої сімї: одну з найкращих шкіл міста, ліцеї, дитячі садки (державний та приватний) великі та не дуже спортивні, медичні, фінансові та творчі установи, магазини, кафешки, ресторани та звісно парк "Позняки". Зручна піша доступність до транспортних маршрутів, а до найближчої станції метро о 12 -15 хв. Квартира простора, доглянута з якісним дорогим ремонтом у класичному стилі, кухня обладнана вбудованими меблями з деревяними фасадами, оснащена технікою, в господарському санвузлі 500 літрів ванна-джакузі, в гостьовому санвузлі душова кабіна. Коридор, кухня та санвузол - система тепла підлога. Кімнати укомплектовані дорогими меблями. У квартирі два засклені балкони. Відеоспостереження. Також у випадку необхідності є одне місце в паркінгу за окрему плату. Ви шукаєте гідне комфортне житло з ремонтом, куди можна одразу переїхати та не нести додаткових витрат на облаштування, розгляньте нашу пропозицію. Дзвоніть, із задоволенням відповімо на ваші запитання та домовимось на перегляд. Без комісії із покупця. Співпрацюємо із колегами.

3 к. Дарницький р-н, метро Позняки, ремонт, вул. Ахматової,13.

Ахматової, 13. Продається 2к квартира. 7/28, 76м2. Велика вітальня, дві кімнати по 18,9 і 20,6 м2, кухня 14м2, окремо ванна з ванною і туалет. З кухні і більшої кімнати вихід на лоджію. В кімнатах і кухні кондиціонери, є холодильник і мікрохвильовка. Інтернет, лічильники на воду і світло. Господарі самостійно поставили лічильник на опалення! Дуже теплий цегляний будинок. Пізно і на мало включається обігрів. Низькі комунальні. Під ремонт. В будинку консьєрж. В дворі будинку парковка і паркінг. Поруч ЦНАП, райдержадмінстрація, магазини, кофейні, супермаркети, озеро, сквери. До м. Позняки 15 хв. пішечком. Може бути під програми єОселя, єВідновлення і т.д. 95000$ Телефонуйте, домовимося!

Ахматової, 13, продається 2к квартира 76м2 з лічильником на опалення!

Продам трёхкомнатная квартиру В лучшем доме на Позняках Ахматовой 13 с красивым видом есть вся необходимая техника, удобная планировка, 2 санузла, Большой зал, балкон Один хозяин с момента сдачи дома Качественный, дорогой ремонт, делали для себя Рядом парк, озеро, метро Позняки, торговый центр, магазины.

Продам 3к квартиру, Ахматовой 13, видовая, с мебелью ,

Пропонується на продаж двоповерхова сучасна 4-х кімнатна квартира, вул. Анни Ахматової, 13. Кімнати роздільні, повністю мебльована. Необхідна побутова техніка: бойлер, кондиціонери, холодильник, телевізор, пральна машина, посудомийна машина. Інтернет. Домофон, консьєрж. Відеонагляд території. Сучасні дитячі майданчики. Метро Позняки - 6 хвилин, дитячий садок, школа, магазини - 2 хвилини.

Продаж 4-х кім.квартири (два поверхи), вул. Ахматової 13. Без комісії