вул. Автозаводська, 25

Продається затишна 1-кімнатна квартира по вул.Автозаводська, 25, 5/9, 34/19,5/10, "чеський проект". Простора кухня, збільшена за рахунок балкона. У квартирі виконаний якісний ремонт (10 років назад), металопластикові вікна, ламінат та плитка на підлозі, сан.вузол у кахлі та з гарною сан.технікою. Квартира потребує косметичного ремонту. Обладнана всіма необхідними меблями: 2 розкладні дивани (у кімнаті та кухні), робочий стіл, вбудована кухня, кухонний стіл та табуретки, велика шафа-купе та ін. Встановлена вся необхідна техніка: кондиціонер, холодильник, пральна машина, плита, духова шафа. Квартира тепла та утеплена ззовні будинку, вікна виходять у тихий та затишний двір. Тамбур на 3 квартири, де можна залишити велосипед або інші обємні речі. Дуже добрі сусіди. Хороша транспортна розвязка: можна дістатися прямим транспортом до ст.м.Мінська (10 хвилин), Оболонь, Нивки, Лукянівка, Почайна та інше. Навколо розвинена інфраструктура: ТРЦ Караван, супермаркети, кавярні, магазини, є все для комфортного життя! Без комісії! Перегляди за домовленісттю.

Автозаводська вул., 25

Унікальна можливість придбати квартиру від власника без посередників за ціною 1045 дол за кв. м при оціночній вартості - 1325 дол за кв. м. БЕЗ КОМІСІЇ. Загальна площа 48.8 кв. м, житлова 28.2 кв. м (одна кімната 11 кв. м, друга кімната 17.2 кв. м), кухня 7.8 кв. м, туалет 0,8 кв. м, ванна 2.1 кв. м, коридор 6,8 кв. м, балкон 3.1 кв. м, який може бути збільшений в 3-4 рази, на довжину всієї квартири. 6-й поверх 9-ти поверхового будинку. Охайний підїзд. Квартира не кутова. Опалення працює на відмінно. Встановлені нові хороші вхідні двері. Встановлені та повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Комунальний тариф (утримання будинку та прибудинкових територій) 6,66 грн за кв. м, 325 грн на місяць. Квартира повністю готова до продажу. В кімнатах підлога по лагах, відповідно, не потрібно демонтувати стяжку. Дуже розвинене транспортне сполучення. Поряд знаходяться магазини, супермаркети, ТРЦ (Караван), великі будівельні ТРЦ на вул. Полярній (Епіцентр та Леруа Мерлен, школи, дитячі садки, парки.

власник
Автозаводська вул., 25

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Актуальний продаж від єдиного власника (правоустановлюючий док. - договір к-п, більше 3х років) 3-х кімнатна (всі ізольовані), на 2-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Житловий стан. Квартира двостороння, ідеальне розташування кімнат, вхід в них з квадратного коридора-хола, дві довгі лоджїї вздовж обох сторін квартири (не зашклені). З двох кімнат, розташованих зі східної сторони будинку вихід на одну з лоджій, із західної сторони, де знаходиться третя кімната та кухня - вихід на другу лоджію з кімнати. Загальна площа 63,3, житлова - 38,4. Є бойлер. Металопластикові вікна, металеві двері. Корпусні меблі залишаються.Зручна транспортна розвязка: 5 хв до Каравану, 10 хв. до м. Оболонь/Мінська, 30 хв. до м. Контрактова/Пуща-Водиця. Поряд школа, садок, магазини, базар. Показ реальним покупцям. Продаж по 280 постанові - не розглядаю.

власник
Автозаводська вул., 25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири , вул. Автозаводська ,25 , Оболонський р-н Поруч садочки та школи , великі супермаркети неподалеку від будинку . Квартира тепла , є газ в будинку . - Загальна площа квартири 49м2 , є балкон - Чистий підїзд , гарні сусіди До метро Мінська / Героїв Дніпра 15 хвилин транспортом . Не втрачайте можливості та запишіться на огляд поки цей обєкт актуальний ! Код обєкта: k777 328798 19. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/2komnatnye/328798

Продаж 2к.  квартири вул. Автозаводська 25,49м2,Оболонь,Караван

Чудова 1 кімнатна квартира в Києві. Оболонський район, вул Автозаводська25. Пріорка Квартира знаходиться всередині будинку, світла з супер енергетикою, взимку тепла, а влітку прохолодна. Вікна металопластикові, балкон засклений і обшитий деревяною вагонкою. Є кондиціонер. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, є ванна облицьована світлим кахелем.. Гарний стан квартири. Кімната велика близько 20 кв. м, кухня 8 кв. м. Нові якісні вхідні двері. Вдале транспортне сполучення в будь-яку частину Києва, включаючи трамваї і міську електричку. Тихий спокійний район, поблизу школи, дитячі садки, парки, торгівельно-розважальний центр Караван. Квартира на 2 поверсі, вікна в двір, тамбур на 3 квартири, що дозволяє зберігати велосипеди чи самокати. Купите Ви цю квартиру чи ні – приймати рішення Вам, але побачити її точно варто! Допоможемо країні разом !!! Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ Слава Україні !!!

1к світла квартира на Пріорці. вул Автозаводська 25

Унікальна можливість придбати квартиру від власника без посередників за ціною 1045 дол за кв. м при оціночній вартості - 1325 дол за кв. м. Хороший варіант в короткі терміни зробити акуратний недорогий ремонт під себе (свої потреби) та заїхати в свіжу квартиру в якій нічого дратувати Вас не буде. Вкладаєте 10 тис доларів і за 63 тис доларів у Вас квартира зі свіжим ремонтом, з новими вікнами, все зроблено так, як Ви захотіли. Хлам вивозити не потрібно, демонтаж займе у Вас мінімальну кількість часу, енергії та коштів. БЕЗ КОМІСІЇ. Загальна площа 48.8 кв. м, житлова 28.2 кв. м (одна кімната 11 кв. м, друга кімната 17.2 кв. м), кухня 7.8 кв. м, туалет 0,8 кв. м, ванна 2.1 кв. м, коридор 6,8 кв. м, балкон 3.1 кв. м, який може бути збільшений в 3-4 рази, на довжину всієї квартири. 6-й поверх 9-ти поверхового будинку. Охайний підїзд. Квартира не кутова. Опалення працює на відмінно. Встановлені нові хороші вхідні двері. Встановлені та повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Комунальний тариф (утримання будинку та прибудинкових територій) 6,66 грн за кв. м, 325 грн на місяць. Квартира повністю готова до продажу. Дуже розвинене транспортне сполучення. Поряд знаходяться магазини, супермаркети, ТРЦ (Караван), великі будівельні ТРЦ на вул. Полярній (Епіцентр та Леруа Мерлен, школи, дитячі садки, парки.

власник
Автозаводська 25, 2 кімнатна квартири від Власника