ЕКСКЛЮЗИВ Продаю двокімнатну квартиру в самому центрі столиці на перетині вулиці Хрещатик та бульвару Тараса Шевченка, поруч Бессарабський ринок, розважальний комплекс «Арена Сіті», Загальна площа квартири 42 м.кв., висота стелі 2.85м. Ремонт 2021 року, новий ламінат у кімнатах, коридор і кухня - плитка, склопакети, два кондиціонери, бойлер для підігріву води, лічильники води, двофазний електролічильник «день-ніч». Квартира повністю укомплектована, два Смарт ТВ, двоспальне ліжко, дві вбудовані шафи, великий розкладний диван, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, газова плита. Розташування кімнат - двостороннє, гостинна з балконом у двір, спальня на бульвар Шевченка, в квартирі тихо і дуже тепло. Під’їзд чистий, є ліфт . Відмінна локація, підходить як для життя так і для орендного бізнесу. Документам більше трьох років, один власник, ніхто не прописаний. Перегляд в будь-який зручний для Вас час, за домовленістю.

Шевченка Тараса бульв., 2

Розкішна квартира в історичному Будинок із левами у самому центрі Києва. Будинок побудований у 1899 році у стилі неоренесанс з цегли. Мармурові сходи, у квартирі збережена оригінальна ліпнина, у вітальні стоїть камін із натурального мармуру, на підлозі керамограніт. Встановлені антикварні бра та люстри початку ХХ ст. з бронзи, котрі привезені з Франції. Стелі 4 метри! Усі вікна виходять на тихе подвіря, є засклений балкон. В 5 хвилинах пішки готель Hilton та станція метро Університет 3.1.5.9.1.7.3.4.8.7.6.1

Шевченка Тараса бульв., 48А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Предлагаеютя шикарные 5к апартаменты в статусном доме в центре Киева, возле парка Тараса Шевченка. В кваритире 4 отдельных комнаты, просторная гостинная, отдельная кухня, 2 санузла, постирочная, гардероб. В стоимость включено место в подземном паркинге! Прекрасный вид из окон! В пешей доступности основные достопримечательности Киева! Парк Шевченка, улица Пушкинская, Крещатик, Терещенковская.

Шевченка Тараса бульв., 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Клубний будинок з власною інфраструктурою, апартаменти класу "Люкс". Ремонт в сучасному стилі, підлога з підігрівом, дві спальні, вітальня-кабінет, велика кухня їдальня, три санвузли, гардеробна кімната, шафи, якісна побутова техніка, два балкона. Паркінг у підземному паркінгу. Київ, Шевченка Т.бул., 27б Діамант

Шевченка Тараса бульв., 27б

Квартира з дуже дорогим та якісним авторським ремонтом. Вітальня з панорамними розсувними вікнами з видом на парк Шевченка та центр Києва. Кухня повністю укомплектована вбудованою технікою, вбиральні та вбудовані шафи в кожній кімнаті, пральня, кабінет, система водоочищення та бойлер. Додатково є два паркомісця у підземному паркінгу.

Шевченка Тараса бульв., 11

Продажа 4-х комн. квартиры Бульвар Шевченко 27б ЖК «Диамант» Дорогой дизайнерский ремонт, делали себе. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Функциональная планировка: три отдельные спальни, три санузла, два балкона, кухня, гостиная, гардеробная. Дом клубного типа, есть всё необходимое: бассейн, спа зона, спортклуб, ресторан. Охраняемая придомовая территория. Удобное месторасположение. В доме есть большой подземный паркинг. Из квартиры открывается панорамный вид. Площадь: 150 кВ.м., этаж: 22-й, цена: 720.000$ торг! Без комиссии!

Шевченка Тараса бульв., 27б

Этаж 230м2 в фасадном особняке в районе Владимирского собора Исторический центр Район особняков и представительств Офис фасадном здании на улицу Богдана Хмельницкого • 2й этаж • 230 м2 • Полноценный этаж без соседей • двухсторонний, два балкона на фасад. Много мокрых точек. • Здание после реконструкции, железобетонные перекрытия. • Состояние как на фото Идеально под посольство, представительство, офис, хостел, гостиницу, апартаменты, клинику. Детально на osz.com.ua

Шевченка Тараса бульв., 20

Центр Києва, бульвар Тараса Шевченко, 38, 5/9, 45/26/6,5, кімнати прохідні. Квартира чиста. Дуже комфортна для проживання. На підлозі паркет. Вікна виходять у двір. Будинок цегляний. Розташування будинку чудове. Поруч центр міста, червоний корпус Університету Шевченко, ботанічний сад, метро в пішій доступності. Магазини, садочки, школи. Вартість 85000 у.о.

Шевченка Тараса бульв., 38

Шевченка Т.бул., 38, ліфт ст.М"Університет" будинок 1967р., біля дороги, Н=2.44м, гарний стан, підїзди охайні, безкоштовне паркування, Ботанічний сад ім.Фоміна, готель Hilton Київ, Володимирський кафедральний Собор, сквер імені Чкалова, Київський цирк, готель "Либідь" 1 кімн. квартира 2-й поверх, Центр Києва, бульвар Тараса Шевченко Квартира чиста. Дуже комфортна для проживання. На підлозі паркет. Вікна виходять у двір. Будинок цегляний. Розташування будинку чудове. Поруч центр міста, червоний корпус Університету Шевченко, ботанічний сад, метро в пішій доступності. М агазини, садочки, школиЗаскленний великий балкон. Охайне парадне. Є ліфт. Розвинута інфраструктура .Дуже гарна локація - поряд школи, садочки, магазини, метро, зупинка транспорту, салони, ресторани - все у пішій доступності. Квартира готова до продажу

Продам 1к  38,5 кв.м Шевченка Т.бул 38 Центр

БЕЗ % відсотків комісії Квартира з якісним ремонтом. бул. . Шевченка , 11 Шевченківський район 134.5 кв.м Система розумний дім Простора кухня-вітальна з побутовою технікою провідних виробників, дві окремі спальні. 2 санузли Є гардеробна та вбудовані шафи в кожній кімнаті. Видовий великий балкон. Розвинена інфраструктура цілодобова охорона, консьерж, підземний паркінг, розвинена інфраструктура, поруч кафе, магазини, ресторани, сквер, Бессарабська площа Хрещатик. Поруч розташован Ботанічний сад. ім. Фоміна, Бессарабський ринок, ст.М"Хрещатик", "Палац Спорту", "Льва Толстого", ТЦ "Мандарин плаза" університетський сквер. Національний університет ім. Т. Шевченка. В пешей доступности основные достопримечательности Киева! Парк Шевченка, улица Пушкинская, Крещатик, Терещенковская.

БЕЗ комісії !!  Центр  3к квартира  бул. Шевченка , 11 Хрещатик

Київ, бульвар Т. Шевченка 1 Продаж вишуканої квартири з дизайнерським ремонтом в центрі Києва. Розташування квартири неймовірне - поруч Бессарабський ринок, Хрещатик, Площа Українських Героїв, поруч парк Т.Шевченка - все це в пішій доступності. Ремонт виконано за дизайн-проєктом, використовувались всі якісні та добротні матеріали. Велика кухня-студія з меблями та вбудованою технікою, затишна спальня. Перегляди за домовленістю.

центр 2 ремонт Університет Театральна Хрещатик бул.Тараса Шевченка

Продам 2-х квартиру Шевченківський район, бул. Тараса Шевченко 38 м. Університет на 8\9 поверхового цегляного будинку. Площа квартири 52.2\31.6\6м., кімнати роздільні. Вікна, батареї нові. В кімнатах паркет, кухня та с\вузли кахель, є гардеробна, балкон обшитий вид на бульвар. Квартира в жилому стані. Під`їзд охайний, центр міста в пішій доступності м. Університет та Вокзальна, розвинена інфраструктура.

Продам 2-х квартиру бул. Тараса Шевченко  м. Університет

Продам двухкомнатную квартиру бульвар Тараса Шевченко, 6. Сталинка, дом с ЛИФТОМ. Центр города рядом с Бессарабской площадью и живописным парком Шевченко. Просторная кухня-столовая с бытовой техникой, уютная спальня, система кондиционирования, большие шкафы-купе. Высота потолков – 3 метра. В квартире все остается как на фото. Просторный закрытый тихий двор, парковка во дворе только для жильцов дома, презентабельное парадное, уютный зеленый дворик. Закрытый двор, во дворе паркоместо. Ст.М "Театральная" – 3 минуты пешком. Продам двокімнатну квартиру бульвар Тараса Шевченка, 6 Сталінка, будинок з ліфтом. Центр міста поряд з Бессарабською площею та мальовничим парком Шевченка. Простора кухня-їдальня з побутовою технікою, затишна спальня, система кондиціювання, великі шафи-купе. Висота стель – 3 метри. У квартирі все залишається як на фото. Просторе закрите тихе подвіря, паркування у дворі тільки для мешканців будинку, презентабельне парадне, затишний зелений дворик. Закритий двір, у дворі паркомісце. Ст.М "Театральна" – 3 хвилини пішки.

Продам 2к 70м2 бульвар Тараса Шевченко 6 Пушкинская Центр

До продажу двокімнатна квартира заг. пл. 38,70 кв.м, житл. пл. 21,70 кв.м, за адресою: м. Київ, бул.Шевченка Тараса, буд.48 Доступу до квартири не має. Продається заставне майно.

Продаж 2-х кімнатної квартири по бул.Шевченка Тараса, буд.48

Продаж чудової, атмосферної квартира у центрі столиці. Квартира складається з двох рівнів та має загальну площу 132 метри квадратні. В квартирі виконані усі чорнові роботи: прокладено нову сантехніку, розведена електрика та система кондиціонування, опалення від двухконтурного газового котла, встановлені нові якісні панорамні склопакети, стіни та стеля обшиті гіпсокартоном. Перший поверх - велика кухня-вітальня, кімната та санвузол, другий поверх кімната та санвузол. З панорамних вікон та терас відкривається чудови вид на Бесарабську площу, бульвар Шевченко та Хрещатик, а з іншої сторони на Печерські Липки та вулицю Дарвіна. Будинок 1948 року побудови та перебуває в гарному, доглянутому стані. В парадному зроблений ремонт. Є своє закрите подвір"я. 240,000 доларів США

Видова дворівнева квартира 132 м2 в самому серці Києва!

БЕЗ КОМІСІЇ!! Пропонується 1-к квартира для продажу в зданому комплексі ЖК "044". ПОДОЛ НОВОБУДОВА. Квартира в стані після забудовника, без ремонту Забудовник в кожну квартиру зробив доступ до джерельної води. Стіни червоний кирпич, надається бойлер. Вікна виходять в тиху закриту зону цього комплексу. Шикарна пропозиція для аренди чи життя. Вільне планування. Метро площа Тараса Шевченка 5 хв. пішки. Будемо раді бачити на перегляді. Є інші пропозиції на інших поверхах. Інформація по вартості по телефону.

Продам 1к ЖК 044 Поділ НОВОБУДОВА документи

Продаж квартири в центрі Києва, бул. Тараса Шевченко. Цегляний будинок, спецпроект. Квартира в гарному стані, хороший ремонт, вікна металопластикові, на кухні, санвузлі плитка, є кондиціонер, великий гардероб, балкон засклений. Вдале місцерозташування, поруч Ботанічний сад ім.Фоміна, готель Hilton Київ, Володимирський кафедральний Собор, сквер імені Чкалова, Київський цирк, готель "Либідь". Ст.М"Університет" - 5 хв. пішки.

Продаж 2-кімнатної квартири в центрі Києва, бул. Тараса Шевченка