Продаж квартири в тихому центрі міста. Квартира з косметичним ремонтом. Залишаються вмонтовані меблі та кондиціонер. Зручна інфраструктура,поряд магазини,дитячий майданчик. Детальніше за номером телефону. Реальному покупцеві гарний торг! Телефонуйте!

Шевченка, 24а

Пропонуємо на продаж новий обєкт нерухомості в місті Житомир! СТАЛІНКА загальною площею 70м2, яка складається з 3 окремих кімнат. 3 кімнатна квартира під ремонт. Роздільні кімнати, автономне опалення. ЕКСКЛЮЗИВНИЙ обєкт в центрі міста зі своєю ділянкою, робить його унікальним та готовим до втілення будь-яких дизайнерських рішень. Є можливість обладнати 2-й, мансардний поверх. Внутрішній, закритий двір з власним паркомісцем та господарським приміщенням. На території висаджені сортові фруктові дерева. Не втрачайте свій шанс! Записуйтесь на перегляд! За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону!!

ексклюзив
Шевченка вул., 20

Продам квартиру Центр Шевченка 83 Відносно новий будинок Квартира має велику кухню столову кабінет та спальню Автономне опалення Не кутова Якісний ремонт Залишаються вмонтовані меблі Великий плюс є свої два парко місця в дворі Торг

Продам 2- кімнатну квартиру АО Центр
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно 3ком.квартира 3/9 панельна ул.Шевченка 105 жилое состояние комнаты раздельные 2 балкона счетчики на газ свет воду Хорошая транспортная развязка .Школа садик в пешей доступности .

Срочно 3квартира на Шевченка

Шевченка 35А Квартира знаходиться на 8 поверсі цегляного будинку з централізованим опаленням. Загальна площа 52,4м² окремі кімнати площею 25.6м², кухня 7.7м² Балкон на дві кімнати Простий жилий стан, чиста та охайна. Продаж у звязку з переїздом власника. Ціна не кінцева і обговорюється після перегляду нерухомості. Завдання нашого агентства допомогти купити вам нерухомість вашої мрії, телефонуйте.

Двокімнатна квартира на Шевченка

Продається однокімнатна квартира в самому центрі міста, в цегляному будинку з внутрішнім двором. Квартира розташована на першому поверсі, високий цоколь, тепла та суха, потребує ремонту, ідеально підійде під здачу для квартирантів, кращого місцерозташування годі й шукати. В пішій доступності знаходиться буквально все, що потрібно для комфортного проживання невеличкої сім"ї, чи одинокої людини. Квартира готова до продажу, документи в порядку, зареєстрованих нема, готові до перерахунку (спецкошти). За більш детальною інформацією телефонуйте.

Шевченко улица, 35, Центр, Житомир, Житомирская 28600.0 USD

Ви досі без квартири? Бережіть свій час і нерви. Цю квартиру краще один раз побачити. Телефонуйте, домовимось! Район розташування- Довженко. Школа у дворі, садочок через дорогу. Продаємо квартиру мебльовану, з технікою та меблями. Двостороння, не кутова, кімнати окремі. З гарними сусідами і великою парковою Пропозиція від АН.

Шевченко улица, 12Б, Королевский, Житомир, Житомирская 51900.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира по вул. Шевченка. Цегляний будинок 7/9, 68/9 м2. Простора,   світла квартира з вбудованими меблями. В квартирі зроблено ремонт. Кімнати роздільні.. Броньовані двері, сучасний кахель, нова сантехніка. При потребі залишається меблі та техніка. Чудове місцерозташування, зручна транспортна розвʼязка. Можливий продаж по перерахункуКод в базі партнера 502

Шевченко улица, 14, Центр, Житомир, Житомирская 72500.0 USD

Продаж трьохкімнатної сучасної та стильної квартири у будинку № 85 на вулиці Шевченка. Квартира відзначається відмінним станом, виконаним ремонтом високої якості та стилю. Меблі та техніка у гарному стані. У квартирі забезпечені всі необхідні комунікації для створення комфортного та безпечного проживання. Основні переваги: Система індивідуального (автономного) газового опалення забезпечує ефективне та комфортне опалення в холодну пору року. Встановлені вікна зі склопакетом (МПВ), що допомагає зберегти тепло та зменшити шум зовнішнього середовища. Підлога в квартирі викладена дубовим паркетом, що додає особливого шарму та стилю. Присутня система охоронної сигналізації та броньовані вхідні двері, що забезпечує відчуття безпеки та спокою. Є доступ до Інтернету та кабельного телебачення для комфортного відпочинку та розваг. Розташування квартири надає ряд переваг: розвинена інфраструктура з озелененими зонами, супермаркетами, дитячими садками, школами, спортивними комплексами, кофейнями та кафе. Також поруч знаходяться зони відпочинку та розваг, такі як Ботанічний сад та спортивні майданчики 24 школи. Ця квартира ідеально підходить для комфортного життя, а також може стати вигідним інвестиційним варіантом для орендного бізнесу. Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду. З найкращими побажаннями, Олександр

Продаж 3к апартаментів вул. Шевченко Бородія Східна

Продається 2 кімнатна квартира по вулиці Шевченка.Район медколеджа.42м2 5/5 цегляний будинок.Поруч садочок,школа,базар.Ціна 42500.

Продається 2 кімнатна квартира

Житлові комплекси у Житомир

Терміново продам 1-кім квартиру в цегляному будинку в центрі міста вул. Шевченка. Середній 5 поверх. Квартира не кутова. Продається з меблями та технікою.

Терміново продам 1-кім квартиру в цегляному будинку

Дослідити місцевість