1 кімнатна квартира вулиця Старобілоуська Квартира з автономним опаленням, загальна площа – 41,2 кв.м, розташована на п’ятому поверсі дев’яти поверхового будинку - Автономне опалення - П’ятий поверх - Цегляний будинок - Ремонт - Квартира повністю мебльована, є необхідна техніка - Кондиціонер - Гарне планування, комфорт, тиша, зручність З радість презентую квартиру, телефонуйте, домовимось на перегляд!

ексклюзив
Старобілоуська вул., 61а

Чотирьох кімнатна квартира в центрі міста, вулиця Чернишевського, 15 - Цегляний будинок - Перший поверх - Загальна площа 92 кв.м - Три окремі спальні, велика кухня - вітальня - Квартира двостороння, утеплена - Санвузол окремий - Лічильники на воду, газ, світло - Дуже зручне розташування, центр міста, все поруч Залюбки презентую квартиру, телефонуйте!

Чернишевського вул., 15

! Можна під програму "єОселя" або сертифікат ! 2х кімнатна квартира у тихому, спальному районі міста (р-н Градецький), вулиця 1 Гв. Армії. 9/10 поверх, цегляний будинок, тепла квартира. Загальна квадратура квартири сягає - 70,7 м². Квартира дуже простора, має 2 кімнати площею - 18,1 м² і 13,8 м². Кухня не маленька, 14,6 м². Балкон і лоджія з яких видно чудове місто. Новобудова 2010 років. Індивідуальне опалення. Мебльована. Стан квартири - хороший, усе зроблено з якісних матеріалів, усе підтримувалось у належному стані. Телефонуйте - покажемо у найближчий час!

1-ої Гвардійської Армії вул., 39а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Чудова, розкішна та простора 3х кімнатна квартира у розвиненому районі міста з чудовим дизайном! Комфорт проживання забезпечує місцерозташування, вдале планування та свіжий ремонт. Простора кухня, площею 12 м² укомплектована гарнітуром і побутовою технікою європейських брендів, кухня-лоджія з виходом на перший балкон. Кімнати теж просторі, великі та затишні, зимою не прохолодно і влітку не спекотно. У всій квартирі ремонт зроблений як для себе, використовувались дорогі та якісні матеріали. Тепла підлога усюди, взимку не буде холодно, також опалення автономне, що дозволить користуватися теплом стільки скільки потрібно і насолоджуватися комфортною температурою. Продумана кожна деталь: підлога - ламінат та плитка, санвузол - немає потреби у ремонті, підлога та стіни - плитка. Підїзд з ремонтом, чистий та охайний. Паркування, дитячий майданчик, акуратный та доглянутий двір, заїзд вільний. У пішій доступності дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, кіоск, парк, зелена зона, дитячий майданчик, аптека, центр міста, ресторан, кафе, кінотеатр, театр, відділення пошти, відділення банку, банкомат. Телефонуйте скоріше, бо можете почути що квартира вже продана. Чекаємо Вас у нашому Центрі нерухомості та консалтингу!

Волковича вул., 2Б

Квартира - студія з сучасим ремонтом в центрі міста! Розташована на п"ятому поверсі, вікна на парк, на фонтан, на проспект Миру Загальна площа 43 кв метрів, з окремою спальнею + гардеробна Будинок цегляний, квартира не кутова Усі дрібнички в побуті враховані, реалізовані, тут приємно жити Дзвоніть в зручний для Вас час, відповім на додаткові питання, домовимось про зустріч!

Проспект Миру, 35

Продаж 3- х кімнатноі квартири в монолітному будинку біля горсаду з якісним ремонтом, меблями і технікою! Переваги даного об’єкту : якісне, надійне будівництво будинку ( монолітний, сейсмостійкий, ідеально рівні стелі і підлоги, дерев’яні вікна зі склопакетами); безпека ( в будинку працюють консьєржі, вхід під контролем); приємно заходити в під’їзд , завжди чисто і красиво, працюють 2 ліфти; економність витрат ( будинок утеплений ззовні, в кожній квартирі лічильник тепла і лічильники на воду і електрику); ремонт виконаний з дійсно дорогих якісних матеріалів та продуманий до дрібниць ( навіть є велика гардеробна з полицями і стілажами, тепла підлога в ванній кімнаті); всі меблі виконані під замовлення; суттєва економія коштів ( при виконанні ремонту в новобудові ви витратите щонайменше на 30000 дол більше і не менше півроку життя і купу нервів:) ; практично новий ремонт ( користувались квартирою трохи більше року); гарний бонус- кладова на поверсі ( для коляски, велосипеда, тощо). Ця квартира дійсно чудовий варіант для інвестицій як для власного проживання, так і здачі в оренду. Показ за попередньою домовленістю, аргументовані знижки можливі під час огляду. Такі варіанти бувають рідко, не упустіть, щоб потім не шкодувати.

Шевченка вул., 46

2 кімнатна квартира в мальовничому місці міста Чернігова! Розташована на 9 поверсі, загальна площа 48,2 кв.м Компактна, сімейна квартира порадує Вас своєю локацією, станом, енергетикою! - металопластикові вікна - броньовані подвійні двері - лічильники - бойлер - меблі залишаються (за домовленістю) - гарні сусіди - квартира під охороною (сигналізація) - Розвинена інфраструктура: Школа, дитячий садок, магазини, парк, річка - все, до 3 хвилин пішки! На додаткові питання відповім по телефону, дзвоніть в зручний для вас час!

Савчука вул., 11

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА! "єОселя" (3% або 7%) та "єВідновлення"! Забудовник "УкрСіверБуд", здані секції у 2023 році Поверх - 7/10 цегляного будинку, утеплений пінополістеролом. Будинок має укриття Загальна площа - 70,8 м2 Кухня - 13,10 м² Коридор - 10,1 м² Дві окремі кімнати - 16,2 м² і 15,6 м² Два санвузли - 3,7 м² і 1,5 м² Дві лоджії - по 5,3 м² У квартирі зроблено: * Чорнова стяжка (стіни, підлога); * Розводка електрики; * Металопластикові вікна, засклені дві лоджії з панорамним видом; * Вхідні металеві двері; * Двоконтурний газовий котел (АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ); * Лічильники - світло, вода, газ. Відокремлена прибудинкова територія з дитячим майданчиком та гостьовим паркінгом. Зручна локація будинку! Школи, дитячі садочки, зупинки, магазини, лікарня - все поруч! Документи готові до продажу.

Волковича вул., 25

Продам 2х кімнатну квартиру в новому, житловому домі вул. Зелена 2/10 поверх цегляного будинку Квартира з хорошим ремонтом в самому центрі міста Чернігова. Загальна площа - 81,3 м², житлова 41,3 м², кухня 17,8 м², автономне опалення, Зроблено євроремонт, у будівництві використані якісні будматеріали та фурнітура.

Зелена вул., 10

2-кімнатна квартира в новому цегляному будинку на 2/10 поверсі по вулиці Жабинского 2в/ Не кутова, в середині будинку. Поруч живуть сусіди. Зроблений якісний ремонт, робили для себе, не економили на будматеріалах. Автономне опалення (газовий котел), всі коммуникації, все працює. До ліфта підніматись не треба, зручний вхід, що є перевагою для сімей з дітьми, колясками та ін. Площа квартири становить - 86,2 м² Житлової (2 кімнати_ - 22,6 м² і 23,4 м² і простора кухня - 16,6 м² ПРОДАЖ З МЕБЛЯМИ та ТЕХНІКОЮ! Також є свій підвал. Будинок під відеонаглядом, цілодобово працює охорона. У дворі один з найкраших в місті дитячий майданчик. В квартирі ніхто не прописаний. Готова до продажу Під программу "єОселя" або сертифікат "єВідновлення"

можливий продаж по єОселя
Жабинського вул., 2в

Житлові комплекси у Чернігів

ПРОДАЖ дуже теплої двох кімнатної квартири (район вулиць Козацька (Бойова)). Будинок монолітний та дуже теплий. Зроблено якісний ремонт, техніка Bosch, Siemens, встановлено фільтри очищення води. Автономне опалення + тепла підлога майже по всій квартирі. Квартира знаходиться на 7 поверсі 10ти поверхового будинку Площа квартири складає - 63 м², простора кухня - 12,9 м², кімнати - 17,2 м² та 14 м², коридор - 11 м², лоджія 4 м²(також тепла підлога). Висота стелі 2.75 м. Також окремо з документами є власний підвал (бомбосховище) та підсобне приміщення яке знаходиться між поверхами(дуже зручно). Будинок має закриту прибудинкову територію зі стоянкою для автомобілів та камерами відеоспостереження, в підїзді стоїть поштомат нової пошти тільки для жителів цього підїзду, обслуговування ОСББ. Плюс цього будинку - гарне розташування, можна доїхати в різні кінці міста + 2 школи, 2 садочка, церква, невеликий ринок, дитячі майданчики, 2 супермаркети + міні-магазини та торгові павільйони, 3 аптеки, кафе, ресторан. *ТОРГ можливий ! Квартира підходить під "єОселя" , сертифікат, "єВідновлення" та інші види програм ! Дзвоніть - організуємо показ!

можливий продаж по єОселя
Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 36Б

Квартира у самому центрі міста Чернігів! (р-н ЦУМ, по вулиці Пятницька) Квартира зроблена з якісних матеріалів та облаштована новими, сучасними меблями! Уся техніка та меблі - залишаються! Пропонуємо 3-х кімнатну, простору квартиру. Велика кухня - 12 м² Кімнати 18 м², 12 м², 12 м² . Ванна / 2 туалети - 9 м². Великий квадратний коридор. Меблі всі нові, фабричні (Miromark). Підлога викладена плиткою, ламінат вологостійкий. Стелі натяжні (сатинові). Три нові кондиціонери. Ремонт свіженький, усе зроблено як для себе, все найкраще. Проводка вся замінена. Усередині повністю знешумлена. Зовнішні стіни утеплені. У квартирі було проведено автономне опалення. Додатково встановлено електричний котел для опалення (у не сезон). Можливий продаж під "Сертифікат" або оплата готівкою. З документами усе добре, квартира ГОТОВА до ПРОДАЖУ!

Пятницька вул., 53

ПРОДАЖ ПІД СЕРТИФІКАТ!!! АБО ЗА ГОТІВКУ Продаж 2 кімнатної квартири сучасного планування в районі з розвиненою інфраструктурою. * 6/8 поверх * панельний будинок * новобудова 91-2000-х років * свіжий професійний ремонт з високоякісних матеріалів * замінена вся електрика (мідь) * нова сантехніка * поставлені нові двері, вікна * новий ламінат (33 клас, Польща) * нові натяжні стелі * ванна кімната: керамограніт, штучний камінь, інсталяція GROHE, новий бойлер (80 л), якісна латунна сантехніка. Документии готові до продажу, ніхто не прописаний. Показ за попередньою домовленістю, за подробицями - телефонуйте.

Пухова Генерала вул., 140

В продажі 3 кімнатна квартира в районі Льотки. 3 поверх; Гарне планування: - три окремі кімнати, санвузол; - простора кухня 8м2; - 2 балкони, металопластик; - лічильники води та електроенергії; В будинку ОСББ. Квартира в охайному, житловому стані. За більш детальною інформацією звертайтесь за вказаним номером телефону, 0930025871, Наталія Іванчук, АН "Шлях Додому ".

Льотна, 25А

Продам 2-х кімнатну квартиру на Масанах. - автономне опалення - вікна замінені на REHAU - роздільний санвузол - часткова штукатурка стін - встановлені радіатори - стяжка підлоги єОселя, сертифікат

можливий продаж по єОселя
Незалежності вул., 21

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири, 49м2, пр-т Миру, 54, центр міста. Цегляний будинок. 8 поверх. Неймовірно гарний вид. Якісний паркет! Квартира дозволяє заїхати і жити. Залишаються меблі та техніка. Це гарний та правильний вибір! Телефонуйте 0930025871, Іванчук Наталія, АН " Шлях Додому".

Миру вул., 54

Продаж 2х кімнатної квартири у тихому, спальному районі міста! 2/9 поверх панельного будинку. Загальна площа - 48 м². Житлова - 29,1 м². Кухня - 6,7 м². Кімнати - роздільні, санвузол - роздільний. У кімнаті та кухні - металопластикові вікна, балкон і рама - дерево. Жилий стан, але більш під ремонт підходить. Усе поруч: 3 (три) АТБ, Союз, магазинчики, банк (Ощад/Приват), піцерія "Марконі", перукарня, магазини/салони краси, ринок "Нива", церква, в 5ти хвилиах зупинка громадського транспорту (будь яким можна дістатится до центру або іншого місця).

Доценка вул., 28

Продам 2х кімнатну квартиру по вулиці Заньковецька, 30 (р-н Стара Подусівка) Квартира має площу - 55 м², житлова площа - 31 м², кухня - 7,8 м² Кімнати роздільні, санвузол роздільний (всі кімнати ізольовані) Зроблено косметичний ремонт, вирівняні стіни та в кімнатах поклеєні шпалери, у ванній кімнаті обкладено плиткою, встановлені нові металопластикові вікна та зроблені 2 балкони (засклені теж м/п рамою) Стан жилий, з часом можна щось переробити під себе. На все стоять лічильники. Квартира світла та простора, тихий та охайний двір. Ліфт працюючий, нового зразка. *ТОРГ можливий

Заньковецької вул., 30

Однокімнатна квартира у зручному та спальному районі міста, розвинена інфраструктура. Будинок панельний, не холодно, квартира не кутова. У квартирі зроблений частково ремонт. Загальна площа - 39,1 м² Простора кухня - 8,7 м², з виходом на лоджію, зроблений косметичний ремонт, встановлені нові меблі. Ванна та туалет - роздільні, зроблений ремонт, було замінено труби та встановлена якісна сантехніка (на кухні теж) Кімнату при бажанні теж можна оздобити під себе, але наразі там добрий стан. Двері броньовані (металеві). Підїзд охайний, ліфт доглянутий, працює без перебоїв. Стан квартири - заходь і живи. Готові оформити і під програму "єВідновлення", тобто сертифікат на житло. Телефонуйте - домовимось на перегляд квартири, та організуємо для Вас вигідну та просту угоду!

Пухова Генерала вул., 138

Продаж 1 кімнатної квартири по вул. Жабинського. (район Круга, Вокзалу). В будинку є продуктовий магазин, поруч школа, садочок, вокзал, ринок. Поверх 4/10 цегляного будинку. Квартира-студія з сучасному ремонтом площею - 37 м². Опалення індивідуальне -газовий котел. Квартира в сучасному житловому комплексі. В квартирі є: - двухконтурний газовий котел - телевізор - Wi-Fi - холодильник - мікрохвильовка - чайник - газова поверхня - кухня - двоспальне ліжко - диван - обідній стіл - шафа - пральна машинка - в ванній кімнаті душ. *Квартира продається з меблями та технікою

Жабинського вул., 2в

! ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ПРОДАЖ ПРОСТОРОЇ та СВІТЛОЇ квартири по вул. І.Мазепи ! Розкішна та простора 2х кімнатна квартира у самому центрі міста з дизайнерським інтерєром в стилі модерн. Комфорт проживання забезпечує місцерозташування, вдале планування та свіжий ремонт. Простора кухня, площею 14,5 м² укомплектована гарнітуром і побутовою технікою європейських брендів, та яка дозволить збиратися всією сімєю за обіднім столом. Кімнати - великі та затишні. У ванній кімнаті тепла підлога. У всій квартирі ремонт зроблений як для себе, використовувались дорогі та якісні матеріали. Продумана кожна деталь: підлога - ламінат, санвузол - труби нові, підлога та стіни - плитка, натяжні стелі, люстри кришталеві. Плюсом в цій квартирі є індивідуальне опалення, газовий котел (постійно гаряча вода). * Меблі за потрібності ЧАСТКОВО залишаються Підїзд з ремонтом, чистий та охайний. Паркування, дитячий майданчик, огорожений двір, заїзд через електричні ворота. У пішій доступності дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, кіоск, парк, зелена зона, дитячий майданчик, аптека, центр міста, ресторан, кафе, кінотеатр, театр, відділення пошти, відділення банку, банкомат. Телефонуйте, організуємо показ та допоможемо Вам отримати омріяне житло! Ваш "Центр нерухомості та консалтингу"!

Івана Мазепи вул. (Щорса), 18а

Продаж 3х кімнатної квартири у спальному, затишному районі міста, поруч річка Десна, паркова зона. 6/9 поверх панельного будинку, ліфт завжди працює, безперебійно Загальна площа - 62,5 м² Просторі кімнати - 17,2 м²; 7,3 м² та 12,6 м². Велика кухня - 9 м² 2 балкони засклені. Стан квартири - жилий, але можна зробити свій, дизайнерський ремонт. З документами усе порядок, на руках, дзвоніть - покажемо у будь який час! Можливість оформлення під "сертифікат" торг реальному покупцю!

Савчука вул., 7

Новое предложение!!! Продам 2 комнатную квартиру на 4 этаже 4 этажного кирпичного дома по ул. Гетьмана Полуботка, 5. Отличное расположение в самом сердце Чернигова : Красная площадь, Сквер имени Богдана Хмельницкого, третья школа и так далее. Отличный вариант под сдачу в аренду : посуточно или помесячно с пассивным доходом. Квартира в хорошем жилом состоянии, окна и балкон застеклены металлопластиком, установлен кондиционер. В подарок остается вся мебель и техника для комфортного проживания. Рассмотрим оформление под СЕРТИФИКАТ Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Полуботка Гетьмана вул., 5

ЗДАНА СЕКЦІЯ у КВІТНІ 2024! ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! "єОселя" "єВідновлення" Продаж 2х кімнатної квартири у мальовничому куточку міста. Поруч сосновний ліс, парк "Ялівщина" та річка Стрижень. Свіже та чисте повітря, тихе та спокійне місце від міського життя та рутини. !Це вже привід звернути увагу на пропозицію від ВЛАСНИКА! Квартира розташована на 6 поверсі 10ти поверхового цегляного будинку, з залізобетонним перекриттям! Площа житла сягає - 69,9 м² 1 кімната - 16,2 м², 2 кімната - 17 м², кухня - 11,4 м², коридор - 15 м², вбиральня - 1,9 м² і ванна кімната - 3,7 м². Опалення - індивідуальне газове (двухконтурний газовий котел) Водопостачання, світло - центральне. Квартира після будівельників (вирівняні стіни, підлога) Будинок 2023 будівництва, секція здана в квітні 2024 в експлуатацію та присвоєно адресу та поштовий індекс! Підходить під програму "єОселю" та "єВідновлення" Дзвоніть! Зробіть перший крок до вигідної угоди та отримайте квартиру своєї мрії!

можливий продаж по єОселя
Лісова вул., 42б
1 - 24 з 1 553 результатів

Невелике місто Чернігів, населення якого складає близько 300 тис. осіб, приваблює потенційних покупців нерухомості гарною природою, величезною кількість пам’яток, налагодженою інфраструктурою та прийнятними цінами на житло. Купити квартиру в Чернігові - означає, оселитися в гарному й затишному провінційному містечку. Населений пункт знаходиться на півночі України й розташований на правому березі річки Десна.

Чи комфортно жити в Чернігові

Одна з причин, чому варто купити квартиру в цьому обласному центрі - проблем з інфраструктурою тут точно не буде. У місті є все необхідне для комфортного життя: школи, ліцеї, дитсадки, ВНЗ, магазини, супермаркети, ТРЦ, ринки, лікарні, поліклініки, банки, поштові відділення, аптеки. Також у Чернігові є театри, кінотеатри, музеї, ресторани, кафе тощо. Де б ви не вирішили недорого придбати житло - в центрі чи на околиці міста - ви зможете знайти магазин, школу, дитсадок та інше недалеко від дому.

Обласний центр має річковий порт, залізничний та автобусний вокзали й дві автостанції. Якщо ви знайшли по доступній ціні житло від власника у віддаленому районі міста, на роботу зможете їздити на автобусі, маршрутці чи тролейбусі. Знайти квартири Чернігова в будинках поруч з зупинками - не проблема.

Тим, хто мріє про ранкові пробіжки, вечірні прогулянки сім’єю та гарний вид з вікна, можна купити квартиру в Чернігові поблизу парку: їх у місті достатньо. Однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні та 5-кімнатні апартаменти можна пошукати неподалік від парків «Ялівщина», «Березовий гай», «Болдина гора», Чернігівського дитинця, Центрального парку культури та відпочинку. Вторинний ринок може відносно дешево запропонувати житло також недалеко від пляжів на річці Десна. Тут продаж квартир у Чернігові на вторинному ринку цікавить багатьох потенційних покупців.

Квартири Чернігова: оголошення про продаж нерухомості без посередників на ЛУН

Якщо ви хочете придбати житло напряму в господаря, та кожен раз потрапляєте на сайт, де є безліч оголошень від агентств або посередників, збережіть свої сили та час – використовуйте для пошуку нерухомості наш ресурс ЛУН. У ньому зібрано безліч оголошень з фото й описом, в якому вказано площу (спальні, вітальні, кухні), поверх, планування квартири тощо.

Зверніть увагу, що ви можете придбати на вторинному ринку житло без ремонту також у зданій новобудові не тільки від забудовника, а й від хазяїна. Хоча в першому варіанті вам доступна купівля в кредит і з розтермінуванням (у розстрочку).

Продаж квартир у Чернігові на вторинному ринку здійснюється однаково активно в Деснянському й Новозаводському районах. У будь-якому випадку, який би район вас не зацікавив, з ЛУН ви швидко підберете житло, що відповідатиме всім параметрам та наблизите момент укладання договору купівлі-продажу й отримання ключів від власної домівки!