Квартира після якісного ремонту, є літня кухня, гараж, підвал, сарай, дровник.

власник
Квартира з надвірними побудовами

Продаю 3 кімнатну квартиру в центрі села Хацьки (17 км від міста Черкаси). Квартира знаходиться на другому поверсі двоповерхового цегляного будинку, не кутова. Загальна площа - 74 кв.м, окремі кімнати, просторий коридор та кухня.Балкон,Лоджія. Квартира тепла та затишна, індивідуальне газове опалення, новий котел, лічильник, утеплена, інтернет Маклаут, супутникове телебачення. Також є господарське приміщення та великий сухий підвал, який може використовуватись і як укриття. Кварира продається разом з цегляним гаражем площею 40 кв.м та земельною ділянкою з фундаментом для будівництва другого гаража площею 40 кв.м. Поруч вся необхідна інфраструктура - школа, дитячий садок, магазини, аптека, медична амбулаторія, перукарня, будинок культури, відділення укрпошти та нової пошти, автобусна зупинка, залізничний вокзал тощо.

власник
Продаю 3 кімнатну квартиру в с.Хацьки

Двокімнатна квартира в ЖК Парковий квартал,4 секція, вікна у двір,зручний 7 поверх. Здача на кінець 2024 року. Житловий комплекс знаходиться по вул.В.Вергая, поряд із ЖК "Другий Парковий". Комплекс робіт: несучі стіни 2 цеглини (51 см) + 10 см утеплювач зовні, несучі стіни штукатуряться, встановлюються 3 лічильники: холодна вода, світло (10,5 квт на квартиру) та тепловий лічильник на квартиру, якісні вхідні двері та металопластикові вікна, висота стелі 2,7 м2. Будинок розташований на закритій території, що охороняється. Перші поверхи-магазини, тож буде своя інфраструктура в комплексі. Офіс знаходиться за адресою: вул.В.Вергая, будинок 5 (Центр продажу квартир). Запрошуємо на перегляд.

Двокімнатна квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную до продажу в мальовничому куточку України в с. Геронимівка 3х кімнатну квартиру з індивідуальним ремонтом.Квартира знаходиться в тихому,зеленому затишному місці в 10 хв від міста.Поряд знаходиться сосновий ліс, школа,поляна для зайняттям спорту є укриття,все в пішій доступності,дитячий садок,дитяча ігровий майданчик, магазин,,відділення нової пошти,зупинка т.з. До квартири також додається підвал з невелике господарське приміщення. Квартира повністю мебльована індивідуальне опалення та гаряча вода.По квартирі є адекватний торг. Перегляди за попередньою домовленістю. Запрошую на перегляди.

Пропоную до продажу 3х кімнатну квартиру.

Продам 3-кімнатну квартиру в цегляному 4-х поверховому будинку на 3 поверсі в с.Геронимівка ( 5 хв. до Черкас). Квартира в скромному жилому стані, але чиста та затишна. Будинок ОСББ, є можливість зробити автономне газове або електричне опалення. Поруч із будинком дитячий садочок, школа, магазин, аптека, зупинка громадського транспорту, в різні райони Черкас їздять маршрутки 114, 115, 119. Приємним бонусом буде ліс в 100м від будинку, вид із вікон - просто супер! Саме село дуже гарне, обжите, знаходиться в екологічно чистому місці. Просмотр квартири по домовленності. Більше інформації по телефону. 09******01 Ирина 06******12 Комісія АН 2%

Продам 3-х кімн.квартиру Сучасне планування

Пропонуємо до продажу 3-х кім. квартиру в центрі с. Червона Слобода біля кафе-бару "Сафарі" в цегляному будинку на першому поверсі. Квартира під ремонт. Опалення автономне, водопостачання зі скважини, каналізація центральна. Велика площа, всі кімнати роздільні, санвузол також, великий балкон. Є можливість добудови. Шикарна інфраструктура, все поряд, школа, садочки, магазини, зупинки громадського транспорту, 200 м. від Чигиринського шосе. До центрального пляжу на р. Дніпро пішим ходом 10 хв.

Продаж 3-х кім. кв. в Червоній Слободі, центр  к-б "Сафарі"

Пропоную до продажу 3-х кімнатну квартиру в селі Геронимівка. Квартира знаходиться в 10 хв від міста. Поряд знаходиться ліс, школа, дитячий садок, дитячий ігровий майданчик, магазин, відділення нової пошти, зупинка т.з. До квартири також додається підвал з господарським приміщенням. Квартира повністю мебльована індивідуальне опалення та гаряча вода.По квартирі є адекватний торг. Перегляди за попередньою домовленістю.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Пропоную до продажу 2 кімнатну квартиру в с. Чорнявка в мальовничому місті поряд з лісом. Поряд дитячий садок, школа,магазини,аптека,зупина, розвинена інфраструктура живописний крайовид.В квартирі є світло,вода,можливо підключення газу є можливість втіленнясвоїх бажань по ремонту Перегляди за попередньою домовленістю. Запрошую на перегляди.

Пропоную до продажу 2 кімнатну квартиру с.Чернявка

Продаються квартири в новобудові, клубний будинок, преміум рівня, що будується в Соснівці по вул. Дахнівська. Чудове та зручне розташування будинку, зупинка та магазин - 200 м. Чудове місце для життя та відпочинку. 10-15 хвилин до Дніпра. Будинок з 4х поверхів, та всього 20 квартир, з автономним газовим опаленням, власним паркінгом в цокольному поверсі, та великою парковкою поряд. Ліфт підніматиметься з паркінга і до 4 поверху. Варіанти квартир 1 кімнатна: 38 м.кв., 59, 62 м.кв., двокімнатних 68-72 м.кв., та просторі трикімнатні по 126,1 м. кв. Передбачене місце для консьєржа та гарний, сучасний фасад та підїзд. Будинок та квартира якими Ви будете пишатись!

3к квартира в новобудові по вул. Дахнівська з ліфтом та паркінгом

Продається 2-х кім.кв При вїзді в місто Черкаси С.Червона Слобода Квартира в житловому стані Частково Склопакети Індивідуальне газове опалення Централізоване водопостачання та водовідведення Квартира дуже простора і тепла Можна по бажанню зробити перепланування ( Цегельний будинок) Дах відремонтовано в минулому році Є тех. Поверх Затишний двір До квартири закріплені 2 кладові та невеликий участок землі біля будинку Запрошуємо на перегляд. Перегляд за домовленістю Ключі у АН Ціна 47000$

Продаж 3-х кім.кв

Продається від забудовника квартири в новобудові зі зручним плануванням та газовим автономним опаленням. Поряд магазин Лісовий та зупинка, сосновий ліс для прогулянок. Будинок розташований по вулиці Дахнівська, в екологічно чистому районі, поряд достатньо місця для паркування авто, а в цокольному поверсі можна додатково придбати паркомісце. Термін здачі в експлуатацію - кінець 2024-початок 2025 року. Будинок облаштований ліфтом - з гаража можна відразу потрапити на свій поверх, ставляться якісні склопакети та двері. Поспішайте- це чудова інвестиція у майбутнє для дітей або для себе улюбленого!

Просторі квартири в сучасній новобудові у Соснівці