Пропонується до продажу простора трикімнатна квартира у ЖК Квартал із гарним видом на Дніпро. Квартира у другій секції. Загальна площа 91,66 кв.м, житлова 44,19 кв.м, кухня 17,68 кв.м. Плануванням передбачено три окремі спальні, гардеробна, велика кухня, два санвузла, вітальна, балкон. Будинок введено в експлуатацію. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія з паркуванням. Продаж по переуступці. Від власника.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру, Вознесенівський район, бульвар Центральний, буд. 20 Площа 31,84кв.м. загальна, 17,47кв.м. - житлова, 6кв.м. кухня. Стан житловий, залишаються корпусні меблі на кухнї і в кімнаті. Будинок цегляний, поверх пятий, дах шатровий. Дуже зручне розташування, центр міста. Без комісії для покупця.

Центральний бульв., 20

40000$. 2/11. 50/17/17. Пропонується до продажу велика 1-но кімнатна квартира в ЖК «Kvartal» загальною площею 50 м. Квартира під ваш індивідуальний ремонт. Будинок ведено в експлуатацію, підведені і підключені всі комунікації. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія, охорона. Поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Показ у будь який зручний для вас час, ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продаже просторная 1-но комнатная квартира в центре города . ЖК Квартал , бул. Центральный 28 . Введён в эксплуатацию , все коммуникации подключены . Общая площадь - 43 кв.м Территория жилого комплекса охраняется видеонаблюдением круглосуточно . Индивидуальное газовое отопление . Отличная локация , вся инфраструктура рядом . За дополнительной информацией звоните .

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Пропонується до продажу затишна трикімнатна квартира з видом на Днiпро. Бульвар Центральний 26 (престижний будинок). Дуже гарний район, все поруч. Квартира з авторським переплануваням розташована на четвертому поверсі девятиповерхового будинку. Робили все для себе. Залишається все що є у квартирі. Краще побачити, ніж прочитати та подивитися фото. Телефонуйте!

Центральний бульв., 26

Продам 3 кімн. квартиру Інтурист, бул. Центральний. 1/5 поверх. 55м2. Без балкону. Мп вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. 22 000 $ Також є й інші варіанти

Центральний бульв., 10

Пропонуємо до продажу 1-кімнатну квартиру по бульвару Центральному Розташована на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Площа 27/15/6. Квартира у житловому стані. Санвузол суміжний. Водонагрівач Встановлено металопластикові вікна. Ціна 18000дол. торг доречний Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України, 36

Центральний бульв., 14

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по бул. Центральному. Квартира розташована на 5 поверсі 5-поверхового будинку. Квартира в хорошому стані, затишна, тепла. Частковий ремонт Встановлено металопластикові вікна. Замінено водопровід та стояк каналізації. Встановлено душову кабинку Санвузол окремий, кахель. Меблі Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, аптека, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте!Проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Центральний бульв., 1

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по бул. Центральному. Квартира розташована на 8-му поверсі 12-поверхового будинку. +Зроблено якісний ремонт +Квартира в гарному стані, затишна, тепла. +Зовнішнє утеплення всієї квартири +Встановлено металопластикові вікна. +Замінено водопровід та стояк каналізації. +Санвузол окремий, кахель. +Гаряча вода - водонагрівач. +Натяжна стеля. +Кондиціонер +Меблі +Гарне, тихе подвіря. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, аптека, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте!Проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Центральний бульв., 26

Предлагается к продаже отличная 1-комнатная квартира по бул.Центральному! Квартира с ремонтом, мебель и техника остается. Дом теплый кирпичный. Встроенная кухня, новая газовая колонка, стиралка, холодильник, кондиционер, диван. Территориально по бульвару Центральному, рядом остановка по ул Победы, недалеко от площади Фестивальной. Все самое необходимое в пешей доступности. Все подробности по телефону. Ключи на сделке, один собственник.

Центральний бульв., 16

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продается в самом центре города, двухкомнатная квартира по ул Бульвар центральный. Квартира расположена на втором этаже, есть балкон застеклен, установлены МП окна, паркет на полу, две кладовки, есть газовая колонка, все счетчики, комнаты смежные (возможно перепланировать). Расположение хорошее, все в шаговой доступности. Звоните, покажем в удобное для Вас время.

Центральний бульв., 16

Предлагается к продаже видовая 1 комн.кв. в ЖК Kvartal, общей площадью 50м, расположена на 6 эт./11-ти эт.дома. Квартира под ремонт. Дом введен в эксплуатацию, подключены все коммуникации. За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

можливий продаж по єОселя
бул.Центральный, 28

Достойная ВНИМАНИЯ 3к. по Б. Центральный. РЕМОНТ+МЕБЕЛЬ+ТЕХНИКА. Квартира 80 кв.м в КИРПИЧНОМ доме с прекрасным видом на ДНЕПР. Все комнаты раздельные, большая кухня, три застекленных балкона. Проведена сигнализация, видеонаблюдение и шумоизоляция. В квартире все продуманно до мелочей. Установлено два кондиционера, бойлер на 150л, посудомоечная машина. Фото не передают светлую и уютную атмосферу данной квартиры, поэтому предлагаю посмотреть в оригинале. Дом ОСББ, ухоженный подъезд, два новых лифта, порядочные соседи. Рядом вся инфраструктура. Документы готовы к продаже, квартира СВОБОДНА, ключи передаются на сделке. Есть видео обзор квартиры, высылаю по запросу.

Бульвар Центральный, 25

Продам 4-кімнатну квартиру на пл. Фестивальна. Три спальні, санвузол та кухня-вітальня 30м, два балкони. Сантехніка та кухня нові. Квартира дуже чиста і доглянута. Паркет і меблі в квартирі з натурального дерева. Центр міста. Школи, садки, базари, ресторани, бари та зручна транспортна розвязка. +78 м2 +кухня-студія +3 окремі кімнати +2х сторони +стан відмінний +середній поверх +встановлені лічильники дзвоніть і поїхали дивитися ціна 55000 Велика база актуальних обєктів з ув. ваш ріелтор Костянтин Ліщина АН Avangard

Центральний бульв., 4

Продам двокімнатну квартиру по бульвару Центральному у місті Запоріжжі Пропонується до продажу затишна та світла 2-кімнатна квартира з ідеальним плануванням для пари чи невеликої родини. Розташована по бульвару Центральному 22-а, що забезпечує зручний доступ до всіх необхідних магазинів, спортклубів та торговельних центрів. Особливості квартири: Великі вікна та балкони з видом на площу Фестивальну та річку Дніпро; Розташування на 5-му поверсі в будинку з охороною та закритою територією; Дитячий майданчик та гостьовий паркінг з відеоспостереженням; Індивідуальне паркомісце на окремому огородженому паркінгу; Утеплена ззовні, що забезпечує ефективне та економне опалення; Якісний ремонт та вбудовані меблі. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт та безпеку у центрі міста. Не упустіть цю чудову можливість стати власником цієї прекрасної нерухомості! Звертайтеся за вказаним номером для отримання додаткової інформації та організації перегляду. З повагою, Назар, АН "Авангард"

Центральний бульв., 22А

Продається охайна, простора однокімнатна квартира в самому центрі Запоріжжя, біля площі Фестивальна. У квартирі залишаеться холодильник, бойлер, пральна машина та меблі.

Центральний бульв., 22

Продаж 2к квартири на бульварі центральному. Відео обзор скину за запитом. Перепланування, кондиціонер, встроєна кухня, балкон деревяний утеплений. Квартира захламлена, але все це вивезуть, сторонніх запахів чи сирості у квартирі немає. Пластикові вікна, деревянний засклений утеплений балкон. Якісні металеві вхідні двері. Гарне розташування. Квартира кутова, але дуже тепла. Дзвоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

Центральний бульв., 10

Продам чудову 2-кімнатну квартиру на бульварі Центральному, що в самому серці міста. + Зручна локація, що дозволяє дістатись до будь-якого району міста дуже швидко. + Квартира розташована на 8 поверсі 13 поверхового будинку. + Вид з вікна на Дніпро подарує вам незабутні хвилини милування краєвидом із чашкою запашної кави. + Велика кухня (майже11 м), це мрія багатьох господинь. І вона може стати вашою реальністю вже завтра! + Дві просторі кімнати, великий коридор. + Поміняна сантехніка, зроблено косметичний ремонт. Квартира чудово підійде як для власного проживання, так і під інвестицію. Дзвоніть та організуємо перегляд. Краще 1 раз побачити, ніж 100 разів почути. Чи не так?

Центральний бульв., 22

3-комнатная квартира, ЦЕНТР города. бул. Центральный, четная сторона. Дом кирпичный. В дома 2 лифта. 6 этаж/14-этажного дома, 80/45/10 Комнаты и сан.узел - раздельные. Кондиционер. Бойлер. Большая кухня. Индукционная поверхность. Посудомоечная машина. Счетчики холодной и горячей воды. В квартире ТРИ лоджии. Просторный холл и коридор. Отличный паркет. Рядом проспект, пл. Фестивальная, школы, д/сады, супермаркеты, остановка транспорта. Квартира СВОБОДНА. Документы готовы. Звоните. Договоримся о просмотре.

Центральний бульв., 888

Продам 3-к простору квартиру в центрі м.Запоріжжя, бульвар Центральний, Вознесенівський район, з чудовим видом на Дніпро та Хортицю; з меблями та технікою; загальна площа 75 кв.м; цегляний дім; якісний ремонт, всі кімнати роздільні; лічильник тепла з можливістю регулювання; утеплена, ОСМД, консьєрж, чистий двір; два нових ліфти; закрита територія, гостева парковка; власне паркомісце. Власник.

власник
Продам 3-к квартиру, бульвар Центральний, 22а м. Запоріжжя

Просторная 2х комнатная квартира. Остановка ЛАСТОЧКА. 42.57 кВ метра. 5 этаж панельного дома. В квартире хорошее отопление, зимой очень теплая. Комнаты раздельные. Частичный ремонт. Поменянные везде пластиковые окна. Поменянная канализация. Ремонт делался меньше полу года назад. Ванна , раковина , туалет , бойлер - всё новое. Дом ОСББ. Остановка в двух минутах ходьбы , так же в двух минутах ходьбы находится два садика , школа , детская площадка , магазины , киоски. 5 минут до Варуса и АТБ. До проспекта 10 минут ходьбы. Все удобства в шаговой доступности. Квартира находится по адресу Бульвар Центральный 19. Тихие приветливые соседи. Тихий спокойный район , рядом строятся новострои. Для большей информации или фото звоните - 38-09*********68 или 38-09*********44. Звоните в любое время в пределах разумного. С реальным покупателем цена договорная .

власник
Продам квартиру

В продаже просторная 1-но комнатная квартира в центре города . ЖК Квартал , бул. Центральный 28 . Введён в эксплуатацию , все коммуникации подключены . Общая площадь - 43 кв.м Территория жилого комплекса охраняется видеонаблюдением круглосуточно . Индивидуальное газовое отопление . Отличная локация , вся инфраструктура рядом . За дополнительной информацией звоните .

1к в новострое . ЖК Квартал .

Продам 3-к квартиру, новострой, Вознесеновский район, бул. Центральный 28, 4/9, 100/60/15, после строителей, дом сдан в эксплуатацию, комнаты раздельные, 2 санузла, все коммуникацмии в рабочем состоянии, автономное отопление, 2-контурный газовый котел, кладовая. Хороший вид из окна на о.Хортицу, паркоместо возле дома. Отличное месторасположение, центр города, развитая инфраструктура, рядом находится все необходимое для комфортной жизни: остановки, магазины, школы, детский садик. Возможно кредитование по программе Е-Допомога. Дополнительная информация по телефону указанному в объявлении. На сообщения не отвечаю!

Продам 3-к квартиру, новострой, Вознесеновский район, бул. Центральный

Продається 3-и кімнатна квартира в центрі міста за адресою бул.ЦЕНТРАЛЬНИЙ 9/12. Затишна квартира в середині цегляного будинку з косметичним ремонтом меблями та технікою. Кімнати роздільні, с/в роздільний, вікна дер. рами. 2 балкони засклені. ОСББ. Гарне розташування, все необхідне для комфортного життя поруч. МОЖЛИВИЙ ТОРГ.

Продається 3-и кімнатна в центрі бул. ЦЕНТРАЛЬНИЙ 9/12
1 - 24 з 80 результатів

Географія Запоріжжя