Продам реальну 1-кімнатну на Жуковського на вул. Академіка Проскури. Квартира розташована на 2 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа – 32 м2, житлова площа – 16 м2, кухня – 7м2. Квартира у житловому стані. Вікна замінені на металопластикові, кухня та сан.вузол облицьовані плиткою, колонка, на підлозі паркет. Залишаються всі меблі та техніка. Броньовані вхідні двері. Поруч вся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту, магазини, школи, дитячі садки. kn.ua/r/123786 ; ID объекта - RE-123786

Академіка Проскури вул., 9 Б

Продам 1-кімнатну квартиру сел. Жуковського, вул. Астрономічна. Загальна площа – 32м2, житлова площа – 15м2, кухня-студія – 6м2. Житловий стан. Поруч школи, дитячий садок, ринок, "Диво-маркет", зупинка транспорту. Аквапарк "Хвиля" У центр міста по Харківському шосе та вулиці Сумській – 15 хвилин на маршрутці. Також у 15-ти хвилинах їзди на транспорті розташовані ТЦ "Караван" та "Дафі" на Героїв Праці. kn.ua/r/120083 ; ID объекта - RE-120083

Астрономічна вул., 19

Квартира расположена по адресу:ул.Астрономическая 35. Дом теплый,кирпичный. В квартире сделана небольшая перепланировка:увеличены кухня и сан.узел. В помещении выполнен капитальный ремонт:МПО,входная бронированная дверь,внутренняя столярка,пол-ламинат,балкон застеклен и обшит,плитка,трубы,сантехника. Возможна продажа с мебелью и техникой.

Астрономічна вул., 35г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Астрономічна, 37

Квартира расположена на пос.Жуковского,по адресу ул.Астрономическая 35е. Квартира улучшенной планировки,с большой лоджией и кухней. Состояние-под Ваш авторский ремонт. Квартира свободна,документы к продаже готовы.

Астрономічна вул., 35е

Квартира расположена по адресу ул.Астрономическая 37. В помещении выполнен косметический ремонт:МПО,балкон застеклен,,пол-линолеум,пластиковые трубы и стояки,водонагреватель. Квартира свободна,документы к продаже готовы.

Астрономічна вул., 37

Квартира расположена по адресу ул.Астрономическая 35ж,возле круга автобуса. Помещение улучшенной планировки,с 2 лоджиями,на 2 стороны дома. В квартире сделан косметический ремонт:МПО,поменяны трубы и стояки. Помещение свободно,документы к продаже готовы.

Астрономічна вул., 35ж

Продам 2 комнатную квартиру по очень выгодной цене, поселок Жуковского, ул. Академика Проскуры. Расположена на 5 этаже 5-этажного дома, общей площадью 41 м2, кухней 6 м2. Квартира просторная, уютная, в отличном жилом состоянии. Полностью укомплектована всей необходимой мебелью и техникой: стиральная машинка , газовая плита , газовая колонка, холодильник , кровать , раскладной диван, кладовая. Пострадали окна. Цена 12500$+долги по коммуналке. Рядом с домом удобная транспортная развязка . Так же не далеко от дома расположен продуктовый магазин, Посад , Чудо Маркет , Агромол , Аптеки, Кисет, Рынок, школа , детский сад, есть детская площадка , так же есть паркинг для ваших авто. Звоните прямо сейчас! Организуем показ квартиры в удобное для Вас время.

Академіка Проскури вул., 9-Б

Продається квартира 1 кімнатна, 38 кв.м, після капітального ремонту. Перепланована, з великою кухнею, санвузлом та окремою спальною зоною. Нові труби, проводка, гідроізоляція. Підігрів підлоги в кухні і ванній. Високоякісний ламінат та сантехніка. Кухня виготовлена на замовлення з використанням дорогих матеріалів.

Астрономічна вул., 75-Г

СРОЧНО!! ЦЕНА СНИЖЕНА!!! 8500$!БЕЗ ОПЛАТЫ АГЕНТСКИХ УСЛУГ. Продам 1 комнатную квартиру в доме гостиного типа на поселке Жуковского. Блок на двоих. Комната с ремонтом. Новые бронированные двери, металлопластиковое окно, хорошие, качественные обои. В комнате остается вся мебель. Душ и санузел очень чистые и аккуратные. Свой счетчик на электроэнергию. Вода горячая в наличии. Квартира полностью готова к проживанию. Свободна. Показ по договоренности. Ключи у агента Правового агентства недвижимости ПАН. Для покупателя огромный бонус!!!БЕЗ ОПЛАТЫ АГЕНТСКИХ УСЛУГ. В ДОМЕ 2 ЛИФТА ,РАБОТАЮТ!!!

Академіка Проскури вул., 3Б

Житлові комплекси у Харків

Продам 1 комнатную квартиру, чешка, улица Астрономическая, 37 ( третья секция) Металлопластиковые окна и балконный блок, новая входная дверь. Поменяны трубы и стояки. Чистое жилое состояние. Звоните!

Астрономічна вул., 37

Квартира расположена на Ближнем Жуковском,по адресу ул. Продольная 3. Помещение в жилом состоянии:2 балкона застеклены,МПО,пол-паркет. Пострадали стеклопакеты. Квартира свободна,документы к продаже готовы.

Поздовжня, 3

В Харькове продам 3х комнатную квартиру в хорошем жилом состоянии, на посёлке Жуковского, рядом магазины, остановка транспорта, школа и детская площадка. Только продажа.

Продольная, 3

В продажу 1 квартира покращеного планування на с.Жуковського, вул. Астрономічна 35 И. Квартира розташована на 3 поверсі 12 поверховому будинку, в гарному житловому стані, вільна, ключі на угоді. Загальна площа 41 м2, кухня 8.6 м2. Ціна 22000. Всі подробиці за телефоном.

Астрономічна вул., 35 І

Продам 1-квартиру з покращеним плануванням у селищі Жуковського по вулиці Астрономічна, 35-з на 3 поверсі. Квартира в хорошому житловому стані, вікна та двері - столярка. Лоджія 4,6 м2, кухня 9 м2. Поруч є зупинка транспорту. Будинок не постраждав від військових дій. Ми працюємо з сертифікатом "Є-відновлення". Ціна 25000 уе з торгом. Є гараж у гаражному кооперативі біля будинку за 3500 уе. Вільна. Тільки для продажу. Документи готові.

Астрономічна вул., 35-з

Продам 3х кімнатну квартиру з ремонтом і меблями. Зроблений дизайнерський ремонт .

Академіка Проскури вул., 6

Продам 2-кімнатну кв., Пятихатки. Будинок цілий, 2 поверх, 5 поверховий будинок. Загальна площа 44,6 кв.м., кімнати роздільні, ремонт новий, сучасний. Санвузол та ванна сумісні. Можно з технікою та меблями.

Жуковського просп., 7

Код обєкту:5715 Продається кімната - гостінка в п. Жуковського на в. Астрономічної, на 3 поверсі 5 поверхового будинку. У будинку корідорна система, кухня, душ, санузел , постирочная знаходяться у спільному користуванні, у кухні - газова плита. Розташування будинку дуже зручне: поруч знаходяться ринок та магазини, де можна легко здійснити покупки, а зупинка транспорту робить це місце дуже зручним для переміщень у місті. В кімнаті є все необхідне для комфортного життя: зручний диван, шкаф-гардероб, холодильник. стіл, стільці, евровікно та нова батарея опалення, пральної машинки, на жаль, немає.

Астрономічна вул., 15

Продається 1к. кв. в п.Жуковський, на в. Ак. Проскури на 5 поверсі 5 поверового будинку. Поруч із будинком є магазини, торговельні точки, аптеки, автобусна зупинка, школи, дитячий садок, дитячі майданчики, відділення банків, поштове відділення, Квартира світла, затишна, та тепла. Євроремонт створює враження новизни та дбайливості. Частково облаштована меблями, квартира готова до прийому нових мешканців. Тут ви знайдете шафу-купе, новий диван, кухонні нові, дорогі меблі, а також нову сантехнику. Добротні броньовані двері – забезпечують відмінну звукоізоляцію та надійність. Також є засклений балкон. Металопластикові вікна, не лише дають світ до оселі, але й забезпечують ефективну ізоляцію.

Академіка Проскури вул., 5

Продам 1 комн. квартиру в высотном доме, пр. Жуковского 3, 5эт/12, общая площадь 32 кв.м. Квартира в жилом состоянии, окна и балкон МПО, только продажа. Квартира реальная, свободная, оперативно показываем, звоните!

Продам 1 ком. квартиру

Код: 77251 Продам 3 к. квартиру на сел. Жуковського, вул.Повздовжня, 1А У продажу 3 кімнатна квартира з ремонтом на самому початку вулиці Повздовжня. Знаходиться на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Фасад зовні утеплений. Вікна виходять на обидві сторони будинку. Загальна площа 63 м2, жила 42, 9 м2, кухня 6, 7 м2. Є 3 окремі кімнати 15, 5 м2, 14.4 м2, кухня 6, 7 м2. У квартирі було виконано ремонт та замінено повністю електрику, встановлені металопластикові вікна, нові радіатори, пластикові труби. Є лічильники на холодну та гарячу воду, електрику. Санвузол роздільний. У тамбурі встановлені якісні металеві двері, у квартирі всі двері натуральні дубові, не столярня. Меблі та техніка залишаються. Будинок розташований у центрі сел. Жуковського, поруч є все для комфортного проживання - магазини, аптеки, супермаркети Чудо та Хазар, ринок, 3 школи та 2 дитячі садки, аквапарк Хвиля, зручна транспортна розвязка. Документи в порядку, готові до швидкої угоди. Залишились питання? Телефонуйте та приходьте на перегляд. Реальному покупцеві торг можливий.

Продам 3к квартиру ул.Продольная, 1А, 63м2

Продається 1-кімнатна квартира в висотці на проспекті Жуковського, 3. Поверх 9 з 12, площа 33 кв. м, житлова площа 17 кв. м, кухня 7 кв. м. Квартира в житловому стані, розпочато капітальний ремонт: проведена проводка, замінені вікна на металопластикові, встановлена броньована дверь, санвузол роздільний, нові міжкімнатні двері та в санвузлі, зроблений ремонт в коридорі, вбудована шафа-купе, балкон не засклений. Квартира не кутова, дуже світла і тепла, відкривається чудовий вид з вікна. Розташована в спальному районі, чистий підїзд, привітні сусіди, гарний затишний двір, чисте повітря. Парковка біля будинку. Все поруч: ринок, магазини, супермаркети, кавярні, навчальні заклади (дитячі садки, школи, університети), басейн, паркова зона. Відмінна транспортна розвязка, до центру міста на машині 10-15 хвилин, розвинута інфраструктура. Всі умови для комфортного проживання. Лише продаж, документи готові. Торг реальному покупцю.

Продам 1-кімнатну квартиру в висотці

Продам великолепную гостинку посёлок Жуковского - Астрономическая 15, с ремонтом, общая S=25/18м2 жилая, этаж 4/5 этажность, (кухня, душёвая - с ремонтом), вся мебель и техника остаётся, оперативный показ, отличная транспортная развязка, тихий район, великолепная инфраструктура, всё необходимое есть в округе, большая вероятность торга 5 000$, торг до самой продажи... +38********99

Продам гостинку Астрономическая 15, ремонт S=25 по себестоимости.

Продам 2к. кв. п. Жуковского, д. 8, сталинка, 2/5, кирпич, 54/32/8, комнаты раздельные, большой гардероб, высокие потолки, ремонт, продается с мебелью и техникой, свободна, 26500 $, торг. Только звонить. На сообщения не отвечаю.

Продам 2к. кв. п. Жуковского, сталинка.
1 - 24 з 55 результатів