Продається простора 1 кімнатна квартира загальною площею 60 кв.м. у м. Теребовлі на вул.Род.Юрчаків. Квартира розташована на зручному 2-му поверсі цегляного будинку квартирного типу польської забудови. Велика простора кімната площею 27.6 кв.м. зі своїм санвузлом, а також великим балконом з панорамою на місто. В кімнаті є діючий камін, який додає особливого затишку. Велика кухня площею 18.1 кв.м., у якій також є камін на дрова, коридор, гостьовий санвузол. В квартирі індивідуальне газове опалення та газова колонка для підігріву води, також є можливість встановити електричний бойлер. Високі стелі (3 м). Великі металопластикові вікна. Є підвал, частина горища, місце під гараж, а також задній двір з господарським приміщенням, літній душ, та відпочинкова зона. За більш детальною інформацією телефонуйте!

Юрчаків, 9

М. Теребовля, вул.Січових Стрільців, 51ж, 2-кімнатна дворівнева квартира, 5-6 поверх, не кутова, новобудова, зданий будинок, 77,3 м.кв.,43,6-житлова,11-кухня, з ремонтом, опаленням,котел Baxi,газ, вода, електрика, сходи на другий рівень, два санвузли, гарнітур на кухні, стіни цегла. Поруч школа, центр міста, лікарня, поліклініка. Власник.

власник
Продаж 2 кімнатна квартира

Продам стандартну однокімнатну квартиру, навпроти стадіону, другий поверх, не кутова, тепла. Опалення автономне - конвектори. Мп вікна. Санвузол з ванною суміжні , потребують ремонту. Кімната з нішею. Будинок належить до ОСББ. Власник. Квартира знаходиться в Теребовлі.

власник
Продам однокімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора 1 кімнатна квартира, загальна площа 60 кв м у м Теребовля по вул родини Юрчаків, 2 поверх цегляного будинку польської забудови, Кімната простора, 27,6 кв м з діючим каміном, балконом з видом на замок.Кухня 18,1 кв м з каміном на дрова, коридор. Також місце під гараж, підвал, задній двір з місцем для відпочинку, літній душ та ін. Доброзичливі і чуйні сусіди.За детальнішою інформацією - за тел. 09******04.краще пишыть на пошту

власник
1 кімнатна квартира у м Теребовля

Продається гарна 3 кім.квартира в Микулинцях. В квартирі зроблено євроремонт,індивідуальне опалення,балкон,засклена лоджія. Продається з меблями. Додатково можна придбати гараж біля будинку.

3кім.квартира в Микулинцях

Продається 3-ох кімнатна квартира, світла з виходом у двір, південна сторона, не кутова. Двохрівнева 5 і 6 поверх. Зроблений ремонт, є сантехніка, котел, газова плита. Простора вітальня і окремо 2 спальні кімнати, 2 санвузли. Тихе, затишне місце, поруч школа, лікарня, парк, річка.

Продам 3 кімнатну квартиру

Продається 2 кімнатна квартира за адресою : м Теребовля вул Січових Стрільців 2а ( біля парку Шевченка).

власник
2 -к квартира в м Теребовлі

Продається квартира в житловому будинку. Житлова кімната і кухня. В квартирі є газ ,вода . Відсутній санвузол,ванна кімната. Будинок розрахований на три сімї

власник
Квартира  у Теребовлі

Жилий стан все що на фото продається разом з квартирою

власник
Квартира 3 кімнатна

Продається квартира в центрі м. Теребовля з гарним краєвидом. Не кутова. По одну сторону видніється замок по іншу видно ратушу та центр міста. Загальна площа 63,8 м2. З меблями. Є підвал та грядка Огляд у зручний час. Реальному покупцю торг Оголошення від власника.

власник
Продам квартиру в центрі Теребовлі

Продається 1 кімнатна квартира розташована в м. Теребовля. Простора та світла, загальною площею 40 кв.м. Будинок зданий, обжитий, зручна локація. Є також варіант 2 кімнатної квартири.

Продаж 1 кімнатної квартири у м. Теребовля

Продається 2 кімнатна квартира у м.Теребовля 55кв.м біля АТБ 2поверх

власник
Квартира 2к.

Продаж просторої 2 кімнатної квартири у м. Теребовля. Зручне та практичне планування, 2 окремі кімнати та кухня з лоджією. Гарне місцерозташування. Зданий та обжитий будинок. За детальною інформацією телефонуйте!

Продаж 2 кімннатної квартири в м. Теребовля

Продається 3 кімнатна квартира смт.Дружба Теребовлянського р-ну В оренду не здаємо!!!

власник
Квартира

Квартира двокімнатна, загальна площа 71, 1м2 по вул.Род.Юрчаків. 2-й поверх цегляного чотириквартирного будинку "польської" забудови. Будинок на підвищенному рельєфі. З усіх вікон квартири видно Теребовлянську фортецю та красиву панораму міста. В квартирі високі стелі (3, 3м), великі, просторі вікна, 2 великі просторі кімнати (21, 1 та 26, 4м2), велика кухня (8, 8м2), "прихожа" (7, 4м2), велика кладова, є підвал та велика частина горища, є балкон (1, 4м2), та лоджія (4, 0м2), санвузол з ел.бойлером (3, 2м2), інд.газ.опалення з ПГВ + 2 каф.грубки в кімнатах, підлоги з польського дубового паркету, в квартиру заведений інтернет (точка доступу). На прибудинковій території є спільний сад. Квартирі належать 2 невеликі земельні ділянки (0, 9 та 1, 6 сот.) під квітник, огород чи полісад, а також 2 госп.сарайчики для ведення господарства, тримання свійських тварин, зберігання дров.

власник
2 кімнатна квартира 71, 1м2

покупця! Пропонуємо простору 2-кімнату квартиру у мальовничому місті Теребовлі.Загальна площа складає 74 кВ м.Розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку.Будинок обжитий.Гарне планування на дві сторони:велика кухня та дві окремі кімнати. Для огляду та за деталями телефонуйте!

Сечевых Стрельцов улица, 51Б, Теребовля, Теребовля, Тернопольская 29500.0 USD

кімнатної квартири у м. Теребовля. Зручне та практичне планування, 2 окремі кімнати та кухня з лоджією. Гарне місцерозташування. Зданий та обжитий будинок. За детальною інформацією телефонуйте!

Сечевых Стрельцов улица, 51Б, Теребовля, Теребовля, Тернопольская 29500.0 USD

Сечевых Стрельцов улица, 51Б, Теребовля, Тернопольская 17500.0 USD