-ЖК Квіти Львова, забудовник КреаторБуд. -велика кухня-вітальня, спальна кімната з розсувними дверима. -в коридорі велика шафа-купе, в кімнаті вмонтована шафа. -холодильник, плита, духова шафа, електрорадіатори. -вода підключена, лічильник на воду і електрику. Оформлено право власності. ДАНУ КВАРТИРУ МОЖНА КУПИТИ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ або ПЕРЕАХУНКУ. 42 квадратних метри комфорту! Інвестуй і отримуй прибуток! АН Realty Group Львів.

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115

Продаж 1 кім кв. Вул. Стрийська (район Автовокзалу). ЖК Креатор Буд. ❇️ Площа 42м2 🔹Простора кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2. 6 поверх ❇️ Індивідуальне опалення(Котел газовий) 🔹Зашклена лоджія з кімнати та вихід з кухні. 🔹Будинок Бізнес класу, також у будинку є підземний паркінг. Здача будинку 2024р. ❇️ У будинку буде сучасний спортзал, салони, магазини, аптеки. 🔹Забудовник збудував сучасний садочок. 🔹Власне футбольне поле. 🔹Тенісний корт, дитячі майданчики, кафешки, магазини, зупинка транспорту 1 хв. ✅Все для комфортного проживання‼️ ✅Ціна 48 тис.дол Встигніть придбати хорошу квартиру! 📲0673740500 📲0685592155 АН ХРИСТИНИ ФЕРЕНЦ

Стрийська вул., 115

Продаж 2 кім. квартири в зданій новобудові ЖК Стрийська 45. Перша лінія , секція 3 Поверх 8/11 поверхового будинку, загальною площею 65 кв.м. Продаж по переуступці. Вже є підігрів підлоги та залита стяжка. Є зручний доступ до підземного паркінгу на ліфті. На першому поверсі знаходиться ТЦ Фабрік, з усіма необхідними магазинами. Також поруч знаходиться ТЦ ЛАЗ. Поряд є зупинки громадського транспорту.. У пішому доступі є пошта, школи, дошкільні заклад. Також можливий продаж з паркомісцем.. Вартість паркомісця 15000$ Для клієнтів БЕЗ КОМІСІЇ!Можливий торг! Є відеоогляд. Здача будинку на перший квартал 2024 року ! КОД ОБЄКТУ 6609

Стрийська вул., 45
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом у Польському будинку по вулиці Стрийська (р-н Стрийського парку), Львів. Розташована на 2-му поверсі 3 поверхового будинку. Загальна площа 37.3 м2, житлова 18.4 м2, кухня 9.1 м2. Індивідуальне опалення, газовий котел. Залізобетонне перекриття. Є балкон площею 2.7 м2. Квартира після капітального ремонту (ремонту 2 роки), сантехніка та проводка замінені. Усі меблі та техніка залишаються. Підвал входить у вартість квартири. У перспективі чудовий варіант, як для інвестиції, так і для проживання. Під будинком є місце для паркування авто, доступ до якого через шлагбаум. Хороше місце розташування. Стрийський парк та університет УКУ через дорогу, поряд магазини та супермаркети, парки, зручна транспортна розв`язка. Код об`єкту 12592.

Стрийська вул., 86

Продається квартира від надійного забудовника. Один з кращих, який будує у Львові. Забудовник Креатор буд. Житловий комплекс Квіти Львову Квартира на 2-му поверсі, загальна площа 44,5 кв. Будинок зданий та заселений. Територія комплексу Обладнана для відпочинку дітей та дорослих. Гостьовий паркінг. Квартира з ремонтом. Використовувались дорогі матеріали. Надійна та дорога сантехніка. Зручне планування кімната з гардеробної. Велика кухня. Широкий та просторий коридор. Великий санвузол. Збільшена лоджія засклена. Квартира продається з усім, як на фото. Можливий продаж по програмі Єоселя! Можливе розтермінування! Не відкладайте , давайте зустрічатися! Купуйте вигідно!

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115

Продаж 1 кім. квартири + кухня-студія по вул. Стрийська 115 (ЖК "Квіти Львова" від Креатор-Буд). - Площа 42/12/19 кв. м., поверх 5/6. - Індивідуальне опалення (газовий двохфункційний котел). - Зашклена лоджія з входами з кімнати та кухні. - Вікна виходять на Південну сторону. - Будинок класу "Комфорт". - Заявлений забудовником термін здачі - 3 кв. 2024 року. Продаж по переуступці. Вартість - $49 000.

Стрийська вул., 115

Можливий продаж квартири по програмі Єоселя, або по програмі Євідновлення. Продається однокімнатна квартира з ремонтом та меблями в новобудові за адресою Стрийська 45 (ТЦ “Fabric”). Квартира з ремонтом, меблями та технікою (пралка, холодильник, посудомийна машина, духовка, електроплита, мікрохвильова, телевізор). Квартира не кутова. Тепла підлога, виводи кондиціонера, інсталяція геберіт. Опалення індивідуальне. одинадцятий поверх в дванадцятиповерхівці Територія комплексу закрита від машин, є дитячий майданчик. Хороша транспортна розв^язка, зупинка поруч. Чудова інфраструктура: ТЦ “Fabric”, супермаркет, аптека, парк, кафе, ресторани, садочок.

Стрийська вул., 45д

Продаж 2-кімнатноїквартири в ЖК Леополь Таун. Монолітно каркасна технологія будівництва. Зручне планування квартири. Простора кухня-вітальня, дві окремих ізольованих кімнати. Засклена велика лоджія (5-ти камерні енергозберігаючі вікна Rehau) Заплановано лоджію облаштувати, як комфортний робочий кабінет. Індивідуальне опалення-котел, якісні двері та вікна. На всю площу квартири зроблена тепла підлога, зроблено виводи під всю сантехніку. Дизайн-проєкт у подарунок. Будинок з закритим двором в новому ЖК Леополь Таун поруч з парком. Хороший район з чудовим транспортним сполученням. Будинок зданий. Оформлено право власності. РОЗГЛЯНЕМО ПРОДАЖ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ. РОЗГЛЯНЕМО ПРОДАЖ ПО ПЕРЕРАХУНКУ. Дзвоніть! Домовимось про перегляд в зручний для вас час. (ключі в агенції) АН Realty Group

Стрийська вул., 111

Продаж 1 кім. квартири Стрийська 45 , Секція Д Зроблена тепла підлога у всій квартирі. Забудовник Галжитлобуд. Супер локація. Розвинена інфраструктура.Поруч парк, ТЦ, магазини, дитячі садочки, школи, озеро. Загальна площа: 44 кв. м. Є право власності на квартиру! Поверх: 2/11 Опалення: індивідуальне газове опалення. Стяжка, штукатурка, вікна, двері, батареї. Вигляд з вікон у внутрішнє подвіря. Південна сторона, сонячна квартира. Телефонуйте, надам всю інформацію та проведу показ.

Стрийська вул., 45

ЗМІНА ЦІНИ! ТЕРМІНОВО! Кожен куточок квартири освітлений затишком,щастям та любовю Квартира в найкращому районі Львова🌎 📍Вул. Стрийська Дуже розвинута інфраструктура поруч безліч магазинів, аптеки, через дорогу продуктовий базарчик, Dragon Park, музей науки , автовокзал. 2 хвилини до зупинки . Чудова транспортна розвязка у будь-який куточок Львова. 🏙НОВОБУДОВА 2017 року ( Карпатбуд) 📐42 / 18 / 10,6 Поверх 3/11 В квартирі є ШУМОІЗОЛЯЦІЯ та ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ! Утеплений балкон. Є відеоспостереження. Сигналізація. Індивідуальне опалення — двоконтурний котел. Камін. В будинку є ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ . Також є місце для парковки біля будинку. В квартирі залишається все що на фото: холодильник Indesit, мікрохвильова піч LG, пральна машина, великий плазмовий телевізор, телевізор з відеокамерами, газова плита , духова шафа, кондиціонер, мультиварка, кухонні меблі, 2 великі шафи , 3 дивани, камін з різними режимами. Вартість цієї неймовірної квартири всього 75000$ Чистий продаж🔥 Є відеоогляд!

Стрийська вул., 204

Житлові комплекси у Львів

Продам 2 кім квартиру в ЖК Леви Міста, вул. Стрийська 45 Забудовник Галжитлобуд В квартирі поштукатурені стіни, залиті стяжки, розведено опалення і сантехніка Додатково можна придбати паркінг Терміново

Стрийська вул., 45

Стрийська вул. Львів, Франківський район 87000 $ Продаж квартири 3 кімнати 65 кв.м 10 / 14 поверх Продаж!Стрийська!3кімнати!Євроремонт!Кухня вмонтована-2кондиціонери-у кухні та вітальні,електрочайник,мікрохвильова піч,духова шафа,електрична поверхня,холодильник,все на електриці,кругом ламінат,ванна у плиточці,балкон,пралка,бойлер,ванна,лічильники є,прихожа,вбудовані меблі,домофон прапцює,ліфт прпацює,10/14п,65кв.м,диван розкладний,робочий стіл,пилосос,та меблі з дерева,камін-електричний-робочий,смарт телевізор-50-lg,диван новий 2спальний,спальня та вітальня ізольовані,стіл трансформер,обігрівач керамічний,комірчина,інтернет -оптоволокно-астра,вбудована шафа,2-сп-ліжко,телевізор ксіомі-смарт,сенсорна люстра.Ціна 87000$.Документи готові до продажу.Продається зі всім,що у квартирі

Стрийська вул., 71

Продаж 2кім., вул. Стрийська 195 , - 9 поверх в 10 поверховій новобудові (побудована з цегли) - 63,2/32,13/12,08 кв.м - квартира з гарним плануванням: кухня-вітальня, ізольована спальня, лоджія. Індивідуальне опалення (двохфункційний котел) На даний момент: - - стіни поштукатурені, заливають стяжки, монтують вхідні двері. - якісні вікна, нові безшумні ліфти. - Здача будинку кінець літа 2023р. - Продаж згідно додовору переуступки. - Вартість 79000$ (1250$/кв.м) АН "Real City" Більше інформації по телефону. Завжди раді допомогти Вам у пошуку житла. З нами комфортно!

Стрийська вул., 195

Продаж 1-но кімнатної квартири в зданій новобудові. Вул. Стрийська [Креатор Буд] ЖК на вулиці Стрийській — це багатофункціональний проєкт формату «місто в місті», який компанія «Креатор-Буд» зводить на однойменній вулиці у Сихівському районі Львова. Житловий комплекс включає в себе сім будинків зі своєю інфраструктурою. Для мешканців передбачені власний дитячий садок, футбольний стадіон зі штучним покриттям, великий сквер і зони відпочинку, ландшафтний дизайн в кожному дворі, а також ігрові та спортивні майданчики, магазини та сервіси.Перші шість будинків проєкту формують собою окремий квартал, у той час як сьомий разом з дитсадком розташований поряд. Його простір спроєктований згідно концепції «двір без машин» із закритою прибудинковою територією. Для авто мешканців передбачений підземний паркінг, який доповнить потужності існуючих наземних паркінгів ЖК. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ Площа: 45/15/14 м². Поверх 5/10. Ізольована кімната та кухня. Засклена лоджія на кухні. Суміжний санвузол (ванна). Індивідуальне опалення (двоконтурний котел). Залишається усе що на фото. Фасадні стіни цегляні та утеплені Ціна 75000$ (торг) Марян / АН Golden City (Telegram/Viber).

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115

Продається 1к квартира з ремонтом загальною площею 40 м2 з гарним та зручним плануванням за вул. Стрийська в ЖК на Стрийській 45 Код квартири: #27027597 • індивідуальне опалення (електричне); • кухня-студія - 16 м2; • 11 поверх з 12; • 40м2; • підігрів підлоги. Квартира має дуже фунціональне планування: передпокій з шафою купе, кухню-студію - 16 м2 з якої відкривається гарний краєвид, санвузол з ванною та окрему кімнату 16 м2. Квартира сонячна, вікна виходять у внутрішній дворик де відкривається гарний вигляд на місто. Квартира розташовується на 11 поверсі з 12. В квартирі індивідуальне електричне опалення, є бойлер на підігрів води. Квартира укомплектована повністю технікою та мебелью, є посудомийка, пралка. холодильник. телевізор і тд. Будинок збудований якісно, повністю з цегли. Є гостьовий та підземний паркінг(ліфт). Комплекс зі своєю власною територією закритою від машин, є дитячі майданчики, поруч ТРЦ Фабрік, різні ресторани та магазини. Поруч парк, озеро, багато місця для відпочинку. Є відео квартири. Можливий продаж під ЄОселя! Ця квартира підійде як для власного проживання так і під здачу в оренду. Чекаємо ваших дзвінків!

Стрийська вул., 45

Продається простора трикімнатна квартира в спокійному районі Львова.Розташована на 9 поверсі з хорошим панорамним видом на місто.Дах відремонтований, є технічний поверх. Вдале планування(чешка): - всі кімнати ізольовані ; - є балкон та засклена лоджія ; - розділений санвузол ; - є невелика комора . Будинок цегляний, є ОСББ, у дворі є дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка. Поруч парк, школа, садок, автовокзал, зупинка транспорту, аптеки, магазини, ТРЦ "King cross leopolis", Ашан, Епіцентр. Квартира не кутова, продається з усіма меблями.

Стрийська вул., 100

Продаж просторої двокімнатної квартири в сучасному ЖК Стрийська 45 (перехрестя Стрийська-Наукова) - нульовий цикл - 2-й поверх з 10 - є батареї, котел, сантехніка розведена - будинок зданий в експлуатацію Переуступка Ціна 1330 $ м.кв., дешевше, ніж від забудовника!

Стрийська вул., 45

Продаж 1 кімнатної квартири, 46кв.м,в ЖК «Леополь Таун» без ремонту. Будинок на пів заселений, двір зроблений з дитячим майданчиком та озелененням, поряд: дитячий садок, сквер з озером, головне управління поліції Львова та ін. Зручне транспотне сполучення. Вікна виходять на схід на школу та садок (з вікна видно Арена Львів). В квартирі проведені наступні роботи: Проведена інспекція АLS engineering після здачі; Поміняні вікна з 8 камерною рамою та 3ох камерні склопакети; Зроблене перепланування відповідно до дизайн проєкту; В квартирі електро котел (але є можливість при бажанні перейти на газ, проведені всі потрібні комунікації); Пишіть та телефонуйте для уточнення всіх деталей. Звісно можливий показ за попередньо домовленим часом! Додатково, окремо продається також підвал 18,2кв.м Ціна 62000 доларів Код:7931

Стрийська вул., 111

Пропоную до вашої уваги привабливу 1-кімнатну квартиру з ремонтом у гарному житловому комплексі "Леополь таун" на вулиці Стрийській (поряд автовокзалу). Будинок зданий та заселений. Є Право власності. Квартира розташована на високому першому поверсі з девяти, має площу 55 м², вона світла та соняшна завдяки панорамним вікнам. Є простора засклена лоджія. В квартирі функціональне планування, зроблений якісний ремонт, усі приміщення виконані в сучасному дизайні з використанням високоякісних матеріалів. Кухня обладнана сучасною технікою (BOSCH), а ванна кімната якісною сантехнікою та стильна по-дизайну. Є підігрів підлоги по всій площі, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. Затишна спальня створює ідеальне середовище для відпочинку. Квартира має індивідуальне опалення з двоконтурним котлом. Вона також обладнана сигналізацією, в ЖК є відеонагляд. Квартира добре здається в оренду, зараз є орендарі, які надалі готові залишатись. Тому підійде також під інвестицію для пасивного доходу. Розташування цього житла надає багато переваг, таких як зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура та парк поблизу. Не втрачайте можливості стати власником цієї квартири та не соромтеся звертатися до мене за додатковою інформацією та для організації перегляду.

Стрийська вул., 111

Продаж 3 кім. 2-ва рівні Новобудова ЖК Леополь Таун вул. Стрийська 111г квартира з ремонтом індивідуальне опалення+тепла підлога вся техніка і меблі залишаються кімнати ізольовані Тихий затишний р-н поруч парк без комісії для покупця

Стрийська вул., 111в

ЖК Парк Арена, вул. Стрийська 199, дворівнева квартира Площа 93м.кв., фактична по БТІповерх 9,10/10.Вигляд на іподром, здача за місяць.Ціна 85000$ торг

Стрийська вул., 99

Продаж - 1-кімнатна квартира, вул. Стрийська (ЖК«Компаньйон»), 43.8/15.5/16.6, 7/7ц, новобудова, встановлені нові вхідні двері, лічильники тепла, світла, води. Підведені у квартиру системи водопостачання і водовідведення. Внутрішня штукатурка, розводка електрики. Опалення: дахова котельня. Акт прийому- передачі. Переуступка до червня 2024. Екв. 52800 $

Стрийська вул., 254

Без комісі! Від Забудовника. Продам 2-кім квартиру в ЖК Національний, Франківський район, вул. Стрийська, 108. Код обєкту - SF-2-806-263 ЖК Національний - бізнес клас, розташований в освітньо-діловому районі Львову: поряд IT-парк Innovation District IT Park, Стрийський парк, Академічний корпус УКУ, дві школи. До центру міста та стадіону Арена-Львів - 10 хв. на авто. До аеропорту - 18 хв. Два найбільшх ТРЦ King Cross Leopolis та Victoria Gardens - 15 хвилин. Внутрішня інфраструктура: дитячий садок, центр розвитку дитини Львівська школа Монтессорі, затишне подвіря без машин - 6000 кв.м (ландшафтний дизайн, зони відпочинку, дитячі ігрові майданчики, майданчик для вигула собак, спортивні майданчики з тренажерами, озеро), підземний паркінг на 270 місць із зарядними станціями для електромобілей, ліфт піднімається з паркінгу, надійне укриття під час тривог, наземний паркінг на 200 авто. 7000 кв.м комерційних площ: магазини, відділення банків, кафе, ресторанчики, спортивний зал, офіси. Закрита територія. Відеоспостереження по периметру. Охорона. Електронна система доступу (через застосунок в телефоні). Пункт дільничного офіцера Поліції. Секція №13. Здача в експлуатацію - березень 2024р. 3-й поверх 16-поверхової монолітно-каркасної секції. Огорожуючі конструкції - керамоблоки, зовнішнє утеплення. Загальна площа - 53,29 кв.м: кухня-вітальня 15 кв.м, ізольована кімната 21 кв.м, гардеробна, суміжний санвузол, лоджія, передпокій. Можливий інший варіант планування (Додається). Квартира передається власнику нульовому циклі, де передбачено: - вхідні броньовані двері з МДФ накладками - відеодомофон - стяжка на підлозі - штукатурка стін - індівідуальне опалення (двофункційний котел Vissmann, радіатори Purmo) - заведені електромережі, домофон, телебачення, інтернет - водопостачання та водовідведення - лічильники: газ, вода, електроенергія - металопластикові вікна (пятикамерний профіль Aluplast, енергозберігаючий двокамерний склопакет). Вартість - $1600/кв.м

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 108

Продаж 3кімн.квартири на вул. Стрийська (Автовокзал). Загальна площа 63,7кв.м. Поверх 3 з 9. Панельний будинок. Зроблений ремонт. Кімнати ізольовані. Центральне опалення. Бойлер на гарячу воду. Засклений балкон. Ціна 65000$

Стрийська вул., 87в
1 - 24 з 234 результатів