Продаж трикімнатної квартири на Вишеньці в простому житловому стані. Середній поверх, централізоване опалення, на гарячу воду є колонка. Планування квартири суміжно-роздільне. Санвузол та ванна кімната відокремлені одне від одного. Реальний продаж!!!

ексклюзив
Стахурського вул., 72

Продається 4 кімнатна квартира в Вінниці, на Вишенці. Квартира з своїм АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ (АГВ). Квартира підготовлена під ремонт. Встановлені пластикові вікна. Замінені всі труби та радіатори опалення. 62/45/6 Квартира знаходиться на 1 поверсі 5 поверхового панельного будинку, з високим цоколем та 2 підвалами. Гарне місце, тому що все близько. 3-5 хвилин пішки до шкіл, дитячих садочків, магазинів, дитячих та спортивних майданчиків, зупинок громадського транспорту. Це гарний варіант, як для проживання родиною, так і з можливістю виводу з житлового фонду, під комерційне використання. Квартира чекає на свого покупця, Запрошуємо на перегляд! Ціна: 53000 доларів США.Торг. Продається через АН. (067) 930-75-40 Олексій

Стахурського вул., 60

Автономне опалення.Відмінне місцерозташування.Хороший забудовник.Квартира у житловому стані, залишають меблі і техніку.Затишний двір, багато паркомісць.

Стахурського вул., 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам в цегляному будинку однокімнатну квартиру ( район "Вишенька"). Квартира не кутова. У квартирі робився капітальний ремонт( все збивалось до цегли). Встановлені металопластикові вікна Встановлена металопластикова рама на балконі .Балкон обшито та утеплено Проведено заміну : - нова штукатурка - нова стяжка на полу - новий лінолеум - нові кахлі у ванній кімнаті - нова електропроводка - нові автомати захисту - нові внутрішні та зовнішні двері - нові водопровідні та каналізаційні труби по квартирі - нова вана - новий унітаз - нові лічильники на воду та газ - нова газова колонка Вбудована техніка тм "Ariston" , а саме - духова шафа, холодильник та газова поверхня. Пральна машина Хороше місце розташування. Ремонту 6 років. Поруч школи та садочки. Магазини, аптеки та торгові центри. В ціну обєкту включено всі меблі та техніку ,що в квартирі Запрошуємо на перегляд. 104413

Первозванного, 32

Квартира знаходиться в цегляному будинку від консерна Поділля. Це якісний новобуд в якому дуже рідко продаються квартири! Чому? Бо локація в якій хотів би жити кожен - біля Вишенського озера. В цій локації майже немає новобудов, а ціни на хрущі не сильно відстають від цін на деякі новобудови. Ця квартира осередок позитивної енергії та затишку! Вона простора і має гарний ремонт. З квартири відкривається гарний краєвид на дві сторони, а зверху не топають сусіди! В квартирі три окремі кімнати, велика кухня, кладова, роздільний санвузол та дві комори. Запрошую на перегляд!

Стахурського вул., 4а

Продам 4-кімн квартиру переплановану в 3-кімнатну і кухню-студію. Квартира гарна, простора, світла, в гарному житловому стані. Розташована на середньому поверсі. Документи готові до оформлення. Детальна інформація по телефону.

Андрея Первозванного улица, 64, Вишенка, Винница, Винницкая 53000.0 USD

Продаж 1к квартири . Косметичний ремонт. Балкон засклений . Хороший торг .

Андрея Первозванного улица, 46, Винница, Винницкая 34000.0 USD

Квартира у дуже гарному стані, АГВ, вільна, перегляд у зручний час, кондиціонер, усе що є у квартирі залишається, більш детальніше телефонуйте.

ул. Андрея Первозванного, 4А, Вишенка, Винница, Винницкая 56000.0 USD

Продаю квартиру з хорошим плануванням в престижному районі. 4 кімнати, другий поверх, АГВ, пластикові вікна, кондиціонер, сигналізація, велика лоджія, вікна у двір. Розвинена транспортна інфраструктура, поруч школа та дитячий садок, парк відпочинку, Вишенське озеро, торгові центри. Доглянутий двір, парковка. Усі документи готові до продажу.

Андрея Первозванного улица, 24, Вишенка, Винница, Винницкая 68000.0 USD

Андрея Первозванного улица, 38, Вишенка, Винница, Винницкая 49000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири по вулиці А. Первозванного.квартира дуже тепла, світла, вікна на 2 сторони( в двір та на парк) поруч розвинена інфраструктура : школи, садочки, магазини, торгівельні центри, парк, а також зупинка міського транспорту. Запрошую на перегляд !!!

Андрея Первозванного улица, 2, Вишенка, Винница, Винницкая 64500.0 USD

Квартира 2-кімнатна на Андрія Первозванного Стан: під ремонт Більше фото надішлемо за запитом Можливий торг

Андрея Первозванного улица, 16, Вишенка, Винница, Винницкая 38000.0 USD

ІДЕАЛЬНА ЛОКАЦІЯ! З однієї сторони самий центр Вишеньки зі чудово-розвинутою інфраструктурою, школами, садочками, торговими центрами, а з іншої - великий парк з найбільшим озером. БУДИНОК ЗРАЗКОВОГО ПОРЯДКУ! Чудовий облаштований двір з паркомісцями, артезіанською скважиною та рівненькими доріжками для роликів і самокатів. ЕЛІТНИЙ ПОВЕРХ! Квартира з покращеним і функціональним ПЛАНУВАННЯМ на 2 сторони, розташована в центрі цегельного будинку. Гарний жилий стан, вікна - столярка, стелі вирівняні. Нова, мідна проводка. Заміна стояків та труб на нові сучасні. Сан. вузол просторий з великою площею та теплою підлогою. Є бойлер та всі лічильники. Три кімнати і кухня мають вихід на засклений балкон та лоджію з виглядом на зелену паркову зону. До квартири йде кладова у сухому підвальному приміщені.

Андрея Первозванного улица, 26, Вишенка, Винница, Винницкая 71000.0 USD

Андрея Первозванного улица, 78, Вишенка, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Продається квартира в тихому районі, поруч школа, дитячий садок. Красивий дворик, магазини, ринок. З транспорту, трамваї, тролейбуси. В квартирі пластикові вікна, заселений балкон, газова колонка Bosch, газовий лічильник, лічильники на воду, витяжка, кахель.

Андрея Первозванного улица, 64, Вишенка, Винница, Винницкая 57000.0 USD

Квартира не кутова світла , чиста з косметичним ремонтом, продається з меблями.Чисті документи готова до продажу!!!

Андрея Первозванного улица, 54, Вишенка, Винница, Винницкая 30000.0 USD

Ціну знижено!Продається затишна 1-кімнатна квартира у місті Вінниця, в районі Вишенька. Загальна площа 30 м², розташована на 1 поверсі 5-поверхового будинку. Централізоване опалення забезпечує комфорт у холодну пору року. Стан приміщення хороший, готова до заселення. Це ідеальний варіант для одинокої людини або молодої пари, які шукають затишок та зручне розташування у місті. Не втрачайте шансу стати власником цієї чудової квартири!

Андрея Первозванного улица, 52, Вишенка, Винница, Винницкая 35800.0 USD

Продаж однокімнатної квартири покращеного планування , комфортний третій поверх, квартира не кутова. Гарна локація розташування будинку, поряд дві школи, дитячі садочки, торгові та розважальні центри, ринок. Запрошую на перегляд, ключі на руках, показ в зручний час.

Андрея Первозванного улица, 48, Вишенка, Винница, Винницкая 39500.0 USD

Продам 3х кімнатну квартиру не кутова , кімнати окремі , зроблений ремонт , балкон засклений , пластикові вікна , залишаються вбудовані меблі , торг

Андрея Первозванного улица, 74, Вишенка, Винница, Винницкая 54995.0 USD

Продаж квартири з новим ремонтом якому 4 місяці. Ідеальний варіант для вашого проживання та під здачу в оренду.

ул. Андрея Первозванного, 78, Вишенка, Винница, Винницкая 40500.0 USD

Продається 3 к квартира по вул. А. Первозванного. Всі кімнати окремі! Хороший житловий стан, вікна пластикові, труби і електрика замінені, балкон засклений. Запрошуємо на перегляд!!!

Андрея Первозванного улица, 60, Вишенка, Винница, Винницкая 60000.0 USD

ЦІНА ЯК ЗА ЧОРНОВУ! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ! - Простора квартира з меблями, побутовою технікою та якісним ремонтом (робився "для себе"). - При необхідності стіну між кухнею і кімнатою можна легко відновити, перетворивши квартиру на 2х кімнатну. - Квартира знаходиться на останньому поверсі, над нею високий технічний поверх з вікнами. - Є комора між поверхами з балконом. Будинок побудовано в 2004 році концерном "Поділля". Район має розвинену інфраструктуру та все необхідне для комфортного проживання. У дворі є дитячий майданчик та достатньо місця для автопарковки. Квартира готова до продажу. Чудовий варіант під здачу.

Андрея Первозванного улица, 4А, Вишенка, Винница, Винницкая 84000.0 USD

До Вашої уваги квартира з чудовим краєвидом, південна сторона.Панорамні вікна у вітальні, які захищенні гратами, що дає можливість влітку залишати вікна відкритими.В перспективі є можливість зробити додаткові приміщення під кришею.Недалеко парк та озеро.Все поблизу:дитячий садок, школа , аптека, Сільпо, Плазапарк, ринок, зупинки транспорту. Запрошуємо Вас на перегляд.

ул. Андрея Первозванного, 74, Вишенка, Винница, Винницкая 68000.0 USD

ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ! Продається простора і тепла чотирикімнатна квартира в чудовому місці розташування на Вишеньці . Можна розглянути дану квартиру під бізнес. Будинок знаходиться в кроковій доступності до школи, дитячих садочків, магазинів, торгово-розважальних центрів, поруч алея фонтанів , озеро , парк, транспорт. Зроблені всі демонтажні роботи, замінена вся сантехніка, встановлені нові пластикові вікна з трикамерним склопакетом, балкон засклений, нові вхідні двері, також є всі лічильники, а головне своє індивідуальне опалення. Документи готові! Можливе перепланування з юридичним супровідом. Запрошую на перегляд!

Андрея Первозванного улица, 58, Вишенка, Винница, Винницкая 53000.0 USD
1 - 24 з 28 результатів