Терміново!!! Продається хороша 1-кімнатна квартира по вулиці Павла Корнелюка (район Київська). В квартирі зроблено ремонт, все робилося для себе. Мебльована кухня та ванна кімната, нові вхідні двері. Замінено електрику, встановлено нові стояки та каналізація. В кладову кімнату підведено воду та каналізацію для встановлення пральної машини. В будинку зроблено капітальний ремонт криші, тому проблем з дахом у вас не буде! Поруч зупинки громадського транспорту та усе необхідне для комфортного проживанням: лікарня, дитячий садочок, школа, мережі магазинів тощо. Для реального покупця бонус! Квартира варта Вашої уваги! Телефонуйте! Запрошую на перегляд!

Станіславського вул., 5А

Продається однокімнатна квартира в районі Київської Квартира знаходиться в спокійному районі міста. Будинок побудований з цегли, що є перевагою. Поруч дитячий садок, училище, амбулаторія, магазини та транспортні зупинки. Квартира розташована на зручному 2 поверсі. Тепла за рахунок сусідів з усіх сторін. Зручне роздільне планування із великою житловою кімнатою, яку можна зонувати та невеличкими коридором, кухнею та санвузлом. Вихід на балкон із житлової кімнати. Чудова пропозиція за вигідною ціною. Телефонуйте за більш детальною інформацією.

Павла Корнелюка (Станиславского) улица, 21, Киевская, Винница, Винницкая 35000.0 USD

Станіславського 2/р 4/5ц 46м2 квартира в ідеальному стані, з стильним ремонтом, колонка, балкон засклений, залишаються всі вбудовані меблі, спальня, частково техніка.

Павла Корнелюка (Станиславского) улица, 10, Киевская, Винница, Винницкая 50000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу відмінна 3-кімнатна квартира у місті Вінниця. Нерухомість знаходиться на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 63 кв.м. Стан приміщення хороший, є все необхідне для комфортного проживання. Власником від недавнього часу.Ідеальний варіант для сімї з дітьми або як інвестиція для подальшої здачі в оренду. Затишна квартира зручно розташована у затишному районі міста. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися додаткову інформацію!

Павла Корнелюка (Станиславского) улица, 23, Винница, Винницкая 60000.0 USD

Продам квартиру з якісним сучасним ремонтом. Знаходиться в районі вул. Київської по вул. Корнелюка (Станіславського). замінені всі комунікації. В квартирі виконано ремонт, замінені всі комунікації. Підготовлено місце для пральної машини. Квартира затишна, має зручне місцерозташування, тихий район. Поруч є все необхдіне для зручного проживання: магазини, школа, транспортна розвязка.

Продається однокімнатна квартира з сучасним ремонтом .

Продам 1кСтаніславського 1/5к 20м2 ремонт ц:22900$. Запрошую на перегляд!!!

Продам 1кім кв, Станіславського!!!

Квартира у чудовому стані по вулиці Станіславського Зручне розташування до транспортної розвʼязки рукою подати Лічильники на холодну вода на гарячу воду та звісно на світло Школа та садочок у 5хв ходьби Неподалік є храм Меблі практично усі залишаються На кухні так само Магазин продуктів практично під будинком Стояки каналізації та на воду замінені Комфортна для проживання 2 поверх з 5 Кого цікавить дзвоніть запитуйте Розумний торг присутній Оформлення через ріелтора 0 ************26 Інна Олімп

власник
Продам квартиру 1 кімната