ЭКСКЛЮЗИВ ! Черемушки улица Сибирская, дом 1 Кирпичный дом! Двухкомнатная квартира перепланирована в 1-комнатную с кухней-гостиной. Этаж 1/5 Площадь 41,6 м.кв. Ремонт делали для себя! Были заменены все коммуникации, трубы, полы, окна на метало-пластик, новые радиаторы. На окнах установлены решетки. Под кухней свой подвал, вход в который на кухне в полу. В спальне есть большая гардеробная комната. Мебель и техника по договоренности отдельно! Цена 32,000$ Показ по звонку. Сотрудничаю с другими АН .

Продам двухкомнатную квартиру с ремонтом на Черемушках! Кирпичный дом!

Продам 2-комнатную квартиру на улице Сибирская, угол Люстдорфская дорога Квартира в чистом, жилом состоянии. Установлены металлопластиковые окна. Есть балкон. Из окон вид на зеленую зону.

Сибирская улица, 2, Киевский, Одесса, Одесская 25000.0 USD

Код об`єкта: 330183. АН "Атланта".Продам двокімнатну квартиру з гарним косметичним ремонтом. Меблі залишаться новому покупцю за домовленістю. Є всі прилади обліку. У кроковій доступності все що потрібно для комфортного проживання! Показ оперативно!

Сибирская улица, 1, Киевский, Одесса, Одесская 25000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 330477. АН "Атланта".Двокімнатна квартира на Черемхах, біля парку Горького.Міцний блочний будинок, доглянута парадна.Пропонуємо Вашій увазі квартиру з окремою спальнею, вітальнею, кухнею та санвузлом з ванною, гардеробною. Утеплена з фасаду. Свого часу було виконано капітальний ремонт із заміною комунікацій .Нещодавно замінили кухню. Балкон засклений - вихід із вітальні.Квартира знаходиться на середньому поверсі, в хорошому житловому стані. Що дозволить швидко заселитися після угоди. У районі розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв`язка.У пішій доступності парк, школи, дитсадки, супермаркети.Відмінна пропозиція для проживання невеликої родини.Дзвоніть, організуємо перегляд.

Сибирская улица, 1, Хаджибейский (Малиновский), Одесса, Одесская 31500.0 USD

У продажу двокімнатна квартира на вулиці Сибірській, 3 станція Люстдорфської дороги. Загальна площа 42, 1 кв. 2 поверх. Квартира фасадна, дві кімнати, коридор, санвузол суміщений. Опалення центральне, обігрів води газова колонка. Стан житловий. Парадна на кодовому замку. Телефонуйте, погодимо показ!

Сибирская улица, 2, Черемушки, Одесса, Одесская 31000.0 USD

Житлові комплекси у Одеса