Без комісії! Продається затишна 2к квартира у самому центрі Києва! Вул. Саксаганського, 43. Голосіївський район. Ціна 165 000 у.о.

Саксаганського вул., 43

1к. Саксаганського 12б; Чудова квартира з ремонтом в Центрі Києва. Є всі необхідні меблі і побутова техніка: заїзджай і живи! Царський будинок з високими стелями і товстими стінами, вікна у двір, у будинку є ліфт. Дуже вдала локація: квартира ідеально підійде як для власного проживання, так і під орендний бізнес. В кроковій доступності метро "Олімпійська", "Льва Толстого", "Палац спорту"

Саксаганського вул., 12

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається однокімнатна квартира з ремонтом в центрі Києва по вулиці Саксаганського 7, Печерський район, Центр, правий берег. Загальна площа - 40 кв.м, житлова площа 30 кв.м, площа кухні - 7 кв.м. Знаходиться на 5-му поверсі 9-поверхового будинку. Квартира після свіжого ремонту, якісні меблі і техніка. Все залишається. Вид в двір та на НСК Олімпійський -3 хвилини пішки до метро Дворець Спорту та Площі Українських Героїв. -15 хвилин пішки до станції метро Театральна Поряд ТРЦ "Гулівер", ЦУМ, парк ім Шевченка, Ботанічний сад ім Фоміна, магазини, дитячі сади та школи, лікарня, спортивний комплекс, кафе та ресторани та інша важлива інфраструктура. Тихий та спокійний район. Ідеальний варіант для комфортного життя, інвестицій, чи орендного бізнесу. Звертайтеся за деталями.

Саксаганського вул., 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-х кімнатна квартира вул Саксаганського88, поруч ст. метро Університет 5хв пішки, Вокзальна. Квартира розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку, загальна площа 44м2, житлова 29 м2, кухня 7 м2.,с/в окремо Будинок цегляний , теплий, стіни товсті, сусідів зовсім не чути. Розвинена інфраструктура цього району робить його особливо привабливим. Поряд розташовані школа та дитячий садок, відділення банків та супермаркети, неймовірної краси церква Володимирський собор, Ботанічний сад, універмаг Україна та Цирк. Також слід відзначити зручне транспортне сполучення. Біля будинку зупинка автобусів, тролейбусів, пішки метро.Ціна 66000у.е. Торг доречний.

Саксаганського вул., 88

Квартира в престижному ЖК "Royal Tower" з садом на даху будинку. На даний час в квартирі виконано ремонт по дизайн проєкту. В інтерєрі використані матеріали відомих світових брендів, підлога паркетна дошка, італійська плитка Flaviker Supreme та La Faenza Oro Bianco, двері Paolo Rossi, сантехніка: Gessi Mimi, Margaroli Sereno, Bossini, Catalano Sfera, Kos Sidd. Комплектація меблями та технікою Італія по дизайн проекту. Також пропонуємо паркомісце у підземному паркінгу за додаткову плату 66000$. Київ, Саксаганського, 37к Royal Tower

Саксаганського вул., 37к

Продається чудова, двокімнатна квартира від власника. Будинок знаходиться в центральній частині Києва, підїзд чистий, двері з кодовим замком є невеличкий ліфт, по дві квартири на площадці, сусіди гарні. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт з використанням матеріалів високої якості, вікна дуже добре зберігають тепло, є сигналізація Ajax, інтернет. План квартири зареєстрований згідно з вимогами законодавства. Загальна площа квартири 72,1м2, житлова площа значно менше - лише 38,1м2, все інше зареєстроване, як господарське приміщення. Квартира складається з кухні-вітальні, з доданим простором за рахунок вбудованої лоджії, а також двох кімнат. Санвузел сумісний, просторий є виводи під пральну машину. Опалення централізоване і автономне (тепла підлога). Квартира наразі здається в оренду. Одна власниця. Квартира продається за довіреністю. Власниця знаходиться за кордоном, з нею можна поспілкуватися по відео-звязку з будь-яких питань. Приїждайте дивитись, з радістю зустрінемо хороших людей.

власник
Саксаганського вул., 70Б

Продам 2 кім. квартиру по вул. Саксаганского 44А. Продам простору, 2 кім. квартиру в історичному центрі в царському будинку (дореволюційний), центр міста по вулиці Саксаганського 44А - біля метро. Квартира з меблями має велику площу - 96 кв.м. і вражає своїм плануванням. Простора вітальня з великими вікнами та виходом на балкон у тихій двір - створює ідеальну атмосферу для відпочинку. Сучасно обладнана кухня всім необхідним побутовими приладами, виконана в елегантному дизайні. Окрема спальня забезпечить Вам затишок і спокій після довгого робочого дня. Висота стелі 4.2 метри, що дарує відчуття простору і розкоші. Другий поверх може стати вашою особливою лаундж-зоною або робочим кабінетом. Квартира має 2 санвузли Локація: вул.Саксаганського 44А, метро Українських героїв, центр міста, правий берег.

Саксаганського вул., 44а

Продаж 3к квартири в ЖК "Botanic Towers", вул. Саксаганського 121, Шевченківський район на 14 поверсі 24 поверхового будинку. Загальна площа квартири 120м2. Велика кухня-вітальня із зоною для відпочинку та чудовим краєвидом з вікна. Спальня з гардеробом та власним санвузлом облаштованим ванною та душовою кабіною. В коридорі багато місць для зберігання речей (комора та вбудована шафа) та гостьовий санвузол. Монолітно-каркасний будинок бізнес класу 2006 року будівництва з підземним паркінгом, який слугує укриттям також є гостьова парковка. Охайна вхідна група будинку, відеонагляд та конс’єрж. Комплекс розташований в центрі міста в пішій доступності до метро Університет та Вокзальна. Поряд знаходяться школи, дитячі садочки, навчальні заклади, кафе, ресторани, ботанічний сад, парк Шевченка, цирк, торговий центр «Україна» Додатково можна придбати паркомісце за 20000y.o. Ціна 180000y.о. Лідія 0933614904

Саксаганського вул., 121

Продаж чудової квартири в самому центрі столиці! Будинок фасадний, вікна смотрять на вулицю Саксаганского! Дві окремі великі кімнати, кухня, с/у роздільний. Великий балкон! Можна розглядати як під житло, так і під бізнес. Охайне парадне! Поруч розвинена інфраструктура.

Саксаганського вул., 44

Ласкаво просимо до нашої ексклюзивної нерухомості, що пропонується для оренди. Це виняткова квартира, розташована в престижному районі Печерського району Києва на вулиці Саксаганського 15 , всього кілька кроків від станції метро Палац Спорту , ТРЦ Гулівер . Ця розкішна квартира, площею 70кв.м, знаходиться на 3-му поверсі, та доступна за допомогою ліфта. Зроблений у 2024 році дизайнерський ремонт додає приміщенню неповторного стилю, що відображає найкращі сучасні тенденції у дизайні інтерєру. Квартира складається з однієї спальні, кімнати вільного планування ( дитяча , кабінет , гардероб ) а також затишної терасси . Цей простір є частиною історичної будівлі, яка підкреслює його елегантність та унікальний характер. Під час перебування в квартирі, ви зможете насолоджуватися чудовим видом з вікон та відкритої терасси у двір. Зануртесь у витончене життя в центрі Києва. Зверніть увагу, що ліфт забезпечує безпечний та зручний доступ до квартири. Є можливість паркуватись у дворі . Ремонт повністю готовий , зараз проходить меблювання , готова до перегляду

Саксаганського вул., 15

Существует в Киеве дом в стиле рационализма, который отличается от остальных зданий на улице Саксаганского. Это 12-этажное здание считалось первым, возведенным по технологии шумоизоляции. Окна квартир выходят на солнечную сторону и во внутренний двор, где невозможна парковка машин. А вот окна лестничных клеток подъезда, а также кухонь и ванн торцевых квартир обращены на сторону дороги. Именно поэтому сложно определить, какую часть возведения считать фасадной. Подобное конструкторское решение защищает жильцов от звуков городской суеты. Вашему вниманию предлагается в продажу 1ком квартира на 8 этаже, общей площадью 40м2, по ул. Саксаганского 45, 12 этажный кирпичный дом, высота этажа 2,75м. В квартире сделан косметический ремонт. Просторный санузел, ванна, СМА, бойлер. Укомплектована необходимой мебелью и бытовой техникой. Удобная локация, Рядом школа, садик, магазины, ТЦ, ЖД вокзал, центр города, парк, остановки общественного транспорта, ст. метро Олимпийская и Университет в пешей доступности. 75000$, без комиссии!

Саксаганського вул., 45

Центр міста, ЖК «Ботанік Тауерс (Botanic Towers)» вул. Саксаганського 121 Квартира 2к з ремонтом, з меблями та технікою. Окрема кухня гостьова та спальня, балкон з кладовою. Достатня кількість шаф в квартирі . Є два окремих спальних місця. Робоча зона біля вікна. Санвузол з ванною, бойлер, кондиціонери, пральна машина. Підлога з підігрівом у ванній та коридорі, тепла лоджія. Є наземний паркінг. Ботанічний сад для прогулянок в 5 хвилинах від будинку. Ресторани, супермаркети, офіси. Хрещатик 10 хв на авто.

Саксаганського вул., 121

Будинок із новим ліфтом. Пропонується квартира з евроремонтом, укомплектована новими меблями та побутовою технікою відомих виробників, кондиціонери, бойлер, сигналізація, датчики затоплення, гарний вид з вікон, поруч зупинки громадського транспорту, магазини, ТРЦ, та бізнес центри. До метро Університет та Вокзальна 5-7 хвилин пішки.

Саксаганського вул., 131

Продаж 3 кімнатної квартири у центрі міста у дореволюційному будинку 1898 року будівництва. Адреса, вул. Саксаганського, буд. 44-А. Планування: - 3 окремі кімнати - 2 санвузли - кухня - лоджія. Загальна площа 109 м. кв. Поверх 3 із 4. Без ліфта. Квартира із ремонтом. Кухня вмонтована із побутовою технікою. У кімнатах меблів немає Найближча станція метро "площа українських Героїв"

Саксаганського вул., 44-А

Чудова пропозиція в центрі міста, ЖК Ботанік Тауер (Botanic Towers), вул. Саксаганського 121 Дві квартири по ціні одної. Вже готовий орендний бізнес з орендарями. Дві автономні окремі квартири -студія та однокімнатна квартира, зі своїми кухнями, санвузлами. Площа квартири 74/35/12, розташована на 21/28 поверсі. В безпосередній близькості однойменний БЦ Ботанік Тауер (Botanic Towers). Є підземний паркінг. Чудовий ботанічний сад для прогулянок в 5 хвилинах від будинку. Ресторани, супермаркети, офіси. Телефонуйте та домовляйтеся про перегляд код обєкту 3 1 5 9 1 7 3 5 4 6 9 9

Саксаганського вул., 121

Продам 2-х кімнатну квартиру студію У стилі мінімалізм у пішохідному центрі Києва. Квартира розташована на 6 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку, загальна площа 50 кв. , комфортне планування студія з просторою спальнею, Панорамні вікна збільшують простір, додають світло, відкривають краєвид на красиву історичну частину Києва. Квартира оснащена необхідною побутовою та відеотехнікою, меблі виконані за індивідуальним проектом, вбудовані шафи, стелаж для книг, робочий стіл. Санвузол поєднаний, душова кабіна, бойлер. Поруч із будинком знаходяться кілька станцій метро, зупинки міського транспорту, міські парки відпочинку, навчальні заклади, улюблені ресторани киян та гостей міста.

Саксаганського вул., 87

Без комісії! Пропонується 2 кімнатна Дизайнерська квартира за адресою вул. Саксаганського, 121 ЖК «ЖК Botanic Towers» . Дизайнерській ремонт, робився для себе. Вбудована кухня-вітальня, та кімната окрема. Квартира обладнена сучасною технікой та мебелью. Ремонт зроблений з використанням лише якісних материалів. Якісні меблі та сантехніка. Лічильники на все, охорона. Закрита територія, підземний паркінг. Розвинута інфраструктура: 5 хвилин до центру, метро «Університет», «Вокзальна», Ботанічний сад, кафе, ресторани, супермаркети. Ціна 140000$ Без комісії

Саксаганського вул., 121

Саксаганського 29 , Центральная часть города ,продается шикарная квартира ,для людей которые любят и ценят красоту ,красивая квартира , старый фонд ,квартира полностью делалась под себя капитальный ремонт ,ремонт полов ,залили полы теперь ж/б перекрытия кто понимает тот знает что это процесс , так же полная гидроизоляция ,так как под низом сеть элитных магазинов , поменяли трубы ,проводку , делали усиления панелей с низу и сверху , очень дорогое строительное действие , таких обьектов с таким решением нет , так как это очень дорого ,весь проэкт узаконен ,начиная с низу есть общий закрытый дворик , с беседкой, местом под машину ,квартира на 2 этаже 4этажного дома ,есть лифт , 126/62/43, холл , х/р ,санузел совмещен ,большой ,ванна , вся перепланировка узаконена ,дубовый элитный паркет по всей квартире ,кафель ,напольная итальянская плитка ,мпо дорогой тройной стекло пакет спец заказ ничего не слышно, ,квартира двухсторонняя ,роллетные жалюзи со стороны двора , сигнализация видео домофон ,сейф для хранения оружия , мраморные широкие подоконники дорогие , балкон во двор не застеклен , кондиционеры мощные тепло - холод , дорогие светильник из дорогого камня , красивейшие хрустальные люстры как в эрметаже , вся мебель по индивидуальному заказу , дуб, мебель ,стулья все из дорогих пород дерева элитный дуб ,высота потолка 4 кв м , большая кухня гостиная с большим столом то же дубовый дорогой полностью со всей бытовой техникой ,на 10-15 человек , изюминка гостиной действующий камин ,который сделан по всем правилам ,и техники безопасности , обложен дорогим мрамором , квартира добротная просторная красивая , 5 мин и вы в центре города , две станции метро Олимпийская и пл Толстого сеть магазинов и крупных мега маркетов , Бессарабский рынок зона готдыха парк ,Ботанический сад , есть все что надо для комфортного проживания , отличная инвестиция ,отлично под бизнес ,таких квартир только одна , так как все изменения имеют документацию ,кто понимает тот поймет сколько труда вложено все нормальные предложения обсуждаемые .

Саксаганського вул., 29

вул. Саксаганського 37к, ЖК Royal Tower. Дворівневий пентхаус з новим дизайнерським ремонтом, використані якісні зарубіжні матеріали, функціональне планування – три спальні, кабінет, простора вітальня-студія, три санвузли, гардеробні, якісні меблі зроблені під замовлення, вбудована кухня з побутовою технікою Miele, пральна кімната, система кондиціювання. Панорамні вікна з шикарними краєвидами на Олімпійський, Володимирський собор та околиці міста. Презентабельне лобі із охороною. Є можливість додатково придбати паркомісце за додаткову оплату. ЖК Royal Tower - сучасний будинок преміум класу в серці столиці, перший та другий поверхи служать інфраструктурою для комплексу - де розташовані фітнес-клуб, салон краси, магазини, дитяча ігрова кімната, кавярня. На даху будинку розташована чудова тераса з міні садом та оглядовий майданчик. Будинок розташований у відмінному місці, поряд вся інфраструктура - супермаркет, ресторани, банки, кафе, магазини та багато іншого.

Саксаганського вул., 37к

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ !!! Продаж дворівневої 4-х к.квартири метро УНІВЕРСИТЕТ по вул. Саксаганського буд 68/21 в Голосіївському р-ні. Квартира загальною площею 150 кв.м. розташована на 5 та 6 поверсі. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою: холодильник, свій двоконтурний котел на опалення та гарячу воду, плита, кондиціонер, витяжка, телевізор, пральна машина. Чудова інфраструктура: центр міста, метро Університет - 10 хв.пішки, ботанічний сад, кафе, ресторани і все інше для комфортного проживання. Квартира продається з меблями та технікою. Ціна: 285 000 у.о.

Саксаганського вул., 68/21

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Продам, шикарну 2 кімнатну квартиру квадратурою 87м² в престижному ЖК преміум-класу «Royal Tower», що знаходиться за адресою: Саксаганського 37К. Це самий центр столиці! Неймовірна світла та люксова квартира розташована на безпечному 4 поверсі. Виконаний стильний дизайнерський ремонт у світлих тонах зі зручним і функціональним плануванням. Окрема простора та затишна спальня з власним гардеробом. Велика кухня-вітальня з барною стійкою з суцільного оніксу (вартістю з невелике авто) та підсвіткою в середині каменя. Родзинкою стане власний домашній кінотеатр та винна шафа в зоні відпочинку для ваших тихих вечорів. Санвузол суміжний з ванною. Меблі виготовлялись під замовлення в Італії, встановлений кухонний гарнітур марки Blum, вбудована побутова техніка Siemens. Всі комунікації проведені в центральне управління, а також система опалення та тепла підлога (керування з пульта на стіні). Додатково в квартирі встановлена система відеонагляду для вашої безпеки. Зі смаком підібрані дорогі та якісні елементи декору та багаторівнева система освітлення. Ця квартира точно не залишить вас байдужим. Житловий комплекс високого рівня має цілодобову охорону та відеоспостереження. Квартири розташовуються з третього поверху, на перших двох рівнях знаходиться лаунж-хол, де можна буде зустрітися з діловими партнерами. Тут є і ресепшн, співробітники якого надають цілодобові послуги, і гостьова кімната. Другий поверх займає ігрова кімната, обладнана різноманітними сучасними дитячими тренажерами й фітнес-центр для дорослих. Для власників автомобілів є підземний паркінг на три рівні. На даху будинку знаходиться власний парк, алеї для прогулянок, панорамний майданчик, місця, відведені для пікніків або занять спортом. Будинок розташований у відмінному місці, поряд вся інфраструктура - супермаркети, ресторани, банки, відділення пошти, декілька дитячих садочків та престижних навчальних закладів, кінозали, фітнес-клуби та ТРЦ. У пішій доступності кілька станцій метрополітену та зупинок громадського транспорту. Поруч розташовані відомі ЖК «Tetris Hall», «Кадор», «Chicago Center House». Розкішна та затишна квартира з гарним розташуванням чекає саме на тебе. Нагадую, для покупця квартира без комісії, за найкращою ціною в комплексі. Дзвоніть та записуйтесь на перегляди.

Саксаганського вул., 37к

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Продам, престижну, оглядову 3 кімнатну квартиру 144 м² в елітному ЖК Botanic Tower, за адресою: Саксаганського 121. Будинок розташований в серці столиці, 10 хвилин пішки від метро Університет. Дуже світла і затишна квартира, яка закохує в себе з першого погляду. Розміщена на 20 поверсі, звідки відкривається неймовірна панорама на місто Київ. Простора квартира з прекрасним та функціональним плануванням. Велика кухня-вітальня з відокремленою зоною відпочинку та виходом на балкон; яскрава дитяча, зроблена з усіма зручностями для малечі; окрема спальня виконана в пастельних тонах, два санвузли (з джакузі та душовою) та містка гардеробна в холі. Виконаний сучасний якісний ремонт, встановлені дорога техніка та меблі, які підібрані зі смаком до інтерʼєру. Різноманітні дрібнички в декорі та обширна система освітлення створять комфортну атмосферу ваших сімейних вечорів. Будинок має власну прибудинкову територію, ресепшен, підземний паркінг, два дитячі майданчики та спортивну зону. В нас є паркомісце в підземному паркінгу, продаж якого ми розглядаємо окремо. ЖК знаходиться в центрі Києва, тут є вся необхідна для життя інфраструктура. Поруч мережеві супермаркети, дитячі садочки та школи, кафе та ресторани, відділення банків й пошти. В 5 хвилинах на авто Універмаг Україна, ботанічний сад ім. Фоміна, парк Шевченка та Національний цирк. Додатковою перевагою буде гарна транспортна розвʼязка, біля будинку зупинки громадського транспорту, в пішій доступності метро Університет та Вокзальна. Недалеко розміщені відомі ЖК: Кадор, Аuroom, Royal Tower. Ідеальний варіант для тих, хто цінує затишок та час. Нагадую, для покупця квартира без комісії за найкращою ціною - сам перевірив. Дзвоніть та записуйтесь на перегляди, за додатковою інформацією звертайтесь за номером вказаним в оголошенні.

Саксаганського вул., 121

Саксаганського, 129Б, Дореволюційні; стоянка; закритий двір . Н=3.7м, Підїзди охайні, кодовий замок, парковка безкоштовна, магазин.ст.М"Університет" та "Вокзальна" доступне пішою ходою. Ремонт у досить гарному стані, як для оренди, так і для власного проживання. Відео Ви можете отримати по запиту, пишіть у Вайбер- швидко відповім! 1 балкон, чисте парадне, тихий двір. Ціна: 115000 USD Пропонуйте Вашу ціну після перегляду! Пишіть на Вайбер- швидко відповім

Саксаганського вул., 129Б

Продам рідкісну 2к Саксаганського (Саксаганского) 26/26, 3/7 цегла, 71/43/10, будинок 2017, капремонт 2000 року, з/б перекриття, стеля 3,80 метра, підїзд з ремонтом, будинок в гарному стані, консьєрж, ліфт, видова на місто, поряд Площа Українських Героїв, Олімпійська

Саксаганського вул., 26/26
1 - 24 з 68 результатів