АН Харків-Ріелтер пропонує придбати 2-кімнатну квартиру на Горизонті, по вул. Ростовська, буд.3. Теплий, панельний, 9-ти поверховий будинок. Квартира з індивідуальним опаленням та утеплена зовні пінопластом 100 мм, що суттєво економить витрати на опалення у 3 рази. Лічильники газу, холодної та гарячої води (двохзонний від температури води). Замінено проводку на мідну (перетин із запасом). Квартира в хорошому житловому стані, меблі та техніка залишається (нова пральна машина, хороший двокамерний холодильник). Є простора комора. Комфортний 4 поверх. Загальна площа 45 м2, жила 28 м2, кухня 7 м2. Санвузол роздільний. Балкон засклений. Поруч зупинка транспорту, магазини, школа, садок. Вільна, ключі на угоді. Співпрацюємо з АН. Торг.

Ростовська вул., 3

МОЖЛИВА ПОКУПКА ПО СЕРТИФІКАТУ!!! Продам шикарну 3-кімнатну квартиру по вулиці Ростовська, в екологічно чистому районі міста. Загальна площа обєкту 65м2, житлова 45м2, кухня 7м2. Формат квартири: окрема кухня, і 3 окремі кімнати, ванна та сан.вузол роздільні, є гардеробна кімната, 2 засклені балкони з ремонтом. У квартирі виконаний новий євроремонт із високоякісних будівельних матеріалів, який робився для себе. Квартира в оренді не була! Дуже приємні, та охайні власники! Залишається вбудована кухня з якісною технікою, включаючи посудомийну машину, варочну поверхню, духову шафу, свч, холодильник і т.д.) Вікна та балкони: дорогі енергозберігаючі вікна, зроблено якісне утеплення фасаду зовні, взимку дуже тепло. У сан.вузлі та ванній встановлена дорога сантехніка. Квартира повністю готова для життя, і укомплектована всім необхідним: кондиціонер, пральна машина, ТБ і т.д. Меблі на фото (залишаються за домовленістю). Розвинена інфраструктура мікрорайону, все необхідне для життя знаходиться в мінімальній пішій доступності (школа з басейном, д.садок, магазини, лікарня, аптеки, відділення НП та Укрпошти, транспорт, гаражні комплекси, тощо). До метро Індустріальна 10 хвилин на транспорті!

Ростовська вул., 5

Продам 1 комнатную квартиру по улице Ростовская 3, 8/9 , площадь 32 , кухня 6. В квартире хороший косметический ремонт , заменена электрика, трубы. Окна металлопластиковые. Балкон застеклен. Вся необходимая мебель и техника остаются. Развитая инфраструктура: остановка общественного транспорта, школа, садик, детские площадки, супермаркет, рынок, поликлиника, отделение Новой почты и банка. Показ по договоренности. Звоните!

Ростовская улица, 3, Индустриальный, Харьков, Харьковская 25000.0 USD