Продаж сучасної однокімнатної квартири з дезайнерським ремонтом та якісною побутовою технікою Топовий район біля Голлівуду у дворі. Тихій двір Видовий поверх 8 з 9 Квартира має зовнішнє утеплення,зроблений якісний ремонт балкон утеплений та встановлені енергозберегаючі металопластикові вікна ,новий кондиціонер,плита,духова шафа ,болер,посудомиюча машина -нові та залишаються новим власникам. Єдине власник забере арбитрек,акваріум,та морозильну камеру . В квартирі вбудований великий шкаф купе ,розкладний диван та гарно спланован інтерьєр . Квартира має функціональний тамбур . Біля будинку школа та два дитячих садочу . Запрошую на перегляд ! За подробицями звертайтесь за вказаним телефоном !

власник
Рокоссовського вул., 58а

Продам 4х кімнатну квартиру вул. Л.Лукяненка 70, біля Голівуду, 2/10 цегла, електрична плита, 154м2 загальної площі, чудово підійде під комерційний бізнес. На все є лічильники також на опалення індивідуальний, 3 лоджії, всюди металопластикові вікна, ламінат та кафель. В кожній кімнаті кондиціонер та ламінат. Є можливість перепланування. Чудове розташування, поблизу знаходяться аптеки, магазини, супермаркети, Торгівельний центр, тролейбусні та автобусні зупинки, лікарні, банки, школи та садки. Подробиці по телефону 0631413175, 0509504138 Світлана АН «Світлиця»

Рокоссовського вул., 70

Хочете купити 2-кімнатну квартиру в Чернігові? У продажі світла та простора квартира в одному з найпопулярніших районів - Рокосовського! Планування: 2 світлі роздільні кімнати, простора 9 кв кухня та роздільний санвузол. Акуратний косметичний ремонт. На підлозі ламінат. Санвузол у кахелі. Вікна всі м/п. Стан дозволяє заїхати та жити в затишку. Просторий балкон, з якого відкривається чудовий вид на вул Рокосовського! Розташована на 14 поверсі, але Є ТЕХНІЧНИЙ ПОВЕРХ! Частково меблі лишаються в подарунок новому господареві! Встановлений бойлер. Цегляний теплий будинок покращеного планування. Чистий під`їзд. Привітні сусіди. Є ОСББ. СУПЕР-ЛОКАЦІЯ! . Поряд школа, дитсадок, зупинка, дитячий та спортивний майданчики. У пішій доступності є магазини, аптеки, медзаклади, відділення пошти та банків, кафе. За 7 хв ходи - ТРЦ "HOLLYWOOD" Бажаєте мати просторе житло - телефонуйте - відповімо на всі питання та залюбки покажемо квартиру!

Рокоссовського вул., 28
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1/2 часть квартиры по ул.Рокоссовского 41-б. Находится на 2-ом этаже 9-ти этажного, кирпичного дома. Общая площадь 46.9м2. Комната 10.2м2, коридор, санузел и кухня общего пользования. Квартира в жилом состоянии. Более подробная информация по телефону. Хорошее месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Рокоссовського вул., 41 б

Продам 4-х комнатную квартиру в кирпичном доме с автономным отоплением по улице Рокоссовского (детская поликлиника). Общая площадь 100 м2, комнаты раздельные, квартира в хорошем состоянии, поменяны окна на м\п, два балкона. Хорошее место расположения, школа, садик, детская поликлиника, магазины, кафе, остановка все рядом. . Поможем оформить недвижимость в ипотеку или недостающую сумму для покупки Вашей мечты (под 7% годовых). Звоните!

Рокоссовського вул., 49а

Продаж нової ексклюзивної 2 кімнатної квартири по вул. Левка Лукяненко 16А. Район Нива. Підходить під програму Є-відновлення. Квартира знаходиться на зручному 5 поверху, загальною площею 52 м2, роздільні світлі кімнати: 17, 7 м2 та 11,7 м2, кухня 8 м2. В квартирі велика лоджія з чудовим видом на храм, гардеробна Зроблений якісний ремонт, мп вікна, кондиціонер, лічильники. Залишаються меблі і техніка. Порядні сусіди, великий тамбур, консєрж, доглянута територія, дитячий майданчик. Чудова локація: поруч, садок, щкола, ринок, зупинка міського транспорту, полікліники, магазини, кафе, аптеки, тощо. Запрошую на перегляд. Дзвоніть за номером в оголошенні. З повагою Катерина.

Рокоссовського вул., 16А

Хочете купити велику однокімнатну квартиру в Чернігові? Мрієте про стильну та водночас лаконічну квартиру - ця пропозиція саме для Вас. 1. Велика світла кухня- 13, 5 кв м - мрія кожної господині! Натяжні стелі, нові меблі, є лоджія. 2. Простора кімната 21 кв м у світлих тонах, є кондиціонер. 3. Встановлено бойлер у санвузлі. 4. Якісні та дорогі матеріали, відмінний стан. 5. Панорамні вікна на лоджії - відкривається чудовий вид на проспект Л.Лукяненка. 6. Лічильник тепла на квартиру! Дуже економні комунальні платежі! 7. Новий будинок. Обслуговується ОСББ. Поряд магазини, школи, дитсадки, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та кафе та багато чого іншого. У дворі є дитячий та спортивний майданчики, парковка. За 30 м від дому зупинка. Зовсім поряд - 5 хв- ТРЦ HOLLYWOOD . До річки Стрижень та лісу Ялівщина до 10 хв пішки. Це чудовий варіант як для власного проживання у комфорті, так і для вигідної здачі в оренду з дохідністю 4000-5000 грн за місяць! Стильна квартира в одному з найкращих районів Чернігова - Рокосовського- чекає на нового господаря. Розглянемо ОБМІН на більшу квартиру або будинок. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час: відповімо на питання та залюбки покажемо квартиру!

Рокоссовського вул., 70

Площа 38 кв. м. 1. Локація близька до ТРЦ "Голівуд", чудова транспортна розвязка, рядом також чудовий для вечірніх прогулянок парк "Ялівщина"; 2. Квартира в цегляному будинку, для вашого ремонту мрії, 5 поверх пяти - поверхового будинку, є підвальне приміщення; 3. Лічильники: на воду, газ, електроенергію. Тепла вода - газова колонка. Металопластикове вікно у залі. Залишаються меблі за домовленістю; 4. У пішій доступності зупинки громадського транспорту, садочок, школа, магазини, аптеки, заклади громадського харчування, кафе, ресторани.

Рокоссовського вул., 49

Продам хорошую 3 комнатную квартиру на Рокоссовского 70 . Площадь 72 кв.м. Все комнаты изолированные. Есть счётчики на воду и тепло. Есть бойлер. Квартира на 5 этаже. Очень хорошее месторасположение.

власник
Продам 3ком. квартиру на Рокоссовкого, р-н Вены. Счётчики .

Продаж 3х кімнатної квартири по вул. Рокосовського 70 10/10 цегляного будинку . Індивідуальне газове опалення. Квартира з якісним ремонтом і гарними меблями. Вся техніка і меблі залишаються при продажі. Загальна площа 80м2 Кухня їдальня 30 м2 Ванна та сан.вузол окремі Гарна інфраструктура, поряд магазини , зупинка громадського транспорту Запрошую на перегляд в зручний для Вас час .

Продаж 3х кім квартири з ремонтом

Вашій увазі надається 1-кімнатна квартира район Левка-Лукьянека (Рокоссовського) Доценка 7В. В кроковій доступності: дитячий садок, школа, АТБ, магазини напроти дому з усім необхідним, вікна виходять видом на дитячий садок. В квартирі залишаються меблі і техніка (пральна машинка, холодильник, диван, духовий шкаф, мікрохвильовка, велика шафа для речей, кухонні стіл та стільці. На підлозі по квартирі покладено ламінат - в ванній кімнаті та кухні - плитка. Балкон з панорамними вікнами та теплим полом. Квартира тепла. На газ, воду, світло і на сам будинок є лічильники. Для показу звоніть 06******34 або пишіть.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру р-н Рокосовського в цегляному домі. ВЛАСНИК

Продам шикарную 3 комнатную квартиру на 7 этаже 10 этажного кирпичного дома 2010г. постройки, Рокоссовского 70, с индивидуальным счётчиком на квартиру. В квартире сделан качественный ремонт из дорогих материалов. Общая площадь 80 м2, большая кухня-студия 43 м2, две раздельные комнаты, раздельный санузел, полностью укомплектована мебелью и техникой, которая останется новым владельцам. Очень маленькие коммунальные платежи. Хорошее место расположения, рядом остановка транспорта в любую точку города, супермаркеты, магазины, торговый комплекс Галливуд, Вена и т.д. Звоните не упустите свой шанс приобрести хорошую квартиру в хорошем месте! Поможем оформить недвижимость под программу Є відновлення!

Продам 3 к. квартиру с ремонтом, мебелью,техникой,  Рокоссовского 70

Продаж двокімнатної квартири (кухя-студія + спальня) на 5 поверсі 10-поверхового цегляного будинку по Рокосовського 70. Квартира з ремонтом, меблями та технікою! Власний лічильник на опалення, квартира дуже тепла та затишна. 2 засклені балкони, простора вітальня. Тамбур на 2 квартири, дуже охайний під‘їзд. Чудова локація будинку: поруч ТЦ Голівуд, зупинки громадського транспорту, мед заклади, дитячий садок, та інше. Перегляди за попередньою домовленістю, за додатковою інформацією телефонуйте, сповіщення майже не читаю) Агентство нерухомості «Імпульс».

Квартира на Рокосовського, буд.70

Продам двокімнатну квартиру, яка знаходиться на 1-ому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку, в гарному районі з розвиненою інфраструктурою по вулиці Левка Лукяненка ( колишня вул. Рокосовського ) В квартирі зроблені всі ремонтні роботи, є лічильники, встановлені решітки на вікнах. Кімнати розташовані окремо. В подарунок залишаються деякі меблі. За домовленістю. Телефонуйте, відповім на всі питання. Готові показати в живу.

Продам 2-х кімнатну квартиру по вул. Рокосовського . ТРЦ HOLLYWOOD

В продажі 2-х кімнатна квартира 52кв.м по вул. Левка Лукяненка(Рокосовського). Купити чудову квартиру в хорошому місці-це саме цей варіант! Квартира знаходиться поряд з зупинкою, поряд з ринком Нива, вулиця Л.Лукяненка - 5 поверх 14-ти поверхового будинку. -будинок цегляний -загальна площа 52 кв.м - 2 роздільні кімнати -18 кв.м.; 11 кв.м.; -кухня 8 кв.м -санвузол роздільний -велика кладова -вікна м/п -велика лоджія 2.2 кв.м засклена м/п У будинку 2 ліфти - пасажирський та вантажний -Консьєрж Навпроти підїзду знаходиться дитячий майданчик У квартирі встановлені лічильники на гарячу та холодну воду. Більш детальну інформацію за телефоном! З повагою Наталія!

Продаж 2х кімнатної квартири район Рокосовського

Продам 2х комн квартиру в лучшем р-не города, Лукьяненко ( Рокоссовского), «Сиверский», 2/5 кирпич, 48м2 с увеличенной кухней, раздельными комнатами и добротным ремонтом под ключ. Продажа с мебелью и техникой.

Продам 2х комн кв р-н Лукьяненка, Рокоссовского, « Сиверский»

Продам хорошую 1 комн квартиру в р-не Лукьяненко ( Рокоссовского), 5/9 кирпич, 30м2, кухня 7м2. Хорошая красивая квартира для комфортного проживания, светлая, теплая, не угловая. Огромный балкон под ключ. Отличное месторасположение. Возможна продажа с мебелью.

Продам 1 комн кв в р-не Лукьяненка, Рокоссовского.

Продажа 2ком квартиры по ул.Пр-кт Левка Лукьяненко ( Рокоссовского) ,р-н рынка Нива ,1/5 пан,с балконом, 45/28/6, всё раздельно ,в жилом состоянии.

Продажа 2 ком кв.ул.Пр-кт Левка Лукьяненко

Продам квартиру Космонавтов 26 8/9панель 63м2 Жилое состояние М/п окна Поменяны батареи Не угловая Всё что есть в квартире остаётся Быстрое переоформление Никто не прописан Ипотека 35000у.е торг

Продам (63м2)3х-комнатная квартира Раен Голливуд/Рокосовского

В продажі ексклюзивна трикімнатна квартира з дизайнерським ремонтом по проспекту Левка Лукяненка. Квартира розташована на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири - 75,8 м2, з них житлова - 38,9 м2. Дві роздільні кімнати, одна прохідна - кімната для прийому гостей, проведення сімейних свят та посиденьок із входом на кухню. Великий балкон з двома входами, один з кухні, другий з кімнати для гостей. Балконні блоки та віконні рами металопластикові, стіни обшиті якісною деревяною вагонкою. Санвузол роздільний, стіни та підлога - сучасний кахель, Для більш комфортного проживання встановлений бойлер та два кондиціонери. Встановлені лічильники на воду, світло та тепло. В квартирі залишаються всі вбудовані меблі та техніка, штори, карнизи. Дуже зручне розташування будинку. В кроковому доступі ТРЦ Голлівуд, безліч магазинів, ринок Нива, лісопарк Ялівщіна, школи, дитсадки, зупинки транспорту, кафе, спортзали, поліклініки, лікарні і все, все. Більш детальна інформація та запис на перегляди за контактними телефонами.

Продам трикімнатну квартиру по проспекту Л.Лукяненка (Рокосовського)

Продаж 4-кімнатної квартири пр-т Левка Лукяненка буд. 25 (Рокосовського) - Простора 4-кімнатна квартира загальною площею 64,4м2. - 4поверх 5-поверхового будинку. - Вдале планування 3 окремі кімнати, зал прохідний. - Гарний стан квартири (зроблено косметичний ремонт). - Сучасні якісні вхідні та частково міжкімнатні двері. - Металопластикові вікна, та балконна рама. - Встановлена газова нова газова колонка (це завжди наявність гарячої води). - У квартирі немає несучих стін, тому за бажання можна зробити перепланування. - Дуже вдале розташування будинку, чудова інфраструктура. - Поруч зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садки, ринок, різні продуктові та побутові магазини. - Чистий підїзд, гарні сусіди. Для більш детальної інформації - телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую перегляд! № 212881521

Продаж 4кімнатної квартири пр-т Левка Лукяненка

Продам 2 х комнатную квартиру по ул Рокоссовского.Квартира не угловая очень тёплая.Квартира расположена на 7 этаже 9 этажного кирпичного дома.Комнаты и санузел раздельный.В квартире есть и балкон и лоджия.Детальная информация по телефону.

Продам 2 х комн.кв.по ул.Рокоссовского

Планування , яке ви давно шукали ! Локація, топ ! Проспект Левка Лук`яненка 45 (колишня вул.Рокосовського). Всі кімнати та санвузол окремі. Квартира світла та тепла ! За будинком знаходиться спортивна площадка та стадіон! Гарний зелений двір ! Для любителів прогулянок ідеальне місце знаходження! Поряд з дитячою поліклінікою . Квартира під ваш ремонт. В двох хвилинах пішки знаходяться лікарні, школи, садочки, магазини, найкращий ТРЦ міста. Документи в порядку , прописаних немає. Квартира вільна та готова до продажу .

Локація топ !Гарне планування!

Продаж 2-во кімнатноЇ квартири на проспекті Левка Лук`яненка. Площею - 50 м2. Дві роздільні кімнати - 17,3 м2 та 12,8 м2. Кухня - 6 м2. Ванна та туалет сумісні (встановлений бойлер). В квартирі поміняні вікна на якісний м/п. Зроблена легка косметика, що дає можливість зробити ремонт під себе. Інфраструктура - школа , садочок, магазини, лікарня, рукою подати. Локація квартир дозоляє переміщатися без затрат на проїзд або прив`язки до авто. За більш детальною інформацією, телефонуйте, з задоволенням відповім на ваші запитання.

Продаж 2- во кімнатної квартири на Рокосовського
1 - 24 з 31 результатів

Географія Чернігів