Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 51 м2 з балконом в цегляному будинку за вул. Пушкіна (р-н Сонячний). Код квартири - #20575271 • 2 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • жилий стан; • підвал. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено індивідуальне опалення від газового котла, жилий стан для комфортного проживання. Квартира доглянута має роздільне планування: окремі кімнати з міжкімнатними дверима та меблями, кухня площею 9 м2. Роздільний санвузол. Продається з меблями та технікою. Додатково є 3 підвали, 1 з них – великий, підійде під майстерню. Поряд розвинута інфраструктура, зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садочок, магазини. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Пушкіна вул., 3

Продається затишна 2-кімнатна квартира на Тернопільській, у Сонячному районі, вул. Захисників України. Загальна площа 52 кв.м, житлова - 31 кв.м, кухня - 6 кв.м. Поверх 2/5. Є санвузол та балкон. Гарне місце розташування, зручна транспортна розвязка, поруч школи, супермаркети та парки. Власна квартира за доступною ціною! Перевагою є 3 підвальні приміщення та автономне опалення! Квартира продається з усіма меблями та технікою, що робить її готовою для заселення без додаткових витрат Недалеко розташовані школа та дитячий садочок, це ідеальний варіант для молодих сімей Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для Вас час!

Пушкіна вул., 3

Продається однокімнатна квартира по вул. Захисників України. Квартира велика, простора, на девятому поверсі з дуже красивим панорамним видом на місто. Зроблений косметичний ремонт. Нові якісні вікна, нові вхідні двері. Балкон засклений, великий. Опалення центральне. Є можливість встановлення індивідуального опалення. Телефонуйте, покажемо квартиру в зручний для вас час!

Пушкіна вул., 1

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль