Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 69 м2 з утепленою лоджією за вул. Просвіти (р-н Дружба). Код квартири - #21826231 • 7 поверх з 10 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • з ремонтом; • лоджія. У квартирі підключені лічильники, комунікації (газ, електрика, вода, каналізація), утеплена лоджія, зроблений якісний ремонт. Квартира має зручне роздільне планування – окремі мебльовані житлові кімнати, кухню з вбудованими меблями, витяжною вентиляцією, плитою, мийкою, санвузол сумісний з ванною кімнатою має душову кабіну та якісну сантехніку. Квартира продається повністю готова до проживання з меблями та необхідною технікою за домовленістю. Зручне розташування, поруч зупинка, супермаркет, школа та дитячі садочки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Просвіти бульв., 13

Квартира не кутова,у цегляному будинку.Над квартирою є ще повноцінний технічний поверх.Дуже тепла та затишна.При продажі залишаються меблі та побутова техніка.Зручне місцерозташування.Усе необхідне у пішій доступності.

Просвіти бульв., 19

Продаж 2 кім квартири по вул Просвіти. 6 поверх з 9 цегляний будинок 52,5/30/7,8 м2 ціна: 45000$ Квартира з централізованим опаленням, в хорошому житловому стані, залишаються всі меблі та техніка, металопластикові вікна, лоджія засклена, квартира не кутова, в санвузлі плитка, кімнати окремі та просторі, будинок з 1996 року. Прекрасне місцерозташування: поруч магазини, зупинка громадського транспорту, школа, парк, близько до озера та центру міста. Огляд по домовленості, телефонуйте. Агенція нерухомості «Арка» Марʼяна 0685986157

Просвіти бульв., 19
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хороша квартира, у звичайному стані. Знаходиться на зручному середньому поверсі. Спокійний спальний мікрорайон Дружба. Поруч школи, дитячі садочки, ВУЗи ,супермаркети, аптеки, ринок, церква, неподалік парк. Транспортне сполучення із будь якою точкою міста. Торг. Телефонуйте покажу у зручний для Вас час!

Просвіти бульв., 19

Квартира не кутова, дуже тепла.З ремонтом, меблями та побутовою технікою.Зверху є повноцінний технічний поверх.Величезний балкон.Ключі.Показ у зручний час. Ціна 29000євро, можливий торг.

Просвещения бульвар, 19, Дружба, Тернополь, Тернопольская 28999.0 EUR

Продаж 3 к на вул. Просвіти . Площа 90м.кв. Три окремі кімнати . Індивідуальне опалення. Поверх 6 з 10 . Цегляний будинок.

Продаж 3к квартири на вул. Просвіти

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль