Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 69 м2 зі зручним плануванням в монолітно-каркасній новобудові під’єднаній до стратегічної електромережі поряд з парком і озером в р-ні ближня Дружба за вул. Петриківська. Код квартири - #15752139 • 4 поверх з 6 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • балкон. У квартирі підключені лічильники, комунікації, встановлені якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни та чорнова штукатурка, зовнішнє утеплення стін. Стан квартири - після забудовників, до ремонту можна приступати одразу після переоформлення. Світла простора квартира має зручне роздільне планування – окремі кімнати 15 м2 та 20 м2, кухню площею 12 м2 з виходом на відкритий балкон, сумісний санвузол, великий коридор. Чудове та затишне місце розташування: 5 хв до McDonalds, 150 м до ПриватБанку і зупинки гр. транспорту, 10хв до Фінансової Академії, коледжу, Педагогічного Університету. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-69-m2-sirec-v-novobudovi-z-io-za-vul-petrikivska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Петриківська вул., 9

Продам квартиру в новобудові Підходить під іпотечну програму «єОселя» - Вулиця Петриківська - Площа 68,2 м - Поверх 4/6 - Iндивідуальне опалення, теплі підлоги в усій квартирі. - Вмонтований кухонний гарнітур, меблі, частково техніка - Доглянутий під’їзд, ліфта нема. - Документи на право власності - Затишне місце розташування 200 метрів до зупинки громадського транспорту, 500 метрів до парку Вартість 67000$ Послуги агенції покупці не оплачують 067-208-2115 Максим 067-608-7312 Ірина Агенція нерухомості «Тер-консульт»

можливий продаж по єОселя
Петриківська вул., 9

✅ Покупці послуги ріелтора не оплачують 🔥Продам двокімнатну квартиру 🔆Вулиця Петриківська 🔆Площа 68,2 м. кв. 🔆4-й поверх 🔆Індивідуальне опалення 🔆Теплі підлоги в усій квартирі 🔆Є лоджія, вхід з кухні 🔆Вмонтовано шафу-купе та кухонний гарнітур, є меблі у житлових кімнатах 🔆Панорамні вікна 🔆Є право власності 🔆Затишне та зручне місце розташування 👣будинок без ліфта 💰Вартість 67 000 $ 🔆Можлива розстрочка платежу або під кредитну програму «єОселя»

можливий продаж по єОселя
Петриківська вул., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2х кімнатна квартира без внутрішніх робіт в новобудові по вул.Петриківська. Будинок монолітно-блочний, ззовні утеплений, квартира внутрішня, не кутова. Енергозберігаючі ,панорамні вікна у кімнатах. Світла та простора квартира. Будинок зданий, частково заселений. Чудове та затишне місце розташування, поруч зупинка громадського транспорту, садочок, школа, університет, парк, озеро. Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд.

Петриківська вул., 9

Квартира знаходиться на 3-му поверсі у 4-х поверховому будинку на 32 квартири. Планування квартири: одна окрема кімната, кухня-студія, санвузол, коридор. Завдяки великим панорамним вікнам, в квартирі багато світла. Перестінки з газоблоку, є можливість перепланування площі за власним смаком. Висота стель 2, 8 м. Підведені всі комунікації. В будинку працюватиме сучасний ліфт. Чудове місце розташування - обжитий мікрорайон, тиха вулиця, поряд McDonalds, 5 хв. пішої ходи до міського озера та гідропарку "Сопільче". Неподалік магазини, вищі навчальні заклади, зупинка громадського транспорту та вся інша необхідна інфраструктура. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-908-793-DR.

Петриковская улица, 6, Дружба, Тернополь, Тернопольская 32560.0 USD

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ!!! Продаж 2-кв р-Дружба, 2/6ц, 41м2, встановлено індивідуальне опалення, ремонт, кімнати окремі, м/п, утеплена ззовні , залишають всі меблі та побутову техніку. Тихий і спокійний двір, все поруч, парк, озеро, університет. Ціна 44900$ Торг реальним покупцям.

ул. Петриковская, 25, Тернополь, Тернопольская 44900.0 USD

ID: 2 894 678 Пропонується на продаж квартира, загальною площею 49 кв.м. Розташована в районі Дружба, по вул.Петриківська. Облаштована меблями, централізоване опалення, с/в роздільний. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-894-678-DR.

Петриковская улица, 25, Дружба, Тернополь, Тернопольская 38500.0 EUR

Продаж сучасної 1- кімнатної смарт-квартири, мікрорайон Дружба. Сучасний дизайнерський проект будинку, надійна монолітно-цегляна технологія будівництва, будинок утеплений ззовні, фасад будинку з клінкерної цегли, в будинку є ліфт. На території будинку буде встановлено бруківку, дитячий майданчик, вільний паркінг для автотранспорту. Смарт- квартира раціонального планування, проведені всі необхідні комунікації: водопостачання, газ, електрика, інтернет, телебачення. Пропонуємо готові продумані планування для втілення найсміливіших ідей дизайну інтерєру квартири. За додаткову оплату можна придбати підвальне приміщення. Затишний та тихий двір, розвинена інфраструктура міста: Mc Donalds, магазини, відділення Приват банку, зупинки громадського транспорту, педагогічний та економічний університети, школа та дитячий садок. Недалеко від озера і парку.

Петриковская улица, 6, Тернополь, Тернопольская 28500.0 USD

Простора квартира, окремі кімнати, новий ремонт, індивідуальне опалення, нові меблі та вмонтована побутова техніка. Зручне розташування, поряд парк та озеро, магазини, зупинки громадського транспорту. Для огляду та за деталями - телефонуйте!

Петриковская улица, 16, Дружба, Тернополь, Тернопольская 59500.0 USD

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 69 м2 зі зручним плануванням в монолітно-каркасній новобудові підєднаній до стратегічної електромережі поряд з парком і озером в р-ні ближня Дружба за вул. Петриківська. Код квартири - #1 5 7 5 2 1 3 9 3 поверх з 6 (ліфт); новобудова; будинок зданий в експлуатацію; всі комунікації запущено; індивідуальне опалення (газове); сирець; балкон. У квартирі підключені лічильники, комунікації, встановлені якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни та чорнова штукатурка, зовнішнє утеплення стін. Стан квартири - після забудовників, до ремонту можна приступати одразу після переоформлення. Світла простора квартира має зручне роздільне планування окремі кімнати 15 м2 та 20 м2, кухню площею 12 м2 з виходом на відкритий балкон, сумісний санвузол, великий коридор. Чудове та затишне місце розташування: 5 хв до McDonalds, 150 м до ПриватБанку і зупинки гр. транспорту, 10хв до Фінансової Академії, коледжу, Педагогічного Університету. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Петриковская улица, 9, Тернополь, Тернопольская 51500.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Продається однокімнатна квартира, сира, під ремонтні роботи. Квартира має площу 37 м.кв., поєднує в собі кухню студію, велику спальню, санвузол та просторий коридор. Завдяки сучасному плануванню квартира світла, з великими панорамними вікнами. З кухні студії є вихід на невеличкий французький балкончик. А в коридорі додаткове вікно, що дозволяє пропускати в квартиру більше сонця. Сам будинок має лише 4 поверхи, обладнаний сучасним ліфтом, а висота стель в квартирах 2, 8 м. Під будинком є паркомісця, та можливість придбати підвальне приміщення. Будинок знаходиться в 5 хв. ходьби від Макдональдсу, Економічното та Педагогічного університетів, банку та зупинок громадського транспорту. Телефонуйте, покажемо квартиру у зручний для вас час!

Петриковская улица, 6, Дружба, Тернополь, Тернопольская 32500.0 USD

ID: 2 698 549 Пропонується на продаж 2 кімнатна квартира в новобудові на вул. Петриківській. Світла, простора квартира, підготовлена до ремонту. Чудове розміщення будинку: поряд магазини, аптеки, відділення ПриватБанку, зупинка громадського транспорту. В будинку підземний паркінг. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-698-549-LX.

Продаж 2 кім. кв. в новобудові

Продаж чудової 1-кім квартири р-н Дружба вул. Петриківська 33,8 м2 * цегляний будинок, введений в експлуатацію * планування: кухня-студія, спальня, гардеробна, санвузол, коридор, балкон * панорамні вікна на захід * ліфт * паркомісця в дворі будинку * дитячий майданчик * розташований в еко-зоні неподалік зупинки транспорту та зручна інфраструктура * ідеально для подальшої здачі в оренду Огляд в зручний час

Продаж 1-кімнатної на Дружбі

Квартира загальною площею 73м2. Зроблено сучасний ремонт. Опалення індивідуальне, газове. Кімнати окремі. Квартира частково облаштована меблями. Затишне місце розташування

3 кімн  вул. Петриківська. Свіжий ремонт. Індивідуальне опалення.

Ексклюзивна пропозиція. Продається 2х кімнатна квартира без внутрішніх робіт в новобудові по вул.Петриківська, масив Дружба. Будинок монолітно-блочний, ззовні утеплений. Енергозберігаючі ,панорамні вікна у кімнатах,сонячна сторона. Світла та простора квартира. Будинок зданий, частково заселений, є документи на право власності. Чудове та затишне місце розташування, поруч зупинка громадського транспорту, садочок, школа, університет, парк, озеро. Телефонуйте для детальної інформації та запису на перегляд. Можливий продаж по державній програмі єОселя.

Продаж 2км квартири на Дружбі. можна під єОселя

Продається трикімнатна квартира по вул.Петриківська. Квартира з індивідуальним опаленням. Хороший ремонт. Частково залишаються меблі та техніка. Три окремі спальні. Хороше місцерозташування будинку. Неподалік знаходяться супермаркети, школи, дитячий садочок. До озера та парку 5 хв пішки. Хороша пропозиція, телефонуйте. Присутній торг.

Продаж 3 кім квартири по вул.Петриківська

Географія Тернопіль