Продам 2-х кім. квартиру, у будинку готельного типу, вул.Ньютона , район Комунального ринку , 1/5, пл. 35 кв. м. Будинок збудований з цегли, товсті стіни, дуже теплий. Підʼїзд чистий. Район з чудово розвиненою інфраструктурою та транспортною розвязкою. Безпосередньо у цьому будинку розташовані ЖЕК та відділення Укрпошти. Квартира в хорошому житловому стані, заходь та живи, у складі 2 кімнати - 11 та 6 кв м., міні-кухня, суміжний санвузол. На поверсі є велика кухня з газовою плитою. У квартирі на вікнах встановлені ґрати, проведено інтернет, поміняли нові пластикові труби (з кранами регулювання подачі тепла) на опалення та водопостачання, нові пакетні вимикачі на лічильнику.

Ньютона вул., 111

Продам 1 квартиру район Нові будинки Вул. Ньютона будинок 109, 7/9 поверх, цегляний будинок, площа 42/17/7 м2, балкон засклений, відмінний стан, поміняні, труби, сантехніка, на кухні та у ванній плитка, металопластикові вікна, залишаються всі меблі та техніка. Розвинута інфраструктура, поруч ринок, супермаркет "Клас", зупинка громадського транспорту, садок, школа.

Ньютона вул., 109

Продам смарт-квартиру на Коммунальном рынке, м.Дворец Спорта Быстро продам теплую и уютную квартиру, расположенную в шаговой доступности от Коммунального рынка на Новых Домах. Теплый кирпичный дом, не угловая, чистый подъезд, приличные соседи. Возле подъезда место для парковки. Удобный асфальтированный заезд. Развитая инфраструктура. Все необходимое в шаговой доступности от дома - рынок, супермаркет Класс, Посад, киоски, магазины, школы, садики, остановки общественного транспорта. Очень удобная транспортная развязка. Состояние квартиры - заходи и живи! Просмотры по догворенности Реальному покупателю торг при просмотре

Ньютона вул., 111
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно продам двухкомнатную квартиру в новом доме с новым ремонтом.Все делалось из качественных материалов для себя.Ремонт делался три года назад, все в идеальном состоянии.Все подробности по телефону

Ньютона, 125/2

Продам чудову 2 кімнатну квартиру (євродвушка) 44 квадратні метри з євроремонтом, меблями та технікою, розташовану на комфортному 3 поверху 8 поверхового теплого цегляного будинку в новобудові ЖК Ньютона за адресою вул.Ньютона,106. Будинок побудован з використанням енергоефективних технологій забудовником Жилстрой-1, обладнаний власною котельнею. Територія комплексу обнесена парканом, встановлені дитячі майданчики, на перших поверхах будинків розташовані затишні кафе, приватний дитячий садок, Нова пошта. У квартирі встановлені лічильники води та тепла, що дозволяє самостійно регулювати температуру повітря в зимовий період та суттєво економити на опаленні. Формат квартири: студія (кухня-вітальня), окрема спальня з шафою купе та двоспальним ліжком з ортопедичним матрацом, суміщений санвузол виконаний у сучасному стилі, квадратний хол з шафою купе, велика лоджія, в якій можна обладнати робочий кабінет. Поруч розташована вся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту, Комунальний ринок, супермаркет Клас, школа, дитячий садок. Документи перевірені та готові до швидкої угоди. Власник готовий співпрацювати по програмі "єВідновлення". Телефонуйте, квартира вашої мрії чекає на вас!

Ньютона вул., 106

Продам гостинку в районе Коммунального рынка, улица Ньютона 107. Службы на 4 комнаты, капитальный ремонт, замена электропроводки, МПО, место под миникухню, просторная жилая площадь 17 КВ метров, до рынка 5 минут в пешей доступности, метро Дворец спорта 10-15 минут на троллейбусе.

Ньютона вул., 107

Продаётся 1-комн. кв., Одесская, ул. Ньютона, 8, квартира улучшенной планировки, без ремонта. Этаж: 8/9 Площадь 40м комната 19,2м кухня 8,6 м

Ньютона вул., 8

Продам гостинку со своими службами, улица Ньютона 113, район Коммунального рынка. Квартира расположена на 5 этаже 5-ти этажного дома 21.5/12.5/3, капремонт крыши, выполнены черновые работы внутри, стены под поклейку или покраску, новая проводка, новая сантехника, МПО, радиатор, замена всех коммуникаций, готовы выслушать ваши предложения.

Ньютона вул., 113

Продам 1 кімнатну квартиру в будинку готельного типу зі своїм санвузлом та мінікухнею. Підїзд чистий, з ремонтом, двері із кодовим замком. У будинку є техповерх. У кімнаті нормальний житловий стан, поміняно вікно на МПО, встановлений кондиціонер, пральна машина. Є водопровід та каналізація. Залишаються меблі та побутова техніка. У пішій доступності зупинка транспорту, ринок, супермаркет. Покази за домовленістю, ключі на руках. По документах - окрема квартира, продаж за договором купівлі-продажу. Телефонуйте!

Ньютона вул., 115

Продам 2х комнатную квартиру Новые дома, ул.Ньютона дом 143А, 4/5, двухсторонняя, хорошее жилое состояние, МПО. Общая площадь - 45 м2 , санузел раздельный, новая входная дверь. Отличное месторасположение, хорошая транспортная развязка . В пешей доступности супермаркеты, рынок, магазины, аптеки, школа, детский сад.

Ньютона вул., 143 А

Житлові комплекси у Харків

Перший поверх не високий

Ньютона вул., 134

Ньютона вул., 113

Увага! Продам квартиру готельного типу на Н.Будинках р-н Комунального ринку вул Ньютона 115. Квартира розташована в теплому цегляному будинку на 5-му поверсі/5-ти поверхового будинку( дах впорядку ніколи не тік), загльна площа квартири 23,8м2, кімната 18м2, є свій сан.вузол, вода та міні кухня. Квартира в жимтловому стані, але потребує ремонту, встановлено МП/О вікно. Торгуємось! Терміново!

Ньютона вул., 115

Продаж 1-кімн. із. кв., Нові Будинки, новобудова в ЖК Ньютона, 4/8, будинок цегляний, 37/17/9, квартира з капітальним ремонтом, меблями та технікою. 26000.

Ньютона вул., 110

Продам 3-кімнатну квартиру в обжитому будинку в ЖК Ньютона за адресою: вул. Ньютона, 104. Це новий мікрорайон новобудов на Нових Будинках з обладнаними дитячими майданчиками, затишними двориками, гостьовим паркуванням для автомобілів. Поблизу СМ Клас, Комунальний ринок та ін.маркети та заклади. Побудовано свій гараж, який можна придбати додатково. Запрошуємо на перегляд також покупців за програмами є-Оселя, є-Відновлення та ін. Квартира знаходиться на 7 поверсі, двостороння, вікна кухні та двох кімнат дивляться у двір. Окремий тамбур на 2 квартири. У будинку встановлено відеоспостереження. Формат квартири: 3 окремі кімнати, простора кухня, роздільний санвузол, 2 утеплені балкони, один з яких використовується як кабінет, великий передпокій з додатковою коморою або гардеробною, як захочете. Євроремонт виконаний якісно та зі смаком, укомплектована меблями та технікою, все нове та красиве. У квартирі дуже тепло, при цьому подача опалення регулюється індивідуальним лічильником, а це практично та економно. Додатково встановлена тепла підлога в санвузлах, кухні та на балконі. Створювалося все з любовю для сімї, із чудовою енергетикою, у квартирі хочеться перебувати. Вам тут сподобається, дзвоніть!

можливий продаж по єОселя
Ньютона вул., 104

Продам 3-х кімнатну квартиру 96м2 з дизайнерським ремонтом, з меблями! ЖК НЬЮТОНА. Квартира тепла та суха! Душова кабіна, 3 величезних гардеробних шафи, велика лоджія, великий зал! Паркетна дошка, підігрів підлог ванна, лоджія і кухня, сигналізація, 2 кондиціонери. Район безпечний, з відмінною транспортною розвязкою, поряд магазини, нова пошта аптека, 2 школи, садки, розвивашки для дітей, салон краси.

можливий продаж по єОселя
Ньютона вул., 102

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові ЖК «Ньютона» Квартира розташована на 8 поверсі, простора кімната та кухня. Повністю укомплектована меблями та технікою. Є лічильники на гарячу/холодну воду та індивідуальний лічильник на опалення. Поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура-супермаркет,ринок,зупинки наземного транспорту. Телефонуйте!

Ньютона вул., 106

Продам 2 комнатную квартиру, новострой, ЖК Ньютона. Формат квартиры кухня-студия и две раздельные комнаты. Адрес: район Новые дома, остановка Коммунальный рынок, улица Ньютона 104. Метро Дворец Спорта 10 минут транспорт. 3/9 этаж, общая площадь - 68м2, жилая - 35м2, кухня - 12м2. В квартире выполнен капитальный ремонт, замена коммуникаций, электропроводка, металлопластиковые окна, новая входная дверь, балкон обшит и утеплен. Мебель и техника по договоренности. Квартира укомплектована и готова к продаже. По вопросам звоните по номеру указанному в объявление.

Ньютона вул., 104

Код на сайті компанії SL-218179 Нові Будинки, вулиця Ньютона Тип будівлі: житловий фонд 2011-2020-ті ЖК Ньютона Кількість кімнат: 1 Тип обєкту: квартира Площа: 44.3м2/22.2м2/9.9м2 Поверх / Поверхів: 3 / 9 Тип стін: цегла Ремонт: капітальний ремонт

можливий продаж по єОселя
Ньютона вул., 102

Продам 1 к. квартиру полностью под ремонт, в районе 22 больницы. Чистый, спокойный район. Рядом транспорт, магазины, вся инфраструктура. Возможна продажа с долгами за меньшую сумму. Есть нюанс с документами, подробности по телефону.

Ньютона вул., 143

Продам 1 кімнатну квартиру Нові будинки вул. Ньютона, ЖК "Ньютона" Площа 35/16/8 Квартира з капітальним ремонтом, робили для себе. Меблі та техніка залишається. Вся інфраструктура поряд.

Ньютона вул., 100а

Продам 3х кімнатну квартиру у затишному районі по вулиці Ньютона. Приміщення має дуже гарний стан. Це три окремі кімнати, у одній є балкон, а у другій велика лоджія, розміром як ще одна кімната. Всі вікна металопластикові, на балконі та лоджії також. Кухня простора, обкладена плиткою 15/15, має вбудовані кухонні меблі. Санвузол роздільний, у ванній кімнаті плитка 15/15, в туалеті також. Квартира тепла, з дуже зручним плануванням кімнат. Сам будинок знаходиться у тихому районі, поряд уся необхідна інфраструктура: дитсадок, школа, ринок, супермаркет, транспорт, та ін.. Ціна 41500 у. о., можливий торг. Чекаємо на Ваш дзвінок.

Ньютона вул., 115/1

Продам 1-кімн. кв. з покращеним плануванням, з капітальним ремонтом, в Немишлянському р-ні, 7/9, площа квартири 35/18/9, мебля нова, все залишається , проведений інтернет, на кухні та в залі на підлозі линолеум, санвузол сумісний, душова кабіна, розвинута інфраструктура, гарна транспортна розвязка, доглянутий двір під відеоспостереженням, у підїзді теж відеоогляд, біля будинку парковка для машин. Ціна екв. 29500 у.о. , 7/9, сумісний, 35/18/9, Немишлянський район, Нові Будинки, тел 0990279005 Василина

Ньютона вул., 96

Продам 2 комнатную квартиру Ньютона 5/5 . 45/30/6 состояние жилое, комнаты раздельные, рядом Коммунальный рынок, с/м Рост, АТБ, метро Дворец спорта 10 минут

Ньютона вул., 135
123...5
1 - 24 з 103 результатів