Продам 2-кімнатну квартиру. Кімнати та санвузол розділені. Отопленія індивідуальне - газове, газ - лічильник, вода привозна - басейн з насосом, вікна металопластикові, балкон засклений металопластиком. Квартира знаходиться по вулиці Свободи 60 Нової Одеси - у п*яти хвилинах від місцевого базару, магазину АТБ, більшості магазинів, аптек і банків. Школа, дитсадок, парк і автовозкал в десяти хвилинах ходьби. Вартість 18000$. Звертатися за телефоном - 09******37 Женя

власник
СРОЧНО Продам двокімнатну квартиру

Продам 2-кімнатну квартиру з меблями та капітальний гараж. Кімнати та санвузол розділені. Отоплення індивідуальне - газове, газ - лічильник, вода привозна - басейн з насосом, вікна металопластикові, балкон засклений металопластиком. Квартира знаходиться в центрі Нової Одеси - у п*яти хвилинах від місцевого базару, магазину АТБ, більшості магазинів, аптек і банків. Школа, дитсадок, парк і автовозкал в десяти хвилинах ходьби. Вартість 16000$. Звертатися за телефоном - 09******94 Яна.

власник
Двокімнатна квартира

Срочно продаю квартиру 4-и комнаты два коридора два балкона на две стороны комнаты все раздельные ванна туалет раздельные состояние жилое. Долгов нет с документами всё ОК. моб: 05******72.

власник
Читырёхкомнатнная квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 2-кімнатну квартиру загальною площею 61 м. кв. , 1 поверх 2-поверхового будинку. Місто Нова Одеса, вул. Комарова, локація цікава під комерційну діяльність. Квартира потребує капітального ремонту. Ціна 220000 грн. Дзвонити можна за номером +38 09********05.

власник

Продам 2-х кімнатну квартиру у селі Новопетрівське Миколаївській обл. До міста Миколаїва 25 км. Маршрутки ходять з ранку до вечора у місто .Асфальтоване село , 200 метрів річка Південний Буг, до центру і школи 2,5 км , біля дому два магазини . В квартирі нова єлектро проводка , нове газове опалення , готова ванна кімната ( ванна, унітаз, раковина, туалетний душ, бойлер) бойлер проведений до кухні, вода централізована , кухня суміжна з балконом , утеплення на балконі . На кухні тільки газ плита . Квартира дуже тепла так як вікна виходять на сонячну сторону , із вікон видно річку , біля дому невеликий лісок , тихе й затишне містечко та рай для рибаків ) ціна 9000$ 06******85

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продається 2х кімнатна квартира з у/з у центрі міста Нова Одеса.Утеплена, індивідуальне опалення та водопостачання,власна басейна на 5 куб, підігрів полів,поміняні всі вікна та двері, нова сантехніка та система опалення,велика лоджія 1,5*5м., частково з меблями та побутовою технікою. Ціна квартири 22000$.реальному покупцю гарний торг.Не потребує вкладень.Заходь і живи. Можливий обмін на невеликий будинок з у/з.Всі подробиці за телефоном 06******72 .

власник
Продам 2х кімнатну квартиру м. Нова Одеса або обмін на  будинок

Продаю двух комнатную квартиру На 4этаже с двумя лоджиями Автономное отопление Свет,газ,вода,канализация Кухня собрана в ручную из юсб Стенка без одной секции Вся Кухня и ванная в плитке квартира 65кв.м. торг на месте

власник
Продаю двух комнатную квартиру

Продам 2-х к/к в центре г. Новая Одесса. Второй этаж двухэтажного дома. Общая площадь 52,8 м.кв., жилая - 33,3 м.кв., комнаты раздельные (К1 - 17,4 м.кв. (встроенный шкаф 0,5 м. кв), К2 - 15,9 м.кв.. Высота потолков - 2,52 м. Окна деревянные, пол теплый, деревянный. Балкон застеклен. Кухня - 6,4 м.кв. (имеется доступ на антресоль над коридором). Санузел раздельный: ванная - 1,3 м.кв., туалет - 1,1 м.кв. (имеется доступ на антресоль над коридором). Коридор - 3,7 м.кв. с кладовой (1,3 м.кв.) и антресолью. Цена 15000$. Возможен торг.

Продам 2к/к в центре г. Новая Одесса

Продається 2 кімнатна квартира в Лісках. Квартира чудово підійде для тих хто не бажає робити ремонт, адже все вже свого часу зроблено якісно, при продажу залишаються меблі й техніка, як на фото. Планування саме таке як всім подобається- простора та світла квартира- 2 роздільні кімнати, подвійна засклена лоджія з видом на місто, кухня 8, 1 м2 , роздільний санвузол- в плитці, сантехніка в чудовому стані. Приходьте на перегляд , чекаємо на Вас та Вашу родину.

Продаю 2х комнатную  квартиру Лески, Крылова

кімнатну квартиру в самому центрі міста. Є газ, вода, інтернет, всі зручності. Поблизу є парк, школа, дитячий садок, автовокзал, супермаркет. Економне газове опалення, стіни утеплені, бойлер, газова плита, кондиціонер. Перед будинком є невеликий квітник, в дворі сарай. Потрібен косметичний ремонт.

власник
Кухарева улица, 32, Новая Одесса, Новая Одесса, Николаевская 14500.0 USD