продаю фасадный жил коп ул.потемкинская 208,р-н парка петровского ,с ворот первый вход,на окнах решетки,окна мп,сантехника в отличном состоянии,автономное отопление,ком услуги не большие дом очень теплый,рядом школа,садики,парк,транспортная развязка в 10 минутах проспект центральный ,проведен интернет,прописанных нет,долгов нет,с документами полный порядок,звоните покажем в любое время

Потьомкінська вул., 208

Пропонуємо Вашій увазі 1к.квартиру‼️ Знаходиться на Центральному проспекті 161 міста, вдале транспортне сполучення і максимум інфраструктури для комфортного життя . Квартира розташована на третьому поверсі девятиповерхового будинку. Загальна площа=35.7м.кв., площа кухні=8.7м.кв., балкон=3.1м.кв. Документи в повному порядку, квартира готова до продажу. Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Агентські послуги сплачує покупець.

Центральний просп. (Леніна), 161

продаю квартиру в центрі міста,сталінка закритий двір,дві кімнати роздільні 61 метр,вікна мтеллопласт,документи готові до угоди,готові розглядати продаж за державними програмами

Центральний просп. (Леніна), 23
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продажа сталинки в центре города. Выполнен капитальный ремонт, делали для себя. Замена проводки, стяжка, металопластиковые окна - решётки, высокие потолки, комнаты раздельные. Есть большая пристройка - узаконена, поэтому, можно использовать как трехкомнатную квартиру. Автономное газовое отопление, вы управляете когда и какая температура у вас в доме! Вы не зависите от компании по отоплению, кто знает преимущества - это независимость и большая экономия! Вместительная гардеробная, закрытый двор, место для авто с навесом, прекрасные соседи. Перекрытия ж/б, камень Бут, удобный первый этаж, сухой и чистый подъезд. Возможен вариант продажи по программе. Отличная транспортная развязка, рядом остановка городского транспорта, Сити Центр, супермаркет АТБ. Фото соответствует действительности, есть видео. Звоните, с удовольствием познакомлю вас с этим объектом.

Інженерна вул., 45

Центр, ост. 3 Слободская; 7/9; 31/17/5; кирпичный; не угловая; санузел совмещён,- (площадью= 2,4 м. кв., обложен плиткой, полностью поменяна сантехника); коридор площадью= 4,3 м. кв.,- (содержит глубокий шкаф-купе); в квартире 2-й балкон,- (застеклён стеклопакетом, совмещён, обшит вагонкой, содержит два входа с кухни и с комнаты); в большей степени окна поменяны на стеклопакеты; бойлер; кондиционер; общее состояние квартиры хорошее, жилое; удобное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; возможна продажа с мебелью; 23000 у. е. торг.

пр. Центральний, 122

Пропонуємо до вашої уваги кухню студію та спальню в ЖК «Адмірал». Знаходиться на 3 поверсі 7 поверхового будинку. ‼️В даному житловому комплексі СВЕРДЛОВИНА (завжди чиста вода) ГЕНЕРАТОР (завжди є світло). ‼️Знаходиться на 3 поверсі 7 поверхового будинку. Загальною площею 86 квадратних метрів. Гарний якісний ремонт. Є все необхідне для комфортного проживання. Чистий підїзд, консьєрж, закритий двір. Є вбиральня! З техніки є посудомийна машина, телевізор, холодильник, кондиціонер, і дрібна побутова техніка! У будинку є паркінг (оплачується окремо) так само можна використовувати як бомбосховище. Вся інфраструктура поряд! Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агентства оплачує покупець. Документи готові до угоди.

Адміральська вул., 31б

Центр, ост. 3-я Слободская; 2/9; 45/27/7,4; панельный; не угловая; разделка; коридор площадью= 4,6 м. кв.; санузел раздельный,- (сантехника частично поменяна); лоджия застеклена,- (деревянной рамой, площадью= 5 м. кв.); все стеклопакеты; бойлер; кондиционер; общее состояние квартиры: средне-жилое, удовлетворительное; отличное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 30000 тыс. у. е. торг.

вул. Колодязна, 7

Продаю фасадний жилкоп з індивідуальним опаленням ‼️вул.Потьомкінська 208, р-н парку Петровського, з воріт перший вхід, на вікнах решітки, вікна мп, сантехніка у відмінному стані, комунальні послуги не великі. Будинок дуже теплий, поряд школа, садки, парк , транспортна розвязка, в 10 хвилинах проспект Центральний, проведений інтернет, прописаних немає, боргів немає, з документами повний порядок, дзвоніть покажемо у будь-який час.

Потьомкінська вул., 208

Уютная квартира для семейного гнездышка. Светлая и просторная, на две стороны, с красивым видом на город. Приятная аура и атмосфера. Сделан капитальный евроремонт для себя. Тёплый пол - кухня, санузел и рабочая зона(кабинет) Ооочень тёплая! Прекрасные соседи Зарегистрированных и Долгов нет. Фото соответствуют действительности. Отличное расположение-супермаркет АТБ, ярмарка-на колодезной, рынок Юлиана, остановка городского транспорта и т.д. С удовольствием отвечу на ваши вопросы. Возможна продажа по программе.

Центральний просп. (Леніна), 152

Пропонуємо Вашій увазі продаж 1к. квартири в центрі міста‼️ЖК Громадянський посад . Знаходиться на 8/11 будинку. Стан майже як забудовника, розпочато ремонт, невелике перепланування, кімната поділена на дві зони, стіни пошпаклевані. Загальна площа квартири складає 45.9 квадратних метрів, площа кухні 14.2 квадратних метрів. Майбутній покупець має можливість зробити ремонт так як мріє. Закритий двір, відеонагляд, ландшафтний дизайн двору, дитяча площадка, парковка біля будинку. Свердловина та фільтруюча станція . Вся потрібна інфраструктура поруч! Можливий продаж за програмою Є-Оселя. Телефонуйте покажемо в будь - який зручний для Вас час за попередньою домовленістю . Послуги агенції оплачує покупець.

Громадянська, 34б

Житлові комплекси у Миколаїв

Центр, р-н. детского городка "Сказка"; 9/10; 36/18,5/7,5; кирпичный; не угловая; чешка,- (комната с нишей); балкон застеклён,- (деревянной рамой); коридор площадью= 4,6 м. кв.; санузел совмещён,- (площадью= 3,2 м. кв.; сантехника поменяна; плитка); в квартире есть вместительная кладовка площадью= 1,4 м. кв.; межкомнатная столярка- дерево под лак; стеклопакеты,- (частично); квартира находится в хорошем, жилом состоянии; оборудована встроенной кухней и техникой в виде газовой накладной панели, электродуховкой и вытяжкой; кондиционер; бойлер; счётчики; отличное месторасположение дома относительно инфраструктуры и коммуникаций; 24000 у. е. торг.

вул. Защука, 25

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру в самому ЦЕНТРІ міста вулиця Шнеєрсона. Розташована квартира на 3-му поверсі 3-х поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 45 квадратних метрів, площа кухні 7 квадратних метрів. В квартирі євроремонт, закритий двір, система теплої підлоги, після закінчення ремонту в квартирі ніхто не жив. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура, гарна транспортна розвʼязка. ‼️ПІДХОДИТЬ ПІД ПРОГРАМИ УБД, СЕРТИФІКАТ ‼️ Об’єкт готовий до продажу. Документи в повному порядку. Телефонуйте, покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Шнеєрсона вул. (Карла Лібкнехта), 36

Пропонуємо Вашій увазі однокімнатний жилкоп під ремонт без оздоблювальних робіт. Знаходиться по вулиці Шевченка 58. Загальна площа 37.7 кв.м., площа кухні 10кв.м. Окрема адреса. Присутні комунікації: електроенергія та водопостачання. Газопостачання відключене з можливістю його відновлення. Вся потрібна інфраструктура поряд! Це житло пропонує Вам унікальну можливість створити власну оселю за своїм смаком та уподобаннями! Показ за попередньою домовленістю.

Шевченка вул., 58

Пропонуємо вашій увазі ЕЛІТНУ Євро двушку в ЖК Центральному ‼️ Розташована квартира на 12-му поверсі 15-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 56 квадратних метрів, кухня-вітальня 20 квадратних метрів. Перепланована однокімнатна квартира в кухню-вітальню і окрему спальню. Балкон з панорамними вікнами та неймовірним видом на місто‼️ Зроблено ремонт під чистове оздоблення, залишилося пофарбувати стіни, покласти ламінат, повісити стелю та поставити двері. Санвузол повністю готовий‼️ Власники робили ремонт для себе, продаж зв’язаний з переїздом. Ще є Кладовка кімната на поверсі, яка входить у вартість та бонусом дизайнерський проект. Документи в повному порядку! Квартира готова до продажу! Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства сплачує покупець.

Центральний просп. (Леніна), 172

Пропонуємо Вашій увазі повністю оздоблену квартиру з якісним ремонтом і найкращим краєвидом! 70 кв.м. Дворівнева. 1 поверх - кухня-гостьова; дитяча кімната, ванна кімната з теплою підлогою. 2 поверх - спальня, санвузол, гардеробна кімната. Повністю утеплена - стіни та стеля. Капітальний ремонт закінчено в грудні 2021. З лютого 2022в квартирі ніхто не проживав. Вирівнено стіни, нова стяжка, всі комунікації замінено на нові. Сходинки і двері на другому поверсі - дуб. Нова техніка і меблі. Є тамбур, повністю закритий поверх з балконом. Є комора на поверсі. Закритий двір. У вартість входить гараж з ремонтом у дворі. Є резервуар для води на випадок відключення (500 л). Вся необхідна інфраструктура поруч! Показ за попередньою домовленістю.

Декабристів, 40

Пропонуємо Вашій увазі 6 кімнатну квартиру по вул. Потьомкінська. Знаходиться на 1-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 138.6 кв.м., площа кухні 12.2 кв.м., висота 2.55 кв.м. Всі меблі та техніка залишаються. Якісний ремонт. Планування роздільне. Вдале транспортне сполучення і максимум інфраструктури для комфортної життя. Обєкт готовий до продажу. Усі документи в повному порядку. Звоніть покажемо в будь-яку зручну для вас годину за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець.

Потьомкінська вул., 129а

Пропонуємо вашій увазі трьох кімнатну квартиру в Центрі міста вул. Чкалова, знаходиться на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку, загальна площа 69.8 кВ.м. житловою площею 48.9 кв.м, у тому числі 1-а кімната - 18.7 кв.м, 2-а кімната - 11.7 кв.м, 3-я кімната - 18.5кв.м, Коридор - 2.3кв.м, Кухня - 7.9кв.М, Санвузол - 5.8кв.м, Коридор - 1.0кв.м, Шафа вбудована - 0.3кв.м. Світла, простора та затишна. Поруч є вся потрібна інфраструктура. Все що є в квартирі залишається. Техніка в хорошому стані. )Документи у повному порядку. Хороші сусіди. Телефонуйте покажемо у будь-який зручний час за попередньою домовленістю. Послуги агенції оплачує покупець.

Чкалова, 62

Квартира зі свіжим ремонтом. Всі техніка та меблі залишаються. В квартирі автономне опалення та система теплої підлоги. Закрита територія з великим гаражем. А ще в квартирі є неймовірна тераса 20 квадратних метрів. На території є зона відпочинку де ви з затишком можете провести час зі своєю родиною. Документи в повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агенства оплачує покупець.

Північна вул., 2

Продаю 3-кімнатну квартиру, вул. Соборна / пр-т. Центральний, р-н. ДК. Вікна на фонтан, 3-й поверх 5-поверхової «Сталінки». 90 м. кв., НЕ кутова, частковий ремонт. Цегляний будинок, хороша шумоізоляція, сантехнічні вузли - пластик, функціональний підвал, лічильник опалення на будинок, вільна парковка у дворі + платна парковка під охороною. 3 хв до зупинки транспорту. Вбудовані меблі входять в ціну, техніка по домовленості. Чекаю на Ваші дзвінки.

Соборна вул. (Радянська), 12

Пропонуємо до Вашої уваги елітну 3к.квартиру ‼️ЖК Адмірал‼️ Загальна площа 170м.кв.площа кухні 40 м.кв. Знаходиться на третьому поверсі дванадцятиповерхового будинку. Обєкт з дизайнерським ремонтом, великою кухнею-вітальнею, дві роздільні кімнати, два балкони, меблі та техніка залишаються, гардеробна, свердловина, генерація, закритий комплекс що охороняється, підземний паркінг два місця. Вдале транспортне сполучення і максимум інфраструктури для комфортного життя . Обєкт готовий до продажу . Телефонуйте покажемо в будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Адміральська вул., 31б

Пропонуємо до Вашої уваги 1к.квартиру по вулиці пр.Центральний 166 Знаходиться на першому поверсі дванадцятиповерхового будинку. Загальною площею 30.8м.кв. та площею кухні 6.8м.кв., висотою 2.5 Все що на фото залишається! Квартира тепла, підїзд просторий та охайний. Тихий ,затишний двір, приємні та ввічливі сусіди. Гарний район ‼️ Хороша інфраструктура. ТЦ, супермаркети, аптеки, відділення банків та пошти, заклади відпочинку, парк та інше. Обʼєкт готовий до продажу. Всі документи у повному порядку. Телефонуйте покажемо в будь який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Центральний просп. (Леніна), 166

Пропонуємо до Вашої уваги 2к.квартиру пр.Леніна з індивідуальним опаленням‼️Знаходиться на другому поверсі пяти поверхового будинку. Загальна площа 51.2м.кв. , Кухня 7.7м.кв., висота 2.85. Квартира з ремонтом, меблями та технікою! Вся потрібна інфраструктура поряд! Показ за попередньою домовленістю.

Центральний просп. (Леніна), 69

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру на вул. Потьомкінська (новобуд). Знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальною площею 695 квадратних метрів. Дві окремі кімнати (з якісним ремонтом) так само з усіма меблями та технікою. Квартира не кутова! Своя дахова котельня! Кімнати одна 17 квадратних метрів, друга 19 квадратних метрів. Велика кухня 11.6 кв. Два балкони! Тамбур на дві квартири! Чистий підїзд. Хороший ліфт. Квартира обладнана кондиціонерами! Ідеальний варіант як під бізнес (оренда квартири) так і для життя. Документи готові до угоди, прописаних та боргів немає. Телефонуйте покажемо у будь - який зручний для вас час за попередньою домовленістю . Послуги агентства оплачує покупець!

Потьомкінська вул., 129В

Пропонуємо Вашій увазі 2 к.квартиру в центрі міста‼️ по вулиці Велика Морська 5а. Знаходиться на третьому поверсі девʼятиповерхового будинку. Загальна площа =42,8 м.кв. площа кухні 5,6 м.кв. висота =2.5м.кв. лоджія=5,6/2,8м.кв. Меблі залишаються частково. Гарний житловий стан. В кроковій доступності є вся необхідна інфраструктура. Зручна транспортна розвʼязка. Підїзд просторий та охайний. Тихий ,затишний двір, приємні сусіди. Телефонуйте покажемо у будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Велика Морська вул., 5а
1 - 24 з 1 174 результатів