Продається 2 кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою. 4/5 цегляного будинку Загальна площа 45 кв.м. В квартирі зроблений косметичний ремонт, є газова колонка, опалення центральне, металопластикові вікна, балкон засклений Підлога в кімнатах - дубовий паркет, у кухні – ламінат, у коридорі - лінолеум Будинок розташований по вулиці Набережна, вікна з квартири виходять у двір, є місця для паркування авто та дитячий майданчик. Поруч є всі необхідні обєкти: школа, садочок, університет Нафти і газу, супермаркет, магазини, зупинка громадського транспорту Телефонуйте для оперативного показу!

Ім. Стефаника Василя наб., 24

Продам двосторонню 2кім квартиру в новобудові з чудовим виглядом на міське озеро та гори по дуже вигідній ціні, всього 470 доларів за м2. ✅ Хороша локація з розвиненою інфраструктурою, все необхідне для комфортного життя знаходиться поруч, школа, садочок, парк, річка, АТБ, Сільпо, супермаркети, розважальні комплекси, зупинки громадського транспорту. ✅ Також можливе розтермінування на вигідних умовах. ✅ Без комісій та переплат, пропозиція від забудівника. ✅ Більш детальніше по телефону. ✅ Тажож є ще декілька хороших варіантів по місту.

Ім. Стефаника Василя наб., 47

Продається 3-ох кімнатна квартира , вулиця Набережна, м. Івано-Франківськ , загальною площею 60.2 кв м . 3-поверх/5-ти поверхового будинку , опалення Індивідуальне - газовий двоконтурний котел, вікна дерев"янні , підлога -паркет, стіни цегла , забудова 1992 р. ціна - 41000 у.о т .068 046 5834 або 096 356 2331

Набережна, 26
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трикімнатна квартира в цегляного будинку по вул. Набережна в м. Івано - Франківську. Поверх 3/5. Загальна площа 60,9 кв. м., житлова площа 35 кв. м., кухня 7 кв. м.. Квартира з євроремонтом, металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. На підлозі паркет та плитка. Поміняна електропроводка та труби. Квартира дуже тепла! Квартира двостороння, кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Балкон засклений. Перед вікнами великий сад! В квартирі залишаються меблі по домовленості. До квартири додається підвальне приміщення площею 16 кв.м. Код обєкта: 3412

Набережна, 16

Однокімнатна квартира не великої площі по супер ціні 16500 біля озера з панорамним виглядом на озеро. Гарно розвинута інфраструктура, все необхідне в пішій доступності, АТБ, школа, садочок, магазини, супермаркети, зупинки, озеро, річка, тощо. Можливе розтермінування індивідуальне під кожного клієнта до 24 місяців. В ціну входить якісна штукатурка під маяки, броньовані двері, шестикамерні-металопластикові вікна з подвійним склопакетом, інтернет, кабельне, домофон, вода, світло, газ і всі лічильники. Більш детальна інформація по телефону.

Ім. Стефаника Василя наб., 47

Вигідна 2 кімнатна квартира в сучасній якісній новобудові. Від забудовника. Реальна пропозиція. Гарне місцерозташування. Телефонуйте Код квартири #33349487 2 кімнатна квартира в монолітно-каркасній новобудові. Квартира із зручним плануванням. Двохстороння, двохкімнатна+кухня, роздільні кімнати. Видова на місто. Поруч міське озеро, Сільпо, та інша інфраструктура. Це комплекс комфорт класу від надійної будівельної компанії. Будівництво відбувається з використанням якісної цегли. Стіни утеплені пінопластом. Комплекс має досить зручне місцерозташування, навколо розвинена інфраструктура з усім необхідним для життя. Паркінг в дворі забезпечить місце для Вашого авто.

Набережна, 3

Продається видова двокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі біля Озера! Код квартири #36435973 Квартира знаходиться на ідеальному 5-му поверсі з неймовірним панорамним виглядом. В пішій доступності до магазинів та кавярень. Площа квартири 54м2 • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ - надійний забудовник - В житловому комплексі будуть функціонувати магазини, аптеки, заклади харчування. - Сучасний формат житла з оптимальним метражем та максимальною функціональністю. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Набережна, 1

Вигідна квартира в сучасній новобудові. Код квартири - #36532885 Неподалік міське озера та вся необхідна інфратсруктура. Школа та дитячі садки, безліч магазинів. НА 2 перших поверхах - власний ТЦ, для зручності мешканців Функціональне та практичне планування. Можна розглядати як - велику 1кім формат кухня-студія + спальна кімната - повноцінна компактна, але продумана 2кім квартира. Планування практичне та функціональне - багатофункціональне Квартира варта огляду в живу Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Набережна, 3

Розвинена інфраструктура району є важливою складовою комфорту ЖК. Тут буде зручно жити тим, хто звик до активного життя і шукає свій work-life баланс. За кілька хвилин ходьби розташований супермаркет «АТБ», спорткомплекс з басейном і стадіоном, екозона “Набережна”. Безліч простих рішень поруч з домом. Код квартири: 35572911 • 9 поверх з 11 • індивідуальне газове опалення • площа – 62 м.кв. • роздільне планування • тераса 5.3м2 • кухня 17.5м2 Телефонуйте зараз для огляду вживу. У вартість входить: ✔вікна з 6-ти камерним профілем ( панорамні ) ✔броньовані двері фірми «Максимус» (Україна) із двома замками різних механізмів секретності провідних турецьких виробників Fuaro і Kale. Будинок Бізнес класу.

Набережна, 3

Охайна та вигідна 1 кім квартира готова до проживання із великим балконом. Код квартири - #36528733 Вигідна квартира у центральній частині міста. + цегляний будинок + нова газова плита із духовою шафою, + великий засклений балкон +мікрохвильова піч, +холодильник, + цікава як під здачу в оренду, так і для себе ++ Без коміісій та %

Набережна, 40

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаж просторої 5-кім квартири в Ів.-Фр.! - Площа загальна106.9м2 - Поверх 4\14 - Ціна 86000$ - Індивідуальне електричне опалення ( заведено 16 кВт) Будинок розташований навпроти центрального корпусу Національного Технічного Університету Нафти і Газу. Квартира видова, світла, двостороння з двома санвузлами, двома лоджіями та просторим коридором, також в квартирі є три комори. В будинку є вантажний ліфт, що дуже зручно для мешканців, незадимлена сходова для безпеки людей в надзвичайній ситуації. Поруч є вся інфраструктура для комфортного проживання сімї з дітьми. За кілька хвилин ходьби розташований супермаркет «АТБ», спорткомплекс з басейном і стадіоном, екозона “Набережна”. Безліч простих рішень поруч з домом. Квартира у власності більше 3 років. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте!

Набережна, 32

Якщо Ви шукаєте просторе та комфортабельне житло для своєї сімʼї - ця пропозиція обовʼязково Вас зацікавить!) Пропонуємо нерухомість комфорт-класу у ЖК «Міленіум», від надійного забудівника МЖК, що знаходиться неподалік Озера та Калинової Слободи на вул. Набережній. •функціональність, якість та продуманість цього житлового комплексу є візитною карткою забудівника • отож, 3-ох кімнатна квартира із ефективно-спроектованим плануванням стане чудовою домівкою для родини, яка цінує простір, комфорт та затишок! •площа в 100 м2, вдало зонує помешкання на 3 зручні кімнати правильної форми, з чималими вікнами, відпочинкову зону і велику кухню, яку можна обʼєднати в студію із вітальнею. В цій оселі простір та багато світла дасть змогу втілити будь-які дизайнерські рішення. •родзинкою квартири є величезна сонячна панорамна лоджія 14м2 із виглядом в напрямку гірської місцевості! Тут можна облаштувати зону відпочинку чи творчий куток для роботи. •ще одним бонусом є практичне рішення із наявністю двох санвузлів та великого холу та комори. •квартира одна на сходовій, розташована на 10-му поверсі, фактично це «пентхаус», тому про зайвий шум можна не перейматися. Безшумний ліфт доречі вже запущено і він досить місткий. •серйозною перевагою є ще й те, що в помешканні вже зроблено повністю «чорновий ремонт» із якісних матеріалів: професійно встановлене автономне опалення останнього покоління із окремим регулюванням зон підігріву підлоги, розведено електро-мережу, воду та каналізацію, залито чистову стяжку, і на додачу начисто пошпакльовані стіни та змонтовані якісні вхідні двері та вікна. Майбутнім власникам залишиться тільки дизайнерська частина по облаштуванню інтерʼєру. Загалом в ремонтні роботи вкладено близько 10 тис доларів. •ну і звичайно не можна не згадати про локацію та переваги житла в цьому популярному комплексі, адже проектувався «Міленіум» за сучасними технологіями із акцентом на сімейні тенденції та концепцію «міста в місті» : закрита територія, озеленення та відпочинкові зони, спорт-майданчики, поруч приватний садок та школа, супермаркети, а головне- 5-10 хв пішки до улюбленої всіма відпочинкової локації - міського озера та парку. Важливо і те, що зручна транспортна розвʼязка та чимало паркінгів «зекономить» Вам нерви у години «пік». Дана пропозиція знаходиться в мікрорайоні «номер 1» нашого міста, ціни на житло продовжують тут рости постійно, тому така покупка стане вдалою, як для своєї сімʼї, так і з метою інвестування кошти. О, ледь не забув повідомити- окрім того, що наша пропозиція продаватиметься протягом обмеженого часу за акційною ціною, нижчою ніж в будинках поруч на стадії будівництва, маємо для потенційного покупця можливість ще й зекономити на оформленні документів власності без зайвих переплат та відрахувань!) Тож поспішайте за номером телефону записатися на огляд квартири та отримати відео-матеріали!)

Приозерна, 32

Продам 2 кімнатну квартиру в чудовому Житловому комплексі клубного типу. Можна приступати до ремонту ! Комплекс розташований в чудовому Р-н міста, який користується великою популярністю. Піша доступність до центру та міського озера. Дитячі садочки та школи в межах 10 хв. ТРЦ, магазини, ринок – 10 хв. Також об’їзна дорога якою ви злегкістю зможете дістатись в будь який район нашого міста. Елітний малоповерховий комплекс закритого типу. Високоякісне будівництво. У вартість входить велике наповнення : -утеплення 15 см, фасад клінкерна плитка; -4 поверхові будинки; -Велика кухня студія; -в підїздах безшумний швидкісний ліфт; -металопластикові вікна з 6-камерним -енергозберігаючим профілем; -системи підігріву підлоги у кухні, коридорі, туалеті та ванній кімнаті; -чистова стяжка підлоги; -проводка під кабельне телебачення та інтернет; -штукатурка стін; -вхідні броньовані двері; -монтаж системи водопостачання та каналізації; -встановлення лічильників обліку електроенергії та газу. Зацікавила Вас пропозиція? Телефонуйте, домовимось)

Набережна, 1

Продаж двокімнатної квартири з незавершеним ремонтом в цегляному будинку по вул.Набережна ім.В.Стефаника. Будинок 1993р. побудови, на площадці тільки дві квартири. Квартира покращеного планування - простора, в коридорі є місце гардеробну або велику шафу-купе, санвузол роздільний, два засклені балкони. Замінено електропроводку, водопровідні труби. Повністю збивали стару штукатурку та робили нову під маяки, напівсуха стяжка. Якісні металопластикові вікна. Стіни шпакльовані та пофарбовані в білий колір. Якісна керамічна плитка в санвузлах, робоча частина в кухні та на підлозі в с/в, кухні, коридорі. Встановлено якісні вхідні двері. Квартира дуже тепла, двохстороння, з обох кімнат є вихід на балкон, не кутова. Біля будинку просторий двір з дитячим майданчиком. Велика кількість місць для паркування авто. Хороша локація, друга лінія від дороги, тому не шумно. Поруч супермаркет АТБ, продуктові та промислові крамниці, центр дозвілля, набережна річки Бистриця Солотвинська, Німецьке озеро, університет нафти та газу, зупинка громадського транспорту. БЕЗ ДОДАТКОВИХ КОМІСІЙ! Телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про огляд квартири у зручний для вас час.

Набережна ім. В.Стефаника, 34А

1кімнатна квартира вул. Набережна, поверх 4-й з 5-ти, цегляний будинок, площа 31м2, жилий хороший стан, м/п вікна в кімнаті та на балконі, хороший паркет на підлозі, нова газова колонка, тихий, озеленений двір. Квартира внутрішня та дуже тепла взимку! Біля будинку школа # 17 та дитячий садочок. Адекватна ціна - 29 000 $ з можливістю торгу

Ім. Стефаника Василя наб., 18

Продам 2 кімнатну двосторонню квартиру в новобудові в хорошому районі з прекрасним виглядом на озеро та гори. ✅Дуже вигідна пропозиція від надійного забудівника який більше 16років на ринку нерухомості, можливе також розтермінування до 2х років. ✅В ціну входить якісна штукатурка під маяки, броньовані двері, шестикамерні-металопластикові вікна з подвійним склопакетом, інтернет, кабельне, домофон, вода, світло, газ і всі лічильники. ✅Гарно розвинута інфраструктура, в пішій доступності магазини, АТБ, озеро, парк, школа, садочок і все що потрібне для комфортного життя. ✅Більш детальніше по телефоні. ✅Показ в зручний для Вас час(також є ще деякі варіанти по місту).

Ім. Стефаника Василя наб., 47

Квартира двостороння, лоджія засклена, металопластикові вікна, санвузол суміжний, в квартирі залишається все що на фото. Є власне підвальне приміщення, підвал сухий і чистий. На дверях кодовий замок. Поруч магазини, кафе , супермаркети ,школи і дит. садочки в кроковій доступності. Недалеко річка.

Ім. Стефаника Василя наб., 16

Продається 3 км перепланована квартира в екологічно-чистій та зеленій частині ІФ,поблизу міського озера та парку Шевченка,до якого можете пройтись по зручній парковій алеї.В будинку є підземний паркінг,закриті внутрішні італійські дворики,відпочинково -спортивні майданчики,BBQ-зони та багатофункціональне дитяче містечко!5 хв. ходьби до дит.садочка та гіпермаркету,паркова алея до міського озера з велодоріжками,охорона 24/7,підземні смітники роздільного сортування.Вся інфраструктура поруч, до центру міста 15 хв

Набережна, 32

Продається 1-кім новобудова з виглядом на озеро Локація біля міського озера Загальна площа 40 м2 Квартира розташована на 8/10 поверсі Здача будинку запланована 2 квартал 2024 року Ціна 37 000$ 0984934047 Людмила

Левицького Романа вул., 34

Продається велика 1кімнатна квартира в ЖК Міленіум, квартира готова до ремонту! Площа квартири 45 м2, зручний 4 поверх. Функціональне планування з великою кухнею та сонячною лоджією! Котел вже встановлений! Якісне та надійне будівництво! На території житлового комплексу є сучасні дитячі майданчики, закритий тихий двір, достатня кількість паркомісць. Дуже зручне розташування комплексу, оскільки до міського озера можна дійти пішки за декілька хвилин. Також в пішій доступності безліч супермаркетів : Сільпо, Комфі, ринок, спортивні клуби, навчальні заклади та все , що потрібно для життя! Зручне транспортне сполучення дозволяє з легкістю дістатися до будь-якого мікрорайону міста. Телефонуйте та підемо оглядати!

Приозерна, 18

Продається ВИДОВА двокімнатна квартира поруч Озера! Квартира внутрішня,правельного планування,двохстороння , з вікон відкривається чудовий вигляд на місто і на гори. В пішій доступності до магазинів та кавярень. • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; В комплексі передбачено багато комерційних приміщень,гарна транспортна розвязка,поруч ринок,ТЦ та безліч магазинів. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Телефонуйте за номером щоб дізнатись детальніше

приозерна, 33

Пропонується до продажу однокімнатна студія, розташована на вулиці Набережній. Квартира з ремонтом. Замінені труби, вікна, вхідні двері. Вікна виходять на східну сторону. З просторої лоджії відкривається чудовий вид на місто. Продаж здійснюється з меблями та технікою. Район з розвиненою інфраструктурою. Поблизу розташовані річка, супермаркет АТБ, автобусна зупинка та Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

1-кім.кв. Набережна 40

Двокімнатна квартира в сучасній новобудові яка розташована в центрі міста! 15 хв пішки до ратуші,10 хв ходьби до ринку! На комплексі розвинена інфраструктура, просторі двори вільні від автотранспорту, відеоспостереження! Зручне планування двокімнатної квартири,просторі кімнати, панорамні вікна, роздільний санвузол, є вихід на балкончик! Доступні різноманітні варіації площ та планування! Для отримання найкращої пропозиції телефонуйте!

Двокімн,квартира.Галицька-набережна,2,продам новобудову,центр міста

Продам двокімнатну квартиру в хорошому місці біля річки. Площа квартири 45 м2 Ідеальний 3 поверх Центральне опалення, є колонка Засклений балкон з металопластиковим вікном Квартира потребує ремонту

Набережная имени Василия Стефаника улица, 22, Набережная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 28000.0 USD
1 - 24 з 55 результатів

Географія Івано-Франківськ