Квартира - студія з сучасим ремонтом в центрі міста! Розташована на п"ятому поверсі, вікна на парк, на фонтан, на проспект Миру Загальна площа 43 кв метрів, з окремою спальнею + гардеробна Будинок цегляний, квартира не кутова Усі дрібнички в побуті враховані, реалізовані, тут приємно жити Дзвоніть в зручний для Вас час, відповім на додаткові питання, домовимось про зустріч!

Проспект Миру, 35

3х кімнатна квартира р-н ЗАЗ (по пр-т Миру) 6/9 поверх цегляного будинку Загальної площі - 71,6 м²; 1 кімната - 17,2 м² 2 кімната - 11,2 м² 3 кімната - 12 м² кухня - 11,7 м². Опалення та гаряча вода - індивідуальний газовий котел Санвузол - поєднаний Будинок і квартира теплі, взимку зберігає тепло, влітку - прохолоду. Комунальні не великі, стоять лічильники. На перегляд - дзвоніть, покажемо у найближчий для Вас час!

Миру просп., 261

Продам 4-х кімнатну квартиру 52 м2 , Три кімнати окремі , одна прохідна. Квартира розташована на приватизованій земельній ділянці 2,5 сотки, З коммунікацій є електрика та газ

Миру просп., 3в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж неперевершеної квартири в серці міста Це сучасна квартира студія з окремою спальнею Ремонт і меблі зроблено з якісних матеріалів Залишаються всі меблі і техніка Можна одразу заходити і жити або здавати в оренду В квартирі два балкони Гарний вид з вікна Зручний третій поверх Високі стелі

Миру просп., 24

В продажу двокімнатна квартира покращеного планування, з розділними кімнатами, кухнею більше 7 м2, великим кутовим балконом та роздільним санвузлом. - Одинадцятий поверх чотирнадцятиповерхового цегляного будинку, в наявності пасажирський та вантажний ліфти, окремий тамбур на дві квартири. - Квартира в непоганому жилому стані, замінені вікна на металопластикові склопакети, сантехніка, труби в гарному стані, комунікації та проводка справні, робочі, встановлений єлектричний бойлер на 80 літрів. - Суперлокація, відмінна інфраструктура, все поруч, центр, шикарні краєвиди з вікон на місто. Документи до продажу готові, нема проблем з прописаними, можливий продаж за програмою сертифікат єВІДНОВЛЕННЯ. Домовитись про перегляд можна завчасно подзвонивши на вказаний номер.

пр-т Миру, 56

ПІДХОДИТЬ програма "єВідновлення" ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири-студії у цегляному будинку та у центрі міста (п-т Миру 35а). * зроблено якісно та з совістю сучасний, гарний ремонт (2023 рік) * мідна проводка * нова сантехніка * підлога ламінат і кахель * натяжна стеля * залишається вся нова техніка та меблі * не кутова, вікна виходять у тихий двір * все поруч (магазини, супермаркети, школа, дитсадок, необхідні інстанції, ТРЦ, зупинка громадського трансопрту) Дзвоніть, не пропустіть свій шанс придбати житло, яке буде Вам на радість!

Миру просп., 35а

Продаж 4х кімнатної квартири за адресою: проспект Миру, 269 Загальна площа 90 м², житлової - 72,2м², кухня - 8,1 м² 10/11 поверх цегляного будинку, є технічний поверх Утеплені стіни Централізоване опалення. Металопластикові вікна. Централізована гаряча/холодна вода, + встановлений бойлер. Всі лічильники. Лічильник електрики (двотарифний, "день-ніч") Облаштована кладова в квартирі. Дві лоджії застелено деревом (підлога) і засклено. Залишається більша частина меблів та техніці

Миру просп., 269

проспект Миру, 47

‼️Чернігів ‼️ Продаж затишної 3х кімнатної квартири. Розташована на 8 поверсі 9ти поверхового цегляного будинку, по пр. Миру ( біля магазину Рута). Стан: заходь та живи! Квартира дуже тепла. Загальна площа квартири 64,4м2 Житлова 39,6м2 Дві лоджії. Кухня 8,8м2. Є кутові вбудовані меблі та техніка . Спальні: 11,9м2, 10,6м2, 17,1м2. На підлозі лінолеум, шпалери під фарбування У квартирі залишаються усі меблі: двоспальне ліжко, шафи, письмовий стіл, дивани, кресла, штори, тюль, згідно з фото. Є бойлер на 80літрів, лічильники на воду, лічильник тепла на під‘ізд. Розглянемо продаж без меблів, передивимось ціну. З радістю організуємо показ! 0689722002, 0939722002 Інна Миколаївна.

п-т Миру, 204

Є-відновлення та інші державні програми! Продам охайну та затишу двокімнатну квартиру по проспекту Миру 80 ( район готелю Градецький). Дуже тепла та світла. Квартира розташована на зручному 8 поверсі із гарним краєвидом. Будинок цегляний. Загальна площа 54 м/кВ, кухня - 8 м/кв. Санвузол -кахель. На підлозі - ламінат. Є велика лоджія з м\п рамою та вбудованими шафами, на підлозі кахель. Лоджія оббита вагонкою. Вікна у кухні та вітальні м/п. У подарунок новим власникам лишаються меблі та побутова техніка! Є кондиціонер. Заходь -живи! Зручна транспортна розвязка, поруч все необхідне від магазинів до відділень банків, аптек, кавярень. Садочки та школи у пішій доступності. Ціну знижено! 51000 у.о. Квартира чекає на покупців для комфортного проживання.

проспект Миру, 80

Підходить під придбання за сертифікатом Є-відновлення! Продам чудову трикімнатну квартиру по проспекту Миру 271а. Квартира розташована на шостому поверсі девятиповерхового будинку. Загальна площа становить 70.7 кв/м, житлова площа- 42.2 м/кв. Простора кухня для теплих вечорів із родиною. В квартирі лишаються меблі та побутова техніка для комфортного проживання. Встановлено бойлер на 80 літрів, лічильник на світло двохфазний. Вікна та балконні блоки - м/п. Поряд є садочок, магазини. Гарна транспортна розвязка. Ціна 45000$. Готові почути зустрічні пропозиції. Телефонуйте, з радістю організуємо показ! Вікторія 0936614771

п-т Миру, 271А

Продам 1 кімнатну квартиру в новому будинку (2018р), ж/к Північний Квартира на 16 поверсі 17ти поверхового будинку, зовнішнє утеплення, 2 ліфти, просторі коридори, поштомат у холі та консьєрж на вході в підїзд Простора кімната з глибоким гардеробом, на підлозі ламінат, натяжні стелі. Санвузол спільний, обкладений кахлем, бойлер і стир.машина. Кухня 9м2 з виходом на балкон, на підлозі ламінат, робоча поверхня викладена плиткою, встановлена електроварочна поверхня. У квартирі встановлені лічильники на все. Квартира продається з усім вмістом

проспект Миру, 277

Продаж 1-кімнатної квартири 43 м2 у новому домі за адресою пр-т Миру 277а (ЖК Північний), можлива іпотека під 3%. - Світлий, сучасний, охайний підїзд, два ліфти, система спостереження у дворі та камери спостереження в коридорі біля квартири, житловий комплекс має власну котельню. - Лічильники на все, у тому числі квартирний лічильник на опалення, стоїть бойлер на гарячу воду, електрична тепла підлога у вітальні, санвузлі та кухні. - Кухня 16 м2, суміщена з теплою лоджією. - Можливість керувати освітленням та опаленням через мобільні програми. - Квартира повністю мебльована та з наявністю всієї необхідної нової техніки. Будинку менше чотирьох років. Є варіанти у сусідньому корпусі, набирайте номер і домовляйтесь про показ!

пр-т Миру, 277а

Продаж квартири біля готелю "Україна", в центрі міста, по Проспекту Миру 35, на 5 поверсі цегляного будінку. Квартира дуже тепла, не кутова, з роздільними кімнатами, двостороння. Стан квартири під ремонт, замінені вікна та газова колонка, встановлені лічільники газу та води. Розглянемо Ваші пропозиції! Покази за домовленістю, ключі. Агентство нерухомості "Імпульс".

проспект Миру, 35

Продаж затишної однокімнатної квартири. Зверніть увагу: 1. Однокімнатна квартира, розташована на 3му поверсі, 9-ти поверхового цегляного будинку. 2. Загальна площа- 38,1м2. Кухня- 7.6м2. 3. Охайний стан квартири, зроблено свіжий косметичний ремонт. 4. Є загальнобудинковий лічильник тепла. 5. Будинок обслуговує ОСББ. В під’їзді є поштомат. 6. Спокійний район, де є все необхідне для комфортного життя(школи, садочок, ринок, магазини, аптеки та інше). 7. Документи готові до продажу, прописаних немає! Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду. 09******32 Вікторія.

Пр.Миру, 189

Затишна квартира з ремонтом, меблями та технікою. СЕРТИФІКАТ Можливий продаж по СЕРТИФІКАТУ! 3-кімнатна квартира на 7 поверху (7/9) в цегельному будинку. Знаходиться за адресою Пр-т Миру, 247а. Готова до проживання, укомплектована меблями та побутовою технікою. *В квартирі охайний та свіжий ремонт (зроблений в 2020 р.). Після ремонту в квартирі постйно ніхто не проживав, все чисте та охайне, без слідів зносу. *Підлога оздоблена ламінатом, стеля натяжна. Встановлені металопластикові вікна. *Новим господарям залишаються всі меблі: Шафа-купе,зручний великий диван, ліжка та меблі в дитячій кімнаті. *Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою: кондиціонер, холодильник, електроплита, духова шафа. Облаштована лоджія та господарська комора. Документи готові до продажу. Перегляд в будь-який зручний для Вас час. Дзвоніть або пишіть у повідомленнях.

проспект Миру, 247А

ПРОДАЖ 1-кім.квартири 40 м2 з ‼️ЕКОНОМНОЮ КОМУНАЛКОЮ ‼️ по Пр. Миру м. Чернігів !!! Планування ЧН !!! Загальна площа 40м2 КУХНЯ 9 м2 Кімната 17,2 м2 Лоджія 3 м2 з виходом із кухні Кладова Тамбур на дві квартири. Дуже тепла, світла, сухенька, чистенька, охайна квартира всередині будинку. 📢За 40м2 дуже малі комунальні 💢Ціна 22999 $. ‼️Після перегляду квартири-по ціні домовимося‼️ Знаходиться в затишному районі ЗАЗа. Поряд зупинка громадського транспорту *який завжди вільний* В шаговому👣 доступі магазини, кіоски, аптеки, дитячий садочок, відділення банку. Великий двір з дитячим майданчиком. Є місце для парковки

Пр. Миру, 171

Продаж видової квартири біля готелю "Україна", в центрі міста, по пр. Миру 35 Квартира дуже тепла, не кутова, 3 поверх. Стан квартири під ремонт, замінені вікна та вхідні двері, встановлені лічільники газу та води. Гарна локація квартири підходить для ведення бізнесу, здачі в оренду. Чисті документи. Продаж від власника. Телефонуйте, пишіть (вайбер, телеграм, вотсап), чекаю пропозицій.

власник
1 кімнатна ЦЕНТР (готель Україна, ЦУМ) ВЛАСНИК

Продається у новобудові 1 кімнатна квартира з частковим ремонтом по вул.Пр.Миру 277! ЖК ,,Північний,, Будинок моноліт,утеплений! Своя котельня! 2 ліфти! У холі знаходиться поштомат! Квартира світла ,тепла! Кімната велика, простора з нішею! Кухня 10м2 з виходом на балкон. С/у з ванною кімнатою окремо! Стоять на все лічильники ( тепла на квартиру) ! Бойлер! Все що знаходиться у квартирі ( меблі ,техніка) ,залишається новому власнику! Біля будинку є дитячий майданчик і стоянка для машин. Неподалік магазин,дитячий садочок ,зупинка. Вільна! Дзвоніть !

Продам 1 кімнатну кв-ру р/ н ЗАЗ!

3 кімн в самому центрі Чернігова, з сучасним ремонтом, меблями та технікою, установлена сигналізація, та під охороною. Зроблене перепланування, велика кухня-вітальня з панорамним вікном , шикарний вид на парк.Шатрова криша, Є два кондиціонери.В квартирі повністю замінені труби, розводка электрики. Про квартиру багато можно розповісти, її треба дивитись! Дзвоніть, організуемо показ.

Продаж 3 кімн Пр Миру 45

Продам двокімнатну сталінку м. Чернігів Пр. Миру, 24 (ПЛОЩА), не кутова. Додаткова інформація за телефоном+38(09*********01 Катерина ан "Надійний Вибір"

Продам двокімнатну сталінку  м. Чернігів, Пр. Миру, 24 (ПЛОЩА)

Продам 2- кімнатну квартиру з гарним плануванням, пр- т Миру, 180а . Квартира розташована на зручному другому поверсі, загальна площа 52,9 м2, окремі кімнати 17,9 та 10 м2, простора кухня 8,3 м2, велика ванна кімната! Вікна - м/п Встановлено бойлер Лічильники на воду та газ ! Є підвал ! Поряд з будинком школа, ліцей N 11, дитячий садок, ринок, супермаркети, зупинки громадського транспорту. Документи готові до продажу!

Продам 2- кімн. кв., проспект Миру

Пропонуємо Вашій увазі сучасну 1 кімнатну квартиру (43 кв. м.) в Новому "Термо" будинку по Проспекту Миру, 277А ЖК "Північний". КОМФОРТ: - в квартирі продумане до дрібниць функціональне і зручне планування з великою гардеробною; -зроблено ремонт для себе з дороговартісних матеріалів; - встановлено лічильники на ВСЕ: воду, електроенергію та індивідуальний лічильник тепла на квартиру, яким Ви можете регулювати подачу тепла більше-менше (оплата за опалення взимку - 600 грн); - встановлено бойлер, який ввесь час забезпечуватиме Вас гарячою водою; - в будинку два сучасні, швидкісні ліфти. БЕЗПЕКА: - в будинку та квартирі встановлено датчики протипожежної безпеки; - облагороджена прибудинкова територія, закритий двір; - відеонагляд в середині будинку, на поверсі та по периметру будинку; - облаштоване бомбосховище в будинку; - велика парковка біля будинку для Вашого авто під відеонаглядом (або 50 м. до платної парковки). НАДІЙНІСТЬ: - будинок монолітний, побудований по технології "Термо - будинок"; - утеплений по всьому периметру мінеральною ватою; - вікна від провідного виробника "Rehau"; Ця квартира підпадає під кредитні програми, так-як будинку 3 роки. В ПОДАРУНОК покупцю залишаються всі меблі та сучасна побутова техніка! Ціна: 41900 доларів США.

Сучасна 1 кімн в Новому будинку ЖК"Північний" Індивід Опалення ІПОТЕКА

Продам гарну 1- кімнатну квартиру по проспекту Миру, 149 . Квартира розташована на першому поверсі , не кутова, дуже тепла. Є можливість прибудувати велику лоджію. Висота стель 2,8 м. Загальна площа 23,4 м2, кухня 7,3 м2, кімната 13 м2, с/в сумісний. Газова колонка нового зразка, на воду та газ встановлені лічильники! Квартира мебльована, є холодильник та пральна машина. Поряд з будинком ринок, супермаркети АТБ та Союз, ліцей N 11, зупинки громадського транспорту. Ціна 19700 $ Документи готові до продажу!!!

Продам гарну 1- кімн. квартиру
1 - 24 з 75 результатів

Географія Чернігів