Продаж великої однокімнатної квартири в м. Ірпінь вул. Мечникова 103. Будинок розташований в новому мікрорайоні міста де є все необхідне в пішій доступності. Квартира розташована на першому високому поверсі 5 поверхового будинку. Під квартирою житловий високий цоколь, тому квартира обігрівається з усіх боків. Будинок цегляний, утеплений дуже теплий. Дуже зручне планування. В коридорі встановлена велика шафа купе, санвузол з ванною, кухня з виходом на балкон де встановлена додаткова шафа, кімната зонована на окрему зону спальні де є двоспальне ліжко та дві шафи та зону дивана з робочим місцем. Все залишається в квартирі. Індивідуальне газове опалення. Квартира дуже світла. Недалеко будинку знаходиться джерело. В дворі будинку є зона для дітей та парковка. Зупинка місцевого громадського транспорту та міжміського. В Київ можна добратись Варшавською, Житомирською або Новоірпінською трасою. Інфраструктура в пішій доступності новий державний садочок Колібрі та безліч приватних садочків супермаркети Атб, Фора, Треш салони краси Нова Пошта абмулаторія Парк Мама Басейн Заповідна зона Лісова зона Деталі за телефоном.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мечникова, 103

Продаж просторої 1к у Ірпені, вул. Мечнікова, буд 103, 4-й поверх 5- ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 47 кв м, кухня 11, кімната 23 (зонована). В квартирі виконано ремонт, є вся необхідна техніка і меблі для проживання або здачі в оренду. Зручне розташування будинку, поруч зупинка транспорту, супермаркети, магазини. У квартирі ніхто не прописаний, документам більше 3-х років. Є відеоогляд. Запрошую на перегляд. ID 75496

Мечникова вул., 103

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ірпінь Вул.Мечнікова 1кКв квартира студія з ремонтом і меблями Площа 24м2 Поверх 3/3 Зовсім поруч парк Незнайка, школа і садочок, виїзд на Київ. Більш детальна інформація по телефону або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (7 років на ринку нерухомості Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель). Працювала із великими забудовниками Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. P.S. Дивіться всі оголошення. Як співробітник агентства нерухомості, маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 38
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Комфортна квартира від архитектора з авторським ремонтом м.Ірпінь. БЕЗ КОМІСІЇ! Комфортна квартира з авторським ремонтом та плануванням від архітектора. Вражає своею естетикою та розумним розмежуванням простору, атмосферою гармонії та затишку. Прожаж БЕЗ КОМІСІЇ! ЖК Green Life в Ірпіні по вул. Мечникова 106 поруч з парком МАМА - Загальна площа 42 кв.м, на 6/9 пов цегляного будинку. Квартира укомплектована меблями та технікою. В єдиному стилі (індастрі) під індивідуальне замовлення зроблені декоративна стіна, журнальний стіл, стеля та арка до столової зони. Окремо вилілена спальна зона з двоспальним ліжком. Темні стіни спальної зони, за задумом архітектора, розширюють простір. Коли просинаєшся, твій погляд зупиняється на природньому світлі з вікна. - Кухня вбудована, в білих тонах, з шафами до стелі, техніка: холодильник, газова плита з духовою шафою, мікрохвильова піч, витяжка. - Функціональне рішення - подвійна велика шафа купе зі сторони коридору та спальні. Це ціла гардеробна з відділеннями для різних речей. - Санвузол сумісний 4 кв.м., ванна, сушарка для рушника, пральна машинка. - В квартирі автономне опалення, двоконтурний котел, економні комунальні. - Зручний виїзд на Київ. Поруч паркова зона, аптеки, кафе, ресторани, магазини, супермаркети Траш, АТБ, Фора. Маршрутне таксі по №7 а / б, на Київ №379. Ціна 59999 $/ БЕЗ КОМІСІЇ! 0937048888 Володимир.

Мечникова вул., 106

Продам 2 кімнатну квартиру в Ірпені. В квартирі зроблений свіжий ремонт та встановлена кухня. Досить простора та світла. Є два санвузли. В спальні зроблені дві невеличкі гардеробні, в другій кімнаті є лоджія з панорамними вікнами та встановлений кондиціонер. Кухня з заскленою лоджією. Квартира двостороння, вигляд у двір та на дорогу. Поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, супермаркети, салони, спортзали, аптека, парк та інше. Без комісії. За деталями телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 104А

Мечникова 11.Дом это не просто предметы стоимостью в несколько тысяч или модные дизайнерские изыски. Это уютные мелочи, звуки детских голосов, запах домашней еды, игрушки на полу( по всей квартире полы с подогревом) и ощущение, что находишься в своем собственном , уютном маленьком мире. В квартире все это есть. Идеальное место для семейного счастья. Она небольшая, но комнаты просторные, раздельные. Большие деревянные подоконники, где можно просто сидеть и мечтать или читать интересную книгу. В квартире инверторные кондиционеры с возможностью обогрева в зимнее время и прохладой в летнее. А в кухне 15.5 м- зоне вкуснотеево- вы сможете собираться всей семьей за столом и делиться новостями и достижениями дня. Это так важно для семейного уюта и счастья. Квартира уже с мебелью и техникой, так что не придется беспокоиться при переезде о покупке новых вещей. Вы просто можете заехать, начать жить. Как удобно. И встречать госте будете с гордостью. Никакого стеснения, только радость и улыбки. Потому что делалось все очень скурпулезно для себя- предоставим видео отчет ремонта. Закрытый двор, под надежной охраной. И помните- делай дом своим и он сделает тебя счастливым. Без комиссии.Звоните, если еще остались вопрос

можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 11

Без комісії агенству. Квартира + робочий окремий кабінет на поверсі з вікном і проведеним світлом 5,5 кВ метрів. ЖК Грін Лайф. Вул. Мєчнікова 106а Продається чудова, сонячна 2- кім квартира з окремими кімнатами та частковим ремонтом. Зроблені повністю стіни в квартирі, підлога, балкони, сан вузли. Немає столярки міжкімнатної та стеля від забудовників. Квартира робилася під себе, максимально продумано та якісно: • підігрів підлоги (кухня, ванна, коридор) • у великій кімнаті підлога - кварцвініл • гідроізоляція санвузлів та коридору, вологостійка затирка для плитки • два фільтра на воду, редуктор тиску та додатковий кран перекриття води • обширно розведена електрика, виходи під багаторівневе освітлення, посилений кабель під духову шафу (3.5), прохідні вимикачі • виводи під посудомийну, пральну машину та бойлер • траси під два кондиціонера • комбінована рушникосушарка • газовий двухконтурний котел з розумним бездротовим термостатом, радіатори на лоджиях і у кімнатах • окрема кладова кімната з вікном Тарифи: Електроенергія 2.64 грн/кВт*год Водопостачання 12.4 грн/м3 Водовідведення 19.7 грн/м3 Газ 1.79 грн/м3 Прибудинкова територія 415 грн Кабінет або кладова з документами 5,5 кВ метрів, фото та планування надається входить в вартість квартири. Торг доречний.

Мечникова вул., 106 а

Продам 1-к кв. в м. Ірпінь, вул.Мечникова, 106Г Без % На 2 поверсі, 4-х поверхового цегляного будинку, 2013 року побудови. 35,6/16,2/6,7. Висота стелі 2,9 м. Однопідїздний будинок, ОСББ, комунальні платежі не високі. Після відомих подій, потрібна косметика. Проте проведено капітальний ремонт даху, зовнішні стіни обшиті пінопластом, проведена заміна всіх склопакетів. Квартира оснащена газовим котлом, який дає можливість встановлювати температуру повітря та води за вашим бажанням. Вбудована кухня, меблевий модуль та розкладний диван, душова кабіна, пральна машина автомат. Комфортна інфраструктура, зручна транспортна розвязка. 35000 у.о., без комісії. Показую за попередньою домовленістю.Код 7890.

ексклюзив
Мечникова вул., 106г

Продаж 1-Но кімнатної квартири з ремонтом та меблями. Квартира 43.8 м2 на 5/6 пов. Квартира має зону кухні, зона відпочинку та спальне місце в ніші. Комплектація : шафа купе, варильна поверхня , духова шафа, пральна машина, диван, холодильник, витяжка, посудомийка, кондиціонер. В квартирі індивідуальне газове опалення , встановлений котел , є тепла підлога. З кімнати вихід на лоджію, з кухні вихід на балкон ( засклений). Поруч зупинка маршруток, супермаркети (АТБ, Фора, Траш), басейн, ресторан, кофейні, сквер, садочок, Розетка, тощо. Ціна: 54000$ Мінімальне оформлення З приводу перегляду телефонуйте.

Мечникова вул., 101-б

Продажа 2к квартира з ремонтом ЖК Грин Лайф ИРПЕНЬ Вул. Мечникова 104А Площадь 70.6м2 5/10 этаж В квартире сделан ремонт, использованы качественные материалы, интересные решения. Кухня в светлых тонах, много систем хранения. На сегодня заканчивают инсталяцию. Теплые полы под плиткой,. Установлен кондиционер. В ванной окно, с/у раздельный. Возможно приобрести квартиру в ипотеку или под госпрограммы. Безналичнвй расчет так же возможен.

Мечникова вул., 104

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Синергія 2,вул.Сингаївського 2р., загальною площею 52м2. Квартира з ремонтом меблями та технікою, розташована на 6 з 10 поверсі. Гарний ремонт в світлих тонах,дуже зручне планування, великий зручний коридор 9м2. В квартирі індивідуальне газове опалення,від двоконтурного котла. Комплектація квартири : кухня –вбудованний кухонний гарнітур на замовлення укомплектована ванна кімната . Укомплектованна доросла спальня. Дитяча кімната. Зручна локація , в пішій доступності є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя , а саме : зупинки маршрутного засобу– 1 хв; супермаркети ( ФОРА, АТБ, Траш)- 3 хв; салон краси , спортзал,басейн,баня, кав’ярні , дитячі майданчики ,парк Мама , скверик – до 5 хв. Приємним бонусом є мінімальне оформлення , лише 2 %. Дану квартиру можливо придбати під державні програми. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону . .

можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 2р

2 к квартира з дуже гарним плануванням, великою кухнею, та відкритим балконом з виглядом на Набережну міста. Будинок новий, якісний, утеплений мінеральною ватою, якісні вікна WDS, лічильники обліку на воду, електрику, газ, двоконтурний газовий котел, броньовані двері з МДФ накладками. Великі кімнати з панорамними вікнами, практичний коридор, відокремлений санвузол, відкритий балкон. Є можливість розтермінування до 3 років Мінімальні витрати на оформлення. Перегляд у зручний для Вас день та час.

Синергія city 2к квартира в зданому будинку РОЗТЕРМІНУВАННЯ

Будинок 16 Ідеальна пропозиція для інвесторів! Вкладіть кошти у цю стильну однокімнатну квартиру в ЖК "Синергія", розташовану в мальовничому передмісті Ірпеня, що є лише за 20 хвилин від Києва. Завдяки високому попиту на житло в цьому районі, ваша інвестиція забезпечить стабільний дохід від оренди. Особливості квартири: Готовність до здачі в оренду: Квартира вже повністю облаштована та готова до заселення, мінімізуючи будь-які додаткові інвестиції. Сучасний дизайн: Естетично привабливий інтерєр з якісними матеріалами оздоблення, що забезпечить високий рівень комфорту для орендарів. Фінансові умови: Перший внесок від 30%: Низький початковий внесок робить цю пропозицію доступною для широкого кола інвесторів. Розтермінування до 36 місяців: Гнучкі умови оплати дозволяють інвесторам планувати свої фінанси без зайвого тиску. Чому варто інвестувати: Висока ліквідність: Однокімнатні квартири в цьому районі користуються стабільним попитом, що гарантує легкість перепродажу або здачі в оренду. Атрактивне місцерозташування: Близькість до Києва та наявність зручної інфраструктури забезпечують незмінний інтерес до житла. Не пропустіть шанс забезпечити своє майбутнє через розумні інвестиції. Зателефонуйте сьогодні, щоб дізнатися більше про цю чудову можливість. Для організації перегляду і детальної інформації звяжіться з нами

Однокімнатна квартира в ЖК "Синергія", Ірпінь

Будинок 18 Знайдіть ідеальний дім для своєї родини в серці Ірпеня, у затишній трикімнатній квартирі ЖК "Синергія". Ця квартира забезпечує комфорт та безпеку, яких заслуговує ваша родина, ідеально підходячи для розвитку та відпочинку. Особливості квартири: Просторі кімнати: Ідеальне розташування для сімейного життя, з достатнім простором для відпочинку, ігор та спільних занять. Зручності на кожному кроці: Комплекс обладнано сучасними ліфтами та широкими коридорами, спеціально адаптованими для сімей з маленькими дітьми та візочками. Безпечне середовище: Житловий комплекс забезпечений системами безпеки та відеоспостереження, що гарантує спокій та захист для всіх мешканців. Додаткові переваги: Оплата 100% - Без комісії Освіта поруч з домом: У комплексі передбачено сучасний дитячий садок та школу, що забезпечує вашій дитині безпечне та зручне навчальне середовище, не виходячи за межі житлової зони. Активний образ життя: Неподалік знаходяться ліс та сучасна набережна зі спортивними та дитячими майданчиками, що забезпечує ідеальні умови для активного відпочинку та здорового способу життя. Не пропустіть шанс створити ідеальний дім для своєї родини! Зателефонуйте сьогодні, щоб дізнатися більше про цю пропозицію та запланувати перегляд

Простора трикімнатна квартира в ЖК "Синергія"

Сама дешева 2к квартира в місті Ірпінь. Площа квартири 61.1м2 з кухнею студією - 16м2 Наповнення стандртне. Тарифи житлові. Район розвинений Оформлення мінімальне.

ЖК Синергія нижча ціна. Терміново. Сама дешева

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Архібуд, вул. Мечнікова,112-114 4/5эт 34.5м2 У квартирі зроблена чистова штукатурка, стяжка, розведення води та опалення; встановлений котел. Ціна 30500уе Оформлення 2% Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 20:00 Вишнивецький Максим Андрійович АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель). Маю 6-ти річний досвід роботи у сфері продажу. Чітко розумію потребу клієнта у сфері нерухомості. Допоможу з правильним підбором квартири. P.S. Дивіться всі оголошення. Як співробітник агентства нерухомості, маю доступ до всієї бази квартир Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

єОселя Однокімнатна квартира в зданому будинку

Дослідити місцевість

Нова квартира на продаж. Актуально! ІРПІНЬ 2к квартира з ремонтом та меблями в ЖК Синергія 4поверх з 10 (є великий ліфт) 48 м2 Можна придбати окремо кладовку на поверсі 2,4м2 - 2000$ Тарифи житлові. Із техніки залишається: 2 телевізора, пральна машинка, посудомийка, холодильник, мікрохвильова піч. Ціна 63000$ Оформлення 2% Держ програми, іпотеки так! Телефонуйте!! Покажу в зручний час. Валентина

Власника 2к квартира 2% оформлення! Біля парку

Продам однокімнатну квартиру ЖК Теплий стан - 2, вул. Мечнікова 106 М-Л, 2/9, 39/19/9, висота 2. 7 м. новий термобудинок 2017 року, товщина стін - 60см, ремонт, двоконтурний газовий котел, санвузол сумісний, є лічильники , балкон не засклений. Ціна 43000 уо. Комісія 3%,

Продам 1-кім. ЖК Теплий Стан - 2  вул. Мечнікова 106 М-Л

Будинок 17 Представляємо виняткову можливість для інвесторів — дворівневу двокімнатну квартиру у ЖК "Синергія", що знаходиться у стратегічному районі Ірпеня. Цей обєкт нерухомості з потенціалом для оренди або перепродажу продається після будівельників, що дає вам можливість завершити інтерєр на ваш смак і підвищити його вартість. Особливості квартири: Дворівнева планування: Простора і функціональна дворівнева квартира забезпечує додатковий простір і приватність, ідеально підходячи для сучасного способу життя. Після будівельників: Надає вам вільний простір для кастомізації дизайну інтерєру, збільшуючи інвестиційний потенціал і привабливість квартири для орендарів або покупців. Фінансові умови: Перший внесок від 30%: Легкий вхід у вигідну інвестицію з конкурентоспроможним початковим внеском. Розтермінування до 36 місяців: Оптимальний строк розтермінування дозволяє вам збалансувати витрати, забезпечуючи фінансовий комфорт під час інвестиційного процесу. Чому варто інвестувати: Висока ліквідність: Двокімнатні дворівневі квартири користуються великим попитом в ринку, що забезпечує стабільний дохід від оренди та високий потенціал для перепродажу. Привабливе розташування: Знаходження в Ірпені, неподалік від Києва, гарантує зростання вартості нерухомості у майбутньому. Не втрачайте шанс зробити розумну інвестицію з цією привабливою двокімнатною дворівневою квартирою у ЖК Синергія. Звертайтеся зараз, щоб дізнатися більше та влаштувати огляд. Заплануйте перегляд або отримайте більше інформації, звернувшись за номером

Дворівнева перспектива: Інвестуйте у двокімнатну квартиру

Квартира з частковим ремонтом в зданому ЖК (м.Ірпінь, вул.Мечнікова 103) Сучасний будинок в новому районі міста, утеплений, повністю заселений. Квартира загальною площею 35м2, великий санвузол. Хороше місцерозташування, поряд безліч маркетів та магазинів. Можна використувати як офіс (по документам як комерція, прописатись не можна).Посилання на Ютуб; youtube.com/shorts/7hWHcc8Qfcs?feature=share Вартість: 18 000 у.о.+% ріелтора

Квартира в Ірпені 18000у.о.

Будинок 13 Відчуйте радість від власного новобуду в ЖК "Синергія", розташованому в Ірпені. Ця однокімнатна квартира пропонується "по будівельниках", дозволяючи вам особисто впливати на остаточне оформлення свого майбутнього дому. Використовуйте переваги державних програм єОселя та єВідновлення для зниження ваших витрат на придбання квартири. Особливості квартири: Можливість індивідуалізації: Завершіть інтерєр за власним вибором, від підлоги до стелі, що дозволить вам створити ідеальний простір для життя. Сучасні стандарти будівництва: Новобудова відповідає всім сучасним стандартам якості та енергоефективності, забезпечуючи комфорт і безпеку. Фінансові умови: 30% перший внесок: Забезпечте доступність вашої нової квартири з легким початковим внеском. Розтермінування до 36 місяців: Вигідні умови фінансування дозволяють вам розподілити платежі, роблячи процес купівлі більш зручним. Дійсні програми єОселя та єВідновлення Зателефонуйте зараз, щоб обговорити деталі або організувати перегляд

Станьте власником нової квартири: Однокімнатна в ЖК Синергія

Продаж 1квартира-студійка Ірпінь,вул.Сковороди (ЖК Сінергія) 29,5м2,кухня 15,4м2. Поверх 3/16 Квартира з косметичним ремонтом. В квартирі залишається: кухня, диван, шафа купе, пральна машина, холодильник, кондиціонер. Індивідуальне опалення (двухконтурний котел) Ціна 33000$ 8,5%оформлення Іпотека,СертефікатТак

Квартира з ремонтом,котел! ЖКСінергія/Сертефікат

1-кімнатна квартира 37.91м² з лоджією. Первичка. Новобудова! ЖК Синергія Сіі, бізнес класу. Продаж без посередників та комісії. Є можливість оплати частинами. Звертайтесь!

1-кімнатна квартира 37.91м² з лоджією. Первичка. Новобудова!

Велика однокімнатна квартира з простим ремонтом в затишному районі Ірпеня, вікна на парк Мами. Будинок цегляний. Квартира 40.2 кв.м.. Без комісії, податки 8,5% Всі деталі за телефоном

1к з ремонтом ЖК Синергія, парк Мами
1 - 24 з 83 результатів

Географія Ірпінь