Продається 2-кімнатна квартира по вул. Героїв Крут на Промавтоматиці. 5/9, панель, будинок поліпшеного планування. Метраж 50/30/9. Квартира в середині будинку, не кутова. Кімнати роздільні, Санвузол роздільний. Були замінені труби та каналізація, нова газова колонка, на все є лічильники, МПВ. На кухні та в одній з кімнат вихід на лоджії. На підлозі в кімнатах паркет , кухня-ліноліум. При продажу залишаються меблі та холодильник. На поверсі є комора. Вільний продаж Домовитись про перегляд можна за тел. 0972330906 Ганна

Героїв Крут, 64

Test

Героев Крут улица, 54, Королевский, Житомир, Житомирская 40000.0 USD

Продається однокімнатна квартира на 3 поверсі, в новому будинку ЖК "Абрикос", 44 кв.м. Лоджия з кухні, вікна у двір. Зроблені чорнові роботи: стяжка, штукатурка, утеплено балкон, тепла підлога в ванні, покладена плитка в с/у та на підлозі в кухні та коридорі. Розташовано в тихій частині міста. Переуступка. Ексклюзив АН "Житомир"

Героев Крут улица, 54, Промавтоматика, Житомир, Житомирская 40500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру поліпшеного планування, по вул. Героїв Крут, район Промавтоматика. Дві окремі кімнати, дві лоджії. Квартира має хороший житловий стан. У квартирі заміна труби та стояки. Встановлено газову колонку. Встановлені лічильники на воду, світло, газ. На квартиру встановлено стабілізатор напруги. На поверсі велика комора.

№ 12574 - Продам 2-х кімнатну, по вул. Героїв Крут, р-н Промавтоматика

Житловий комплекс на вул. Героїв Чорнобиля, 6-8 в Житомирі розташований в Богунському районі міста, біля зручної транспортної розвязки. Новобудова являє собою девятиповерховий будинок з пяти секцій, в кожній з яких встановлюється пасажирський ліфт. У ході будівництва широко використовуються перспективні енергозберігаючі технології, що гарантують мінімальну вартість комунальних послуг і високий рівень комфорту. «Київміськбуд» споруджує на вулиці Героїв Чорнобиля, 6-8 житловий комплекс відповідно до сучасних вимог до екологічної безпеки матеріалів. Каркас будинку споруджується з монолітного залізобетону, зовнішні стіни зводяться з цегли, утеплюються мінеральною ватою і оздоблюються лицьовою цеглою. На території комплексу встановлюються зовнішні освітлювальні прилади. Виконується асфальтобетонне покриття пішохідних доріжок, проїздів і тротуарів. Обладнуються майданчики для ігор дітей і відпочинку, організовується майданчик для господарських цілей і для парковки автомашин. Висаджуються дерева і чагарники, розбиваються газони. На нижньому рівні розміщуються магазини, офіси та інші обєкти власної інфраструктури. Біля новобудови є спортивний комплекс з басейнами, поруч школа, дитячі садки та магазини. У радіусі кілометра знаходиться два ринки, поліклініка, супермаркети і гіпермаркет. Поблизу є зупинки тролейбусів і маршрутних таксі.

1но кімнатна в новобудові 48кв.м., ЖК ОЛІМПІЙСЬКИЙ

Продається 4х-кімнатна квартира в районі Промавтоматики, вул.Героїв Крут. Квартира розташована на 8 поверсі 9-поверхового панельного будинку. Всі кімнати окремі, великий хол, 2 лоджії, 87 кв.м. Квартира підготовлена під ремонт, зроблений демонтаж. Є документи на автономне опалення. Будинок розташований в тихому районі, поруч дитячий садочок, школа. Пропозиція від агентства нерухомості.

Продається 4-кімнатна квартира по вул.Героїв Крут

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир