Продам ексклюзивну 2-к квартиру в ЖК " Пори року " Квартира розміщена на 14 поверсі 17-поверхового будинку Бізнес класу і займає площу 55м2. Зручне та раціональне планування квартири дозволить Вам почуватися комфортно та затишно: - вітальня з камінною зоною та панорамним видом - затишна та світла спальня - зонована кухня зі всією атрибутикою - простора ванна кімната - великий коридор з вбудованою шафою - відкритий балкон з барною стійкою Всередині зроблений новий дизайнерський ремонт з якісних матеріалів найкращих бреднів світу! Квартира повністю готова зустріти нових власників. ЖК Пори року - це закритий житловий комплекс зі своєю інфраструктурою який знаходиться в парковій зоні, має 5 секцій поверховістю від 17 до 25. Всі квартири з продуманим плануванням та висотою стель у 3м які подарують своїм господарям простір та комфорт. Упорядкована територія житлового комплексу радує своїх мешканців великою кількістю зелених насаджень. Маленькі жителі гідно оцінять сучасні дитячі майданчики. Цінителі здорового способу життя, можуть скористатися обладнаними спортивними майданчиками. Більше детально розповім по телефону. Пропозиція без комісійних для покупця!

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 16

Київ, Мокра (Кудряшова), 20б, Пори року; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 1; гараж; транспорт: ст.М"Вокзальна"; рік будівлі - 2009, Н=3м, підїзди охайні, відеоспостереження, паркінг, безкоштовна парковка, поруч розважальний комплекс "Ультрамарин" 19-й поверх, площа: 106,8\65,0\13,0; Продається 3-к квартира на 19 поверсі ЖК Пори року з гарним видом на Соломянський парк. Квартира з якісним ремонтом в класичному стилі. Продається з усіма меблями та технікою. Закрита територія. Є підземний паркінг. В житловому комплексі є продуктові магазини, аптека, кафе, спортивний клуб Спортлайф. Будинок знаходиться біля входу у Соломянський парк. Розглянемо продаж за Державними програмами. Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!!

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 20Б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК "Пори року". Продаж трикімнатної квартири з сучасним ремонтом в комплексі закритого типу . Кімнати роздільні. Квартира повністю мебльована та укомплектовані побутовою технікою, вікна виходять у двір , 2 санвузли, два балкона. На полу паркетна дошка , в зоні плиткі підігрів підлоги ст.М"Вокзальна"; будинок 2009р., Н=3м, у дворі, гарний стан, підїзди охайні, протипож. система, 4ліфти "Schindler", код.замок, консьєрж, парковка/бескошт, паркінг, магазини, поруч супермаркет "Велика кишеня", ТРЦ "Ультрамарин", Соломянський лісопарк.

Мокра вул. (Кудряшова), 18
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Повноцінна трикімнатна квартира з високими стелями. Розташована у комплексі бізнес-класу Пори Року, вул. Кудряшова, буд. 20б, Солом’янський район. В пішому метро Вокзальна. Будинок має закриту територію, власну інфраструктуру та комерцію, цілодобову охорону та відео-спостереження. Наявність дворівневого паркінгу для авто. Що ви отримуєте з наповнення: - піщану штукатурку, - лазерну стяжку підлоги, - розведення електрики, - встановлені лічильники, - розведення системи опалення та радіатори. Додатково встановлена система пожежної сигналізації. Квартира має три окремі кімнати, великий хол, кухню, дві лоджії та два відкритих балкони. Також є окремий санвузол та простора ванна кімната. Вид з вікна на гарний Солом’янський ландшафтний парк та загалом на Столицю. Район має гарну транспортну та зупинки міського транспорту. Продаж від власника! Без комісії для покупців! Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 20б

ЖК Пори року. Продаж чудової повноцінної трикімнатної квартири в Солом"янському районі біля парку. Планування включає три окремі кімнати, три санвузли, гардеробну кімнату та велику кухню-вітальню. В квартирі зроблено якісний ремонт в світлих тонах. Планування двостороннє.

Мокра вул. (Кудряшова), 16

Продаж пентхаусу з охороною та камерами. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з італійськими меблями. Укомплектована всім необхідним для комфортного життя , 277.кв м, в двох рівнях. 3 окремі кімнати + зала з кухнею. 4 окремі гардеробні кімнати. 3 c\у і 1 велике джакузі. Підігрів підлоги скрізь, де плитка. В кімнатах дубовий паркет ялинка. На стіні живий, зелений мох. Вся техніка влаштована в меблі, кофе машина, мікрохвильова піч, посудомийка, духова піч, плита, витяжка, пральна машина. Холодильник з подачею льоду та барною шухлядою. Бойлери. Всі матраци ортопедичні, товсті. Масажне крісло для спини та ніг. Розводка кондиціонування по всій квартирі. Розводка музики по всій квартирі, колонки на стелі. Домашній кінотеатр. Система розумний будинок. Вся квартира додатково тепло та звуко ізольована «кімната в кімнаті». Камери спостереження в середині квартири в усіх кімнатах та по периметру, зовні квартири та під’їзду. З телефону бачите всі камери та можете керувати викл/вкл + викликом охорони. Також з телефону можете викл/вкл світло, музику, відкривання/закривання штор. На всіх вікнах та дверях датчики руху. Квартира на повній охороні, підключена до Шериф. Скрізь різні підсвітки. Сходи теж з підсвіткою. Все працює. Ніколи не здавалася. Чудовий краєвид на парк та центр міста.

Мокра вул. (Кудряшова), 16

Вашему вниманию, предлагаеться на продажу 1 комнатная квартира 55.05м2, которая расположенна в ЖК Сіті Хаб(City Hub), (по вулиці Кудряшова и Василя Липківського), Соломенского р-на. По всем вопросом звоните. Характеристика • Бизнес класс • Функциональная планировка • Высота потолков h = 2.800 • 7 этаж • Возможность перепланирования

можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 8

Продаю 2-комн. кв-ра в ЖК "Времена года", эксклюзивный ремонт и мебель Продаю двухкомнатную квартиру в одном из самых безопасных, закрытых ЖК Киева "Времена года", улица Мокрая 16 (бывшая ул. Кудряшова). В комплексе закрытый, охраняемый двор с видеонаблюдением, зеленая территория с детскими площадками, прогулочные зоны, наземная и подземные парковки, на территории магазины, салон красоты и все, что нужно для комфортной жизни. Квартира общей площадью 58 кв.м., расположена на 10 этаже 20-ти этажного кирпичного дома. Высота потолка 3 метра. Квартира оборудована новой современной мебелью "Holz" (мебель, светильники и аксессуары потрачено около 25000 дол.), новая бытовая техника, двухкамерный холодильник, диван, отдельная оборудованная спальня с двуспальной кроватью, кухня с мебелью и др. Санузел оформлен в стиле "Прованс" с использованием сантехники и керамики лучших производителей. Есть просторный застеклённый балкон, и ещё одни маленький не застеклённый. Удобное месторасположение, близость к центру города. По близости Соломенский лесопарк, Протасов Яр, Парк им. Островского. Сразу возле выхода из парадного расположен вход в подземный паркинг, который используется как убежище, в случае тревоги. До метро Вокзальная 20 минут пешком, либо 5 минут на автобусе. Цена 105000 евро.

Мокра вул. (Кудряшова), 16

Ексклюзивна пропозиція! Ціну знижено! Продаж розкішного пентхауса в престижному ЖК Пори року, вул. Кудряшова, 20б. Пентхаус розташований на 25 поверсі, площа 156 м2. У квартирі простора вітальня з каміном, кухня-їдальня, Master Bedroom з гардеробною, дитяча з гардеробною, ванна кімната, гостьовий санвузол. Зроблено дизайнерський ремонт з використанням дорогих оздоблювальних матеріалів, у роботі використаний італійський онікс та мармур, тепла підлога, паркетна дошка, мозаїка. Високотехнологічна побутова техніка Miele, Gorenja, AEG, Siemens, дорога італійська та німецька сантехніка, 4 телевізори, 4 кондиціонери. Кухня Scavolini, меблі для виробництва Італія.Комплекс Пори року – це житловий комплекс із закритою територією, охороною, підземним паркінгом, добре розвиненою інфраструктурою. Розташований у зеленій тихій парковій частині Києва, поряд знаходиться Соломянський ландшафтний парк. У 5-ти хвилинах їзди вул.Б.Васильківська та Олімпійський стадіон, Хрещатик. Перегляди у зручний для Вас час.

Мокра вул. (Кудряшова), 20б

Предлагается уютная, 3к квартира в жилом комплексе бизнес класа «Времена года», по адресу ул. Кудряшова 16. О квартире: Общая площадь - 100 м2. Этаж 2. Потолки - 3м. Рациональная планировка: 2 спальни, просторная кухня-гостиная, два санузла, застекленный балкон. Авторский дизайн и качественный ремонт! На полу мрамор и паркет, мебель по индивидуальному заказу. Поностью укомплектована всем необходимым для жизни! Есть подогрев пола, кондиционеры, бойлер, теплосчетчик. Очень теплая квартира! Территория ЖК закрыта, оборудована детскими площадками и местами общего пользования, есть подземный паркинг. Через дорогу прекрасный Соломенский Ландшафтный парк! Хорошая транспортная развязка, до ст. М. Вокзальная 12 минут. В пешей доступности остановки общественного транспорта. Рядом государственные школы и детские сады, супермаркеты, отделения почтовых служб, заведения общественного питания.

Мокра вул. (Кудряшова), 16

Київ, Мокра (Кудряшова), 20г, Пори року; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 1; гараж; транспорт: ст.М"Вокзальна"; будинок 2009р., Н=2.80м, підїзди охайні, відеоспостереження, код.замок, консьєрж, паркінг, парковка/безкошт., поруч розважальний комплекс "Ультрамарин", магазини В квартирі зроблений капітальний ремонт. Повністю укомплектована всією необхідними меблями та технікою. Дві просторі кімнати та велика кухня . Декілька шаф-купе для зберігання речей, також шафи у кожній кімнаті. Санвузол с душевою кабіною а також є ванна. Підігрв підлоги скрізь, де є плитка На підлозі в кімнатах ламінат, високої якості. Деревяні міжкімнатні двері з гарною фурнітурою. Вид з вікон на парк.

Мокра вул. (Кудряшова), 20Г

Ексклюзивна пропозиція! Вкрай рідко продаються квартири в будинку № 3 по вул. Кудряшова (Мокра). Будинок 2003 року, цегляний. Квартира розташована на видовому 10 поверсі, всі вікна виходять на Кучмин Яр, дуже тихо, стеля 2,75м, 74/21/15/15 кв.м, просторий передпокій ( 12,8 метрів), 2 санвузла, дві великі та світлі кімнати, їдальня з виходом на балкон, жилий стан, ОСББ невеликі комунальні , теплий будинок, гарні дружні сусіди. На території будинку є дворівневий підземний та наземний паркінг. Будинок складається з трьох секцій (2 секції по 12 поверхів та одна висотна секція на 17 поверхів. Відмінна інфраструктура: школи, садки, аптеки, банки, кінотеатр, торгові центри, великий парк, поряд басейн, Sport Life, клініки, Ботанічний сад у трьох кварталах. Зручна транспортна розвязка. 5 хвилин пішки до залізничного вокзалу, 7 хвилин пішки до метро Вокзальна, 10-15 хвилин до центру на транспорті, неподалік є все необхідне для комфортного проживання та зручного пересування. Метро Вокзальна, Залізничний Вокзал, ТРЦ «Ультрамаринін».

Кудряшова, 3

Продажа просторной 3-х комнатной квартиры 135,6м2, дом «Сталинка» В шикарном месте Киева возле Соломянского ландшафного парка С видом на парк, для любителей природы, пения птиц и утренних прогулок. Ул. Роздильна / Кудряшова. Этаж 3/3 эт. Кирпичный дом ( 1954г) потолки 3,2м. Кухня, гостиная, 2 спальни, 2 с/у, 3 балкона. ( смотрите план) Ремонту 15 лет, проводка, трубы заменены. Состояние жилое, требует косметического ремонта. Рядом ЖК Времена года, ЖД вокзала к центру 10 мин. на машине. Развита инфоструктура.

Мокра вул. (Кудряшова), 69

ЖК "Пори Року" . Власна територія, охорона, паркінг. Поряд парк. До центра міста 10хв на авто. Квартира у гарному стані , з меблями та технікою. Є кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина, духова шафа , мікрохвильова піч, холодильник, бойлер. Тепла підлога, сантехніка виробництва Італії. Планування: кухня гостьова, спальня, балкон, ванна кімната , коридор. Квартира має панорамний вигляд на парк.

Мокра вул. (Кудряшова), 20

БЕЗ КОМІСІЇ!Продаж чудової, просторої 3 кім. квартири в ЖК " Пори року " вул. Мокра (Кудряшова), 18 в комплексі закритого типу. Квартира розташована на 3/25 поверх, площа: 107\54,5\13,7 м2. висота стель 3м. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. - 3 окремими кімнатами: спальня, дитяча, зал, 2 санвузли, 2 балкона. - Якісний ремонт - Тепла:підігрів підлоги в санвузлі - Санвузол с душовою кабіною, та ванною. - В кожній кімнаті є рабочі місця. - Великий коридор з вбудованою шафою для зберігання Ваших речей - Пральна і посудомийна машина,бойлер, вбудована кухня, духовка. - Для економії лічильники на все. - Закритий та безпечний комплекс з великим піздемним паркінгом, дитячими майданчиками та цілодобовою охороною. Хороша транспортна розвязка до ст. М. Вокзальна 15 хвилин. У пішій доступності зупинки громадського транспорту,школи та дитячі садки, спортивний комплекс, супермаркети, відділення поштових служб, заклади громадського харчування. Вигідна пропозиція як для проживання, так і для інвестування з подальшою здаванням квартири в оренду.

Мокра вул. (Кудряшова), 18

Продаж 3к квартири, вул. Мокра (Кудряшова), 2, Соломянський район, поруч з Південним вокзалом, яка розташована на 1 поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 58м, житлова 42,3м, кухня 7.8м. Кімнати роздільні, в двох з них встановлені кондиціонери, на підлозі якісна паркетна дошка (нічого ніде не скрипить), стіни вкриті водостійкою фарбою, підвісна стеля з точковими джерелами світла. Під час ремонту було здійснено заміну проводки. Великим плюсом є наявність електрифікованих захисних ролетів на всіх вікнах, плюс просторий засклений балкон з шафою та місцем для відпочинку (є столик та лава для сидіння). Всі меблі та техніка залишаються. У пішій доступності: школи та заклади дошкільної освіти, "Південний вокзал" та м. "Вокзальна", зупинки громадського транспорту, ТРЦ "Ультрамарин", великі продуктові маркети "Новус" та "Екомаркет", маленькі крамнички, аптеки, відділення пошти, кафе тощо. Розглядаємо безготівковий розрахунок за держ.програмами. Ціна 73500 у.о. Запрошуємо Вас на перегляд. Олег

Мокра вул. (Кудряшова), 2

ПРИЙМЕМО ГРИВНЮ НА РАХУНОК! Планування: - Дві просторих кімнати: - простора спальня - дитяча із виходом на балкон - Кухня - Санвузол Квартира повністю укоплектована технікою і меблями для комфортного проживання. В будинку ОСББ, лічильники на квартиру (заміна була в цьому році) Перепланування і ремонт робили для себе і своїх потреб. Квартира без аналогів в комплексі, дві окремих кімнати на площі 64м2! Стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; транспорт: ст.М"Вокзальна" - 15 хв пішком; рік будівлі - 2009, Н=3м, підїзди охайні, відеоспостереження, паркінг, безкоштовна парковка, поруч розважальний комплекс "Ультрамарин", «АТБ», «Сільпо», Соломянський парк! Поруч школи і дитячі садіки Зручна траспортна розвязка! ВІДЕОГЛЯД ПО ЗАПИТУ!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мокра вул. (Кудряшова), 20б

Предлагается 2-к квартира в ЖК "Времена Года", по адресу ул. Кудряшова 16. В квартире 2-е отдельные спальни, просторная кухня, санузел, кладовая. Проведен свежий косметический ремонт, укомплектована мебелью и всей необходимой техникой. Квартира двух сторонняя, прекрасный вид из окон. Территория ЖК закрыта, оборудована детскими площадками и местами общего пользования, есть подземный паркинг. Хорошая транспортная развязка, до ст. М. Вокзальная 10 минут. В пешей доступности остановки общественного транспорта. Рядом государственные школы и детские сады, супермаркеты, отделения почтовых служб, заведения общественного питания.

Мокра вул. (Кудряшова), 16

Продаж 1к видової квартири, ЖК City Hub, Кудряшова, м. Вокзальна, Київ 1-кімнатна квартира 51 м2. Будинок 1, Секція 1, поверх 17. Будинок зданий, введений в експлуатацію, отримання документів весною 2024 року, в травні місяці можна заходити на ремонт.Продаж по перепоступці. = Комплекс = Бізнес клас Зручне розташування - район ЖД Вокзалу. Поруч метро, вокзал, магазини продуктів, ресторани, парк Монолітно-каркасна технологія з утепленням з мінвати. Швидкісні ліфти. Автономне опалення. Лічильники води та тепла. = Квартира = Внутрішня квартира. Завжди теплі стіни та підлога. Стан після будівельників. Стіни оштукатурені. Стяжка підлоги Переваги житлового комплексу CITY HUB: - Комплекс бізнес-класу з використанням сучасних технологій будівництва та екологічних матеріалів; - Відмінне транспортне сполучення: станції метро «Вокзальна» та «Університет» в 10 та 17 хвилинах від комплексу відповідно; - Розташування в історичному та діловому центрі міста з розвиненою інфраструктурою; - Зручне транспортне сполучення з аеропортами та вокзалами міста; - Поблизу знаходяться історичні та культурні обєкти, зелені зони та парки.

Мокра вул. (Кудряшова), 8-10

До вашої уваги продаж унікальної квартири в житловому комплексі CITY HUB ! Перший будинок ! Переуступка ! Квартира загальною площею 85.5 м2 розташована на 4 поверсі та має чудове планування, з двома окремими кімнатами, двома санвузлами, лоджією та просторою кухнею-вітальнею та панорамними вікнами, що зробить ваше житло світлим , теплим та просторим ! . Будинок збудований по монолітно-каркасній технології з цегляними стінами . Бізнес клас , закрита територія для сторонніх та автомобілей, підземний паркінг (окремо продається паркомісце) , власна котельня ЖК забезпечить комфортне проживання. Поруч з будинком вся необхідна інфраструктура: - Метро в десяти хвилинах пішки - Новус - Ресторани , кафе , кавярні. - Аптеки , лікарні. - ТРЦ Ультрамарино з кінотеатром Зручне транспортне сполучення є перевагою, оскільки до центру міста 10-15 хвилин , велика кількість громадського наземного транспорту. Хоч і не надто актуально : аеропорт Київ , та місце посадки на трансфер в аеропорт Бориспіль, південний та центральний вокзал. У пішому доступі 5 дошкільних установ — дитячий садок №624, дитячий садок №223, школа-дитячий садок «Барви», дитячий клуб-сад Вікторії Миронової та дитячий сад-школа Монтессорі Нової Епохи. На відстані 8-15 хвилин пішки також розташовані кілька шкіл: 8 хвилин до школи №221 та фінансового ліцею, 11 хвилин до школи №7, 13 хвилин до школи №115. Також пішки можна сходити на додаткові заняття з іноземної мови або робототехніки. Для занять спортом вище по вулиці Кудряшова відкритий мережевий фітнес-клуб Sport Life аквазоною, басейном, спа-зоною, груповими заняттями й дитячою фітнес-академією. Для прогулянок, пробіжок та катання на велосипеді за 10 хвилин пішки розташований Соломянський ландшафтний парк. Якщо катаєтеся на сноуборді або лижах, за 13 хвилин їзди на авто Протасов Яр, де можна потренуватися перед початком сезону. Для шанувальників футболу за 10 хвилин їзди на авто поля для міні-футболу. Тож звертайтесь для перегляду цієї та іншої нерухомості столиці, з радістю відповім на ваші запитання та організуємо перегляд! 315 917 354 005

Мокра вул. (Кудряшова), 8-10

Світла, затишна квартира з меблями, побутовою технікою, заходь і живи, зроблений косметичний ремонт, в найкращому районі Києва, із зручною локацією, транспортною розвязкою, поряд школа, дитячий садок, магазини, парк, навчальні заклади, парки, ст.М"Вокзальна" в пішій доступності -15 хвилин. Доглянутий двір, чистий підїзд, кодовий замок. У дворі завжди можна припаркувати автомобіль.

Мокра вул. (Кудряшова), 7б

Жк City Hub Дешевше, ніж ідентична квартира у забудовника на 30.000$ Конкуренти і забудовник з цінами 1900$ + У нас - найдешевша ціна за метр - 1700$ Введений в експлуатацію В подарунок дизайн-проект В наявності є паркомісце, продамо дешевше за забудовника Будинок бізнес-класу, квартира дворівнева на останніх поверхах😍 м. Вокзальна - 10хв пішки Поверх: 18-19/19 Кімнати: 3 Площа: 112м2 Будинок: монолітно-каркасний з цегляними перегородками Документи: по перепоступці

Мокра вул. (Кудряшова), 8-10

Продається видова 3-кімнатна квартира за адресою: вул. Кудряшова,7 Рік побудови 1982р. Серія будинку 96 На 9/9 поверхів Площа 68/42/9 м2 Висота стелі: 2,75м Квартира двостороння, світла, охайна, дуже тепла. Функціональне планування: окремі кімнати, правильної форми, простора кухня, 2 балкони, с/в роздільний, кухня і дві кімнати виходять на тихий затишний двір, третя кімната з видом на Соломянський парк. Квартира утеплена зовні. Акуратна передомова територія, ліфт, домофон, затишний, двір, добрі сусіди, парковка біля будинку. Розвинена інфраструктура: поряд дитячі майданчики, школи, дитячі садки, супермаркети. У двох хвилинах ходьби Соломянський парк у пішохідній доступності Ботанічний сад та історичний центр міста. Зручне транспортне сполучення. У пішій доступності м. Вокзальна, залізничний вокзал. Запрошуємо на перегляд.

Мокра вул. (Кудряшова), 7

Вашій увазі пропонується 4-х кімнатна квартира 255 кв.м, вул. Кудряшова, 20, у престижному ЖК Пори Року. Квартира розташована на 21 поверсі. У квартирі простора вітальня з каміном, Master Bedroom з гардеробною, гостьова спальня, дитяча з гардеробною, кухня-їдальня, ванна кімната, 3 с/у та гостьовий санвузол. Зроблено дизайнерський ремонт з використанням дорогих оздоблювальних матеріалів, у роботі використаний італійський мармур та онікс, паркетна дошка, тепла підлога. Високотехнологічна побутова техніка Gorenja, Miele, Siemens, AEG, дорога німецька сантехніка та італійська плитка, 4 телевізори, 5 кондиціонерів. Кухня та меблі виробництва Італія. Комплекс Часу Року – це житловий комплекс із закритою територією, підземним паркінгом, охороною, добре розвиненою інфраструктурою. Розташований у зеленій тихій парковій частині Києва, поряд знаходиться Солом’янський ландшафтний парк. У 5-ти хвилинах їзди Олімпійський стадіон, вул. Хрещатик, вул. Велика Васильківська. Перегляди у зручний для Вас час.

Мокра вул. (Кудряшова), 20
1 - 24 з 48 результатів